Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Oh Dear God - Gianluca Rocchi skal dømme derbyet! Så har man da i det mindste sikret underholdningen. Han må sgu tage noget stiv gren uden at pibe, fordi han er altså ikke gearet til at dømme de store opgør. Alt for mange gange har man set ham stå med sin fine midterskilning mens dådyrøjneme har flakket rundt i hovedet på ham som Ildfluer, når han igen har indset en af sine graverende fejl være udslagsgivende.
Skrevet af Lentini
Nå, Derby della Madonnina står for døren.

Andet end et taktisk stalement vil sgu overraske røven ud af bukserne på mig – skal der ske noget, skal et mål falde tidligt i kampen. Derfor forventer jeg at Inter, ligesom Milan, kommer i en 4-4-2 diamand. Den formodning bygger jeg på Mancinis sædvanlige monotone, og på sin vis, forudsigelige tilgang med livrem og seler. Derfor starter Juan Jesus også på venstre back fremfor Alex Telles, fordi Juan Jesus er defensivt stærkere. Det vil blive for offensivt i Mancinis hoved at stille med Santon og Telles på hver sin back, da begge har deres udfordringer i det defensive spil. Santon spiller fordi han er den som Mancini hader mindst af hans væld af højrebacks. I begge træningskampe imod Inter har Inter også haft deres udfordringer i det defensive omstillingsspil i det at Carlos Bacca har gjort ondt på dem, når han er rykket ud under backs når Inter har sløset med boldomgangen centralt på banen, eller bare er blevet udsat for et velfungerende presspil. Og kan Milan få Ranocchia, som formentlig afløser en skadet Miranda, ud og bevæge sig er man godt stillet.

Hovedpinen for Sinisa bliver (som altid) midtbanen. Men i dette opgør i særlig grad, fordi jeg forventer at Inter stiller boldværket op med Guarin, Felipe Melo og Kondogbia på en flad 3’er. Er Mancini særligt forsigtig vælger han Brozovic som 10’er fremfor Ljajic og Perisic. Det bliver lidt af en mur at skulle igennem, og ikke mindst stå imod! Var jeg Sinisa ville jeg ikke være et sekund i tvivl om at Kucka skal starte med De Jong på midtbanen. Jeg hælder faktisk også imod at Montolivo skal starte sammen med dem. Nok er han ikke på niveau pt. af hvad man kan forvente – men er Poli eller Nocerino virkelig at foretrække? De løber meget, men bliver knust rent fysisk og medbringer intet offensivt i deres spil. Ved Montolivo kan man i det mindste håbe at der kommer bolde frem i banen, og ikke mindst har Montolivo en fysik hvorpå han kan modstå et vist pres.

Rent offensivt, ville jeg sætte ind imod Inters højre side. Santon er skidt defensivt, Guarin er ikke altid lige taktisk indstillet, mens Ranocchias mobilitet er et kritisk punkt. Kunne man diktere det offensive spil til at foregå hovedsageligt i vores egen venstre side, og lykkedes med det, er man nået et stykke. Jeg vil også tro at det er i dette område at Jack vil kunne finde rum. Kan Milan tvinge Luiz Adriano ind i fysiske dueller med Ranocchia, alt imens Bacca rykker rundt omkring ham kan man skade Inters organisation.

Afsnittet ovenfor er også grunden til jeg ville bringe Montolivo til den venstre mezzala, fordi jeg ville sætte angrebet ind denne vej. Samtidig ville Kucka få en opgave i at slås med Kondogbia modsat – en opgave jeg mener han kan klare i og med han har de fysiske aspekter i sit spil.

Et andet nøgleområde bliver at lukke rummene for Jovetic. Han flakker lidt rundt til højre og venstre. Kan man flænse ham et par gange i starten af kampen er man også godt stillet. Kan man neutralisere Jovetic, har man stort set lukket ned for Inters kreative opspil, det eksplosive og overraskende. Modsat er det dog også svært at se hvor det overraskende skulle komme fra os af.

