Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Det synes jeg netop, var lidt vores problem, da vi havde ham i klubben. Manden scorede et hav af mål og har jo konsekvent været én af verdens bedste fodboldspillere de sidste ti år, men vores spil blev for forudsigelig, da modstanderne jo godt vidste, alt offensivt ville gå igennem ham.

Det gik jo mere end fint i Serie A - især i de umiddelbare post-Calciopoli år - men ud i Europa var de lidt af en hæmsko.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Tror heller ikke det et tilfælde at Zlatan aldrig har vundet CHL, alt spil går gennem ham og det gør det nemt at læse. Den går i de nationale ligaer, men på højeste plan overfor de bedste forsvarsspillere så går den ikke.
Skrevet af Lentini
Zlatan kan nu godt rive et hvilket som helst forsvar fra hinanden, og jeg fornægter heller ikke hans klasse fordi han er bedre end alle dem vi har. Kunne dog godt tænke mig et mere kollektivt setup, hvor ikke alt afhænger af en spiller.

Og jeg kan godt lide Adriano og Bacca der er vidt forskellige men farlige, hvor vi udover det har mere ren individualister i Menez og Cerci. Slutteligt Niang som er en allrounder. Vi har både fysik, fart, individualisme og målfarlighed gemt i de fem spillere.
Skrevet af Serpente
Hvis bare han kan vinde os scudettoen, så er jeg fint tilfreds med det. Cl pokal drømmer jeg ikke om lige nu. Det ville være naivt. Det er scudettoen egentlig også, men med zlatan så ved man aldrig
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Cerci skal væk og Zlatan er selvfølgelig klasse, men han har struggled imod de bedste hold i CHL. På den offensive front er jeg mere bekymret for om Bonaventura eller Honda er nok til at spille 10´eren hvis vi vil i top 3
Skrevet af Bishop
Zlatan er jo mere end noget andet en her og nu løsning, der skal bringe os i CL, ikke en spiller der skal vinde CL for os, når den tid kommer, så er han stoppet, Jeg er helt klart game for Zlatan. Hvis vores skades problemer fortsætter så er det sgu også optur at vi nærmest uanset hvad, kan stile med en klasse spiller i angrebet.

@Lentini, det lyder spændende med jobtilbudet, jeg kan dog ikke forestille mig at familien bliver glad for at du flytter, nu når der er et barnebarn? Men svigerfamilien boede måske i nærheden af det evt. Job.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Bishop

Min familie er ikke udelukkende begejstrede over jobtilbuddet fra Stockholm, hvilket er forståeligt nok nu hvor lilletøsen lige er kommet til. Men modsat har min bedre halvdel det også sværere med at være væk fra sin familie - jeg tror det er sådan noget mor/datter-forhold, jeg ikke skal gøre mig helt klog på.

Jeg synes ellers jeg stillede urimelige lønkrav til stockholmerne, men de bed sgu på alligevel. Der er dog nogle detaljer, som skal på plads hvis jeg skal rive pløkkerne op og flytte hinsidan - bl.a. er jeg ikke vildt begejstret for at firmaet ikke stiller sig til rådighed med hjælp til bolig. Det er vanvittigt svært at finde noget i Stockholm, og finder man endelig noget er det aller helvedes dyrt. Men jo - fruens familie er bosat i Gävleborg Län som ligger et stykke nord for Stockholm, og derfor vil vi i så fald være rimelig tæt på hendes familie.
Skrevet af saglighedens_portal
Lentini:

Er du blevet tilbudt et trænerjob i Djurgården, Hammarby eller AIK?
Skrevet af Rossoneri
Nu har jeg flere steder læst at Mihajlovic har tænkt sig at bruge Zlatan bag de to angribere, såfremt vi får held med at hente ham.

En ret interessant tanke faktisk. Det er velkendt at Zlatan gerne vil have bolden - noget som ville passe fint hvis han blev placeret som 10´er.
Hans primære rolle vil naturligvis stadig være som målscorer, men hans stat bevidner også at han er god til at sætte sine medspillere op. 69 assists fordelt på de seneste fem sæsoner er utroligt flot af en angriber - ikke mindst når man tager med at han jo i samme periode har bombet mål ind på samlebånd.

