Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Det her har intet med dommeren at gøre. Romagnoli er bare ikke voksen nok til at styre sit temperament. Han minder mig alt for meget om Mexez. Når noget går ham på, bliver han gal og kan ikke styre sig. Det kommer til at koste Milan dyrt at have ham rendende med den attitude.

At vi står i denne situation er ene og alene Mihajlovic´ skyld. Manden kan ikke engang finde ud af at stille med de bedste spillere, og værre endnu han kan ikke finde ud af at placere sine spillere korrekt på banen. Troede sgu han var klogere end dette. Han har allerede smidt 3 point væk mod Fiorentina. Nu er han ved at smide 3 point mere væk. Vores største fjende i år er Mihajlovic, dette kan jeg sige efter blot 6 kampe! 3. pladsen er LANGT VÆK!
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Slet ikke enig. Han skulle aldrig have haft det første gule kort. Det andet er et professionelt frispark, hvor han bremser en kontra. Den skal give gult.

Romagnoli kan ikke gøre for, at hans makker i forsvaret er en ubrugelig klovn, der burde spille Serie C.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(100659192308)
Balo smider den ind til 1-1.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Serpente
Denne udvisning betyder så at ely og zapata spiller næste kamp mod napoli. Hurra.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Balo er og bliver bare ikke en angriber. Han kan ikke placerer sig og han er alt for svag i sine afslutning. Mener jeg så et sted at han havde en scoringsrate på 9 procent, ud af sine afslutninger på mål. Til sammenligning har bacca 50 procent. Jeg synes tilgengæld han bør prøves som 10er. Han ligger alligevel og modtager bolden dernede, og hans bedste kvalitet er at holde i bolden. Kan han ikke bruges der bør vi sende ham retur til england.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af MaggiMagg
øv det var ellers en rimelig god chance
Skrevet af Rossoneri
Kan slet ikke forstå dig Serpente.
Balo er vel sagtens en af de eneste der kan være sin indsats bekendt idag.
Skrevet af Serpente
Hans indsats som angriber var da ikke noget værd. Det faktum ændres da ikke fordi de andre var dårligere. Jeg kan overhovedet ikke se at vores angreb nogensinde har fungeret med ham på holdet. Adriano var også skidt, men når han spiller med bacca, kan jeg se et større potentiale. Dog skal adriano arbejde på skarpheden, ellers må han også retur. En angriber der ikke kan banke den ind, er bare ikke en spiller for en topklub. Det må du da være enig i
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
Det er jo svært at være angriber når man skal skabe alt selv.
Balotelli er jo ikke en klassisk 9er. Det er jo heller ikke meningen.
Han er dygtig til at modtage bolden, holde på den og skabe plads til de andre.

Jeg havde naturligvis også gerne set ham sparke den ene chance ind i dag.

Problemet er at vi intet skaber fra midtbanen. De Jong farer forvildet rundt og bringer på intet tidspunkt angriberne i spil i form af dybe bolde eller indlæg.

Bonaventura har nogle OK løb og 1-2 forsøg, men han er ikke en spilfordeler som søger at modtage bolden.

Calabria og De Sciglio kommer (hvis jeg husker ret) ikke til et eneste indlæg i boksen. Hvis de gjorde var det meget få.

Det er naturligvis let at give angriberne skylden når vi ikke scorer mål. Men jeg mener at pilen skal pege et andet sted hen - bl.a. på manden på sidelinjen.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Dårlig sæsonstart, kan ikek være rigtigt at vi taber ude imod et kriseramt Genoa hold. Typisk Milan, de tror de kan gå på vand efter 2 sejre i træk.
Skrevet af Serpente
Rosso
Jeg prøver ikke at give balo skylden for nederlaget. Jeg evaluere ham blot i al almindelighed. Han kan nærmest kun score hvis bolden ligger stille. Hvis du trækker straffe og frispark fra, så er han ganske harmløs som målscorer, ikke kun mod genoa men gennem hele karrieren. Det kan jo ikke altid være midtbanens skyld, selvom om de selvfølgelig ikke var meget værd. Synes monty havde en skidt kamp. Det samme med jong, der dog er fejlplaceret og derfor undskyldt.
I øvrigt har jeg læst på twitter at galliani har offentliggjort en liste over spillere vi går efter til fremtiden, så alt er ved det gamle. Så bliver de spillere sikkert ikke ret dyre. Der var oveni købet prioritet og et talent fra leverkusen skulle stå øverst.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Talentet fra Leverkusen er ganske givet Hakan Calhanoglou – en ægte 10’er. Grunden til vores interesse i ham, er naturligvis, at eftersom jeg vandt ”Gallianis Tvilling”-awarden i sommerens mercatoen, er vores allesammens skaldepande begyndte at læse med herinde. Og mine to bud på en kvalificeret 10’er til Milans system var Calhanoglou eller Saponara.

