Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedtfjæs
Wikipedia siger 18, fair nok. Men stadig - hvis folk snakker om top 3 kan jeg ikke se det skulle være den rette investering pt.
Skrevet af Lentini
Det ligner en ”konkurrence” mellem Paletta og Aléx. Førstnævnte skulle have interesse fra hhv Bologna og Atalanta – i øvrigt to mandskaber, som også stadigt ser et lys i Antonio Nocerino. Vores brasilianske ven henter interesse fra elefantkirkegårdene hos Besiktas og Olympiakos.

Palettas ræsonnement hænger nok sammen med at han gerne vil med til EM næste sommer, hvilket man ikke kan bebrejde ham. Der har været lidt meldinger om at han ikke er synderligt imponeret over interessen fra Bologna og Bergamo, men hvad havde han egentlig tænkt sig? Der er ingen af de andre Sette Sorelle, som ville kunne bruge ham i deres startformation, så han skal ned på den hylde hvis han vil garanteres spilletid frem imod EM.

Ift. 10’er-positionen så har jeg nu fundet disse ”ekspert”-kommentarer omkring Zlatan, og i den henseende kunne man ligeså godt have spurgt Berlusconi, som formentlig syntes det ville være en strålende idé. Der kan jo aldrig være nok angribere på banen af gangen.

Problematikken bliver dog at Milan pt. har et problem på denne position, og jeg tror det henleder til en massiv migræne hos Sinisa. Honda er skolet 10’er, men har præsteret rædderligt for at sige det mildt. Både Jack og Suso, har det bedst med at komme lidt fra kant og ind centralt. Begge er egentlig teknisk dygtige spillere, men deres vision og overblik efterlader lidt at ønske på en position, hvor der skal tænkes hurtigt og kvikt på førsteberøringer. Det efterlader så lidt kuriøst Ménez i kabalen(uden at have spillet). Hans teknik og vendinger er på et meget højt niveau – derudover indeholder han fart, målfarlighed og ikke mindst et overblik. Problemet med Ménez er hans til tider lade indstilling, og meget sparsomme defensive indsats. Og lige netop hans defensive kundskaber, eller mangel på samme, er det som vil give Sinisa hovedværk, fordi Ménez på 10’eren vil skubbe ved balancen på det rent defensive organisatoriske plan.

Det vil kræve lidt af det samme af holdet, som i mesterskabssæsonen under Allegri, hvor vi relativt ofte spillede med Robinho på 10’eren bagved Pato og Zlatan. Vi havde dog van Bommel og Rino på den centrale midtbane, som fyldte meget godt rent defensivt, som kunne gøre lidt op for den manglende balance skabt ved brug af Robinho på 10’eren.

Pt. har vi Nigel de Jong, som fylder ligeså meget defensivt som van Bommel gjorde det. Men Poli fylder ikke tilnærmelsesvis så meget som Rino gjorde – der skal komme en fysisk robust mand til den mezzala-position. Det er essentielt, og formår man ikke at udpege den problematik i Milano, er man nogle håbløse amatører…. Hvilket i øvrigt ikke vil overraske på nogen måde.

Med Romagnoli vil man i det opbyggende spil være bedre stillet, fordi makkerparret Mexés-Romagnoli har rent faktisk evner i det fremadrettede spil. Det løfter lidt af presset på vores hårdttrængte midtbane.

Og jeg synes sgu det er et problem af Poli og Ménez vil være de optimale valg. I Polis tilfælde fordi Montolivo hele tiden er skadet og Ménez er valgt, uden at have spillet(!), fordi hele tre mand har nosset i det. Det er ikke ligefrem den konkurrencesituation, jeg havde håbet på. Man skal jo helst tilspille sig sin plads på holdet, og ikke fordi utallige skvat i truppen kæmper om at præstere ringest.

