Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
For at forsætte forsvarssnakken...

Det som synes som mest realistiske emner til vores forsvar er spillere såsom Lovren, Musacchi, Glik etc. – det man naturligvis håber på er noget i retning af Benatia og Hummels. Andre gode spillere er Mustafi, De Vrij, Höwedes, Kjær, Dédé.

Har dog en outsider i bare 20-årige Marlon. Han er endnu et talent poppet ud af Fluminense-skolen. Kun 1.85 høj, hvilket ikke er meget for en central stopper – dog en cm højere end Silva, i øvrigt ligeledes Fluminense-skolet.
Marlon er lidt det samme som Silva – uden at de dog skal sammenlignes yderligere.

Han er hurtig, kropsstærk, læser spillet godt og kan finde ud af at spille fodbold. Han tager dog stadigvæk lige nonchelant nok chancer i sit defensive spil, hvilket naturligvis er noget man skal arbejde med. Jeg tror den italienske forsvarsskole vil være godt for ham, og få afstivet hans mangler.

Vi var allerede på udkig efter ham sidste vinter. Jeg mener vi skal slå til på denne – han kan meget vel blive en topspiller.
Skrevet af Flying Dutchman
Suk...

Ikke alt det jeg skriver, siger og gør, skal partout tilskrives landsmandspåvirkning. Det er ved at være en smule trættende at få det kastet i fjæset, hver gang jeg skriver noget positivt om en hollænder.

Af hvad jeg har set af Vlaar, er han netop den type forsvarspiller, I har brug for. Han er ualmindelig rolig og teknisk stærk på bolden, forudseende, fysisk stærk og så er han en naturlig leder, jf. hans anførerbind i Villa. Romagnoli har mange gode kvaliteter, men mangler - som anført i tråden - en rolig makker.

Jeg vil dog også mene at var Vlaar så god, havde hans karriere ikke foregået i Feyenoord og bunden af engelsk fodbold, i Aston Villa.

Det er selvfølgelig et non-argument. Der findes tonsvis af virkelig dygtige spillere, der aldrig kom til en større klub end den de begik sig i, af den ene eller den anden grund. Omvendt findes der ligeledes også tonsvis af spillere der har spillet i topklubber, uden nødvendigvis at have niveauet til det. Ifølge din logik, skulle Alex være en fantastisk dygtig spiller, jf. hans karriere i Chelsea, PSG og nu hos jer - er han så det?

Vlaar har i mange sæsoner været blandt de mest stabile forsvarspillere i Premier League, og der var flere klubber efter ham i sidste og forrige sommertransfervindue. Arsenal, United og flere tyske og franske klubber blev flittigt nævnt. I første vindue ville Villa ikke sælge og i andet vindue rendte han så rundt med den skade, der skræmte klubber væk. Ergo er der en logisk forklaring på, hvorfor han ´kun´ har spillet i Villa.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg er enig i FDs holdning til Vlaar.

Jeg har altid godt kunne lide ham, og mener at han var outstanding til VM i Brasilien. Desuden mindes jeg at Okore fortalte at han var ekstremt god til at lære fra sig, var god til at dirigere sit samt at være kølig i pressede situationer.

Nu er transfervinduet jo som bekendt lukket, og jeg håber ikke vi laver det samme som sidste år som at hente 6 spillere hvoraf 1 er fast starter.

Holdet har brug for ro og kontinuitet især i forsvaret. Det nytter ikke noget at gøre som Inzaghi gjorde sidste år og skifte forsvarskonstellation hver eneste kamp uagtet hvilke grunde eller hvor mange skader truppen havde.

Sommerens mercato var vigtig i flere henseender. Vi fik altså ryddet godt op i truppen og smidt meget dødvægt på porten. Vores erstatninger er altså ikke så ringe endda f.eks. skal vi aldrig aldrig aldrig se Muntari og Bonera på banen sammen igen. Vi lavede altså også en signing vi ikke har set i flere år - en vaske ægte mål ræv. En der skal have 2 halve chancer for at score.

Den eneste spiller jeg egentlig gerne ville have beholdt var Bochetti i stedet for Alex og/eller Zaccardo men det er fordi han er back og fremmest forsvarsspiller så at når kampene gik mere ind i den def. orienterede fase kunne vi bevare en større ro.

Mihas stol er varm, men det ville være vanvittigt igen at fyre en træner. Det ville være rart med en professionel ledelse der var fremsynede...SUK
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Lige pt handler det om at tage en kamp af gangen. Søndagens kamp skal vindes og Mihaj har kniven på struben det er helt sikkert. Desværre døjer vi stadig med skader, Bacca skulle også være tvivlsom det samme med Balotelli.
Men skader eller ej, kampen SKAL vindes. Det forventer jeg også vi gør, omstillingerne skal vi passe på.