Hele kampen i dag irriterer mig – en søvnig indsats i første halvleg, hvor Zapata viser hvorfor det er svært at elske den mand. Hans fejl, når han laver dem, er simpelthen så himmelråbende idiotiske at det halve kunne være nok. At Romagnoli så fuldbyrder det med at trække sit andet gule kort, er bare ren og skær dumhed. Ufatteligt tyndt første gult kort han får – men med en advarsel i baglommen skal man simpelthen bruge hovedet en smule. Og når vi lige snakker Diego Capel er manden simpelthen så etbenet, at Romagnoli i situationen skal vise ham udad i banen. Intet fungerede optimalt, og kampen kan ikke bruges til noget som helst. En sådan udvisning som denne fra Romagnoli ligner meget den Ely fik i Firenze – ren og skær mangel på omtanke.

Jeg vil dog gerne snart se Bacca og Luiz Adriano fra start igen, fordi deres indbyrdes forståelse er meget mere veludviklet end når en af dem spiller sammen med Balotelli. Jeg mindes faktisk ikke én spiller, udover Cassano, som har connected optimalt med Balotelli.
Skrevet af Lentini
Ift. Indledning af sæsonen er vi faktisk kun ét point efter det antal jeg havde sat næsen op efter på nuværende tidspunkt. Vi har de seneste par år været ringe både på Friuli og Marassi, hvorfor jeg egentlig kun havde sat næsen op efter 2pts i alt på disse baner – derfor irriterer det mig at man ikke kunne gøre en bedre figur i Genova som kunne have kastet minimum et point af sig. Særligt med tanke på den haltende start på sæsonen Genoa har haft. Og nederlaget på et latterligt afrettet frispark er sgu pænt bittert, fordi Genoa skaber faktisk ikke alverden – trods Gasperinis vrøvl på pressemødet efterfølgende.

Indledningen på sæsonen har også fået mig til at dumpe nogle spillere udfra de notitser jeg gør fra hver kamp.

Aléx, Rodrigo Ely, Antonio Nocerino, Suso, Keisuke Honda og Alessio Cerci har alle sammen ikke præsteret på et tilfredsstillende niveau i de antal minutter de har fået.

Mine notater viser dog også hvorfor karaktérgivning kan være misvisende, fordi lægger jeg summen sammen har de to bedst præsterende været vores colombianske duo, Cristian Zapata og Carlos Bacca. Hvis man skal forsvare det lidt, kan man sige at Zapata har spillet meget stærkt og stabilt i centerforsvaret bortset fra i dag, hvor han fremstår langt mere usikker.

Det løjerlige i dette, kommer hvis jeg skal smække en startopstilling op af de bedst præsterende på de positioner, de har optrådt mest på, fordi så mangler vi faktisk et led i det ingen på den offensive midtbane har præsteret over- eller lig med tilfredsstillende:

Diego Lopez
Davide Calabria – Cristian Zapata – Alessio Romagnoli – Mattia De Sciglio
Juraj Kucka – Riccardo Montolivo© - Giacomo Bonaventura
(minus)
Mario Balotelli – Carlos Bacca.

Det viser måske også lidt, hvor meget, vi egentlig mangler en spiller til denne position. Der er simpelthen et missing link til angrebet – og den mand er ikke Jack. Så må Sinisa sgu fejlpositionere Bertolacci på positionen. Det vil være slet og ret idiotisk at fjerne Jack fra den venstre mezzala, sådan som han hidtil har præsteret.
Skrevet af Martinovic
Monty og De Jong var vildt skuffende i går. De Jong virkede fejlplaceret, og Monty havde glemt sin teknik i Milano. Han fumlede flere gange rundt i bolden

Den store synder var dog Zapata. Hvor er han dog elendig. Sørgeligt Miha end ikke gider overveje Mexes.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Hvorfor er det at man ikke bare kan stille med flest mulige spillere på de positioner de fungere bedst på. Hvorfor i alverden flytter man Bona væk fra den midtbanen når nu han ellers har været fortrinlig ved siden af Monty. Hvis man absolut vil have Berto i spil, så prøv dog på en position hvor man ikke flytter på den der fungere bedst.

