Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
At Galliani har overgået sidste salgsdato er korrekt, men det er dog hverken på grund af årets Mercato eller en evt. misset CL plads. At vi har været begrænset de sidste par år, og i år hvor ellers pengene er der, ikke har kunnet findes de "rigtige" spillere skyldes jo, at man siden man solgte Sheva, har lavet den ene dårlige handel efter den anden. Og Cl sejren i 2007 var på sin vis det værste der kunne ske, da den umiddelbart udsatte foryngelseskuren med 5 år.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Ja, Bishop. Det er ikke kun pga. mercatoen i år, men en årrække med dårlige beslutninger.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Galliani RAUS!!!... Jeg skal have afløb for min frustration. Det må i finde jer i :)
Skrevet af Great Milan
En ting er at Galliani køber spillerne ind, men vi skal også lige huske, at det er Mihajlovic der peger på de spillere han ønsker købt til klubben. I mine øjne er serberen ikke helt fejlfri. At han henter Ely hjem og starter med ham mod Fiorentina, er jo decideret hjernedødt. Hvad var der i vejen med Alex og Zapata i stedet?

At han bruger Nocerino og Suso fremfor Montolivo er igen tåbeligt. Han må lære at vælge de rigtige spillere i start 11´eren.

Holdet bør starte således:

Lopez - Abate - Alex - Romagnoli - Antonelli (De Sciglio) - De Jong - Montolivo - Bertolacci - Kucka - Balotelli (når han kommer i form)ellers Adriano (nu) - Bacca
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
Og så er vi tilbage i vanlig GM stil :)
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Magnifico
Når I klynger Galliani op pga Witsel, skal I måske tage den gamle med. Begge de store sportsaviser fortæller nemlig nu, at Silvio stoppede handlen med Witsel, da han, efter at have spenderet ca 90 mio euro, er skuffet over opstarten og mener, at Mihajlovic med 10 midtbanespillere har rigeligt og må vise sin formåen ved at få det allerbedste ud af dem. Ligner en anstrengt sæson, også mellem ledelse og træner...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
10 midtbanespillere, hvor kun De Jong skriger af klasse. Det er en joke.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hvorfor pokker skal Silvio nu klynges op? Han satte vel bare prop i et forbrugsinferno, som stort set ikke har medbragt nogen nævneværdig kvalitetsforøgelse, udover angrebet, naturligvis. Det må vi jo ikke glemme.. angrebet for helvede, angrebet…

Hvis jeg havde delt 86mio€ ud og dernæst set første optræden i Firenze, havde jeg mildest talt heller ikke været særlig begejstret. Hakkende kunne man nok gå med til – men det var jo decideret elendigt, og opgøret mod Empoli var ligeså deprimerende.

Desuden køber jeg ikke historien, slet ikke når det er Corriere dello Sport, der står som afsender på den.

Det er naturligvis Galliani der skal klynges op for endnu en omgang rod og elendighed. Jeg vil til hver en tid foretrække en FM-liderlig tosse fra Aabybro til at varetage Milans mercato fremfor Galliani.

Jeg synes det er pinligt. At spendere 86mio€ og i kamp to af sæsonen bliver det the big return of Nocerino(!). Man så det lidt komme da først Mauri- og dernæst Nocerino-handlen kollapsede til hhv. Atalanta og Sampdoria.

Jeg deler dog forundringen over Sinisa mht midtbanen. Hele sidste sæson spiller han Palombo på en defensiv midt, med Obiang som en kontrollerende mezzala. I Milan har han Nigel de Jong, og først i Firenza prøver han Jack og dernæst Nocerino mod Empoli(?) – den der minder mest om de karakteristika som Sinisa søger til den position er da for pokker Montolivo. Med det der er blevet leveret hidtil, så skal kaptajnen sgu prøves på den position snarest muligt, når nu ”vi vidste Witsel ikke kunne lade sig gøre.” – Galliani RAUS!

Jeg hælder imod idéen at ”fejlplacere” Bertolacci i en 10’er-rolle, med en omgang beton af Kucka og De Jong centralt sammen med Montolivo på 3’eren. Så må det briste eller bære – vores unge herre, Romagnoli, kommer jo til at ligne en sekundaspiller, hvis Sinisa igen spiller Bertolacci og Jack/Nocerino på mezzala-positionerne. Det er jo E45 lige igennem midtbanen.