Det ville samtidig også få midtbanekabalen til at gå bedre op, idet det vil betyde at Bonaventura vil blive rykket ned på midten.
Så kan vi diskutere kvaliteten, men rent numerisk passer pengene bedre.
Skrevet af Martinovic
Det vil i mine øjne være alt for offensivt, da Zlatan ikke just løber retur.

Mojn do!
Skrevet af Bishop
Hvilken branche arbejder du indenfor Lentini?

Fruen og jeg var ikke andet end lige rykket til Norge da vi annonceret at vi skulle have et barn. Ulempen er så at når svigerfamilien er på besøg så er det gerne på forlænget weekend..
Min mor der er enlig førtidspensionist, har vi dog valgt at flytte herop, vi har for ikke længe siden købt en stort hus, hvor vi så har indrettet en del af underetagen som seperat lejlighed, resten er gæsteværelse og værksted. Det er nemlig heller ikke nemt når vi begge har en seriøs karriere og samtidig skal junglere børn, helt uden bagland. Nu har vi trods alt mulighed for at tage på restaurant osv en gang i mellem, ligesom at man ikke skal holde fri i tide og utide pga de 1000 sygdomme børn hiver med hjem fra børnehaven, der har du noget i øvrigt noget at glæde dig til.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Enig, du vil ha 3 spillere som vil levere et begrænset bidrag, så hellere købe en ægte 10´er
Skrevet af Rossoneri
Det kommer vel helt an på hvor disciplineret de tre centrale er.

Kaká var jo i sin tid heller ikke en spiller det løb meget baglæns. Det var Rui Costa eller Boban heller ikke.

Skrevet af Lentini
@ Bishop

Jeg arbejder med salg af storkøkkenredskaber på det svenske marked – B2B – det er sådan nogle frysere, kølere, kølerrum, ismaskiner etc., som du nok finder i supermarkedskæder, restauranter, hoteller, barer osv.

Det lidt kuriøse er at jeg endnu ikke har fået at vide hvilket firma det er, som har fingrene ude. Det får jeg nok at vide henover det næste Skype-møde i næste uge, men når de holder kortene så tæt til kroppen, så går jeg ud fra at det nok er en af de større konkurrenter på markedet, til min nuværende arbejdsplads. Men efter første samtale var de dog ovenud tilfredse, og godtog mine lønkrav – dem havde jeg nu heller ikke pillet ved. Slet ikke fordi deres plan er at jeg skal lave præcis det jeg gør nu, bare omvendt. Altså med hovedsæde i Stockholm med fokus på det danske marked, og henover tiden skal jeg så være teamleder(eller Team Manager hedder jo – alt skal jo have flotte engelske betegnelser i dag) for den danske afdelings ordremodtagere, og der vil jeg da naturligvis tage mig betalt for den ”flotte” titel. Jeg kunne godt forestille mig at jeg også skal lave min egen rekruttering til det danske marked, fordi de var lidt oppe at køre over min HR-uddannelse.

Allerhelst ville jeg dog gerne lidt ud i marken, møde og forhandle med kunderne, men af en eller anden grund havner jeg sgu altid tilbage på kontoret. Og nogle gange snegler tempoet sig også afsted på min nuværende arbejdsplads – længe har de snakket om at finde en kæde i Sverige, som man kunne levere produkter til, hvor de ville ansætte en sælger til at varetage udelukkende denne kunde. Den ville jeg gerne have, men alting tager jo tusind år, og min tålmodighed er desværre ikke så stor – det har den aldrig været, desværre.

@ Saglighed

Ikke lige i denne omgang – måske Solna i fremtiden. Jeg udelukker ikke noget.

@ Rossoneri

Zlatan som 10’er vil være en meget dårlig idé. Hele balancen på holdet vil gå af fløjten, og taget i betragtning hvor meget Sinisa lægger vægt på ordentlig organisation, betegner jeg det som snak fra de varme lande. Fodbolden har også ændret sig siden Milan og Carlo spillede 4-3-1-2. Der er kommet (endnu) mere fart ind, og særligt er der blevet lagt meget stor vægt på hidsige genpres, som kræver et andet slags arbejde af offensive spillere end det gjorde for over ti år siden. Der kan man bare ikke have en 10’er, som ”springer over” – slet ikke med to angribere foran sig.
Skrevet af Sheriffen
Zlatan bag 2 angribere?

