Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Bish

Det handler ikke om Montolivo kontra De Jong, men om at komme frem til en erkendelse af at man lukker for mange mål ind.

Hvis man mener at man skal have gjort noget ved det problem, hvad kan man så gøre rent taktisk for at ændre på det med de spillere som man har til rådighed lige nu. Her kunne en af mulighederne så være at sætte De Jong ind som en klassisk 6´er i det defensive.

Så kan det godt være at man helst vil spille på en anden måde, men når det nu ikke ser ud til at løse problemerne i det defensive, skal man så blive ved med at holde fast i den plan man har fulgt hidtil, og håbe at det bliver bedre, eller skal man gå på kompromis og ændre på tilgangen?

Der findes jo trods alt mere end en måde at organisere holdet og midtbanen på. Hvordan man løser det med de spillere man har til rådighed lige nu, er så næste skridt.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Det er svært at påpege det eksakte problem i Milan. Både fordi vi af naturlige grunde ikke ved hvad som sker bag linjerne, men også fordi der ganske givet ikke bare er et enkelt problem – men flere. At påskrive sine gisninger om hvad der er fejl i klubben, vil tage timevis af skriblerier og skriverier at mase sig igennem. Jeg orker næsten ikke at pege min skæve pegefinger af den fede skaldepande – men der ligger problemer i ham. Jeg synes transfervinduet var skidt udført. Ud fra sidste sæson var det ganske tydeligt at holdet manglede defensive støttepiller samt lederfigurer. Vi henter to purunge gutter i Romagnoli og Ely – næppe nogle lederfigurer, og intet gangstativ om end jeg tror Romagnoli bliver meget dygtig med tiden.

Når man derudover så kører igennem en Mexés-farce, hvor man forlænger kontrakten påvist af præsidenten, men hvor træneren af kun grunde han selv ved, fravælger ham kontinuerligt, så skyder man i den grad sig selv i foden. Personligt havde jeg set frem til Mexés-Romagnoli konstellationen. Ikke mindst fordi Mexés viste niveau i løbet af foråret – individuelt mener jeg stadigvæk han er den klart bedste Milan har af centrale stoppere. Man handicappes ekstra fordi Aléx er blevet ca tyve år ældre på en sæson hvorfor man står med purgrønne Rodrigo Ely som førstereserve. Han bliver kastet for løverne og fejler i stor grad – dog godt solgt af både Romagnoli og Zapata i hans optrædener.

Calciomercato skriver meget sigende i dag om Galliani ”I’intoccabilitá di Galliani” – manden er urørlig på Milan-niveau så længe Silvio Berlusconi er ejeren af klubben. Hans sindssyge fyringsklausul gør ham umulig at slette fra landkortet om end man leger med idéen i det mørke.

Hans rant imod holdet irriterer mig stadigvæk ”For 90mio€ skal der være en forskel” – kun en uransagelig idiot kan sige sådanne dumheder. Jeg er dog trods alt enig i at for 90mio€ burde der være købt spillere som gør en forskel – det gør de ikke, og ethvert andet sted havde den sportslige ansvarlige fået klippet snoren. Det sker bare ikke i Milan, fordi at tage rigtige men måske hårde sportslige beslutninger, er en mangelvare i Milan.

Det lidt spøjse omkring de to sidste kampe, hvor midtbanen igen har været uorganiseret og uden opbakning til sit forsvar er at en mand er på holdkortet igen; Andrea Bertolacci og imens er pr-japaneren smidt på bænken. Det er naturligvis for stor en mundfuld og for billigt, at tillægge skylden for Milans Misery på en spiller, Bertolacci i dette tilfælde. Ikke desto mindre er det en anelse påfaldende at de fire kampe han har deltaget i, har midtbanen været mildest talt ringe – de tre hvor han var ude skadet, så midtbanen meget bedre ud.

Det vender dog også pilen imod Sinisa. Det pisser mig af at han river rundt i en velfungerende midtbane, Kucka-Montolivo-Jack. Som jeg tidligere har argumenteret for, så er jeg uforstående overfor at flytte rundt på spillere, eller elementer af holdet som fungerer. De tre spillere fungerede, og dermed havde man et (smalt) grundlag for at få i hvert fald en 3’er-midtbane som fungerer. Jeg fatter ikke hvorfor Jack skal flyttes fra den venstre mezzala – jeg forstår det virkeligt ikke og det er et kæmpe minus i min bog til Sinisa. Han spiller godt mod Inter, Palermo og Udinese hvor han desuden disker op med to mål og to assists. Så får Sinisa den geniale idé at flytte ham fra position, fordi vi partout skal mase Bertolacci ind på holdet. Man står tilbage med et rungende; Hvorfor?