Det beton med Kucka, De Jong og Montolivo, skal stimles sammen kompakt rent defensivt omkring midten. Gerne for at kunne tvinge modstanderen til tidlige indlæg, hvor Romagnoli, Zapata, whoever, kan tage deres fysiske dueller - så må man spille med risikoen at backs til tider bliver overladt alene i en-mod-en-situationer. Så kan vi jo passende hetze dem den resterende sæson, når de bliver sat af flere omgange. Særligt storsatsende Antonelli vil blive sat på en alvorlig prøve defensivt.
Skrevet af Stankovic
Det skal nok blive morsomt når betonkrigerne fra Inter tromler henover vores midtbane i derbyet efter landskampspausen. Det er ikke bare det er Inter, men numbnuts Mancini, som kan sidde der og svælge i sig selv, hans taktiske inkompetence og Dario-bløde hår, mens Jack bliver revet rundt i manegen af Kondogbia.


Hehe, det er fantastisk formuleret.
Skrevet af Bishop
Lentini forstå mig ret, jeg er meget enig i det du skriver.

Men

"Hvorfor pokker skal Silvio nu klynges op? Han satte vel bare prop i et forbrugsinferno, som stort set ikke har medbragt nogen nævneværdig kvalitetsforøgelse, udover angrebet, naturligvis. Det må vi jo ikke glemme.. angrebet for helvede, angrebet… "

Vi er vel enige om at angrebet i den grad trængte til opgraderinger. Udover Menez som nu er skadet så havde vi jo ingen der kunne score mål for os sidste år. Destro var vel den næste på topscorerlisten efter Menez?.

Bacca var og er et godkendt og nødvendigt køb. Adriano var så billig at han også er godkendt uden de store panderynker, og Balo koster nærmest gratis.

Så meget er der sgu heller ikke spenderet på angrebet.

Største kritikpunkt er vel Berto, han var for dyr.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af El Rifle
Selvom vi ikke fik Witsel eller en anden midtbane mand, kan vi ikke nægte at dette transfervindue er det bedste vi har haft siden 10/11 sæsonen.

Truppen er stadig for stor, men vi har fået ryddet op efter meget af det skrald vi havde i truppen. Udover det, er der blevet hentet nogle rigtige dygtige spillere ind eks. Bacca, som kommer til at blive vital for dette hold.

Men Lentini, selvfølgelig er jeg enig med dig i at midtbanen er for ringe. Det er et faktum. Jeg håber bare Miha kan få forløst potentialet hos mange af de spillere vi har, som tidligere i deres karriere har vidst glimt af noget godt. Her kan der eks. nævnes Zapata, Mexes, Honda, Cerci, Nocerino, Montolivo m.fl.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Serpente
Priserne for angrebet er ikke så ringe, og det var en nødvendighed at gøre som vi gjorde.
Jeg synes i øvrigt også godt vi kan være efter presi. Det var ham der sagde at vi havde pengene, og sandsynligvis også ham som stoppede witsel handlen. Tror langt hen af vejen at galliani ender som berlusconis pinocchio. Fuld af løgn og styret af den gamles hånd. Dog med en vis trang til at gøre sig fri af båndene og lave narrestreger. De to er i bund og grund en af samme stykke, og vel også grunden til at de har så langt et ægteskab. Hvis berlu ikke havde løbet fra sit løfte, havde der været penge til witsel, og hvorfor skulle galliani så ikke slå til. Han står lidt og må tage tæsk fordi silvio ikke kunne holde mund og lovede for meget.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
Jeg lander også i den lunkne ende når vi ser på dette mercato.

Der har naturligvis været lyspunkter.

Vi har skabt et godt angreb, der i mine øjne kan måle sig med alle i Italien. Samtidig et angreb der tillader fleksibilitet imellem Mihas to foretrukne systemer.

Jeg er egenglig også henrykt over at vi har tilknyttet 2-4 talenter til fremtiden (jeg savner lige helt at se at Ely og Mauri hører til på holdet). Romagnoli og Bertolacci er jeg rigtigt glad for. De er blandt de største talenter og så er de italienere (hvilket jeg mener er vigtigt for kulturen). At vi så måske har betalt lidt i overkanten, det må være en anden snak.

Men så stopper min begejstring også her.

Første og fremmest står jeg måbende tilbage når jeg ser på trupsammensætningen. Uanset hvilket af de foretrukne systemer Miha vælger, så er der tre pladser der skal besættes i forreste række. Til de pladser har vi ni spillere (hvis vi medregner at Bonaventura bruges som 10´er eller til venstre i 4-3-3). Det må naturligvis skabe problemer for dem der ikke får spilletid.
Hvorfor holde på Cerci og Honda hvis de ikke er tiltænkt spilletid? Hvad med Suso - er han overhovedet en del af fremtidsplanerne? Hvis ja, hvorfor ikke lade ham få fast spilletid og erfaring et andet sted?
Det er hverken mere eller mindre end totalt amatøragtigt og det ansvar hviler utvetydigt på Galliani og vores ubetydelige marionet af en sportsdirektør, der synes at have færre beføjelser end ham der vasker trøjer.