Sæsonen kan altså stadig reddes, for vi er trods alt "kun" 8 points efter Fiorentina. Men den eneste vej ud af en krise, er at vinde.


Skrevet af Viola 4 Ever
Men den eneste vej ud af en krise, er at vinde.


Hvis bare verden var så simpel.

@ Lentini

Lige nu tror jeg ikke at Musacchio er et tema for andre end nogle læger og nogle fysioterapeuter.
Han brækkede benet ganske alvorligt i april måned og er ikke spilleklar lige foreløbig.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Fossa dei Leoni
Er jeg den eneste, der synes at det er sørgeligt at se Sarri ha succes i Napoli, velvidende at han kunne være havde været Milan træner i sommers.
Skrevet af Lentini
FD

Det var nu ikke få at træde på din nationalitet. En af de få gange jeg anvendte en smiley transformerede det sig til en firkant. Kommentaren var ment med er glimt i øjet.

Bebrejder dig dog stadigvæk at være mere Wim Jonk og Dennis Bergkamp end Frank Rijkaard og Marco Van Basten.

Med det sagt så er jeg uenig i din anskuelse af Vlaar, hvorfor jeg også skrev hver sin smag. Jeg kan ikke bruge hans VM til specielt meget i og med Holland stod ukarakteristisk dybt og i en 5-mands bagkæde. Det er meget anderledes end det Milan gerne vil spille med, og jeg har endnu til gode at se Vlaar kunne gøre det på tilstrækkelig højt niveau. Så vidt jeg kan huske var der snakke i Birmingham sidste sæson at Villa var bedre kørende med Okore-Clark konstellationen selv når Vlaar var skadesfri. Så jeg mener slet ikke han var et seriøst emne inden eller efter hans kedelige knæskade.

@V4E

Jeg mangler i stor grad opdatering af emner kan jeg se.
Skrevet af ilsemprelaziale
Kører nogen historier om at Milan har tænkt sig at Brocchi skal afløse Mihajlovic hvis ikke han får vendt skuden.

Alt respekt til Brocchi, den mand har hjertet på rette sted! Men skulle i ikke tage og skaffe jer en "rigtig" træner næste gang? en med et CV i Europæisk fodbold og som har erfaring med klubber der har så meget fokus og pres på sig.

Jeg tænker Capello f.eks
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Lentini
Det er (næsten) fuldstændig ligegyldigt, hvem der er træner i Milan. Sandheden er jo at Milans stjerne i den grad er støvet og falleret, hvorfor det gør det vanskeligt at hente en træner, med et navn af en vis klang. En sådan klang at man har forhåbninger om at man kan tiltrække spillere fra en lidt anden hylde end vanligt, og et håb om at træneren kan drive udvikling ud af de spillere, hvortil man har en forhåbning om et mere stabilt eller øget niveau. De muligheder som Milan tilsyneladende har på nuværende tidspunkt, er af middel eller subtopkategori-niveau. De mangler alle sammen et killerinstinkt. Ja – jeg giver ikke meget for Spallettis russiske mesterskaber og vanlige europæiske derouter i Sankt Petersburg.

Jeg har intet imod Brocchi – men jeg brækker mig ærlig talt ved endnu en intern løsning.

Nu skal Sinisa dog først lige fyres, og han kan få stemmerne i baggrunden til at forstumme ved at hive nogle sejre i land, hvilket i dén grad også er tilkrævet. Vores offensiv er decimeret i stor grad, hvilket er paradoksalt med tanke på hvor glade vi er for angribere i Milan. Balotelli, Niang og Ménez alle sammen ude, alt imens Bacca bøvler med nogle fysiske problemer. Det efterlader manden med stor spildprocent i sine chancer, Luiz Adriano, som manden der skal levere målene.

Det ventes at Milan kommer i en 4-3-3 opstilling igen. Det er også noget nær umuligt at stille med andet når vi har 3½ angribere ude med skader. Calabria ser ud til at mase sig ind i startopstillingen igen – Aléx får fortjent genvalg ved siden af Romagnoli, mens der er tvivl om hvorvidt De Jong eller Poli afløser en skadet Bertolacci. Cerci var så tilpas ringe mod Torino, at Honda endda presser sig på til en startplads.

