Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Serpente
Lopez 5,5 , de sciglio 5,5 , zapata 6 , romagnoli 6,5 , calabria 7 , monty 6,5 , kucka 6, jack 7,5 , honda 6 , bacca 7,5 , adriano 6 , balo 6,5 , sinisa 6,5
Dette var vel montys bedste kamp i 2 år, og han ligner sit gamle jeg mere, og jeg må sige at han er dagens overraskelse for mig. Fortsætter han sådan, så har han gjort mine kommentarer til skamme. Calabria spillede vildt og kan holde abate ude, hvis han spiller sådan.
Det var en gyser, og det fortjente holdet ikke. Det er også den bekymrende del ved dagens gode performance - vi lukker alt for mange mål ind. Jeg synes forsvaret stod godt igen i dag. Alligevel scorer de to, og lopez er vel den eneste der kan tillade sig at give et mål væk, efter alle de point han har skaffet tidligere. Godt at det ikke kostede point. Det sidste mål kom efter at hele holdet bare kiggede på. Det var tydeligt at vi havde tabt organisationen fra midten af banen, og vi kommer til at ligne kegler. Det minder om at sinisa har en del at arbejde med, men vi er på rette vej. Jeg håber dette var starten på en god pointmæssig periode. De 2 nederlag i mente kræver det 10 point de næste 4 kampe, hvis vi skal spille i den sjove ende af tabellen.
Berlusconi og Bee skulle ifølge kilder være enige om at det er bedst at blive på san siro. Så alt snak om millionerne det ville give, og om at alle store hold havde eget stadion var bare det sædvanlige bulls\´\´t. Uden at kende til andre holds ledelse, så tænker jeg at vi må være det hold i verden hvis ledelse tager mest pis på deres fans. Bekymrende er det at det nærmest kun er blevet værre efter bee kom ind i billedet. Han holder sig dog tilsyneladende selv udenfor, men det er stadig tankevækkende alt det mediecirkus efter hans tilkomst.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Meget vigtig sejr! Tre vitale point, som gør at vores konkurrenter foran ikke forsvinder helt væk i horisonten. I hvert fald ikke endnu. Palermo havde også startet sæsonen ganske fornuftigt med 7 point i de første tre kampe, så det var trods alt et selvtillidsfyldt mandskab som gæstede San Siro i aftes.

Ganske grotesk læste jeg at det var meget lang tid siden at Milan sidste gang stillede med samme start 11’er to kampe i træk. I sidste sæson havde man i 37 af 38 kampe skiftede spillere i sin startformation! Det er jo helt vanvittigt – vel også lidt af et signal hvor meget Pippo søgte efter noget som fungerede i sidste sæson.

Holdets rygrad er stadigvæk skrøbelig, som blev tydeliggjort da Hiljemark ud af det blå sendte Palermo på 2-2, efter sløset De Sciglio forsvarsspil. Den defensive organisation vaklende den restende del af kampen, og en slags hektik eller panik fik sit tag i holdet. Nogle gange flagrede Zapata og Romagnoli, skiftesvis, oppe i banen fordi de ville markere en mand. Deres for store forskydning i de defensive geledder gav lidt mere røre end nødvendigt rent defensivt, og jeg bemærkede også at Montolivo af et par omgange vendte sig om mod de to centralstoppere – angiveligt for at få dem til at slå koldt vand i blodet. Vores stopperpar gjorde det dog ganske glimrende endnu engang. Vi har vel ikke haft et sådant velfungerende centerforsvar siden Allegri smedede Mexés og Zapata sammen.

Vi fortsætter lidt vores unødvendige dumheder, ved at smide føringer væk – positivt set så vinder vi dog nu disse kampe, hvorimod vi i sidste sæson enten tabte 1 eller hele 3 point i flere tilfælde. Så nok er rygraden skrøbelig, men der er fremgang at spore, trods alt. Nu må vi dog gerne snart spille til nul. Får vi den slags succesoplevelser, ligger vi igen nye sten på den gamle ruin.

