Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanbaby
Forstår godt at fansene synes at elske Bonaventura. Han er herlig at se på
Skrevet af Flying Dutchman
Der var i dælme heldige, for det lignede umiddelbart ikke et frispark til Donnarumma. Omvendt var offsiden på Bonaventura helt ud i hampen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Serpente
God anden halvleg og fedt at vi holder nullet knebent. 3 point er 3 point, men vi skal være skarpere. Cerci minder sku for meget om rommedahl. Der lykkedes lidt for sjældent.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Vigtige 3 point og 3. kamp i streg som ubesejret. Et sammenfald med Sinisas skift til 4-3-3.

Første halvleg skidt - anden halvleg langt bedre.

Vigtigt er det også at Lazio smed sin føring i Bergamo og endte med at tabe. Jeg er dog pessimistisk hen imod den kamp fordi vi hidtil har tabt 0-7 i storopgørene hidtil og fik decideret stryg af både Viola og Napoli.
Skrevet af Pirlo21
Milan har gjort sin pligt de sidste 2 kampe, ikke meget andet. Men vi lever nu, men som du selv siger (Lentini) - så tror man ikke rigtig på at vi kan gøre ret meget ved serie a´sd bedste hjemmehold lige pt! Især fordi vi stadig mangler kvalitet fremad i banen.
Cerci er i mine øjne kun en marginal spiller for os, når Balotelli, Niang og Menez kommer retur. I dag igen, syntes jeg ikke Cerci får meget ud af det!

Mit forslag til kampen mod Lazio, er at vi går over i en 4-4-2. Hvor der bliver plads til De Jong og Monty på samme tid.
Bliver spændende at se hvad vi kan gøre mod Lazio på søndag. Syntes virkelig ikke de har et særligt imponerende hold, men man må tage hatten af for - at de endnu engang formår at hænge i toppen.
Bliver en livsvigtig kamp for os, at undgå et nederlag kunne være det store vendepunkt for os!

Men lad os nyde sejren i dag og håbe på bedre tider :)
Skrevet af Bishop
Fy for satan de 3 næste kampe bliver spændende, kommer Milan igennem de 3 kampe med 6 point eller mere så er der i den grad mulighed for at at slutte 2015 af med et gevaldigt hop i tabellen. Og min profeti til Flying om at Milan nok skal slutte over Inter i julepausen vil da være yderst realistisk. Inter slutter af med et svært program modsat os.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Bop bop...

Vores november måneder er meget sammenlignelige. I har Lazio ude, Atalanta hjemme, Juventus ude og Samp hjemme - der er s´gu ikke nogen nemme kampe i blandt og da især ikke hvis I ikke spiller bedre end I har gjort indtil videre. Vi har så Roma hjemme, Torino ude, Frosinone hjemme og Napoli ude - det ser straks en smule lettere ud, synes jeg (her tænker jeg selvfølgelig på Torino og Frosinone kampene). Min profeti (det er altså et fedt ord!) er, at I får fire point ud af de fire kampe (tre mod Atalanta og en enkel mod Samp), mens vi snupper 6 eller 7 (sejre over Frosinone og Torino, samt en enkel mod Roma).

I december ser jeres program en smule lettere ud. I har Carpi ude, Hellas hjemme og Frosinone ude - det bør kaste 7-9 point fra sig (selvfølgelig afhængigt på om I har tur i den efter november måned eller ej). Vi har så Genoa hjemme, Udinese ude og udebanesvage og svingende Lazio hjemme - der tænker jeg dog også, vi får 7-9 point.

Sværhedgraderne på de sidste syv kampe er sammenlignelige og ligefrem et svært slutprogram vil jeg nu ikke betegne det som. Men vi får se! Det vil dog ikke være første gange, dine profetier rammer ved siden af ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Serpente
Pointmæssigt har 4-3-3 været godt i år, men jeg hæfter mig stadig ved at det spilmæssigt ikke er godt nok i længden. Vi har haft marginalerne med os, og derfor er jeg ikke overbevist om at vi har rykket os. Skal vi klare euro league pladserne, skal det stadig forbedres og vinter transferne bliver vigtige. Vi har en kerne at bygge på, og jeg synes vi skal lave 2 kvalitetsindkøb, et til midten og så en central forsvar. Nu spiller alex en god periode, men jeg er overordnet ligeglad med hvilke 2 vi skipper afsted. Mexes skal dog videre som den ene, hvis sinisa ikke vil bruge ham. Så beholder vi ely og enten alex eller zapata som back up for romagnoli og den nye.
På midten er vi bare nød til at have en virkelig god spiller som kan gøre en forskel. Her ser jeg gerne at vi skipper 3 videre. Den ene er nocerino, hvilket nok kommer som et chok for mange. Derudover skal 2 af poli, jong, monty og mauri videre. Sidstnævnte kunne være udlån, men jeg er lidt ligeglad hvem, for ingen af dem har været kampafgørende i deres tid i milan. Jong har gjort det bedst men holdet har aldrig rigtig fungeret med ham på, derfor ser jeg ham være nøglen til at få en ny spiller ind fordi han får en god løn og stadig har en salgsværdi.
Tilbage til den gode kerne. Lopez, donna, romagnoli, abate, calabria, sciglio, jack, bertolacci, bacca, menez, og adriano er alle spillere jeg er glad for at have i truppen til fremtiden. Nogle af romantiske årsager andre af åbenlyst kvalitet.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Bishop
@ Flying, jeg tager udgangspunkt i runderne efter de 3 næste, hvilket da også på sin vis skulle fremgå af mit optimistiske indlæg.