Men selvtilliden på Milanello er lav. Rigtig lav, og der skal saftsusme ikke meget til at holdet går totalt i sort. Så er vi egentlig havnet tilbage ved humlen omkring støttespillere, og en forfejlet transferstrategi der på 90mio€ ikke har rykket os det store, kollektivt set.
Skrevet af Bishop
Viola

Jeg gør det ikke til De Jong vs Monty debat, jeg skriver deriomod at jeg ikke tror at vi kommer til lukke færre mål ind ved at skifte Monty ud med De Jong, dan han gør et fint defensivt stykke arbejde. Hvis målene kom sig af mangler på 6´er pladsen og dertilhørende support til centerforsvaret, så ville det give bedre mening at sætte De Jong ind, men problemer synes at vedrøre andre positioner på banen.

Jeg er helt enig i at der skal gøres et eller andet for at stoppe de mange mål imod os, jeg ville dog starte med at give Mexes chancen, i stedet for en purung Ely. At man sætter Ely og Zapata sammen er jo ren selvmord. Zapata fungere og har altid kun fungeret sammen med en spiller der kan tage lidt ansvar. Romagnoli er jeg ganske fortrøstningsfuld ved, men Ely har vist sig ikke at være opgaven voksen.

At Sinisa som tidligere forsvarere, ikke er i stand til at sætte forsvaret bedre end hidtil vist, er sgu noget skuffende.

Og ja, få nu Jack ned ved siden af Monty, lad os nu lige få lidt kontinuitet med den opstilling der har vist sig at fungere over middel.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Honda med nogle valide punkter?

http://www.football-ital…always-same

EDIT: Det skal i øvrigt nok gøre ham upopulær.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Well pilen peger ikke kun på Sinisa, men altså vores forsvar og den position bag angrebet gør tingene umulige at nå top 3. Når det så sagt, må vi altså ikke tabte 0-4 på hjemmebane til Napoli. Ledelsen beærer en stor del af skylden og Sinisa kan heller ikke helt stå ansvarsfrit.

- De Jong SKAL spille uanset hvordan Montolivo spiller, vores forsvar er alt for ustabil.
- Menez eller Niang skal spille 10´eren, selvom sidstnævnte ikke er en 10´er rigtig. De bidrager med teknik og fart, noget som vi ikke har.

Ting, der skal købes til Januar.

1. En makker til Romagnoli
2. En 10´er
3. En midtbanespiller ala Witsel.
Skrevet af Lentini
Er der ved at dannes konsensus om at alting er godt så længe vi bare klasker De Jong ind som 6´eren? Nogen, der har glemt de første kampe i sæsonen i så fald. Men hvis det da bare var så let.

Galliani er igang med at lave en "Seedorf"! Han er røget i flyverskjul efter 0-4 nederlaget, og beskytter ikke engang sin træner efter bare syv kampe inde i sæsonen. Igår sagde han kortfattet, at det var tid til refleksion. Han burde reflektere lidt over sit eget arbejde.

Honda got balls - fordi den melding han bad de japanske medier om at oversætte til den italienske presse, er skarp på flere måder. Han indikerer at hans synes der er nogle ting på ledelsesplan som er utilfredsstillende. Yderligere siger han jo ganske klart, at han er mere end træt af at spillerne altid får skylden, hvorefter han nævner et antal af spillere der har været de seneste år.

Det farlige for Honda i dette, er at han mener Milan ikke investerer nok som fx City og PSG. Umiddelbart gør vi - rent økonomisk i dette vindue. Så jeg vil næsten antage at han mener det er kvaliteten af de hentede spillere, som ikke tåler sammenligning med det i City og Paris - det har han i øvrigt ret i. Dermed ligger han sig ud med flere af hentede spillere i truppen - om det er meningen er svært at sige. Men det kan gøre ham til persona non grata i klubben.