Sinisa ser ud til at have fundet sit rette mix med den centrale midtbane. Igen fungerede den ganske fint i aftes, og alle tre høster igen mange plusser i min bog. Det har været meget kærkomment for Jack, at han har fået sit fysiske modstykke ind på modsatte mezzala. Derudover dikterer Montolivo opspillet rigtig fint, og han synes i fremgang hele tiden.

Personligt glæder jeg mig til at både Bertolacci og Ménez vender tilbage. Fordi en af de to skal meget gerne skubbe pr-japaneren ud af startopstillingen. Hidtil har Honda mildest talt været skidt, og mit håb bunder i at Berto eller Ménez kan hive lidt ekstra kvalitet ind på denne position. Og i betragtning af hvor farlige Carlos Bacca og Luiz Adriano er pt. uden en trequartista som leverer nogen form for nøglepasninger, tør jeg slet ikke tænke på hvor hyperfarlige de kan blive med en acceptabel 10’er, der med jævne mellemrum sætter dem op i gunstige positioner til scoringer. Luiz Adriano var ikke helt skarp i dag, og hans udnyttelsesprocent må gerne stige med 5-10%.

Generelt er jeg dog (overraskende) positiv for tiden omkring holdet, og min positivisme kan meget vel blive skudt i sønder meget snart. De næste par kampe bliver interessante. Udinese slog Juventus, og har siden da spillet jammerligt, selvom Colantuono desværre for os, er begyndt at sammensætte en spændende offensiv i Di Natale og Zapata. De er skidt kørende pt., og endnu en sejr ville være rigtig fint. Jeg er spændt på hvad sejre over hhv Udinese og Genoa kunne gøre ved holdet.

Men nu skal kampene trods alt først spilles…
Skrevet af Martinovic
Jeg havde stor fidus til Kucka allerede i Genoa, og det er fedt, at han fortsætter stilen i Milan. Fysisk stærk og ikke helt uden evner med bolden.

Jeg håber snart, Antonelli er klar igen. De Sciglio er forfærdelig. I den anden side må Calabria gerne få chancen fra start.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Kucka har bestemt gjort en fin entre. Modsat spillere som Nocerino og Poli, der gerne vil være hårde, er Kucka det rent faktisk. Der kløes på 100% dedikeret.

Som jeg skrev da han blev signet, synes jeg han er en god spiller, men var lidt nervøs for niveauet efter hans knæskade som også gjorde at han var meget rotationsspiller i Genoa sidste sæson, hvor Rincon og Bertolacci oftest spillede den centrale midt.

Men hans entre har, på en kort baggrund, lignet den "gamle" Kucka. Stor dedikation og enorm fysik, og derudover er han faktisk også ret hurtig - flere gange igår trynede han Lazaar med sin fysik i løbedueller.

Og lige netop hans løb igennem linjerne giver også en anden parametre end hvis fx Montolivo eller De Jong skulle spille den mezzala.

Jeg er ganske sikker på at Calabria starter mod Udinese. Andet ville undre mig. Sinisa har før rost Calabrias mentale indstilling, og man kan håbe det holder stik, så træerne ikke vokser ind i himlen efter hans performance igår aftes. Man skal også passe på med at forvente en performance igår som standard, selvom det ville være dejligt. Han er endnu meget ung og meget grøn. Han gav dog store roser videre til Nigel, som åbenbart har taget den unge mand under sine vinger.

Om De Sciglio eller Antonelli spiller den venstre back er hip som hap for mig. Antonelli chancer hele tiden i sit defensive spil, hvilket gør mig ekstra gråhåret mens De Sciglio skal til at blive voksen i sit defensive spil og spille til ende. Offensivt giver det lidt mere med Antonelli i og med at han kan slå et indlæg på første berøring - noget han dog sjældent gør og faktisk burde gøre mere.

Calabria istedet for en (igen) skadet Abate til Udinese-kampen. Andre ændringer behøves ikke.

Sinisa havde problemer sidste år på udebane med Samp, hvor deres gode sæson hovedsageligt blev skabt hjemme på Marassi. Den sløje udebane tendens håber jeg ikke han har taget med til Milan.

