Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Honda og Jack på banen samtidig? Hvordan ser formationen ud?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Serpente
Bona på midten
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Hold nu kæft hvor er vi ringe. Bayern uden flere spillere, og de saver os midt over. Vi bliver ydmyget, og kunne let være bagud 4-0. Øv hvor er jeg skuffet. Bertolacci er da også skuffende. Vi ligner holdet fra sidste år på midten. Den midt må og skal forstærkes. Angrebet er uskarpe og sjuskede
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Synes egentlig organisationen og presspillet så fint ud de første ti minutter, men derfra har det været sløjt. Vi fylder ikke nok centralt på banen (what a surprise)

Vores to stoppere virker stressede med bolden og giver aben videre til vires backs hver gang. Jack tror stadig han er Ronaldinho og Honda laver absurd mange fejl.

Boateng fra Bayern kan alt det fremad banen som de to stoppere vi har, ikke kan.

Jeg tror dog Adriano bliver god for os. Han fjerner altså et brød som Boateng - det gør man ikke bare lige.
Skrevet af Serpente
Det er heller ikke nemt at være centerback når midten konstant mister bolden eller afleverer tilbage i banen. Lopez har nærmest flere afleveringer end bertolacci.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Zapata er godt nok kommer i vejen for meget - ærgeligt at manden er så håbløs uvenner med bolden.
Skrevet af Serpente
Ja zapata spiller faktisk en fornuftig kamp. Ely ser igen stærk ud, men det er ufatteligt vi kun er bagud med en. Vi har vel 3 afslutninger i kampen. Blandt andet jongs missil. Vi er helt tydeligt lysår fra bayern og jeg havde heller ikke troet på sejr. Jeg synes dog det er alt for ringe indsats, og jeg har ikke set skyggen af sinisas ideer.
2-0 nu. Ikke overraskende
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Hvorfor helvede skifter man først så mange spillere med et kvarter? Det giver absolut ingen mening.
Skrevet af Serpente
Ses har lige scoret igen for monaco. Jeg ærger mig virkelig over salget af ham. Det kommer vi til at fortryde.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Hvorfor er det vi udleder noget som helst af træningskampe? Og hvorfor jamre over SES når han ganske tydeligt ikke passer ind i den måde man vil spille i Milan nu?
Skrevet af MaggiMagg
stærkt forsvarsspil der
Skrevet af Lentini
Ganske fint at få en lille ørefin af Bayern, så man ikke pludselig tror at træerne vokser i himlen. Mon ikke Sinisa kommer med det sædvanlige ævl fra de italienske klubbers trænere omhandlende at Bayern er foran i deres forberedelse, og har allerede spillet en betydelig kamp imod Wolfsburg bla bla bla..

Bayern er et bedre mandskab end os, og dermed er kampen vigtig set med øje på hvordan især midtbanefolket håndterede det aggressive pres som Bayern udøver. Jack og Honda fejlede med et brag, og Bertolacci var også sløjt kørende. Der mangler noget tyngde centralt på banen. Vi kan ikke spille med Bertolacci og Jack på mezzala-rollerne mod så godt et mandskab som Bayern, og vi var minimum en klasse under tyskerne.

Det bør give stof til eftertanke, og den eftertanke skal ikke omhandle en vis storsnudet svensk angriber, men derimod en midtbanespiller som fylder noget, og tilføjer både fysik og teknik til midtbanen. Sidste krav er at han ikke må være langsom, fordi det bøvles der rigeligt med for både De Jong og Montolivo.

Hvis den italienske mellemhandler, Napolitano, vel og mærke taler sandt, er det bare med at kaste de 25mio€ + bonus efter Witsel i en fart. Den CL-plads ligger og vipper på kanten omkring beslutningen om en kvalitetsspiller til midtbanen.

Zapata er jeg ofte efter, fordi han er en amøbe med bolden – men han skal have ros for sin defensive indsats i dag. Det var meget opløftende hvor meget han egentlig kom i vejen for. Men Milan mangler sand for dyden en central stopper, som kan og ikke mindst tør, spille bolden frem i gelederne. Hverken Zapata eller Ely ligger inde med hverken evnerne eller kvaliteterne til det.
Skrevet af Bishop
Skidt kamp, men det var blot en træningskamp, forhåbenligt er den med til at belyse nogle af mangler vi har, og forhåbenligt handler Galliani på dem. Set i det øjemed kan vi bruge denne her kamp til mere en den uafgjorte mod Real og sejeren over Inter. Uanset, træningskampe er ikke mere end træningskampe.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Serpente
Ses kunne være prøvet på midten, og kunne være brugt som fløj når der bliver brug for systemskifte.
Jeg synes da sagtens der kan udledes noget af en venskabskamp. Især sådan en ydmygelse som denne. Midten taber fuldstændig grebet, og derfor kan vi udlede, at hvis ikke vi handler, så kommer vi i problemer i sæsonen. Det værste vi kan gøre er at lade som om det hele var på grund af pre season
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Selvfølgelig skal man passe på at ligge for meget i træningskampe, men derfor kan man godt se efter tendenser. Og den måde Milans midtbane blev kørt over, siger alligevel lidt – både fysisk, teknisk og i handling.