Helt optimalt set erhvervede man sig en mezzala og trequartista i dette transfervindue. Jeg tvivler dog bare stærkt på at det sker – jeg tvivler sågar på at Witsel bliver til noget, og man i stedet efterlades med Roberto Soriano, som slet ikke er profilen på løsningen af problemerne på midtbanen. Men han er vel italiener – halleluja for det…
Skrevet af Lentini
I øvrigt skrives der fra det engelske og italienske at Spurs vil foreligge et bud på Honda. Nu har jeg ikke tjekket kilderne på historien, men det kunne sand for dyden være en herlig nyhed.

Villarreal og Sevilla skulle begge have et vågent øje imod Suso også. Så kan man da håbe, der åbnes for et køb til trequartista også.

Frygter dog stadigvæk noget a la Soriano og Prince på en fri. Sidstnævnte skulle have tilbudt sig selv adskillige gange med alle mulige forslag.
Skrevet af Lentini
@ fedtfjæs

Tielemans og Praet er begge to store profiler i den belgiske liga. Nu ved jeg ikke hvorfor du vil blande alder ind i det, men skulle man vælge mellem de to spillere ville 9 ud af 10 tage Tielemans uagtet hans alder. Han har jo netop bevist, trods sin alder, et kæmpe talent. Med finpudsning snakker vi verdensklasse indenfor en kort årrække.

Min klare præference er dog Witsel fordi der mangler en fysik han kan bibringe samtidig med at han er teknisk på er fint niveau, og Milan står med et her-og-nu ønske. Tielemans skal lægge mere på i det fysiske aspekt, som er en af hans svagheder men jeg er nu ikke i tvivl om at han meget snart nærmer sig verdenseliten.
Skrevet af Lentini
I øvrigt kan det nævnes at vi skal møde Perugia på San Siro 17.august i pokalen.
Skrevet af Viola 4 Ever
Jeg melder mig enig mht. Tielemans. Han er vanvittigt god allerede og potentialet er uhyrligt stort. Der findes heller ikke nogen topklubber i europæisk fodbold der ikke følger alt hvad han foretager sig tæt.

Nogen 10´er er han nu ikke.

Der er Menez heller ikke. Menez er en spiller der lever af sin speed, acceleration og evnen til at sætte sin direkte modstander. Han har aldrig nogensinde været typen der ligger og fodrer angriberne med lækre afleveringer med sin vision og sit kreative pasningsspil, hvilket normalt vil være en 10´ers rolle.

Miha spillede rigtigt meget kontrabold med Sampdoria. Hvis planen er at videreføre en del af det, vil Menez passe glimrende ind i planerne.
Hvis planen er at Milan skal være bold-dominerende og have en til at ligge og støbe kuglerne, så er det født til at fejle, hvis det er Menez der skal udfylde rollen.
Jeg tror nærmere at Menez kommer til at spille meget som angriber i en bevægelig/flakkende rolle. Det er han også bedst egnet til.

Romagnoli til den slags penge... Det er det glade vanvid. Det er han overhovedet ikke værd. Han er ikke det halve værd.
Jeg forstår godt at Roma slog til, når nu den slags penge var på bordet.

Mht. Paletta og Alex, så havde jeg skudt Alex af ved den førstkomne mulighed. Han er færdig. Paletta kan man sikkert stadig få nogle kugler for. Han har trods alt spillet på landsholder for nylig, selvom det forekommer bizart.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Surprise, at Viola rækker en Milan-handel ned. Hvem havde lige set den komme...
Mojn do!
Skrevet af Bishop
"Romagnoli til den slags penge... Det er det glade vanvid. Det er han overhovedet ikke værd. Han er ikke det halve værd.
Jeg forstår godt at Roma slog til, når nu den slags penge var på bordet."

