Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Ja AC Milan smager af 7 CL.

Så... metal og oldgammelt støv? Yummi! Så foretrækker jeg altså Shinter. Det smager af la Tripletta og aldrig at være rykket ud af Serie A.

Nom nom nom.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Calcio9
Det ville jeg gerne bytte 7 CL for.

Hahahaha

Måske det bedste modsvar jeg nogenside har læst - det kommer sgu lige en tur på insta.

TAK.
Skrevet af Flying Dutchman
Det var så lidt! Og selv tak - jeg håber, jeg bliver kendt nu. Kendt på instagram.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Calcio9
@foggy - Så du synes de barnlige og åndssvage øgenavne er for meget- prøv noget andet end missionærstillingen og lade vær med at være sååå tør.
Skrevet af Martinovic
Javel ja.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hvad var det nu MM blev kaldt på et tidspunkt? Og af hvem? Det var også et meget fantasiløst forsøg på at være morsom på andres bekostninger. Var det Mulan eller husker jeg forkert?

Bilan er satme også et rædsomt forsøg på et low-blow.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Rannocchia er ikke dårlig, men lad mig sige at spille med Mexes, Romagnoli eller Zapata fremfor Andrea er altid noget positivt.

Hvad angår os, så er Fiorentina kampen den eneste, hvor man virkelig bør sidde med dårlig smag i munden. Spillet er kun blevet bedre og bedre, og vi havde held med at skabe en del chancer imod et fornuftigt Palermo hold på trods af at Bonaventura og Honda er de kreative kræfter, det er stort! Som jeg skrev før har Inter med undtagelse for Milan kampen kun haft must-win lette kampe, lad os se når de møder bedre hold i Palermo og Fiorentina, hvad der så sker, eller når de bliver ramt af skader, kun tiden vil vise om de kan holde til det.
Skrevet af MILANMILAN
Man ved at det kører for Inter når Flying er den der skriver mest i Milan-tråden. Det var samme tendens under Mourinho. Du har et fantastisk overskud til at skrive i alle andre Serie A tråde end Inters når det kører for jer.

Jeg synes det virker lidt strengt at Poli starter foran De Jong med Udinese i morgen. Han var klart vores bedste midt sidste sæson, men man græder trods alt ikke snot over at Montolivo starter, sådan som han spiller. Lad os håbe bentøjet holder en hel sæson. Man må sige at Mihas strategi overfor Montolivo har båret frugt indtil videre.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af El Rifle
Det er selvfølgelig en skam at De Jong er på bænken, men jeg er bange for at han har simpelthen ikke har de tekniske egenskaber til at starte inde.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Lentini
Det er ihvertfald meget ærgerligt at Kucka er ude, og jeg gruer sgu lidt for Poli fra start. Jeg har lidt ondt af Poli, fordi han prøver og kæmper det bedste han kan - det er bar sjældent særlig godt!

De Jong spiller ikke den mezzala fordi der ikke kommer dynamiske løb frem i banen. Det gælder i øvrigt også Montolivo, og det er åbenbart et must i Sinisas system.
Skrevet af Flying Dutchman
Nej MILANMILAN.

Hvis du skulle have lyst til at se tilbage lidt, så ville du kunne se, jeg er en hyppig gæst herinde - også i sidste og forrige sæson. Jeg nyder at læse Lentini´s indlæg og debattere med Foggy og især Bisp. Endvidere starter hele den her føljeton ved, at der er én af jer, der kommer med bemærkninger om Inter. Det er ikke mig - eller os - der går ind i jeres tråd og hoverer som sådan. Der bliver bare svaret på tiltale. Og debatteret. Det er trods alt en debatside.

Sidst skriver jeg ikke i alle andre Serie A-tråde end vores. Jeg skriver stadigvæk klart mest i Intertråden, og slet ikke i de andres, andet end et indlæg eller to.

