Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg håber også at Sinisa skifter tilbage til 4-3-1-2. Vi har simpelthen ikke kanterne til det. Eller en midtbane konstallation med De Jong & Montolivo som to beskyttere af forsvaret også Bertolacci lige foran. Dernæst Bonaventura i 10eren og Bacca-Luiz Adriano / Balotelli.
Skrevet af Lentini
Ift. Sassuolo-kampen kunne jeg egentlig til dels forstå hvorfor han fortsatte i 4-3-3. De første 70 minutter i Torino var defensivt set rigtig gode – derudover havde Luiz Adriano fortsat sin lidt pauvre stil. Så jeg kan egentlig godt se grundene til at han fortsatte i 4-3-3. Cerci fik en ekstra chance, og gjorde det godt, men han har glemt hvad der gjorde ham eftertragtet i Torino. Det var ikke kun hans mål, men stime af assists han begyndte at udvikle – den del har han glemt, fordi nu skyder han 9/10 gange selv på mål igen.

Og i øvrigt det med at skyde på mål – 21 afslutninger, hvoraf vi kun rammer kassen 3 gange. Vorherre bevares! Det er sgu ikke godt nok. Slet ikke når langt størstedelen er rundt omkring feltet – fint at vi kommer til afslutning, men der skal dæleme være langt mere kvalitet end tilfældet var/er.

Jeg tror/håber at den sene scoring til 2-1 gav lidt forløsning. Det ville være typisk det her hold at smide en 1-0 føring til et hold i undertal.

Denne gang fik man med hiv og sving hevet den hjem, men sejr avler selvtillid. Og med en sådan sen scoring kan jeg da håbe på at det påvirker positivt i det mentale sind denne gang, fordi det netop ikke gik galt igen.

Presspillet sad ganske rigtigt ikke i skabet – der var til tider uoverensstemmelser mellem at falde og støde frem, hvorfor det så mærkværdigt ud til tider når to mand stormede frem, mens det resterende hold faldt i banen. Det skal jo gerne være en kædereaktion – den ene eller anden vej. Om spillerne er dumme? Nogen af dem vil jeg faktisk konkludere er.

I tilfældet med Jack, som stødte meget frem skal Poli følge med, hvilket han gjorde. I tilfældet Cerci, blev det noget lunten frem, hvilket så ud til at forvirre den kære Kucka, som havnede i ingenmandsland med sin aggressivitet, fordi Sassuolo ganske enkelt havde for lang tid på bolden da Cerci indsatte et minimalt af pres. Der kræver det nok at Kucka lige vænner sig til at Cerci er luddoven, og afventer mere i den henseende - det er dog svært for en type som Kucka, der gerne vil ind og slås. Og selvom Kucka ikke spillede nogen særlig god kamp(mildt sagt), så vandt han faktisk flere bolde end hans modstykke, Poli. Det siger lidt om Poli, fordi jeg kan ikke kritisere ham for manglende dedikation, men det er bare et tilbagevendende problem – han løber rundt alt hvad han kan, men han får aldrig noget ud af det. Han er simpelthen ikke god nok til en top 7-klub.

Jeg kan da fristes til Prince på en mezzala i stedet for nulbonner som Poli og Nocerino – min frygt går bare på at de smider ham ind på den offensive midtbane. Det tror jeg ikke vi bliver synderligt bedre af.

Til trods for at presspillet ikke var mesterskabsklasse, så afgav vi igen ikke mange skudmuligheder. Synes det er på sin plads at rose Aléx – nu har jeg trods alt selv været ude med riven efter ham fordi han pludselig lignede en 43-årig. Hvem man end stiller ind bagved Aléx og Romagnoli, skal dog til at vågne op. Basellis og Berardis scoringer imod hhv Torino og Sassuolo er altså på målmandens kappe – det er bolde de skal tage. Som sidenotits er jeg stadig målløs over en 16-årig på 197cm. Han er jo for helvede ikke udvokset endnu(!)

