Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Serpente
Hele deres liv foregår jo allerede i pressen, så hvis de ikke vil nævnes der, er det godt nok en forkert branche. Desuden tror jeg de har fået en direkte besked inden. Jeg tror sinisa siger tingene i øjenhøjde med respekt for spilleren men også ærligt og usødet. Spillerne i sampdoria var jo vilde med ham, så han må jo vinde respekt.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Sinisas udtalelser har været spot on, selvfølgelig skal han tage den internt. Men vil slet ikke kalde hans udtalelser for tilsvininger og synes hans mentalitet er forfriskende, fordi Seedorf og Inzaghi kunne tydeligvis ikke styre det omklædningsrum.

Når alt kommer til alt, så synes jeg ikke Sinisa kan lastes for at Bertolacci indtil videre ikke har slået til i klubben og at Witsel ikke blev hentet ind. Vores midtbane er bare for dårlig til at styre kampene.
Skrevet af Lentini
@ Serpente

Jeg er ikke i tvivl om at Sinisa siger sin kritik direkte til sine spillere under fire øjne. Han behøves bare ikke at involvere offentligheden i det hver gang - der er ingen som gider hænges til tørre i medierne. Det skaber unødig negativitet fordi spillerne meget vel kan stilles i en situation hvor pressen vil vide hvad pgl mener om Sinisas udtalelser. Det kan sagtens være at de er uenige i kritikken eller har været uenig i en taktisk disposition, men det skal heller ikke vedkomme pressen. Der er ingen grund til at invitere til mere ballade end højst nødvendigt.
Skrevet af Viola 4 Ever
Man kan jo også være for kritisk, selvom der er noget at kritisere.
Der er ingen mennesker der fungerer ret godt med kun at få negativ kritik.
Angiveligt er der også allerede utilfredshed med oversergent-stilen i truppen, jvf. dagens lyserøde.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af MILANMILAN
Det er 100% Montolivo f.eks.. Men hvis man ikke kan holde til kritik når man ikke kan vinde overbevisende mod sådan et latterligt hold, så skal man bare ikke spille for Milan! Kæft jeg er træt af de tøsedrenge.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Jeg tror faktisk du er spot on, MM, mht. Montolivo.

Montolivo er præcis den spiller, som toner frem i mit hoved, når jeg tænker over hvem det er af spillerne som har klaget over Sinisa. Og han har nok rygdækning i eksempelvis Andrea Poli.

Det danner paralleller til tiden under Clarence. Flere gange har jeg set det skrevet i denne tråd, at Clarence ikke kunne styre omklædningsrummet, fordi han var for blød. Det er jo ikke sandt – snarere havde han en meget direkte stil som irriterede bl.a. Montolivo. Ligesom Sinisa var han meget konkret og i øjenhøjde, når han tiltalte spillerne. Eneste forskel skulle være at Clarence snakkede alt for meget, mens Sinisa er den mere reserveret type.

Dengang snigløb truppen Clarence, hvilket jo passede Galliani i stor stil, fordi Clarence aldrig var Gallianis valg. Jeg tror aldrig jeg har set Galliani være så usynlig, som han var under det halve år hvor Clarence var træner i Milan.

Jeg kan egentlig godt forstå Montolivo, fordi Sinisa har virkelig været ude med grovfilen mod ham. ”Nigel er pt. MEGET bedre end Montolivo, som skal blive bedre.” har Sinisa bl.a. udtalt. Og selvom det er rigtig nok, må Sinisa gerne lige have i mente at Montolivo har været ude i et år med et brækket ben, der er blevet opereret af to omgange. Senest var så kommentarer om at reserverne forbliver reserver, så længe man præsterer så ringe, som tilfældet imod Mantova.

Problematikken er for mig bare at spillerne ikke returnerer den direkte stil, som Sinisa har lagt for dagen. Det provokerer mig når spillerne går udenom træneren, for at klage til den sportslige ansvarlige, som så bliver indkaldt til møde med Galliani og Berlusconi – det er kujonagtig adfærd. Særligt når vi formentlig snakker om vores anfører, Montolivo, i dette tilfælde. Han skal dødpinemig tiltale træneren med sin kritik personligt, og ikke afleverer den hos alle mulige andre.

