Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Antager at man ikke må linke herinde.
Skrevet af Lentini
Bah - det lort gider jeg sgu ikke søge efter hele aftenen.

God kamp til alle.
Skrevet af Bishop
Jeg har hørt man måske kan finde link på side 5 i kamptråden på milans danske fanside

http://www.milantifosida…apoli/page5
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
En gang mere jeg ser short corner, så slukker jeg for kampen.
Skrevet af Martinovic
Værste er, at det ikke engang er skuffende. Holdet er bare ikke bedre end de foregående sæsoner.

Jeg tror ikke længere på, at problemet er på trænerbænken, men væsentligt højere i hierarkiet.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Naturligvis rammer det højere end bare træneren. Synes du selv at det giver meget mening at have spenderet 90mio på markedet, rammes af én karantæne i centerforsvaret og så er konstellationen pludselig Zapata-Ely?

Gallianis rant på spillerne at med 90mio spenderet, så skal der være forskel, er slet og ret en idiotisk tale. Det kommer jo an på om man har fået kvalitet for 90mio - så han burde (igen) pege pilen ind af.
Skrevet af Martinovic
0-4. Selvmål af cirkusklovnen Rodrigo Ely.

Et rødt kort, et gult kort og et selvmål i to kampe - bravo!
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Godt jeg ikke kunne finde et stream. 4-0 må dog aldrig ske. Kvalitetsmæssigt er der ikke den forskel - eller rettere, det burde der ikke være. Dette falder dog tilbage på Sinisa.
Skrevet af Lentini
Åh Gud - torturerede mig selv ved at se målene.

1) røv pasning fra Lopez til Zapata med ryggen til modstanderne. Panisk elendig claering.

2) godt spil af Insigne og Higuain. Passivt forsvarsspil og havde man læst sine lektier er dette ofte en et-to Napoli anvender. Dårligt hjemmearbejde eller dårligt hjerneomløb.

3) Den skal Lopez have. Han står midt i målet og så yderligt er den ikke sat. Under standard af Lopez.

4) Flot kluntet lavet af Ely.
Skrevet af Martinovic
Milan 0-4 Napoli
AaB 5-0 SE

Fede resultater!
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Naturligvis skal Miha ikke have hele skylden. Pilen peger på masser af andre.

Når det er sagt, så er det dog svært at blive ved med at undskylde ham.

Han fik to ønskespillere i form af Romagnoli og Bertolacci. Om man har overbetalt eller ej, er ret beset underordnet i den sammenhæng. Det er et økonomisk anliggende.

Han har fået en af de bedste angribere i Europa sidste år.
Hertil kommer Adriano som også har et vist niveau og ikke mindst Balo som har vist tegn på at være blevet mere voksen.

Alt i alt kan man vel hurtigt blive enige om at materialet er en klar forbedring ift sidste sæson.

Ikke desto mindre præsterer Miha at få endnu mindre ud af materialet end Pippo (omend man havde svært ved at forestille sig det).

Vores egen serbiske version af Harry Redknapp, har desværre gjort folks frugt til virkelighed. Han kan finde ud af at råbe højt af folk og sende dem på hårde løbeture. Men han kan ikke skabe en taktik og et spilkoncept om så hans liv afhang af det.

Han synes at famle i blinde og kommer op med den ene pudsige disposition efter den anden.

Han har simpelthen ikke formatet og værktøjerne til at styre et hold af hvem det forventes at styre kampe og som i de fleste kampe anses som favorit.

Det er der ikke råd til og vi må af med ham hurtigst muligt.

Ancelotti er naturligvis drømmen, men enhver med en smule format er at foretrække.
Skrevet af Martinovic
Miha er måske ikke den bedste træner, men jeg tror ikke, Ancelotti vil gøre det meget bedre med det forsvar.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Det er vigtigt for mig at understrege, at følgende indlæg ikke skal betragtes som rivalernes hån, men snarere som et bidrag til debatten.

For Foggy har ret. Jeg skrev det til Great Milan (tror jeg det var) i sommers, da der blev rygtet/hentet spillere i vildskab. I har hentet gode spillere til den offensive linie - Bacca, Luiz Adriano og Balotelli vil få de fleste forsvarere til at ryste i bukserne. Men det forsvar, der i sidste sæson lukkede alt for mange mål ind, er ikke blevet opgraderet yderligere, andet end med en potentielt dygtig, men endnu uerfaren Romagnoli.

Med andre ord er jeg ligeledes enig med Lentini, når han skriver, at pilen peger højere end til trænerstolen. Det er mig en gåde, at en klub som Milan, der for ikke så forfærdeligt længe siden havde en forsvarskæde, der ville gøre de fleste FM-fans våde i trusserne, i flere transfervinduer har valgt at negligere forsvaret og gået all-in på offensiven, tranferwise.