Men Netop Roma var da lang tid om at sige ja, hvis han kun skulle være det halve værd, omend det er håbløst at snakke værdi, da en spiller i sagens natur er det værd han bliver solgt for, så havde de vel sagt ja for lang tid siden. For Milan, Roma og et par andre klubber var Romagnoli tydeligvis +20 mio værd.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Viola 4 Ever: Enig i at det er overpris for Romagnoli, men du skal tænke på at vi også betaler for hans potentiale. Ham og Rugani er de største italienske talenter i midterforsvaret. Statistisk set, så var Romagnoli også en af Serie As absolut bedste midterforsvarer. Lige nu er det overpris, ja. Men om 1-2 sæsoner kan vi sidde her og tænke at det var det værd, hvis han slår igennem og han har de rette forudsætninger for at gøre, da har et godt forhold til Sinisa Mihaljovic.

Lige nu ser det ud til at Menez er vores bedste bud på en 10´er, selvom jeg håber vi investere i en ung og dygtig 10´er. Jeg kan se at Praet er en offensiv midtbane spiller, men han er jo ikke blevet rygtet til os? Og det ser ud til at ledelsen vil gå all in på Zlatan, selvom vi har målscorer typer. Hent nu bare Witsel også fremfor Zlatan: Praet og en til midterforsvarer.
Skrevet af Lentini
@ V4E

Jeg tror nu heller ikke der er nogen, som har nævnt Tielemans som 10’er?

Jeg er desuden uenig i at spillet er dømt til at fejle, såfremt Ménez skal spille 10’er. Han er en utraditionel 10’er i og med at hans største forcer er speeden og i 1-mod-1, men at han ikke skulle have noget overblik i sit spil, er ikke korrekt. Jeg foretrækker dog en anden type til at spille 10’er, men det er mere fordi jeg vil have en rød tråd i organisationen af holdet og den bliver forvredet når man anvender Ménez på den position. Det kan man gøre op med som nævnt i et tidligere indlæg omkring Robinho – jeg foretrækker dog Ménez som en flakkende second striker, fordi det er der han er bedst og samtidig ville han ikke skulle koncentrere sig for meget om det defensive på den position, hvor 10’eren i Sininas system også har strenge defensive opgaver.

Så er jeg i øvrigt heller ikke enig i at Romagnoli ikke engang skulle være det halve værd af de 25mio€, som Milan skyder efter ham. Men det er en subjektiv mening – jeg tvivler dog stærkt på at Juventus ville acceptere 12.5mio€ for Rugani, som ligesom Romagnoli, havde en ret stor sæson 14/15. 25mio€ er heftigt, men du ved ligeså godt som jeg at der også betales for det forventede niveau af spilleren. I dette tilfælde, dog lidt rigeligt.
Skrevet af Lentini
@ Fossa

Nej, Dennis Praet er ikke nævnt ifbm os – det var ligesom Tielemans, bare et navn som faldt mig på sinde. Og bortset fra sin fysiske størrelse passer han faktisk meget godt ind i den måde Sinisa vil have sin 10’er agere. Han løber utrolig meget, er teknisk velfunderet og hurtig, men mangler noget fysisk.

Det sidste burde faktisk være nok til at diskvalificere ham som emne for tiden, fordi vi allerede er rigeligt i underskud på den front i midtbanesektionen. Jeg synes dog han er god.

Så tror jeg i øvrigt at du kan skyde en hvid pil efter endnu en centerforsvarer. Milan vil med størst sandsynlighed forsøge at skippe enten Paletta eller Aléx videre. Jeg er egentlig enig med V4E i at det helst skal være Aléx. Han bøvler med fysikken, som ellers er hans varemærke og samtidig er han væsentlig dyrere i lønbudgettet end Paletta er.

Derudover har Rodrigo Ely faktisk gjort det ganske fint i opstarten, så endnu en centerforsvarer vil kvæle hans muligheder på holdet.