Der kan være flere holdninger til hvordan midtbanen skal sammensættes - skal der være mere beton eller kreativitet. Tilbage står dog det uomtvivstelige fakta at Nocerino ikke hører til der - uanfægtet hvilken konstellation der satses på.
Der har også været bred enighed om at vi savnede et stort navn der kunne hæve niveauet her og nu. Witsel er naturligvis det mest omdiskuterede navn, men andre som Verratti, Rabiot, Geis, Schweinsteiger m.fl. har været nævnt i mere eller mindre seriøs sammenhæng sammen med Kondogbia der som bekendt tog til Merda.
Tilbage står vi med Kucka??!! Det er jo intet mindre end en fiasko. Vi kunne da så i det mindste have smidt penge efter nogle der kunne være med til at bygge holdet op til fremtiden - eksempelvis Soriano eller Baselli.

I forsvaret har man en mand som træneren ikke vil bruge, men som ejeren insisterer på at beholde. Ikke just en holdbar situation.
Vi har to spillere på hhv. 20 og 21. Begge talenter og begge med rigtigt flotte sæsoner bag sig sidste år. Men de må trods alt ventes at behøve en bundrutineret herre ved siden af dem, som de kan lære af.
De kunne de i princippet af Alex. Han er dog meldt på vej væk ved flere lejligheder efter gensidigt ønske. Hans motivation må forventes at ligge i den lave ende.
Sidst men ikke mindst Zapata som ikke har spillet stabilt godt siden han kom til klubben. Jeg har egentlig altid godt kunne lide Zapata - primært fordi han har bevist at han kan levere på højeste niveau.
Desværre har det dog primært været for Colombia - når Yepes har været der til at lede ham.

Med Mr. B´s entre og den retorik der blev brugt omkring en nærmest genfødsel af Milan, mener jeg at man nødvendigvis må stå tilbage med en lidt mat fornemmelse i kroppen.
Skrevet af Serpente
Jeg er super enig rosso. Havde de nu bare holdt kæft til pressen om penge og ambitioner, så tror jeg alt var gået nemmere og fansne havde været glade for vinduet , fordi det er gået langt bedre end nogen havde turde håbe for 3 måneder siden. Istedet valgte at fylde pressen med løfter og derfor kan ingen være særligt begejstret. Sommeren har jo været en rutsjebane op og ned og endte så med at vognen hoppede af. De skulle aldrig have nævnt ancelotti eller zlatan for den sags skyld. De første handler glippede jo også i medieshowet.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis jeg skal vurdere vores transfervindue lander den på en 6.5 ud af 10.

- Vi manglede en type som Bertolacci, men det var mega overpris.

- I forsvaret har vi hentet Romagnoli til mega overpris. Men nu er det sådan at man også betaler for potentiale, så det kan også godt forsvares.

- Bacca og Adriano: Man kan argumentere for vi kun havde brug for den ene. Jeg tror dog ikke det er der, hvor man tænker det er overpris, bliver de sat op ordentligt, så skal de nok slå til.

- Mauri: Er et spændende talent, jeg forventer ikke at han går ind i start 11eren med det samme og forstærker os, men han burde godt kunne få et par kampe her og der.

- Balotelli_ tja en moden og seriøs Balotelli er en forstærkning for ethvert hold og Sinisa kræver hårdt disciplin fra hans side af, så det kunne måske godt være et spændende og dynamisk samarbejde mellem de to.

- Kucka: han bliver bare en backup

- Så endte vi ikke med Witsel og derfor er vores midtbane (Givet Bertolacci ikke slår til) alt for svag til at styre kampene selv imod de mindre gode hold.

- Er Romagnoli alene nok til forsvaret? Nej, det synes egentlig ikke, men med Sinisas organsation, så kan vores forsvar fungere bedre.

- Udover Menez har vi ingen rigtig 10´er, Honda og Bonaventura dur ikke.

- En enkelt positiv ting er vi fik afsat noget skrald.

Det er mine punkter, havde vi hentet Witsel, så havde det været oppe på en 8´er.
Skrevet af Lentini
@ Bishop
Din klynkende andengenerationsnorskeindvandrer – ikke noget men her.

Hvis vi skal være seriøse, et kort sekund, så vækkes min harme over angriberfikseringen, da vi når halvvejs gennem mercatoen, fordi der mister man tydeligvis fokus på de prioriteringer man havde sat fra starten af transfervinduet.

Efter erhvervelsen af både Luiz Adriano og Carlos Bacca, snakkes der stadigvæk angribere – navnlig Zlatan. Ingen kan betvivle svenskerens evner, men seriøst(!); med nyindkøbene Luiz Adriano, Bacca, angrebsstjernen fra sidste sæson, Ménez, og de tilbagevendte Matri og Niang var man dækket ind. Endda fem spillere med hver deres spidskompetencer. Matri vil fint gå an som 5.valg i en sæson, hvor der ikke skal spilles europæisk.