Når han samtidig kritiserer ledelsen og indirekte kvaliteten af de hentede spillere, så lægger han sig samtidig (kraftigt) ud med Galliani. Det er en decideret kritik af transfervinduet, og dermed en direkte happyslapping til Galliani - modigt træk af Honda - gør ham til kaptajn! Om det er en lussing tilbage efter den famøse 90mio-brugt-der-skal-være-en-forskel-talen er svær at sige. Men det kunne da godt ligne at Honda har fået nok af at alt ansvaret altid tørres af på spillerne.

Så det er et farligt message han sender ud i den åbne presse - men et eller andet sted befriende at der kommer sådan noget ud, selvom det tangerer kraftigt som skadeligt for klubben idet spørgsmålene vil regne ned over både træner og Galliani efter denne "svada" fra Honda.
Skrevet af Rossoneri
Jeg forstår ikke præmissen om at vi partout skal spille 4-3-1-2. Det er ren Askepot - hug en hæl og klip en tå.

Vi har ikke et stærkt nok midterforsvar - det kalder på hjælp fra midtbanen. Det ser jeg ikke ske i den nuværende opstilling.

Vi har ikke en 10´er. Honda fungerer ikke og vi håber Menez er vores redning - men vi har reelt ingen ide om at det skulle lykkes.

Systemet udelukker én af vores to bedste midtbanespillere.

Jeg har principielt ikke noget imod systemet - jeg ser bare andre systemer der antageligt ville give bedre mening udfra vores trup-sammensætning.

Honda har jo helt ret i at man bliver nødt til at ændre hele systemet. Det er modigt sagt - og det bliver formentligt det sidste som i hans kiste.

Når det er sagt, så er det jo trænerens fornemste opgave at få det maksimale ud af det materiale der er til rådighed. Det mener jeg ikke Miha har formået - tværtimod synes jeg han virker som en mand der helt har mistet overblikket.
Dette understreges ikke mindst af hans mystiske isolation af Mexes til trods for manglende alternativer, hans brug af de Jong på en plads som alle med en kvart hjerne kan regne ud han ikke vil fungere på og en række af uforståelige udskiftninger i løbet af kampene.

Så ja - som Honda siger - der er mange steder pilen peger hen. Men et af de steder den peger, er på Miha og der bør resultere i en fyring.
Man kan jo så håbe at en ny ejerkreds, anført af den efterhånden infamøse mr. Bee, kan udfordre den siddende neandertaler-ledelse.
Jeg er naturligvis bekendt med at der stadig står Berlusconi på 52% af aktierne, men mon ikke 500M også har lidt at sige.

Jeg så rigtigt gerne en sportslig ledelse anført af Maldini. Jeg synes at han ved flere lejligheder har skitseret et projekt der synes bæredygtigt. Han er også repræsentant for en kultur som vi i den grad savner i klubben pt.
Skrevet af Flying Dutchman
Du vil simpelthen have Mihajlovic fyret efter syv kampe, når denne ikke har en nævneværdig bedre trup - og især et bedre forsvar - end han har?

Jøsses!

Jeg så rigtigt gerne en sportslig ledelse anført af Maldini. Jeg synes at han ved flere lejligheder har skitseret et projekt der synes bæredygtigt.

Hvilket projekt er det?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@Flying
Ja - jeg synes det er evident for enhver at han ikke har formatet. Hvorfor i al verden vente på at katastrofen bliver endnu større?

Jeg er i øvrigt også stærkt uenig i at vi ikke skulle stå med en forbedret trup.

Men kan du ikke passe dit hold - så passer vi vores...

Skrevet af Old Bull Lee
Miha bør slet ikke fyres.

Det er klart et ledelsesproblem vi har med at gøre og det starter højere op end Miha.

Jeg så rigtigt gerne en sportslig ledelse anført af Maldini. Jeg synes at han ved flere lejligheder har skitseret et projekt der synes bæredygtigt.

Hvilket projekt er det?


Er det Miami FC projektet du taler om? For det er der han er ansat/ medejer..
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Milan kan starte med at bruge samtlige kroner og øre, der er øremærket til spillere i januar og næste sommer, på rutinerede forsvarsspillere med kvalitet. Måske der slet ikke skal så meget til, som vi tror.

Vi har udmærkede spillere på de fleste positioner, men vi har intet midterforsvar og ingen 10´er (jeg håber, Menez kan spille den rolle).