Mexés-Romagnoli er på papiret fint. Det samme er reserverne i Zapata og Paletta, med Ely som dark horse.
Skrevet af Milanisti
Vigtigt. Det forlyder nu at vi er ude efter en midtbanespiller.
Den mindre gode nyhed er at der åbenbart er større sandsynlighed for Soriano end Witsel.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Men Lentini, nu nævnes Witsel jo måske også som at være at være tæt på klubben. Og tror også vi lander ham, så med ham så burde da fysikken være fin nok, Poli og Noccerino er jo heller ikke decideret fysiske svage spillere. Menez som 10´er ville være utraditionelt, men igen jeg er ikke glad for at han mister bolden tit som han ofte gør. Han har hurtigheden og teknikken til 10eren, men mangler overblikket og evnen til at slå de rigtige afleveringer på de rigtige tidspunkter.
Skrevet af Lentini
Jeg ved ærlig talt ikke hvor tæt Witsel er på. Den evigt presse-snakkende mellemhandler, Napolitano, snakker om at Witsel kan nås via et bud på 25+5mio€ hos Zenit. Spørgsmålet er så om Milan er villig til det – man skulle tro det ovenpå Romagnoli-affæren, men han var trods alt udpeget af Mihajlovic, der ikke ville have nogen anden end den unge italiener. Soriano vil i min optik være en omgang spildte penge. Han tilbyder ikke rigtig det vi mangler, som er en mere holding/balancerende mezzala, og hans spidskompetencer passer heller ikke på profilen der søges.

Poli og Nocerino er ikke svage fysisk, men de er sand for dyden heller ikke nogen der kaster rundt med godtfolk på midten. Man skulle næsten tro de var brødre, eller i hvert fald fætre, fordi de kan det samme – nemlig ikke rigtig noget.

Så er det altså noget forvrøvlet sludder at mene Ménez skulle tabe bolden hele tiden. Hans førsteberøringer, driblinger og teknik er meget højtudviklet, hvorfor han er svær at stoppe fordi han gør det hele i eminent fart. Og at han mangler vision og overblik er simpelthen førsteklassesvrøvl, fordi godt nok er konkurrencen ikke specielt stor i Milan, men han var suverænt den spiller med fleste assist+2.assister i foregange sæson – læg dertil suveræn topscorer og den spiller som tiltrak sig flest straffespark også. Han var hele Milans offensiv i hele sidste sæson– en offensiv som Pippo overhovedet ikke havde en plan for udover at håbe på noget individuelt.

Han er på den ene eller anden måde involveret i 29 mål sidste sæson(mål, assists, 2.assists og tilkæmpet straffespark) – nummer to på den liste er delt med Jack/Honda med 11… Det understreger meget godt, hvor meget alt offensivt afhang af Ménez. Groft sagt skulle han selv kreere chancerne, lægge afleveringer og skyde selv, fordi der var ingen anden end ham der havde lyst eller evner til at byde ind.

Jeg lever fint med en til tider lad attitude, når det er sådanne stats han river frem af æsken.
Skrevet af MILANMILAN
Di Marzio siger dealen med Roma er 25 betalt over 5 år, ingen bonusser udover en videresalgsklausul på 15% hvis han bliver solgt videre for over 25. Det er udmærket! Han er jo god, kan blive meget bedre. Ville være ked af handlen, hvis det var omvendt.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Martinovic
Hvis Milan vil bruge 20 mio. euro eller mere på en midtbanespiller, så må der være andre muligheder end Witsel. Særligt hvis han koster mere end de 30 mio. euro.

Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hvem?
Skrevet af Martinovic
Godt spørgsmål. Valero er gået i stå i Fiorentina. Han kan hentes for 10-12 mio. euro, vil jeg tro. Han kan stå for det kreative på midten.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Valero er 30 og excellerer jo ikke i det fysiske. Det var på de fysiske parametre at vi blev tromlet i Audi Cup. Det kan jeg ikke se Valero skulle være svaret på.
Skrevet af Martinovic
Jeg vil også gerne have Witsel, men 30 mio. euro er mange penge for ham.

Mojn do!
annonce
0