Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Jeg er i øvrigt stadigvæk sur på Sinisa.

Hvorfor ikke skabe en solid base? Og skabe den ved dem som præsterer bedst, uafhængig af løn og stjernenavn.
Skrevet af Serpente
Svaret kunne være at sinisa måske bare er en rapkæftet version af inzaghi. Vi talte om det ved ansættelsen ang. hans karriere og manglende resultater. Han har jo kun haft sparsomt succes i sin tid i sampdoria, og så godt var det trods alt heller ikke. Indtil videre skal tvivlen komme ham til gode, men jeg er ikke imponeret over hans egen håndtering. Ja han er god til at sige tingene, men han formår ikke at finde løsninger på problemerne. Hvornår er ancelotti egentlig klar. Jeg tror sinisa får til vinter hvis vi ikke flytter os mærkbart, meget snart.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Jeg synes nu at sæsonen han havde i Sampdoria var ganske flot. Synes også det er alt for tidligt at snakke nye trænere, selvom Genoa-kampen irriterer mig fordi han i mine øjne gør det sværere for holdet at fungere som en enhed med hans rokader på midtbanen.

På den anden side viste han sig for mig overraskende fleksibel i hans udskiftning af De Jong til fordel for Montolivo som gav pote. Så jeg kan have en forhåbning om at han indser sine fejl fra Udine og Genova og ændrer det til kampen mod Napoli.

Problemet for mig er at han ser midtbanen ikke fungerer - får den ændret så den fungerer hvorefter han af uransagelige grunde igen rykker rundt på den. Kucka kan forsvares såfremt hans ankel ikke har været tip-top, eller ikke.
Skrevet af El Rifle
Han var nu også meget dygtig i Catania.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Lentini
Ja, det er korrekt. Det var også grunden til han fik chancen i Fiorentina - hvor det gik mindre godt. Mildt sagt. Han har lidt en broget karriere som træner.
Skrevet af Serpente
Min pointe er at han aldrig har været ekstra ordinær som træner. Jeg anerkender at han er bestået i sampdoria og catania, men hans resultater er ikke bedre end end hundrede andre mulige trænere. Derfor er det rimeligt at betvivle at han overhovedet har hvad der skal til. Hvis vi til jul ikke er bedre end nu, med alle de millioner brugt, ja så synes jeg vi rolig kan finde en erstatning omend det ikke er hvad jeg håber
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Havde vi nu haft kloop, ancelotti eller lignende, så ventede jeg gerne sæsonen ud, fordi man ved at de har hvad der skal til.
Sagen med bee bekymre dog en del. De har været enige om prisen længe, og han skal jo blot købe 48 procent, så det giver ikke mening at det trækker sådan ud, medmindre der er problemer med at skaffe pengene. Da thohir kom til inter, gik handlen noget mere smertefrit, og han skulle overtage hele styringen.
Problemet lige nu er vel at hvis bee ikke køber sig ind, så forsvinder håbet om større indtægter og dermed får vi sikkert ikke råd til at skifte træner eller købe nye spillere, fordi vi brugte over evne i sommer. Tilgengæld så slipper vi for at spille med honda i startopstillingen.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af El Rifle
Selvfølgelig kan vi ikke hente et trænernavn fra øverste hylde. Vær nu lidt realist ffs Serpente.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Serpente
Det siger jeg jo heller ikke noget om? Det tror jeg heller ikke vi kan. Hvis vi skulle gøre det, så tror jeg ancelotti er den eneste mulige. Min pointe gik mere på at vi sagtens kan finde en af sinisas kvalitet, så hvis han ikke viser noget til jul, synes jeg vi skal prøve en anden.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Magnifico
vi sagtens kan finde en af sinisas kvalitet

Og forhåbentligt af bedre kvalitet...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Nå - Sinisas skælde-ud-stil har tilsyneladende smittet af på den gamle skaldepande, fordi idag var det hans tur til en omgang pædagogik. Træningen blev forsinket i en time fordi Galliani havde en mindre tale, han ville fyre af til spillerne.

Eftersigende skulle optrinnet bunde i at holdet ikke har flyttet sig en meter fra sidste sæson - det synes jeg måske er en lidt hårfin grænse. Så dårligt har det trods alt ikke været, men vi er godt nok et Hyde/Jekyll-hold.

Hvis Sinisa nu holder sig til de fungerende elementer og prøver sig frem på de svagtpræstetende positioner, så ville det nok hjælpe lidt.