Montolivo ser en smule træt ud, og jeg forventer egentlig han får et hvil imod Chievo. Bertolaccis indhop samt håbløsheden fra Kucka og Poli, burde også give ham endnu en startplads. Så er det spændende hvad Sinisa gør rent offensivt. Bacca og Luiz Adriano scorede begge, Cerci og Jack spillede begge godt. Måske Rossos drøm om en ren 4-4-2 rent faktisk bliver sat i scene.

Lopez/Donnarumma; Abate, Aléx, Romagnoli, Antonelli; Cerci, De Jong, Bertolacci, Bonaventura; Luiz Adriano og Bacca.

Det er i hvert fald en mulighed, om end jeg tror Sinisa læner sig imod 4-3-3 igen med Luiz Adriano på bænken. Det er Sinisas comfortzone, og hidtil har man givet et fåtal af chancer væk. Dermed tror jeg han smider noget lignende på banen i morgen mod Chievo.

Lopez/Donnarumma; Abate, Aléx, Romagnoli, Antonelli; Kucka, De Jong, Bertolacci; Cerci, Bacca, Jack.

Glædeligt er det i øvrigt at Niang deltager for fuld blæs i træningen igen.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Med Niang og Cerci på kanterne, får vi to reele kant spillere, hvor Niang har fart, eksplosivitet og driblinger og Cerci må jeg indrømme at jeg ikke er fan af. Boateng var elendig i slutningen af sin Milan karriere og en falliterklæring at få ham tilbage, så vil jeg hellere spille Honda, Bonaventura eller Poli på hvilken plads han nu kommer til at spille. Boateng fremfor Witsel er en skandale..
Skrevet af Old Bull Lee
Boateng bliver spillende træner. I hørte det først!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Det vil han sikkert gerne.
Skrevet af Lentini
“Boateng is training, he’ll be here until January and then we’ll decide. He’s training well, he can be a trequartista and is great at integrating himself and keeping the ball.

Citat Sinisa.

Selvfølgelig har man ikke fattet hvorfor Prince havde succes på 10eren i Zlatan-tiden. Han spillede på den offensive midtbane men var jo slet ikke en klassisk trequartista. Man lærer åbenbart aldrig noget i Milan. Forpulede amatører!
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Det skal lige nævnes, at Miha i samme interview siger at 4-4-2 (med to 6ere) bliver hans foretrukne system når truppen er intakt. Så meget tyder på at vi slipper for frustrationer over evt. at skulle se på KPB som 10er.
Skrevet af Magnifico
Jeres tråd må ubetinget være dén tråd på bold.dk med de gennemgående længste indlæg. Hvordan pokker får I tid til det?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
-
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af TR1986
Flot indlæg Flying:-) Til 5 bolde åbenbart.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg skrev noget fjollet, selv jeg synes havde et lavt niveau.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Old Bull Lee
Så fortsætter vi 4-3-3 stilen mod Chievo.

Miha begrunder det med mangel af angribere men i min optik kunne vi ligeså godt spille 4-3-1-2. Egentlig siger han at når alle er friske og skadesfri, vil han gå over til en 4-4-2, men i min verden giver det ikke megen mening.

Nå men start-opstillingen skulle eftersigende se således ud:

Donnarumma
Abate-Alex-Roma-Anton
Kuco-Monty-Berto
Cerci-ChewBacca-Jack

At Donnarumma skulle få genvalg og det er lige lovlig flabet efter min smag. Jeg havde håbet på at Lopez lige skulle have sig en lærestreg men Miha står ved sit valg. Jeg stoler ikke på en 16 årig over 90 min. talenter har det med at have udfald..

Berto er tilbage i startopstillingen & jeg håber at han leverer samme præstation som de sidste 30 min mod Sassuolo.