Spillere som Jack og Honda tænker ganske enkelt for langsomt – det irriterer mig især at en trequartista som Honda ikke har en plan når han får bolden. Det skal han fandeme have, ellers er han jo ingen kreatør. Vi snakker simple små retningsskift på førsteberøringen, som giver en langsom type som ham lige de få meter han skal bruge til at slippe bolden fornuftigt videre. Var jeg hans træner, lossede jeg ham gevaldigt i røven, fordi han sætter sig selv under unødigt pres. Får han en lorte aflevering er det okay, men når han får en acceptabel pasning og fedter med den på både første og anden berøring, er det slet og ret ikke godt nok. Slet ikke når Bayern får 50 omstillinger ud af det(overdrivelse fremmer forståelsen, som altid:)).
Skrevet af Lentini
SES på midten? Som mezzala? Herregud... SES er kantangriber, og intet andet end det. Det primære system er 4-4-2 diamand, og så skulle vi beholde SES hvis vi evt. skulle skifte system i løbet af en kamp? En mand til 3mio€ netto i sæsonen, alt imens hans prisskilt styrtdykker?

Jeg kan godt lide SES, men hans profil passer slet ikke ind i den måde Milan vil spille på. Det gør han derimod hos Monaco, og deres 4-3-3 under Jardim.
Skrevet af Bishop
Selvfølgelig kan der udledes noget af træningskampe, men resultatet er knap så vigtigt. Idag kan vi bl.a konstatere at Jack og Honda konstellationen ikke ser specielt givende ud..

On another note. Er det kun mig der dårligt kan fatte at vi fik fravristet Lopez fra Madrid, han er sgu god.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Som frygtet hverken Honda eller Bonaventura bør være startere, hvis målet på sigt er en topplacering. De er simpelthen ikke dygtige nok. Desuden giver det ingen mening at stille op med både Adriano og Bacca fra start i en kamp, hvor vi skulle satse på kontraer. Her ville Niang gøre en kæmpe forskel. Synes faktisk at Zapata og Ely var fine nok, især sidstnævnte var jeg imponeret af.

Bayern er et klasse mandskab, så man så den lidt komme. Imorgen bliver det meget spændende, fordi Tottenham er et mandskab vi skal kunne måle os med og være bedre end. Nu så jeg Niang blev skadet, men ellers så jeg gerne Suso fra start på 10eren han bringer fart og teknik, noget som vi manglede i dag.

De Sciglio skal være mere konsekvent og aggresiv i sit spil, han er alt for passiv.

Slår vi Tottenham vil jeg sige at vores pre-season har været godkendt.
Skrevet af Lentini
Vores målmand har det jo desværre med at blive lige rigeligt ophedet! Men jo, Diego Lopez er en dygtig målmand, så der kan vi bestemt ikke klage, selvom han ikke altid er lige gode venner med bolden for fødderne.

Jack, Honda og Bertolacci på en midtbane samtidig giver i hvert fald ikke nok pondus imod et stærkt mandskab som Bayern, og når ”Sette Sorelle” stort set er genopstået får vi altså rigeligt med topkampe, hvor der skal præsteres. Og vi kom under rigeligt med fysisk pres i dag – jeg anser dog ikke kampen for en katastrofe, fordi det er trods alt positivt at få illustreret manglerne på holdet.

Som sagt mange gange før er det ikke udelukkende de centrale forsvarsspilleres individuelle niveau, der fejler noget, men derimod boldomgangen og de utallige omstillinger vi indkasserer, som var hovedtemaet hele sidste sæson hvor vi konstant blev fanget på bagkant og i ubalance, fordi vi ganske enkelt ikke havde en ordentlig teknisk omgang med bolden.

Hvis man anskaffer sig Witsel, kan man også i opgør stille op mere betonagtigt med både ham, De Jong og Montolivo. Det giver mere fleksibilitet, fordi Mauri er en udviklingsspiller og Poli er bare verdens mest gennemsnitlige spiller med en fin indstilling.
Skrevet af Serpente
Ses har jo spillet der før, og sinisa mener han kunne gøre det ligesom di maria. Nå det så er sagt, så giver jeg dig ret i at han selvfølig ikke er skabt til en fremtid under sinisa. Så må vi se hvor længe sinisa bliver. Fejler han får vi måske ancelotti til vinter, og så kunne Ses passe ind igen. Det er bare hurtigt at konstaterer at 4-3-1-2 er milans eneste system for fremtiden, inden vi har set det virke. Det med Ses handler jo også om ærgelsen over at han ikke skulle forløses hos os.

Lopez og menez gratis sidste sommer var 2 vanvittige handler. Jeg er vild med abbiati, men vi har vel ikke haft en bedre målmand end lopez siden rossi?

Det er egentlig underligt at honda ikke viser mere på sin favorit position. Menez virker selvskrevet, og kan måske blive gift i ledet mellem kæderne. Honda og jack har ikke gjort krav på pladsen ihvertfald.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce
0