Alt for tidligt at fyre Miha.

Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Men kan du ikke passe dit hold - så passer vi vores...

Næh, det er en debatside - og jeg er interesseret i emnet og dine og de andres meninger omkring det. Tak for forslaget dog.

Hersker der ikke bred konsensus om, at forsvaret og midtbanen ikke er forstærkede nok i forhold til sidste sæson, rent kvalitativt? Eller læser jeg helt forkert? Det er i og for sig stadigvæk det samme forsvar, der i sidste sæson lukkede flest mål i top ti ind. Angrebet er blevet klart forbedret, midtbanen har fået noget bredde, men hvad nytter det, når man stadigvæk lukker for mange mål ind? Ergo vil jeg mene, at jeres trup ikke er væsentligt forbedret som helhed, hvorfor det selvfølgelig er galimatias allerede at fyre Mihajlovic nu.

Hvem ser du ellers tage over?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Hvilket projekt er det?

Det er det projekt hvor Maldini i flere år har påtalt at der mangler kulturbærere både på og udenfor banen. Art dét i virkeligheden er her hundling ligger begravet.
Det er det samme jeg læser af interviewet med Honda i dag.

Maldini har hele tiden talt om at skabe denne kultur helt nede fra ungdoms-rækkerne.
Milan er ikke længere i en position hvor vi kan hente spillere fra øverste hylde. Derfor skal vi vinde på andre parametre - heriblandt dét at spillerne går på banen med en stolthed over at bære Milan-trøjen. Dét der bragte Gattuso og Ambrosini så langt til trods for en begrænset bold-talent.
Noget som det nuværende Milan-hold viser et decideret fravær af.

Heldigvis er det ikke altid de dyreste fodboldhold der vinder det hele.

Jeg forstår naturligvis godt at det kan være svært at sætte sig ind i den slags ting, når man har valgt at holde med et hold der pr. definition er funderet på nogle helt andre værdier.

Og i skal naturligvis være velkommen til at afhente Mihajlovic tilbage hvis han stadig har så stor en stjerne hos jer.

Skrevet af Flying Dutchman
Jeg forstår naturligvis godt at det kan være svært at sætte sig ind i den slags ting, når man har valgt at holde med et hold der pr. definition er funderet på nogle helt andre værdier.

Rolig nu, sømand.

Så lad mig forstå det her ret: du mener, der ikke er tid til at vente på at katastrofen bliver endnu større, men der er omvendt tid til, at Maldini skaber én eller anden form for klubkultur fra bunden? Og de to ting udelukker tilsyneladende hinanden. Endvidere har du stadigvæk ikke helt taget stilling til hvordan det er Mihajlovic´ skyld, at han ikke kan andet end at stille med de spillere, han har til rådighed. For ej at glemme det signal, det sender til eventuelle erstatninger, at tålmodigheden allerede nu er løbet tør.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
http://www.football-ital…always-same

Når Honda siger systemet, så tvivler jeg på, at han taler om formationen.

Jeg fornemmer, at Honda tænker på klubbens måde at drive klubben på. Det er fint at spendere 100 mio. euro med mål om at komme i Champions League, men reelt er det kun Bacca, der har været en forstærkning denne sommer.

Nye spillere:

Calabria - Bestemt et talent, der er værd at satse på, på sigt.

Rodrigo Ely - Forbandet naivt at tro, at han kan gøre en forskel efter skiftet fra Serie B. Ringeste Milan-forsvarer i mange, mange år.

Romagnoli - Jeg tror, han bliver god på sigt, men nu og her mangler han en forsvarsstyrmand til at diktere. Hvor ville jeg ønske, at klubben havde prioriteret en type som Thiago Silva.

Bertolacci - Kæmpe joke at betale 150 mio. kr. for en middelmådig italiener.

Bacca - Meget dygtig spiller, men han mangler støtte fra midtbanen og backerne til at sætte ham op. Han kan også på egen hånd. Bedste investering denne sommer.

Luiz Adriano - Han var billig, hvilket også er det eneste, der kan forsvare et køb af ham. Han minder om en vis Ricardo Oliveira.

Det er én forstærkning, som kan gøre en forskel nu og her. Det forsvarer sgu ikke, at der er spenderet 100 mio. euro.