At Miha genvælger 4-3-3 betyder at han stadig ikke har lært noget. Som der er blevet skrevet stolpe op og stolpe ned om, så virker vores presspil i højre side ikke, Bacca skal have en makker osv.

Jeg håber på en smal sejr men ærlig talt så har vores spil været nat og dag, men mest nat.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Flying Dutchman
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
@Rosso

I samme interview – i hvert fald den italienske version – snakker Sinisa om at Ménez var tiltænkt 10’eren. Så jeg ville passe på med at konkludere at Sinisa har et bestemt system i sit hoved. Faktisk lyder han til at være åben for det meste indenfor graderne af 4-4-2 og 4-3-3, bl.a. også der hvor han nævner Prince som en trequartista. Hvis han nu også var hooked på idéen om en flad 4-4-2 ville det i min optik være oplagt at anvende i aftenens kamp imod Chievo, men det holder han sig fra.

Ift. Chievo-kampen, så er der nogle forbedringspunkter, man skal stræbe efter:

1) Presspillet skal være bedre og meget bedre afstemt – især i højresiden end tilfældet var imod Sassuolo.

2) Afslutningerne skal være bedre. 21 afslutninger imod Sassuolo hvoraf kun 3 rammer målet er ikke godt nok. Det ene er endda et straffespark(!) Man kan så sige at vi har en ret god udnyttelsesprocent når amatørerne endelig rammer kassen.

3) Vi skal have det clean sheet. Det er blevet forpurret imod Torino og Sassuolo grundet dårligt målmandsspil. Den defensive organisation skal gerne fungere, og så skal manden mellem stængerne simpelthen til at levere de forventede redninger.

Det er altid et struggle imod Marans Chievo. De er en rigtig god enhed med en meget rutineret bagkæde – jeg er en smule overrasket over at Montolivo starter fremfor De Jong, men det bunder formentlig i at Sinisa vil have en dirigent der kan skifte spilretning på midtbanen.

Jeg er til aftenens kamp, overraskende positivt indstillet, og tror vi napper den med 2-0. Mon ikke jeg så har jinxet den så rigeligt at en bovlam indsats bliver aftenens show. Men det er vigtigt at den forløsning med slutminuts scoringen imod Sassuolo bliver brugt positivt/til at komme godt ud af starthullerne imod Chievo – det skal fandeme kunne ses på viljen og attituden at man har været igennem den forløsning, det umiskendeligt var imod Sassuolo, hvor det længe lignede den vanlige Milan-deroute.
Skrevet af Old Bull Lee
@FD

Det var så lidt!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Syntes nu 4-3-3 opstillingen giver god mening. Nu har vi i 2 med dette system ikke givet chancer væk, hvis man ser bort fra de sidste 20 min mod torino.
Og med det i mente, samt det faktum at balotelli, niang og Menez stadig er skadet... Så kan man godt forstå mihajlovic fortrækker at have et offensivt kort på bænken man har mulighed for at smide ind(adriano).
Når det er sagt, så giver det ikke meget mening at de Jong og Lopez endnu engang starter ude!! Nå god kamp til alle, missionen er enkel. Det handler om at vinde
Skrevet af El Rifle
Er jeg den eneste der synes at Cerci har taget lidt på siden tiden i Torino? Det kunne jo meget vel skylde hans elendige form.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Flying Dutchman
Puha, Bacca har en dårlig attitude i dag.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af El Rifle
Eller også er han begyndt at trøstespise eftersom han er så pisse ringe?
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Serpente
I det mindste fik vi set barbara på tilskuerpladserne. 4 3 3 er en fin opstilling. Problemet med den er at det beviser at sinisa ikke har et spilkoncept. For to måneder siden blev han ansat til at få indarbejdet 4 3 1 2, samt en gameplan eller filosofi. Derfor solgte vi Ses og helle markedet blev sat efter det. Derfor er min holdning et nej til 433 eller et nej til sinisa. Han må og skal tro på sit oplæg, ellers skal vi have en anden.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce
0