Jeg synes, du er noget ømskindet her på det sidste. Du plejer at have mere overskud. Men hey! Hvis du gerne vil have, jeg lader jeres tråd være, så skal jeg da nok. Husfreden skal jo bevares.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lynild
Hvad fuck er det for en bromance?? Og du kalder dig selv shinter-fan!!!!! Kom nu, had hinanden, hahaha
Skrevet af saglighedens_portal
Vi, der har været i Serie A-trådene i fire-fem år eller længere, bør simpelthen ses en dag. Hold nu kæft, det er en fornøjelse. Husker I også sidste år, da vi diskuterede, om Barbara var bangable? Haha! Men savner Sheriff i denne tråd. :

Edit der er også nyere folk som promo, der burde være med. Og jeg savner stadig Farso. Tror, han er hygge i et selskab. Men han er måske bare mit man crush. Sammen med Sheriff selvfølgelig.
Skrevet af Lynild
Sheriffen er da rigeligt aktiv herinde? Måske bare ikke i jeres tråd pt.
Skrevet af Rossoneri
Mon ikke Solkongen har fået en pæn hentydning om at tage på klubjagt? I hvert fald er han endnu engang blevet vraget - denne gang til fordel for en primavera-spiller.

Meget kan man sige om Mexes - og han har sandt for dyden aldrig været en af mine favoritter - men det virker nærmest personligt nu.
Det er svært at se at han ikke skulle være et bedre kort end Llamas.
Skrevet af Milanbaby
Forstod det sådan, at Mexes åbenbart var meget hurtig til at forsøge at skifte til Fiorentina, da det stod klart for ham, at han både var bag Romagnoli, Zapata og Ely
i rækkefølgen. Kan sagtens forstå hvis Sinisa har et horn i siden på ham, for ikke
engang at ville forsøge at tilkæmpe sig en plads i startopstillingen.
Skrevet af Bishop
Flying det er helt ok, man kan ikke stille meget op mod ord ekvilibrisme i fuld flora i form af et fantastisk øgenavn som SHINTER så er der ikke andet at gøre end at stille sig bag i køen.
Jeg kan ikke helt finde ud af om du vil vedkende at Sinisa har ændret markant i sin filosofi omkring opstilling osv?
Jeg mener jo ikke at en opstilling med Monty, Bona, Kucka, Honda Baca Og Adriano ligefrem er kendetegnet hans tidligere (kedelige) betonstil?...

Nå men tilbage på sporet. Aftenens kamp mod Udinese er virkelige spændende, kan man følge op på de åbenlyse forbedringer der er set i de sidspe par kampe? Monty på midten synes at være en essentiel del af transformationen, hvorfor jeg håber at han igen får lov til at starte på den dybe midtbaneplads.
De sidste forlydener lyder på at De Jong får lov til at starte på kucka plads, i stedet for Poli, det bliver i sig selv utrolig interessant at se. Kommer det til at fungere så er vi lige pludselig markant stærkere på midten!

I angrebet får Balo højst sandsynligt lov til at starte. Også her bliver det yderst interessant at se hvordan han og Bacca kan fungere sammen. Jeg kunne sagtens forestille mig at de kunne blive et yderst giftigt makkerpar.

I forsvaret er Romagnoli, Zapata konstellationen også meget fornuftig, og Calabria skal blive spændende at se i en hel kamp, han var jo nærmest flyvende i sidste kamp. Efter at have set Abate tyre bolden ind i nærmeste modstander på samtlige indlæg så var det sgu forfriskende at se den unge spiller ligge en perfekt bold.

Her er sidste bud på en startopstilling

Lopez; Calabria, Zapata, Romagnoli, De Sciglio; De Jong, Montolivo, Bonaventura; Honda; Bacca, Balotelli.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
@ Bisp

Jeg kommer med et uddybende svar efter arbejde.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Haha NEJ!! Du skal bare sige ja du gættede rigtig.. Din stædige hollænder:!! :)
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Hehe, det har nu ikke noget med stædighed at gøre - og hvis du læser tilbage, vil du da også se, jeg indrømmer, Miha ikke helt er så defensiv som forventet. Det er bare mere kompliceret end et ja eller nej svar.

Du fortjener mere, Bisp - du fortjener mere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0