Skulle Sinisa og holdet fucke det op på egen bane mod hhv Sassuolo og Chievo, skal det nok blive interessant at se hvilken træner der bliver hentet ind. Jeg har svært ved at forestille mig at Sinisa kan blive i sædet, hvis han ikke vinder de to kampe. Og i den henseende er det næsten mest spændende at se på pågældende træners favoritsystem - her ville det jo være dejligt, hvis man på ledelsesplan rent faktisk har en eller anden plan for hvordan Milan gerne skal spille. Det behøves ikke være Ajax-agtigt – men gerne nogle klare linjer for hvad man ønsker. Vil man spille med diamanten? Fordi så skal man også have spillere til noget a la juletræet, fordi man altid behøver alternativer og den formation læner sig op af diamanten.

Ligeså svært jeg har ved at finde spillere til cb’en og 10’eren – ligeså svært har jeg ved at finde et alternativ til trænerposten, som jeg for alvor tror på har evnerne eller er realistisk at hente til klubben.

Jeg kunne da godt ønske mig noget a la Glik/Lovren og Saponara/Vazquez + Ancelotti som træneren. Men det bliver nok i stedet for Ranocchia, Prince + Brocchi i trænersædet. Og sidstnævnte konstellation har jeg om end noget svært ved at se skulle rykke Milan nogle steder.

Det er meget svært at være optimistisk på klubbens vegne, med de valg eller beslutninger, som tages. Ordet ’amatør’ er blevet skamredet i fodboldens verden, men lige til betegnelse af Milans ledelse, er det meget sigende.
Skrevet af ilsemprelaziale
Jeg synes faktisk i har et ganske fint hold, men mangler en god CB og måske en spiller ala Veratti på midtbanen.

Kan ikke huske om det var 30 eller 40 mill i gav for Romanogli, men det var vanvittigt at købe ham for så høj en pris. I kunne have fået Glik for halvdelen og han ville være jeres bedste CB med stor afstand. Fatter ikke han stadig spiller i Torino.

En ny træner, en god CB og en god oprydder på midtbanen og så ville i være farlige igen.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Flying Dutchman
@ Lent

Alt forladt - jeg var vist bare en gnavpot i går.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Er Gilik blevet rygtet til Milan?

Desuden, så hvis der er nogen der bærer ansvaret for Milans deroute er det, den sportslige ledelse. Sinisa har lavet nogle mærkelige dispositioner, men Galliani og Berlusconi bestemmer hvem der skal hentes til klubben og de har bare i de sidste par år lavet for mange dumme beslutninger.
Skrevet af Lentini
@ Laziale

Jeg tror det vil være for stor en afhandling at forklare problematikken i Milan. Kort sagt handler det om en sportslig ledelse som ikke er sit ansvar voksen. Silvios kovending grundet finansielle problemer, hvori han mistede en fjerdedel af sin formue, gik udover Milan – det var dengang Kaká blev sendt afsted for 65mio€ til Real Madrid.

Senere var det så Gallianis håbløse forretningsførelse, og overdrevne leflen, som kostede os både Silva og Zlatan, på samme tid som afgangen af alle de ældre senatorer var katastrofal. Der var ingen ledere tilbage overhovedet, og Milan har siden Silvios indtogt i klubben altid været kendetegnet ved meget klare ledere på hver sin måde. Jeg kan ikke få øje på nogen i dag!

Rettidig omhu var der heller ikke noget af mens Rino, Nesta, Clarence blev ældre og ældre. Hvor var deres afløsere? Hvorfor hentede man ikke yngre spillere ind med perspektiv for fremtiden, som da man hentede Kaká ind som lærling hos Rui Costa? Eller Silva som lærling til Nesta? Der har ikke været noget plan. Og dette er bare på spillersiden – på forretningssiden er det kun i de seneste år at Milan rent faktisk prøver at gøre klubben til en rentabel forretning via Barbaras kommercielle arbejde.

Pt. er man så blevet uvenner med Fondazione Fiera, hvor man egentlig var blevet enig om en aftale med opførsel af stadion i Portello-delen. Milan skal nok være skyldig i noget af kontroverserne, men det italienske bureaukrati lever også i bedste velgående. Overordnet set er det en mindre katastrofe at det endnu kun er Juventus som har fået stablet et stadion på ben, under eget navn. I Firenze, Rom og Milano har der gentagende gange været problemer, når man har forsøgt sig med sine initiativer – i Firenze har snakken omkring stadion foregået i årevis efterhånden.

Og ovenstående er jo bare få uddrag af problemer eller problematiske beslutninger i Milan...

Derudover er jeg egentlig forholdsvis enig med dig. Holdet er som sådant egentligt fint nok – den evindelige rotation irriterer mig dog. Som sidenotits - nu ser det minsandten ud til at 16-årige, Donnarumma, skal vogte målet imod Sassuolo. Romagnoli kostede 25mio€ - overpris, men jeg tror han bliver pengene værd. Overordnet set har jeg været tilfreds med det han har leveret. Centerforsvaret har dog været skudsmål for endnu en bizar beslutning i sommers af Silvio omhandlende Mexés, hvor man igen besværliggør ting for sig selv – det er unødvendigt!