Det eneste Mihajlovic muligvis kan klandre for med hensyn til forsvaret, er ikke at stille med Mexes. Men vi ved jo ikke hvad der spiller der. Jeg håber også derfor for jeres skyld, at Miha får lidt længere snor end Seedorf og Inzaghi fik - for han kan trods alt kun spille med de spillere, han har.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
13 mål er der allerede scoret mod Milan, kun Carpi har gjort det dårligere. Det er sgu for absurd, og alt for dårligt også taget materialet til rådighed med i ligningen.

Det er svært at se en ende på elendigheden. Den svære start på kampprogrammet er selvfølgelig også det sidste et så skrøbeligt hold har brug for. Nederlag til Viola Napoli og Inter er i sig selv ikke en katastrofe i forhold til forventningerne, men når de falder inden for så kort tid, så sætter de et uheldigt præg og giver nogle dumme hakker i den skrøbelige psyke spillerne stilsyneladene render rundt med.

Lige nu er det svært at se spillerene rejse sig og vinde en kamp på udebane mod Torino. Og med endnu et nederlag så kan Miha så småt godt begynde at se sig over skulderen.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Det er jo Galliani og Berlusconi i nøddeskal. I deres øjne har Zapata, Mexes, Romagnoli, Alex og Ely det, der skal til, hvorfor forsvaret ikke forstærkes yderligere.

Der er ikke andet end middelmådighed og manglende erfaring hos andre blandt de spillere.

Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Når man så krydrer det med, at fjerne en defensiv stærk De Jong, fordi man gerne - forståeligt - vil spille med en lidt mere boldspillende regista, kommer der jo ekstra pres på.

Værst er næsten, som Bisp skriver, at resten af holdet også bliver hivet ned rent psykisk. Bacca og Adriano har i hvert fald ikke samme selvtillid som de havde i TIM-Cup og starten af sæsonen.

En trøst kunne dog være, at I får tre komparativ lette kampe i rap nu, hvor der kan tankes noget selvtillid.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Viola 4 Ever
Rossoneris har i hvert fald en pointe, når det han slår på tromme for at spille med en De Jong i en 6´er rolle for at forsvare forsvaret bedre.

Man må prioritere hvilket problem man skal løse først, og det virker tydeligt at man lukker for mange mål ind.

Hvorfor er det egentlig at Mexes er ude i kulden?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Bishop
Hvis problemet var at Monty forsvarede dårligt, så ville det ganske rigtigt være indlysende at sætte De Jong ind på den plads, men er jo ikke tilfældet.

Jeg tror ærlig talt ikke at De Jong på den defensive plads løser nogle af vores problemer. Men mon ikke han snart får chancen igen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af chrmik
Milan 0-4 Napoli
AaB 5-0 SE

Fede resultater!


@Foggy

Det giver sgu lidt medlidenhed herfra - øv weekend!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Rossoneri
Det er naturligvis utilfredsstillende (og typisk Galliani) at vi har brugt 90M og står tilbage uden én eneste klasseforsvarer.
Tilbage står spørgsmålet om hvad Miha´s roller er i dette transfervindue. Mig bekendt har han ikke bedt om yderligere forstærkninger til CB pladsen. Der var udelukkende tale om alternativer til Romagnoli hvis vi ikke formåede at hente ham.

Noget kunne tyde på at Miha har lidt de samme stjernenykker som til tider ses hos Mourinho (ikke at de to på nogen måde tåler sammenligning). Han mener vist at han kan trylle et muldyr om til en fuldblods araber, blot ved at råbe højt nok.
Spiller som Romagnoli og navnlig Ely har jo brug for at kunne udvikle sig og udfolde deres talent. Til det har man brug for rutinerede kræfter.
I den henseende er det urimeligt at smide Ely for løverne.
Han (Miha) har tilsyneladende set sig godt og grundigt sur på Mexes og nægter at bruge ham uanset situationen.

Jeg vil ikke gå ind i endnu en diskussion om 6er positionen.
Det er dog åbentlyst evident at der er et akut behov for at fokusere på defensiven.
Det er jo fuldstændigt absurd hvor mange mål vi lukker ind - som sagt kun overgået af Carpi!!

Mihajlovic udviser på ingen måde rettidig omhu og det ligner at han har takket ja til en opgave (hvem ville ikke det) som han SLET ikke magter.

Igen - dette peger naturligvis også tilbage på Galliani der har det sportslige ansvar - omend vi har en marionet af en sportsdirektør der bestemmer mindre end Medvedev under sit præsident-embede.

Både Seedorf og Inzaghi havde trods alt en helte-status i klubben og derfor lidt længere snor. Miha har udtalt at han hellere vil dø af sult end til Milan. Den tanke virker pt. ret besnærrende.
annonce
0