Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Denne Mr.Bee sag bliver nok interessant at følge til denne. En thailandsk avis har skrevet en mindre flatterende artikel om ham hvori han bliver fremstillet som det rene bluff. I så fald har han narret hele Finninvest hvilket er en rimelig stor præstation. En ting er sikkert og det er at Bee ikke har disse penge selv, men skal være frontmand for et konsortie. Endnu er det dog uklart hvilke mennesker der er bag bortset fra de to banker i hhv Kina og Qatar. Om alt er som det plejer bliver det nok en flad afslutning.

Mht kampen i aften mod Napoli er Skys meldinger at Milan stiller i følgende:

Diego Lopez; De Sciglio, Zapata, Ely, Antonelli; Kucka, Montolivo, Bertolacci; Bonaventura; Bacca og Luiz Adriano.

Balotelli er ude med skade mens Romagnoli er i karantæne. Antonelli har fordrevet Calabria fra startopstillingen, hvorfor De Sciglio er skubbet over på højre. Ligeledes er Kucka nu 100% fit og træder ind på højre mezzala fremfor De Jong. Selvom Balotelli er blevet skadet har det hele tiden forlydt at de to sydamerikanerne skulle starte denne kamp.

Jeg gruer lidt for vores forsvarskonstellation. Antonelli er i min verden alt for satset i sit defensive spil og han skal altså holde styr på Callejon. Ely viste sig for grøn imod Viola og nu skal han ind og holde styr på Higuain(?) hidtil i hans karriere har han ikke lært af sin store mængde røde kort. Derudover er hverken Ely eller Zapata synderligt gode til at skille sig af med bolden - jeg forventer mig et aggressivt pres fra Napoli på de to i boldbesiddelse. Ellers ligger Higuain sig sådan at Montolivo ikke får bolden og dermed skal lade Zapata og Ely om at skille sig af med den. Og den pasning kommer der aggressivt pres på.

Midtbanen bliver en warzone. Allan har været rigtig dygtig hidtil og jeg tror han knuser Bertolacci. Jack derimod må gerne finde rum omkring Jorginho fordi det absolut er en mulighed.

Selvom Balo er skadet foretrækker jeg personligt Bacca-Adriano fordi de har en langt bedre kemi med hinanden, arbejder stenhårdt og kommer til chancer ud af ingenting. Desuden er jeg også kommet dertil for lang tid siden at jeg foretrækker et homogent hold fremfor dygtige individualister. Og Bacca-Adriano er mere holdspillere i min bog end Mario, selvom Mario har præsteret på højt niveau.

Kampen bliver i min verden afgjort ved hvis forsvar som bedst kan stå imod modstanderens angreb. Lidt u-italiensk på en måde.
Skrevet af Rossoneri
Den gode Sinisa må være tankelæser - i hvert fald talte jeg så sent som igår med en ven omkring at spille en mere klassisk 4-4-2.

I dag spekuleres der i at vi spiller med Monty og Bertolacci centralt, mens Bonaventura og Kucka er på flankerne.

Det ville i hvert fald (på papiret) give en bedre beskyttelse af et langt fra skræmmende forsvar.

Det kan også give lidt mere dækning for en Antonelli der (som Lentini skriver) ikke ynder at gå med livrem og seler.

Vi svækker naturligvis offensiven, men Bacca har vist at han er god til at falde ned i banen.

Personligt er jeg i hvert fald glad for at se at Miha tænker i at skabe lidt mere balance.

Det giver også mulighed for at Montolivo (i høj grad) kan fortsætte i rolle hvor han fungerer rigtigt godt.

Bliver i hvert fald spændende at se hvor vi står i aften.
Skrevet af Lentini
Jeg ved ikke om jeg tror vi kommer til at se en decideret 4-4-2 med en flad midtbane, offensivt som defensivt, med deciderede kantspillere. Jeg tvivler stærkt på det.

Snarere kunne jeg godt forestille mig at Sinisa ændrer på den defensive organisation – med en ren flad 4’er-midtbane. Hidtil har vi rent defensivt stort set stillet ligesom vi agerer offensivt – med en kraftig defensiv arbejdspligt til 10’eren. Formålet, med en flad 4’er-midtbane, vil være at have lidt ekstra gardering til vores backs, når de skal holde styr på hhv Insigne og Callejón. Det giver egentlig meget god mening.