Det positive modsat Clarence-tiden, hvis man skal søge efter dette, er at Sinisa har rygdækning ved Galliani.

Jeg har bare svært ved at forstå, og det handler nok om individets karaktér og personlighed, en sådan fisset måde at påpege et problem. Personligt har jeg det sådan at jeg går direkte til kilden, hvis der er noget som irriterer mig.

Som anfører er man trænerens forlængede arm, og det er sgu vigtigt at der er en rum mellem træneren og anføreren, hvor man kan diskutere lidt udover det sædvanlige. Særligt hvis nogle skarpe udtalelser har medført noget irritation i truppen – det er Montolivos opgave, og den lever han ikke op til i mine øjne her. Han er fuldt ud berettiget til at henvende sig personligt til Sinisa med sin irritation, og jeg vil tro at Sinisa vil tage det langt mere seriøst, på et personligt plan, hvis han får en direkte henvendelse fra spilleren/spillerne. Hvis jeg var i Sinisas sko just nu, ville jeg sgu være lidt småirriteret på pågældende spillere, fordi jeg skulle stå skoleret ved CEO og ejer.
Skrevet af Milanisti
Nu er det satme nok. Udover at Montolivo i alt for lang tid ikke har kunne leverer varen, så skal han ikke skabe uro i truppen gang på gang. Ud med ham og det kan ikke gå hurtigt nok. Sæt ham til salg til Vinter og find en erstatning. Han er alligevel på bænken. Smid Witsel ind og ud med både Nocerino og Montolivo.

Godt nok er Mihas udtalelser lidt grove, men truppen har brug for en, der er lidt hård. Der skal sgu struktur og disciplin i det her! Hvis Montolivo ikke kan lide lugten i bageriet, så er det ud.
Skrevet af Serpente
Monty har på mange måder været en dyr herre selvom han kom på en fri transfer. Ved Ikke hvad ledelsen har med ham, men han er den værst castede anfører jeg kender til. Allerede ved udnævnelsen var jeg meget tvivlende omkring ham som leder. Bindet på armen er jo sikkert også hovedårsagen til vi stadig har ham, eftersom alle andre udueligheder er skiftet ud. Hvor om alting er så må han videre. Det er jo mærkeligt at det altid er trænerne og ikke ham der er noget galt med. Jeg håber for guds skyld at han ryger videre til vinter, så vi kan starte på en frisk med en ny kaptajn. Gerne en ny spiller med format og helst under 30år.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Montolivo er ikke alene om dette - med dagens Instagram eskapade fra hr og fru Abate vil det være meget let at foranledige at Abate også er en af dem som føler sig trådt over tæerne af Sinisa.

Syns det er pinligt når spillernes kærester/koner begynder at blande sig. Og syns efterhånden vi er oppe på nogle stykker, som burde have flettet fissen istedet for at butche sig op på et medie - det er så tyndt.

Læste et interview idag med Marco Di Vaio, som spillede under Sinisa i Bologna. Han forklarede at den hårde retorik fra Sinisa bunder i at han vil se trodsreaktioner og karakter fra hans spillere. Og det er i sig selv fint nok, men jeg kan ikke se at det skulle være nødvendigt at involvere pressen i det.

Den hårde retorik og spillernes klagesang er ikke just den optakt jeg havde håbet på til kampen mod Inter. Jeg gruer lidt for reaktionerne hvis vi taber til bysbørnene, hvilket jeg hælder imod pt grundet det elendige spil og den unødvendige larm i øjeblikket. Krisestemningen er lige om hjørnet med linjerne trukket alvorligt op mellem træner og en del af spillerne, alt imens Silvio ikke er videre imponeret over det Milan har leveret hidtil.

Transfereygterne fortsætter i øvrigt allerede grundet Bees investering, som kalder på en Witsel aftale i januar, mens vi af uransagelige årsager også er varme på ideen om Ranocchia. Nok har Mexes ikke en fremtid i Milan, som det tyder på pt, men Ranocchia?