Kigger vi fra Inter kampen og fremad kan jeg koge det ned til to punkter som er problematiske pt.:
1) 10er positionen
2) Mærkværdige dispositioner fra træneren
Skrevet af Serpente
Magnifico
Ja det afhænger selvfølgelig af om han rent faktisk klare sin store test som storholds træner, og tvivlen bør stadig komme ham til gode lidt endnu. Men jeg er overbevist om at ser holdet lige så ringe ud til vinter, så ville de fleste gerne have en anden. Tvivler også på at ledelsen giver ham samme snor som inzaghi fik. Han var trods alt klubbens darling
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
Synes Mihajlovic fortjener kritik for en række besynderlige dispositioner.
Det synes at han mener at han kan få alle til at præstere, bare han råber højt nok ad dem.

At spille de Jong som mezzala og hans skandaløse rokade i Udine, understreger at der stadig er lang vej til han kan kalde sig toptræner.

Omvendt så er det svært at bebrejde ham at Romagnoli trækker et dumt andet kort, at Zapata fra tid til anden bytter plads med sin multihandicappede tvilling m.m.

Med til ønskelisten vil jeg gerne tilføje en klasseforsvsrer med masser af rutine. Én som Romagnoli og Ely kan læne sig op ad og lære. Og en der kan styre Zapata. Omvendt kan man passende spare betydelige lønninger på Alex og Mexes.
Skrevet af Lentini
Ja, man kan næppe bebrejde ham for Zapatas skævert og Romagnolis røde kort.

Jeg undres bare over hans \"rotationsprincip\" fordi sidste år i Samp holdt han sig meget til det han vidste fungerede. Der var sjældent store overraskelser i Samps lineup.

Viviano på mål - Silvestri højre back - Silvestre og Romagnoli i centerforsvaret. Soriano, Palombo og Obiang på midten mens Eder altid var en del af angrebet. Det er 8 ud af 11, hvor Regini 3 ud af 4 gange var foretrukket på venstre back. Det efterlod ofte en rotation mellem Okaka, Muriel og Eto\´o om to frontpladser.

Når så Kucka-Montolivo-Jack fatter jeg ikke hans disposition(er) ved at rykke rundt her. Særligt med hans historik fra sidste sæson i Sampdoria.
Skrevet af Lentini
Hm - Gallianis fremmeste argument overfor truppen skulle være at for 90mio indkøb så skal der være en forskel. Det ligger vel ikke spillerne der er købt ind til last for hvad Galliani har (over)betalt for dem? Med sådan en kommentar smider han også skyldsbyrden over på enkle spillere som Romagnoli, Bacca og Bertolacci i og med det er dem som er dyrtindkøbt.
Skrevet af Lentini
Lidt rygter;

Finninvest giver Bee en 3-4ugers udsættelse på køb. Han får ikke en ekstra udsættelse efter det.

Der er lidt røg omkring Braida som kunne være på retur til Milan. Der var delte meninger om Braida da han blev fyret - nogle mente ikke han havde leveret i slutningen af sin tid i Milan, mens andre mente han blev ofret istedet for Galliani.

Kucka er sin ankelskade helt kvit og skulle være klar til en startplads mod Napoli. Sandsynligvis istedet for De Jong.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Boateng??

Mht. Bee.
Er det ikke et spørgsmål omkring betalingen for købet der skal på plads?
Sådan helt grundlæggende er det jo ikke usædvanligt at betalinger i den størrelsesorden tager sin tid. Det er jo ikke sådan at man har den slags midler liggende i likvider.
Kan midlerne ikke realiseres indenfor en bestemt tidsramme, så går handlen vel blot tilbage.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
@Viola

Ja Prince forsøger alt hvad han kan for at returnere til Milan. Nu får han lov at træne med resten af året. Så må vi se hvad der sker. Han startede blændende men sluttede af jammerligt - men hans type af spiller kunne jeg godt forestille mig Sinisa ville kunne lide. Jeg er dog lidt forbeholden over en retur - ved sgu ikke rigtig om han kan bringe noget nyt til dette Milan. Han virker på mig en del udbrændt.

Mht Bee forstår jeg det som om der er problemer med at få stillet disse garantier for de 500mio euro. Men der er vidst også noget omkring Børsen i Hong Kong og sådan noget langhåret gejl jeg ikke orkede læse mig igennem. Men vi må se hvad der sker til den tid.
Skrevet af Lentini
Nu har jeg læst lidt op på denne mr.Bee sag, og ift reglementer fra FIGC som jeg forstår det skal alle aktionærer navngives - det er de ikke. Det er noget som Bee skal forklare og udbedre. Det andet er noget vedrørende Børsen i Hong Kong, men hvad det præcist er, kan jeg ikke blive klog på eller mangler viden indenfor området.
Skrevet af Lentini
Nå - Milan har smidt en pressemeddelelse ud hvor de skriver at minoritetssalget til Bee skulle blive gennemført indenfor de næste dages tid. Det må vi da håbe ellers fremstår vi igen som lallende amatører.
annonce
0