Arbejdspligten for Jack kan blive absurd stor, hvis han skal agere trequartista(som jeg tror han skal på papiret) samt derudover dække af på venstrekant. Jeg kunne godt forestille mig at der bliver – eller i så fald jeg håber – at kemien mellem Jack og Bertolacci er så god at de skiftevis kan støde frem i hullet, hvor trequartistaen skal finde plads. Det skaber en vis fleksibilitet som man tvinger Napoli til at forholde sig til, og samtidig er det mere ”flydende” om hvem af de to der skal stikke snuden frem på 10’er positionen, og dermed spiller vi ikke med en ”fast” 10’er, som jeg egentlig vil tro bekommer begge spillere vel, samtidig med at Allan bliver en smule forvirret. Det kræver dog en fælles forståelse mellem de to spillere, og jeg aner vitterligt ikke om det er en tanke Sinisa har gået med.

Jeg ved ikke om ovenstående blev for snørklet. Man burde have mulighed for at tegne på et board her på siden, så jeg kunne illustrere min mening visuelt.

Skal vi vinde i aften kræver det dog at vi kommer forbi første hidsige pres fra Napoli. Kan vi det, så vil der være rigtig gode muligheder for at skabe chancer i det Napolis styrke, såvel som os, ikke ligger i den defensive linjes individuelle kvalitet.

Hvis jeg var Napoli ville jeg angribe imod Milans venstreside. Ely, Antonelli, Bertolacci og Jack – hmmm…
Skrevet af Lentini
Jeg har dog - indrømmet - en dårlig mavefornemmelse for aftenens kamp. Hvorfor kan jeg ikke forklare.

Jeg vil dog afsindig gerne vinde den forbandede kamp, da vi så holder hånd i hanke med Inter, Fiorentina, Roma og Lazio.
Skrevet af TR1986
God kamp Milan fans. Det bliver en interessant kamp, der viser hvor holdene reelt står. Napoli er mere formstærk, men jeg tror det bliver en tæt kamp.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Martinovic
Vi taber 1-3.

Det kræver optimisme i stor grad at tro, at det forsvar kan holde Napoli fra scoring. Samtlige af de fire startere bør reelt være på bænken.
Mojn do!
Skrevet af TR1986
Første halvleg bliver reelt afgørende. Hvis Napoli kommer foran, så tror jeg vi kører den sikkert hjem, idet vi er giftige på kontraer og kører videre på den stærke form vi er inde i.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Lentini
God kamp, TR.

Jeg er bange for du får ret i din forudsigelse, Foggy. Jeg har svært ved at få øje på generalen i forsvarer, som tager skeen i den anden hånd. Man kan håbe på en stor kamp af Lopez.
Skrevet af Martinovic
Antonelli er i start 11´eren i stedet for Calabria. Er han meldt klar i sidste øjeblik?

Jeg havde hellere set Calabria i stedet for De Sciglio.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Nej - han har været fit hele ugen.
Skrevet af Bishop
Hvor ser "vi" kampen henne?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Troede vi spillede i Napoli, vi skal vinde ellers tror jeg på ingen måde på top 3.
Skrevet af Martinovic
Vores gode ven Paletta har lige foræret sejren til Fiorentina ved at give dem straffespark og få rødt kort efter seks minutter.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Er der nogen som har et stream?

Eversport kører den sgu ikke til stor fortrydelse.
Skrevet af Fossa dei Leoni
STOP NU MED DE SHORTCORNER KICKS, VI HAR STÆRKE FOLK I FELTET!! EJ HVOR GØR DET MIG BARE SUR AT SINISA IKKE KAN SE DET.
Skrevet af Viola 4 Ever
Til gengæld var det en forkert dom. Der var straffespark, og man kan sagtens give rødt. Men på en langsomme gengivelse kunne man se at det ikke var Paletta der begik forseelsen, det var Gomez.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Fossa dei Leoni
Elendigt sparket af Kucka, hvordan vil i vurdere vores start?
Skrevet af Raul <3
Giv nu bare Mexes chancen, for pokker.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvad forventer man med det forsvar?
Skrevet af Lentini
Rimelig svært at vurdere eftersom jeg stadig søger et stream.
annonce
0