I øvrigt er vi uden Antonelli og Bertolacci mod Inter. Sidstnævnte blev skadet mod Malta(great!) - jeg forventer Kucka på midten mens Jack indtager 10\´eren bag vores to skarpe herrer i frontlinjen. Og så håber jeg Zapata starter fremfor Ely. Sidstnævnte viste sig endnu for grøn mod Viola, med sin tilbagevendende problem i manglende omtanke. Det ville jeg ikke satse på har forbedret sig i en endnu vigtigere kamp som mod Inter.
Skrevet af Magnifico
Ladies and gentlemen, boys and girls, children of all ages... Så er Cirkus Balo i byen igen:
http://www.gazzetta.it/C…38661.shtml
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Fede biler han kører rundt i om ikke andet.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Hold kæft hvor er det dumt! Alle kan selvfølgelig komme til at køre for stærkt, og det er sikkert muligt at han bare har overset at han er kommet ind en byzone. Men det er jo ren og skær brændsel til journalisterne. Og nu bliver Milan jo sikkert nød til at tage stilling til hans handling.

Edit: Ser nu at det skete i Onsdags og at Balotelli havde bedt om at få mulighed for at snakke med sin agent og Milan inden episoden blev offentliggjort.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Serpente
Som di vaio udtaler, så er den hårde disciplin sinisa udfører jo selve grunden til at han er valgt. Så nytter det jo ikke at ledelsen ikke bakker ham op. Vi har brugt en halv milliard på spillere som skal passe til fremtiden under sinisa. Så må ledelsen sælge de som ikke passer ind ellers kommer vi jo aldrig videre. Jeg elsker abate, men hvis han virkelig også klynker så må han videre. Ledelsen har valgt denne vej, og jeg håber vi følger den.
Ang. Balo så vil jeg ikke koge suppe på den historie. Galliani sagde jo at han mødte en halv time før de andre, så nu ved vi hvorfor. Håber han må tage bussen fremover, men dybest set vil ikke blande mig i hans privatliv, hvis han passer sit job, medmindre han selvfølgelig har skadet nogen.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Mon ikke ledelsen bakker Sinisa op. En positiv ting ved Galliani er ar han vanligvis giver lang snor til sine valg. Han kæmpede en indædt kamp for Allegri i sin tid. Det er mere den gamle, som plejer koge over.

Nu har Sinisa fået spillere til 90mio, så forventes han også at rykke holdet i en positiv retning. Det er dog naturligt at stille sådanne krav efter sådan en investering, selvom jeg personligt synes pengene er forvaltet dårligt.
Skrevet af Rossoneri
Vores gamle ven, Ambrosini, var ude med en, for mig, meget præcis analyse af det der mangler i Milan p.t.
Han kalder holder "éndimensionelt". Han nævner at der mangler link mellem midtbane og angreb og at Bonaventura og Honda alene skal sørge for at sætte engrebene op. Det er for meget at bede dem om. Det er ikke en kritik af de to førnævnte, men snarere at sige at der mangler noget på 3-mands midtbanen. Noget som vi kloge hoveder herinde, jo også har skreget på hele tiden. Det synes jeg rammer spot on.

Vi har ikke en type som Seedorf eller Pirlo til at give noget variation. Det er mere eller mindre ren "beton" (som Lentini meget præcis beskriver det). Der er der for så vidt ikke noget galt med - så længe der er andre spillere der kan stå for det kreative.
Honda og Bonaventura er egentligt glimrende spillere. Men det er ikke spillere der kan falde langt ned i banen og sætte to-tre spillere med speed og fine driblinger. Så har vi Menez - problemet med ham er bare at han nægter at aflevere bolden.
Alle vores angribere har det til fælles at de alle skal sættes op til deres chancer. Menez kan dog være en mulighed, men det synes ikke at han er tiltænkt en plads helt fremme.
Balo kan det til dels, men er klart bedre når han skal tage få træk og afslutte.

Jeg skrev for noget tid siden at jeg personligt spår et systemskifte. Mere præcist til en 4-2-3-1. Det ville give os flere muligheder.
Her er det ganske fint at de to centrale er mere defensivt orienterede og ikke skal bekymre sig så meget om at sætte spillet op.
På wings kan vi variere mellem typer som Menez og Cerci kontra Bonaventura og Honda hvor de sidstnævnte vil bidrage med flere returløb.
På 10´eren kan man også prøve sig med flere typer - Menez som den kreative, Honda/Bonaventura som den mere arbejdsomme og Balo som en angriber der falder lidt ned i banen.
Alt i alt giver det en helt anden form for fleksibilitet. Dertil kommer at det giver bedre mening ift den trup vi står med.