Ift. den måde Sinisa helst vil spille på, så står han og mangler en højrebenet forsvarsspiller, der kan dirigere sit forsvarsled og formår at tage ansvar. Og det kan Kamil Glik – han er ikke verdens bedste, men han kan sagtens gøre jobbet og give mere ro til holdet selvom udgangspunktet vil være anderledes for ham også, idet han ikke står parkeret på egen straffesparksfelt, som det ofte er tilfældet med Torino og Venturas kontra-taktik. Han gør det dog for Polen, og der er han ikke faldet igennem.

Derudover mangler Sinisa et bindeled i den offensive del af spillet – Franco Vazquez er en mand som kan gøre dette job. Han har et godt blik for spillet, slår gode dødbolde og er selv også farlig – jeg glemmer ham ofte når snakken går på 10’erne fordi han render rundt nede i Zamparini-emperiet, som jeg sjældent gider beskæftige mig med. Andre fornuftige muligheder vil være vores tidligere spiller, Saponara eller formentlig skidedyre Calhanoglou. Sidstnævnte har bevist mest på internationalt niveau, men som tiden er gået foretrækker jeg er af de to italienere.

Men som nævnt tidligere vil mine to foreslag af Glik og Vazquez formentlig havne ud i Ranocchia, som ikke har en skid styr på noget andet end sig selv(selv det kniber til tider), og derfor ikke er svaret. Prince bliver hentet ind, fordi lige nu gider han godt arbejde for sagen. Muligvis spiller han 3-4 gode kampe, hvorefter han stagnerer igen fordi han tror han er den ultimative stjerne. Manden der ikke ejer noget selvkritik, og var så krukket eller primadonna at han troede han skulle forklare alle ledere i Gelsenkirchen hvad de gjorde fejl. Når de fortalte ham hvad han gjorde galt, skabte han sig i sådan en grad, at han gjorde sig fortjent til en fyring. Så har man alligevel téet sig som en vældig idiot, når vi snakker fyring/suspendering indenfor fodboldverdenen.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ender vi med Boateng og Rannochia, viser det bare hvor inkompetent vores ledelse er. Jeg vil hellere spille med Ely, fordi der er idet mindste potentiale i knægten.
Skrevet af Pirlo21
Prince kommer helt sikkert, den ligger lige til højre benet. Har intet problem med det, da jeg anser ham bedre end Nocerino, Poli og Honda samt at han har en X faktor som vi mangler. Men nogle af dem skal selvfølgelig væk, hvis en ny skal ind.

Lentini, jeg syntes det er et flot indlæg du skriver. Jeg er enig i meget af det du skriver.Dog syntes jeg stadig man skal huske at sæsonen kun er 8 kampe gammel. Der er stadig 2 mdr til at transfer markedet åbner og meget kan nå at ske. Vi skal selvfølgelig holde øje med markedet. Men vi må ikke gå i panik, vi har i forvejen en stor trup med alt for meget ragelse. Dem vi henter ind, skal være bedre end hvad vi har. Endvidere må man ikke glemme, at vi har Menez og Niang skadet så offensiven burde være på plads og kommer Prince... er midten jo også på plads.

Vigtigst er at vi vinder i dag. Gør vi det, vil der glimte et lille lys i mørkedet. Tingene kan heldigvis hurtigt ændre sig i fodbold og det er jo også det der gør fodbold så smukt.

Nu håber jeg Mihaj og co slår koldt vand i blodet til dagens kamp. En 16 årig målmand fra start virker helt CRAZY. Så håber det rygte blot er en and! Tror på 3 points i dag, god kamp til alle. Forza AC Milan
Skrevet af Pirlo21
http://www.football-italia.net/74794/line-ups-milan-sassuolo

Hold da op, han er crazy vores manager!!
Skrevet af Flying Dutchman
VIL han fyres?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af TR1986
Hehe, han er ikke bange ham Mihajlovic.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Martinovic
Lidt et sats med rookien, men Lopez har ikke haft en god sæson og fortjener en plads på bænken.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Fogh, helt ok at bænke Lopez. Men at bruge en 16 årig som afløser - virker Crazy når ham også har en abbiati. Endvidere har Lopez stadig reddet os i en del kampe denne sæson.
Dette vil uden tvivl skabe uro, en uro jeg tvivler vi har brug for. Når det er sagt, så er det et frisk sats!!
annonce
0