Man indledte mercatoen med at søge Kondogbia og Martinez. Derudover var man meget årvågen omkring Bertolaccis situation og indledte en søgning på en central stopper – dermed indikerede man ganske tydeligt hvad prioriteringerne var:

- Central stopper.
- En fysisk stærk balancerende mezzala.
- En teknisk begavet mezzala.
- En angriber.

De ovennævnte fire spillere skulle danne denne grundstamme og var tiltænkt startpositioner. Jeg forventer at man arbejder ud fra sådan en liste med alternativer. I stedet endte vi op med en central stopper, en teknisk mezzala og hele tre angribere der har potentiale til at være startere – men ingen fysisk balancerende mezzala, som vel var den mest vigtige af disse fire nøgleindkøb, fordi det kunne tage lidt af presset på en bagkæde, som jeg ikke synes er så dårlige som de bliver gjort til. De har set dårligere ud, i min optik, fordi kæden foran dem simpelthen har været for ringe besat.

Kondogbia var da også første mand man sigtede imod sammen med Martinez, men siden han kiksede har Galliani dvælet ved Witsel. Han satte sig i øvrigt i en lorte position ved at nævne den pris Kondogbia blev solgt for(40mio€) – derefter kostede alle pludselig 40mio€, fordi man nu havde fået et billed af hvor langt Milan ville strække sig.

Så ender det med et panisk køb i Gallianis favorit souvenir-butik, CFC Genoa. Og jeg har egentlig mest ondt af Kucka, fordi han får næppe lang line af fansene fordi han er denne ”vare”, som Curvaen hader allermest. En Genoa-spiller erhvervet i ren affekt og panik af Galliani efter vi har været kædet sammen med et meget større internationalt navn, Witsel, som han ikke kan finde ud af at gøre færdigt.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes ikke, karakteren er til mere end max 4/10. Vi fik forstærket angrebet, men det er så også det. Vores store akilleshæl i sidste sæson, forsvaret, er ikke blevet forstærket nævneværdigt. Romagnoli bliver måske en profil på sigt, men han er ikke en spiller, der trækker de andre med op på nuværende tidspunkt.

Midtbanen er middelmådig med De Jong som eneste profil. Vi må bruge Menez som trequarista, hvad enten rollen passer ham eller ej. Hverken Honda eller Bonaventura er gode nok som startere.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det irriterer mig også at Berlusconi først forlanger Mexes forlænget selvom Sinisa ikke vil bruge ham. Dernæst forpurrer han et skifte til Fiorentina, selvom Sinisa stadigvæk ikke vil bruge ham. Hvad er det for en amatørforretning? Eller vel nærmere en forening sådan som de tér sig. De mangler bare en overflod af kager, militæruniform og skrigende gul refleks, så kunne man let forveksle dem med hjemmeværnet.

Det er sgu alligevel flot at den ene demente forpurrer den anden dementes job, ved endda at tage en endnu dårligere beslutning. Håbløst!
Skrevet af Serpente
Nu bliver det så spændende at se om sinisa kan klare sig. Vi har stadig en trup som bør kunne hente en femteplads, og hvis sinisa knækker koden så er en tredjeplads stadig mulig. Vinduet er lukket så nu må fokus være at følge om holdet kan overraske. Vi må og skal forsøge at følge en spillestil, og får vi serviceret forreste geled så skal de nok score mål, og det kan jo give mere ro bagude. Der bliver ikke plads til udvisninger og dødboldsmål i samme målestok som sidste sæson. Næste prøve bliver inter og jeg håber vi kan hente et resultat her. Det dur ikke at de allerede stikker fra os.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Ja, spørgsmålet er jo så om Sinisa kan det. Han virker på mig som rimelig ensidig, men jeg lader mig gerne overraske.

Dele af den italienske sportspresse er også hjernedøde at høre på idag. Det er den del som mener Milan er bedre stillet uden Witsel ider han ikke er nogen regista. Det de så fuldstændig misser er hvordan Sinisa bygger sit hold op - derfor er det idiotiske perspektiver fordi de bygger det på et grundlag ud fra hvordan de helst ser holdet spille, hvilket er omsonst når det nu engang er Sinisa som er træner.

Skulle man sidde med sine egne ideer og forsøge lave puslespillet på midtbanen ud fra hvordan man ønsker at se fodbold, havde jeg forsøgt en "Pirlo/Rino" med Montolivo og De Jong med Bertolacci på venstre mez. Det er bare ikke videre aktuelt, i det jeg ikke tror Sinisa tænker i disse retninger.
annonce
0