Mancini, vil stille en afventende preslinje indtil bolden når vores midtbanespillere – så kommer det hårde pres fra rugbrødsmaskinen på midtbanen. En erobring, og bolden i fødderne på Jovetic hvorefter han skal skabe offensiven. Det er også en taktik, som mere eller mindre har bollet os i røven tre sæsoner i streg. Samme udgangspunkt tror jeg Milan også vil have, hvorfor det bliver en kamp hvor man helst ikke vil begå fejl, og derfor spiller med lille risici i sit spil. Så forvent en slåskamp med en masse dueller.

Jeg forventer mig dog ikke et fyrværkeri af en kamp. 1-0, 0-0, 0-1 eller 1-1 er mit bud.

Nu har der været lidt ro på de sidste par dage i Milanello alt imens Galliani fortsætter sine rosende ord omkring Balotelli. Roen kan dog hurtig forsvinde, hvis vi taber og ikke mindst gør det på en rædderlig måde som i Firenze.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Lent

Jeg tror nu, Medel stadigvæk er første navn i midtbanekæden. Gazzetta m.fl. spekulerer i, at vores opstilling bliver noget á la: Handanovic; Jesus, Murillo, Ranocchia, Santon; Kondogbia, Medel; Perisic, Jovetic, Ljajic; Icardi. Det er i hvert fald sådan, Mancini helst vil spille, og det har han nu spillerne til. Det giver dog fortsat muligheder for jer i vores højreside, hvor Santon ikke er ørn defensivt og Ranocchia ikke er det hurtigste der nogensinde er sket på en fodboldbane. Medel kommer i hvert fald til at skulle hjælpe meget til der.

Du har i øvrigt nok ret i, at det bliver en nervefyldt kamp, der sikkert ender i en uafgjort, eller maksimalt en lille sejr til ét af holdene.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@Serpente
Jeg tror nu næppe at Miha er valgt fordi han spiller 4-3-1-2. Han er nok snarere valgt fordi han er kendtfor benhård disciplin.
Skrevet af Serpente
Berlusconi har ville spille med 2 angribere i mange år, om det lige er 4-3-1-2 tror jeg heller ikke er vigtigt, men begynder han at spille med kun en angriber som du foreslog så tror jeg han bliver upopulær. Så hellere gode gamle 4-4-2.

Capello: \"The derby will be decided in midfield, just like it always does.\"
Jeg er meget enig med capello her, men det er jo også en skræmmende tanke i forhold til vores trup.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis Capello det siger er sandt, så har vi tabt. Tillykke FD.
Skrevet af Magnifico
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Serpente
Så er det derbytid, og jeg er ikke optimistisk. Jeg tror at sinisa har noget sucking up at gøre, og derfor stiller han med poli og monty. Det bliver ikke tilstrækkeligt mod inter, som klart har momentum. Jeg håber sinisa tager et defensivt udgangspunkt, hvor vi står lavt og kører nogle kontra. Vi kan ikke tåle at tabe, for så er vi 6 efter dem allerede. Så vi må gå efter resultatet frem for at dominere. Vi har dog lige slået inter 2 gange, så der er selvfølgelig muligheder, og jeg ser hondas dagsform være afgørende for vores chancer. Nosser han rundt så som på det seneste, så bliver det vanskeligt. Abate er tilbage og vi kan håbe at han får en god kamp. Vi får brug for vores backs, hvis honda skal have bare en lille chance.
Jeg håber selvfølgelig på sejren, men en pointdeling er også super fint, sådan som holdet spiller i øjeblikket.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Jeg deler din skepsisme, Serpente, omkring derbyet.

Men Sinisa er mangt og meget, men en person som sucker up, bliver han aldrig. Bringer han fx Montolivo i spil er det fordi han mener at han giver nogle kvaliteter til holdet, som kan forbedre spillet.

GDS melder om følgende opstillinger til i aften:

Milan, 4-3-1-2; Diego Lopez; Abate, Zapata, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, De Jong, Montolivo; Bonaventura; Luiz Adriano, Bacca.

Ovenstående opstilling er identisk med den jeg skrev for nogle dage siden - så dejligt at Sinisa læser med. Og jeg står naturligvis på mål, hvis nederlag skulle forekomme :)!

Inter, 4-3-3; Handsnovic, Santon, Medel, Murillo, Juan; Brozovic, Melo, Kondogbia; Perisic, Jovetic, Icardi.