Nu stoppet galskaben, lige nu!
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Zlatan som 10’er vil være en meget dårlig idé. Hele balancen på holdet vil gå af fløjten, og taget i betragtning hvor meget Sinisa lægger vægt på ordentlig organisation, betegner jeg det som snak fra de varme lande.

Menez´ udtaleleser indikerer at han er udset til at spille 10´er. Med ham får vi ikke mere "balance" end med Zlatan.

Jeg giver dig dog naturligvis medhold i at vi med fx Honda eller Jack som 10´er, vil får flere "baglæns" løb.

Jeg må sige at jeg ikke helt deler den holdning at det ikke skulle kunne lade sig gøre. Det afhænger helt og holdent af hvordan man sammensætter midtbanen. Og ikke mindst hvor meget vi vil booste angrebet ift at holde organisationen.
Med Il Padrinos tilgang til fodbold in mente, ville det ikke overraske mig at det kunne blive en realitet.

Samtidig giver det også mening ift transferplanen og dét at snakken om en ny central midtbanespiller synes at være forstummet.

Anyway - lad os se hvad der sker de næste par dage. Der er Super Cup i Frankrig i aften, hvilket mange taler om er Zlatans sidste kamp i det franske. Det synes i hvert fald mere eller mindre sikkert at han ikke er at finde i PSG når sæsonen sparkes i gang.

Jeg synes optakten har været meget positiv og jeg tillader mig at være optimistisk omkring sæsonen. Ikke mindst fordi vi ikke har europæiske turneringer at "bekymre" os om.

Skrevet af Fossa dei Leoni
Sinisa lægger stor vægt på hårdt arbejde og det er Zlatan ikke ligefrem den rette til, som jeg ser det kan vi godt leve uden Zlatan, jeg synes mere at forsvaret og Witsel er vigtigere end vores offensiv lige p.t
Skrevet af Milanisti
Synes ellers at Zlatans seneste udtalelser har indikeret at han ER at finde i PSG efter sommeren.
Skrevet af Lentini
Det er formentlig et spil Raiola kører - han vil se en forlængelse af Zlatan eller have ham fri af kontrakten.

Han er en fantastisk spiller, men der er større mangler i defensiven og på midtbanen, som burde have større fokus hos en forsvarlig ledelse...

Gazzetta mener vi har matchet det bud som Napoli fik accepteret af Roma på ialt 28mio for Romagnoli. Spilleren skulle også have gjort sine intentioner klar over for Romas ledelse.

Så mangler der en kvalitets midtbanespiller, som gerne skal stå klar senest d.8.august så Sinisa får optimale vilkår op imod første kamp på Artemio Franchi. Det må gerne ske, fordi Viola har i skrivende stund flere brikker at samle end vi har.
Skrevet af Rossoneri
Zlatan skulle efter gårsdagens franske Super Cup, have udtalt at han havde spillet sin sidste kamp for PSG.
Jeg har svært ved at se Zlatan skulle tage andre steder hen end Milan. Med mindre City skulle komme på banen med en monsterløn.

Bliver interessant at se hvad der kommer til at ske de kommende dage.

Skulle vi have held med at hente ham er der flere interessante ting at tage stilling til.

Der har som tidligere skrevet været snak om at han skulle bruges bag de to angribere. I så fald må det være et farvel til Menez.

Hvis han skal bruges som angriber, har vi numerisk én i overskud (såfremt Menez bruges som 10\´er). Det umiddelbare bud må være at Cerci skal finde en ny arbejdsgiver

Witsel nævnes nu (igen) ifm Juve. Det synes dog at hans nuværende arbejdsgiver ikke har tænkt sig at slippe ham billigt. I hvert fald var Zenit ude og sige at hans pris var 100M.
Det er naturligvis ikke realistisk, men nok et signal om at man skal finde det sorte kort frem hvis man skal erhverve ham.

annonce
0