Problemet i Milan har i mange år været at vi er alt for forudsigelige. I 4-3-3 var det altid det samme. Samme typer på den flade midtbanen og wings der skulle trække ind i banen. Dét kombineret med en angriber der aldrig var at finde i boksen. Det er alt for let at modarbejde - ikke mindst i Italien hvor der stadig er masser at taktisk dygtige trænere.

Jeg håber i hvert fald ikke at Miha er så stædig at han ikke er parat til at ændre taktik hvis 4-3-1-2 viser sig ikke at virke. Heldigvis har han tidligere vist sig at være en træner der tilpasser sig - eksempelvis med Gabbiadini i Samp.


Og hvad fanden sker der i øvrigt lige for den TV-aftale, eller mangel på samme. Det er simpelthen en skandale.

Jeg tænker at lave en koordineret "kampagne" imod Eurosport / Discovery.Kan vi ikke mobilisere en række læserbreve herinde?
Skrevet af Lentini
Det er muligt, Rosso. Men du vil simpelthen bænke en af de to på frontlinjen, som er eneste kæde der har fungeret? Og erstatte en af dem med fx Honda eller Cerci giver ikk meget mening idet lige de har præsteret dårligt for at sige det mildt.

Jeg er i øvrigt glad for at jeg ikke er Sinisa, fordi at skifte system ligger bare problematikken andre steder. Han må få det bedste ud af den skævt leverede trup Galliani har sammensat.

Som nævnt før kan vi skifte system, tal-kombinationer nok så meget - det flytter bare problematikken rundt på banen fordi fladpanden ikke har leveret en trup med kompetencesæt der matcher.
Skrevet af Martinovic
Vi skal bare have Menez klar, så han kan blive smidt ind på den offensive.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Det er selvsagt ikke en let situation at skulle smide enten Bacca eller Adriano på bænken. Men lige meget hvordan vi vender og drejer det, vil der være spillere der kommer til at sidde meget på bænken.
Der er dog 38 kampe i sæsonen plus coppa´en så mon ikke det kan blive til godt med minutter til begge to?

Personligt tror jeg ikke helt på Menez som 10´er i 4-3-1-2. Han er stærk på bolden, kan sætte en mand, har en blændende teknik og et godt skud fra distancen.Problemet er bare at spilleren bag de to angribere skal skabe chancer. Han varmer simpelthen bolden for længe, hvilket besværliggør udnyttelsen af de løb der kommer fra de to forreste. Det er en absolut nødvendighed da vi ikke kan forvente at der kommer mange assists fra de dybere midtbanespillere.

Overordnet set vil en 4-2-3-1 give flere muligheder til vores offensive spillere, da der i så fald vil være 4 pladser fremfor 3 at slås om.

Det betyder, som du rigtigt siger at der bliver en sorteper på den centrale midt. Det må nødvendigvis bliver Poli eller Kucka.

Men du har helt ret - og som det har været skrevet flere gange før - det er meget svært at finde fornuft i trupsammensætningen.


Skrevet af Inzaghi
http://www.rossoneriblog…ries-chart/
Her har i lidt skræmmende tal, der måske kan give snakken næring.
Det er nogle lidt voldsomme lønninger må man sige.
Skrevet af Serpente
Rosso
Menez varmer bolden, men måske havde han heller ikke rette betingelser sidste år. Der skulle han lave målene, for det hjalp jo ikke at afleverer til pazzini eller cerci. Vi er nød til at vente og se ham spille i systemet. Vi kommer ikke til at skifte system, for det er netop dette system der fik berlusconi til at ønske sinisa. I årevis har han givet udtryk for dette, og skifter han system, så kommer han for alvor i modvind hos boss. Det vil desuden også give skår i hans stolthed, og jeg tror har synker med skuden, hvis ikke det fungere. Jeg er personligt også dødtræt af systemskift, og mener at vi må være tålmodige, og tro på planen. Lave de ændringer i truppen til vinter som er nødvendige og gå planken ud. Ellers har intet ændret sig og så kunne vi ligesåvel have beholdt inzaghi og alle hans hovedløse høns fra sidste år.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce
0