Jeg havde langt hellere set Honda starte frem for at flytte Jack. Kucka havde jeg også foretrukket på midtbanen i stedet for De Jong.

Hvis der er noget hold her har brug for at få spillet til at fungere indbyrdes og samtidig få det psykiske på plads. Så er det kontinuitet og det får man ikke ved at ændre så markant i kæderne. Fint nok man gerne vil have nye spillere i spil, men lad det blive ved at ændre på så få positioner som muligt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Helt enig Bisp.

Jeg undres også over dispositionen. Nuvel kan man sige at Honda har spillet sig af, men jeg ser absolut ingen grund til at hive velfungerende elementer ud af position. Jack er god når han har bolden ved fødderne eller søger op i rummet - bryder linjen som det populært kaldes. Nu placerer man ham allerede i rummet og de bekommer ham ikke helt så vel.

Det er svært at sige hvor meget anklen har generet Kucka, fordi det kan jo være en grund. Jeg hælder dog imod at Sinisa er så glad for både De Jong og Montolivo at han prøver at presse dem ind i et system sammen.

Sinisa burde mod Napoli gå tilbage til Kucka-Montolivo-Jack midtbanen og forsøge samle trådene.

Jeg gruer, ligesom Foggy, for at Ely skal spille mod Napoli. Det er nogle alvorlige tests han får med Firenze ude og Napoli hjemme. Og ligesom Zapata og Alex befinde han sig bedst som højre centrale stopper. Mexes kan jo faktisk spille den venstre centrale ligeså godt som højre... Men det er nok meget forlangt.
Skrevet af Serpente
Det er i den grad bekymrende den måde sinisa famler, og jeg havde håbet at vi kunne begynde at se tegningen til fremgang på nuværende tidspunkt. Jeg havde forventet 12 point på nuværende tidspunkt, måske lidt optimistisk, men det bunder nok i at vi med 9 ikke har flyttet os siden sidste år. Vi døjer med de samme problemer med røde kort og dødboldsmål, samt en træner der reelt set ikke ligner en der ved hvad han laver. Tiden går og jeg er skuffet over at vi allerede har skabt et huld i tabellen. Jeg tilslutter mig den kontinuitet i snakker om. Han må sætte det stærkeste hold og så køre med det, og ikke flytte spillere som fungerer. Hvis det betyder at enten monty eller jong glider ud på bænken, så må det være sådan, og så kan de flette fingre derude med honda. De kan begge erstattes, hvis de bliver utilfreds.
Nå men hvis det hele går som sidste år, så rejser vi os og slår napoli, hvorefter vi igen er "on the right path", galliani snakker så lidt om cl og så taber vi til torino.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Milanbaby
Nogen der kan finde rundt i hele menageriet med Mr. Bee? Det skrives i dag, at der er blevet bedt om en måneds længere frist for betalingen, fordi pengene ikke sådan lige er at skaffe. Det skulle nu være 5 gang, at betalingsfristen er blevet udskudt. Kunne det i værste tilfælde være, at klubben ikke opkøbes, og at vi så er tilbage ved dag 1, eller er der garantier i kontrakten for, at det rent faktisk kommer til at ske?
Skrevet af Lentini
@Baby

Jeg ved det faktisk ikke. Men at det skulle være udsat for 5.gang betvivler jeg sandheden af. I slutningen af juni blev man mere eller mindre enige, og at det hele skulle, af grunde jeg fandt for kedelig til at huske, afsluttes 8 uger efter, altså to måneder. Det er her vi er nu, hvor det åbenbart skal udsættes en stund.

Jeg ved ærlig talt ikke om det er noget at himle op over, eller om Bee er en luftkastel. Det viser tiden vel os.
Skrevet af Serpente
Det er sku en underlig sag med bee. Jeg tror det falder igennem, for ellers havde de vel lukket handlen. Det er sandsynligt at berlusconi har vist det et stykke tid. Jeg tænker på det tidspunkt i sommers hvor kassen pludselig blev smækket i, og vores midtbane måtte nøjes med kucka. Det var et underligt skifte der, og siden er stadionplanerne forsvundet. Jo det er rimelig sikkert at bee ikke bliver vores savior alligevel.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce
0