Jeg tror mere det er en 4-4-2 diamant end 4-3-3. Muligvis stiller Jovetic sig bredt defensivt så man dækker større dele af banen, men rent offensivt ser det nok lidt anderledes ud. Overraskende for mig at Ranochhia er så langt fra holdet, når Medel vælges til det centrale forsvar. Det åbner for tidlige indlæg hvor Luiz meget gerne må placere sig omkring Medel.

Der skulle være tvivl om hvorvidt Guarin tvinger dig på holdet fremfor Brozovic, mens Perisic er valgt fremfor Ljajic - i mit hoved fordi Perisic er væsentlig mere disciplineret end den nutellaædende serber.

Montolivo bliver kampafgørende for Milan. Forstået i den forstand at han gerne skal ramme et acceptabelt niveau. Defensivt fordi han er en klog taktisk spiller og offensivt fordi han er eneste mand som indeholder regista kvaliteter, som har manglet meget i vores spil. Rammer han anstændigt niveau kan vores midtbane blive en del bedre.
Skrevet af Serpente
Jeg synes bare sinisas udtalelser om monty, samt sidstnævntes præstationer, ikke ligefrem skriger startplads. Jeg ved godt at jeg har set mig sur på monty, men jeg ser ham i levere varen i aften. Når man spiller på det niveau, så er man ikke klar til at starte, heller ikke fordi man er kaptajn. Jeg så hellere vi gav mauri chancen, hvis vi skal spille lotto, for jeg har for længst indset at vi ikke får monty tilbage i niveau. Jeg nævnte tidligere at han bliver en spiller som kommer til at blive dyr, fordi vi kommer til at blive i håbet og give ham for mange minutter. Jeg våger påstanden - monty som starter koster os mulighed for sejr, og måske endda et nederlag. Så må vi se hvor galt det går, når nu sinisa åbenbart pludselig tror på ham, bare fordi han læser et dansk/svensk indlæg på bold.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Martinovic
Guarin, Melo, Kondogbia

Butcher-midtbane hos Inter.

Milan er nødt til at starte med Kucka og De Jong, ellers bliver vi most rent fysisk.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hvad sker der dog hos Miha? De Jong bænket?? Får han mon ilt nok til hjernen?
Han kan da ikke foretrække Kucka fremfor De Jong.
Skrevet af Serpente
Jeg forstod aldrig hvorfor saponara ikke fik chancen for os. Ham kunne vi godt have brugt nu. 3 mål og en assist i 3 kampe. Manden er virkelig giftig. Han minder virkelig meget om kaka, og ham jeg ville gerne bytte ham for honda i start.
Andetsteds er matri i målhumør med 2 kasser. Ærgerligt at han aldrig kunne ramme bolden for os. Han har jo egentlig haft en ok karriere, bare ikke for os.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Martinovic
Fordi han ofte var skadet i Milan.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Og fordi vi ikke tidligere spillede med en 10\´er.

Men lad os se om vi ikke bider i det sure æble og kaster penge efter ham enten til januar eller næste sommer.
Skrevet af Lentini
Kig nu på hvilket system Saponara excellerer i og hvilken rolle for pokker, inden vi igen*3 diskuterer hvorfor han aldrig fik chancen. Under Clarence kunne ha fået chancen men var skadet i flere måneder.

Og jeg gentager Rossoneri: De Jong bænket?? Vi insisterer simpelthen på at Jack skal spille mezzala? Og Honda igen?? Herre Gud - det blir en lang aften...
Skrevet af Serpente
Inzaghi cyklede alligevel rundt i 100 systemer, så der kunne han også have fået chancen. Vi kunne ihvertfald sagtens bruge ham nu. God kamp alle
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Så skylder adriano vist en kasse. Overraskende god start, og vi bør være foran.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Med baggrund i første halvleg vil jeg være skuffet, hvis vi ikke engang får et point ud af det her.
Skrevet af Serpente
Godkendt første, med kucka og jack, der spiller med selvtillid. Ikke alt lykkedes. Lopez er hvor han skal være, og forsvaret gjorde det rigtig fint. Selv monty har været bedre end længe. Vi mangler blot et mål.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce
0