Ser vi på resten af truppen, holder Lopez, Menez, Balotelli (når han gider) og De Jong (når han spiller foran forsvaret) også højt niveau.

Spillere som Abate, Antonelli, De Sciglio, Montolivo, Bonaventura, Kucka, Honda og Niang er den bløde mellemvare og bør i mine øjne højst være breddespillere.

Mexes, Alex, Zapata, Nocerino, Poli, Cerci og Suso har intet at gøre i klubben.

Det kræver ikke bare forstærkninger at vende dette forfald. Jeg håber, vi ser klubben på andre hænder og dermed en ny sportschef.


Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Spillere som Abate, Antonelli, De Sciglio, Montolivo, Bonaventura, Kucka, Honda og Niang er den bløde mellemvare og bør i mine øjne højst være breddespillere.


Uenig.

Abate er, når han er skadesfri en af de bedste italienske højrebacks. Han har de senere år forbedret sit spil væsentligt. Jack var jeg skeptisk over i starten men han har vundet mit hjerte, mener bestemt ikke han kun er bredde spiller. Antonelli, Monty og Kucka kan være breddespillere.
De Sciglio er blevet givet en alt, alt for stor rolle alt for tidligt. Det er synd for knægten og han er blevet "ødelagt" for tidligt med vores "unge milan" fiasko-projekt.

Honda.. Han sælger trøjer, mere kan han ikke.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Jeg er ikke uenig omkring Abate, men det er ikke et kvalitetsstempel at være italiensk landsholdsspiller i disse år.

Bonaventura er måske undervurderet, men nogen profil han ikke i mine øjne, selv om han har været en af holdets bedste indtil videre. Det siger mere om holdets situation.

Honda er en klog spiller, men ikke Milan-materiale.Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hersker der ikke bred konsensus om, at forsvaret og midtbanen ikke er forstærkede nok i forhold til sidste sæson, rent kvalitativt? Eller læser jeg helt forkert?

Nej og ja. Nej, det er der ikke konsensus om og ja du læser forkert.

Forsvaret er forstærket i form af Romagnoli som, i mit univers i hvert fald, passer langt bedre til italiensk fodbold end Rami gjorde. Førstnævnte skal naturligvis have tid til at udvikle sig ved siden af en erfaren spiller. Men nårh nej, Mihajlovic er blevet tøsesur på Mexes.
Ely er ikke en forstærkning men en spændende ung spiller, som Mihajlovic også er godt i gang med at spolere ved at give ham nederlag på nederlag i form at overmatching mod nogle af ligaens bedste angribere.
I Calabria har vi en super spændende højre back, som helt sikkert kommer til at slå sit navn fast over de kommende år.

Så har vi midtbanen hvor vi har fået Montolivo tilbage i noget der ligner storform. Er det Mihas fortjeneste? Det er et svært spørgsmål at besvare, men umiddelbart mener jeg det ikke.
Til gengæld bruger vi vores bedste midtbanespiller på en position hvor han slet ikke fungerer.
Dertil kommer at vi har hentet en af ligaens mest lovende midtbanespillere der var den 8. bedste assist-spiller sidste år.
Ind er også kommet José Mauri som spillede en flot sæson i Parma sidste år.
Til gengæld har vi sagt farvel håbløse navne som Muntari og Essien.

I angrebet har vi sagt farvel til Pazzini og Destro og fået Bacca, Adriano og Balotelli. Jeg vil tro at de fleste trænere ville lavde den handel any day.

Så naturligvis står vi med en markant stærkere trup.

Jeg kan i princippet sagtens bære over med vores pointhøst - eller mangel på samme.
Det er selve kampene som gør at jeg mener man bør handle allerede nu. Mihajlovic synes slet ikke at have styr på sin trup, sin taktik eller at besidde evnerne til at lede et hold af Milans størrelse.

Han er ikke ene ansvarlig for klubbens situation, men han er et af problemerne. Derfor er det bedre at komme af med ham nu, inden han gør mere skade.
Jeg frygter at det ramler fuldstændigt under hans ledelse.
Skrevet af Rossoneri
Rolig nu, sømand.

Jamen jeg er da ganske rolig. Jeg konstaterer blot at vi hver især holder med klubber der både i sin oprindelse og efterfølgende filosofi er meget forskellige.
Det har jeg respekt for, men jeg pointerer bare at man i Milan i mange år har haft en ganske speciel kultur. Noget som rigtigt mange spillere der er kommet til klubben har udtalt.
Noget som har båret klubben længere end talentet i truppen egentlig har haft merritter til.