3 point i Udinese er igen et krav. Og jeg vil meget gerne holde nullet for første gang i sæsonen.
Skrevet af Lentini
... Den indøvede hjørnesparksdetalje må i øvrigt gerne droppes til næste kamp. Vi forvirrede os selv mere end højst nødvendigt.
Skrevet af Martinovic
Gad vide hvor længe Inter kan fastholde den medgang. De har godt nok marginalerne her fra start.
Mojn do!
Skrevet af MILANMILAN
Lad og nu holde Inter ude af tråden. Det er simpelthen et så deprimerende hold!
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Flying Dutchman
Misundelse er en smuk ting, MILANMILAN.

Vh. den forpulede hollænder

@ Foggy

Hvad mener du med marginaler?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
I har 12 point. I kunne lige så godt have haft 6-7 point.
Mojn do!
Skrevet af Nerazzurri
Hvis og hvis....piv...
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Martinovic
Hold nu op.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Vi kunne også have haft 0 point, hvis ikke vi havde vundet kampene. Eller minuspoint, hvis vi havde haft rod i regnskabet.

Vi kunne sågar ikke have eksisteret, hvis ikke Milan CF i tidernes morgen havde haft modvilje mod at have ikke-italienere på holdet.

Din pointe?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
At I er heldige med at have 12 point. De 12 point modsvarer ikke just jeres kvaliteter i kampene.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Vrøvl.

Hver eneste af de 12 point kan beskrives som fortjente. Vi var, set over hele kampen, bedre end Carpi, Atalanta og Chievo, og selvom uafgjort mod jer ville have været mest fortjent, var derbysejren derfor ikke ufortjent.

Vi spiller fint, til tider godt, og vinder vores kampe, uden at være spillet i bund af et andet hold. Vi har ikke stjålet pointene - også selvom vi sagtens kan præstere og spille bedre endnu. Vi scorer endvidere mere en modstanderen, ergo har vi fortjent samtlige vores dejlige 12 point.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Dig, der vrøvler. Men nok om det. Vi bliver ikke enige.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Dig, der vrøvler.


"Nøh, spejl..."

Stærke argumenter, Foggs.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Hvad skal der argumenteres for?

I dag scorer I et mål på en kæmpe forsvarsbrøler og har ellers ikke det store. Mod Carpi scorer I på et straffespark et minut før tid.

Jeg siger ikke kun, det er held, men det er ikke jeres kvaliteter, der gør, at kampene ender med etmålssejre. Lidt mere modgang og I sætter point til i de kampe.

Mojn do!
Skrevet af MILANMILAN
Misundelse? Om I så vandt scudettoen ville jeg aldrig være misundelig på Inter. Spillet, spillerne og træneren er så dødkedelige. Selv da Inter havde ligaens klart bedste hold var I dødkedelige. Gad vide hvor Inter var i dag, uden skandalen. I havde nok ikke haft en eneste titel i mange, mange år.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Flying Dutchman
Jamen Foggy, er vi enige i, at en kamp varer 90 minutter? Og at det derfor er ligegyldigt, om vi scorer i den 1. eller den 90. minut, eller i samtlige minutter i mellem, bare så længe vi scorer flere mål end modstanderen? Det er fuld-stan-digt ligegyldigt, hvornår vi scorer, bare vi gør det.

At påstå vi ikke har det store mod Chievo i dag, tyder på du ikke har set kampen. I dag, mod Carpi og Atalanta var vi i store dele af kampen spilstyrende. Af samme grund vinder vi. Mod jer var det meget lige, hvor vi så er mere skarpe - sejren var dog ingenlunde ufortjent.

Lidt mere modgang og I sætter point til i de kampe.

Ja goddaw mand økseskaft.

Hvis vi får meget mere modgang, rykker vi måske ned. Får vi mindre modgang endnu, bliver vi måske mestre. Argumentér nu ud fra de konkrete kampe, og ikke et hav eventualiteter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Det er jo naivitet på det groveste at påstå, at det er fuldt fortjent med 12 point efter fire kampe. Ikke at det overrasker spor, at du påstår det.

Mojn do!
annonce
0