Så lad mig forstå det her ret: du mener, der ikke er tid til at vente på at katastrofen bliver endnu større, men der er omvendt tid til, at Maldini skaber én eller anden form for klubkultur fra bunden? Og de to ting udelukker tilsyneladende hinanden.

Og her forstår du igen ikke ret.
Milan mangler en grunlæggende kultur og hertil hørende kulturbærere. Det kommer naturligvis ikke over natten. Der kræver tid og de rette profiler.
Her har Maldini, meget fornuftigt og naturligt, påpeget at man med fordel kunne bygge klubben op omkring de tidligere spillere der netop var kulturbærere.

Men Maldini og Galliani er som hund og kat. Sidstnævnte er ikke eksponent for samme holdning som Maldini, hvilket tydeligt ses i mange af de indkøb vi gennem mange år har foretaget og i det persongalleri der beklæder ledende stillinger i klubben.

Omvendt så mener jeg kort og godt at Miha på ingen måde besidder egenskaberne til at lede Milan. Derfor skal han på porten. Jeg kan ikke erindre at have set så inkompetent en træner i min tid som Milan-fan. Det har jeg været siden 1987, så den liste omhandler både Oscar Tabarez of Fatih Terim.

Endvidere har du stadigvæk ikke helt taget stilling til hvordan det er Mihajlovic´ skyld, at han ikke kan andet end at stille med de spillere, han har til rådighed.

Det synes jeg nu at jeg har gjort ved flere lejligheder, men lad os da lige tage den endnu engang for dig or arveprins Knud.

Mihajlovic formår ikke at gennemskue de åbentlyse problemer som klubben står i.
Før kampen mod Napoli havde vi lukekt 9 mål ind i 6 kampe. Heriblandt 4 mål i to kampe mod upåagtede modstandere som Palermo og et Udinese-hold i dyb krise.
På trods af dette og et amputeret forsvar, vælger han på ingen måde at prioritere defensiven mod et hold der scorer mål på stribe.
Først da vi er nede med 0-3 vælger han at styrke defensive ved at spille med en mere flad 4-mands midtbane. Det giver jo absolut ingen mening.

Oppe 3-0 mod Udinese laver han en fuldstændig ubegribelig disposition og splitter vores centrale forsvar op, for at smide Zapata ud på en højre back som han slet ikke er fortrolig med. Hvorfor ikke smide Poli ind som ved masser af lejligheder har spillet pladsen?

I to kampe i træk stiller han med de Jong som mezzala. Det er vel evident for enhver at han på ingen måde kan dække den plads. Det var også en tydeligt frustreret De Jong der forlod banen.

Så er der hele Mexes misæren. Jeg er ikke den store Mexez-fan, men han er nu engang en del af truppen. Og i mit univers ville det være indlysende at bringe noget rutine mod en modstander som Napoli, fremfor en spiller der er i truppen primært for at udvikle sig.

Som udgangspunkt var jeg egentlig begejstret for tegn på at han kunne skabe noget disciplin i truppen. Nu synes det bare at han har behov for at høre sig selv råbe.

Alt i alt mener jeg at han er en gedigen fiasko. Vi har ikke råd til at beholde ham.

På spørgsmålet om hvem der skal erstatte ham, ser jeg naturligvis allerhelst Ancelotti. Spørgsmålet er om det er realistisk. I anden række ser jeg Prandelli og Spalletti, med præference for førstnævnte.
Skrevet af Bishop
Jeg ved ikke om Miha skal fyres, dog kan jeg sige at han aldrig skulle være ansat, nøjagtig ligesom Seedorf og Pippo.

Men nu er han her, og så skal han også have en fair chance, der har i små perioder været spillet noget bold, vi har hungret efter i snart mange år, dels tænker jeg på 10-20 minutter mod Inter og så selvfølgelig første haævleg mod Udinese. Samtidig har han dog også haft nogle uforståelige hjerneblødninger..

Derudover mener jeg nu også at Milan som hold står væsentligt forstærket i forhold til sidste sæson, der er stadig mangler men vi er klart bedre stillet i år. Hvilket selvfølgelig også ligger æidt ekstre pres på Miha..
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0