"Det vil dog ikke være første gange, dine profetier rammer ved siden af ;)"

Hah! Hvis du tænker på vore Miha diskussion så ligger det da helt klart at jeg fik ret. Mancini spiller nøjagtig lige så kedeligt som han altid har gjort. Miha forsøger, lykkes dog ikke men det er en anden snak..

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Jow jow, men som det fremgår fra mit, så tror jeg ikke på, I henter os.

Vedr. Miha, så nej; det fremgår ikke klart. Mancini og Mihajlovic har begge spillet ret beton-agtigt. Der er heller ingen tegn på, at Miha skulle forsøge noget andet. Faktisk har Mancini vist sig mere fleksibel, rent taktisk, end Miha har. Det falder dog også tilbage på de spillere, Miha har haft til rådighed. Det er dog ikke fordi Mihajlovic har spillet øjenkælende fodbold - nok nærmere tværtimod. I går var endnu en kamp, hvor der ikke var meget kønt at se på.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Hele diskussionen gik på om at Miha turde forsøge, ikke om det lykkes... Anyway den vej skal vi ikke ned af igen.

Som jeg ser det så ligger Inters succes på et meget spinkelt grundlag, og er et meget skrøbeligt hold, Inter har da også kun en sejr mere end Milan, og scoret færre mål iøvrigt.

Guderne skal vide at Milan ikke har været prangende, tværtimod, men ser man på pointforskellen mellem Milan og Inter så tror jeg en stor del kan findes i kampprogrammet, hvorfor at jeg samtidig tro at når vi har rundet 20 kampe så er holdene endnu tættere på hinanden pointmæssigt, og ingen af de to hold tror jeg iøvrigt kommer til at spile med i reel kamp om førstepladsen.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
En ting man må sige er at Inter har Serie As bedste forsvar, i det de har lukket færrest mål ind, vores forsvar sejler tværtimod. Selvom vi har hentet 7 point i de seneste 3 kampe, så mener jeg stadig ikke vi har spillerne til 4-3-3, når Niang kommer tilbage så kan han godt spille kant og han har noget det som vi mangler.
Skrevet af Flying Dutchman
Som jeg ser det så ligger Inters succes på et meget spinkelt grundlag, og er et meget skrøbeligt hold, Inter har da også kun en sejr mere end Milan, og scoret færre mål iøvrigt.

Det spinkle grundlag er ikke mere spinkel end, at vi ikke scorer nok mål. De point vi har fået, har været fortjente nok overordnet set. Når målproduktionen kommer i gang - hvilket den givetvis vil gøre, når nu spillere som Ljajic, Perisic, Jovetic og Icardic (tøhø) vil kunne finde hinanden mere og mere på banen - kommer sejrene også lettere i hus end de her solide nok, men lidt for spændende étmåls sejre. I øvrigt har alle jeres sejre også været på ét mål, så at I scorer to mål mere end vi gør, betyder intet, når I lukker over dobbelt så mange ind som vi.

At vores hold skulle være skrøbelig, kan jeg heller ikke nikke genkendende til. Det er vel det stærkeste, det har været, siden Tripletta´en.

Finten er den, at vi i indeværende sæson har vundet kampe, vi i sidste sæson ville tabe eller spille uafgjort - og bortset fra fadæsen mod Fiorentina, har spillet også været godkendt. Ikke prængende og så absolut med plads til (især offensive) forbedringer, men godkendt.

Sidstnævnte er netop et kæmpe problem for jer.

Som uvildig men velmenende tilskuer af jeres kampe, ville jeg mene, at jeres problemer er ret alvorlige - men samtidig også tydelige. I mangler i dén grad en defensiv ankermand á la Nesta/Silva, der kan tage talentfulde, men urutinerede Romagnoli i hånden. Og så mangler I en kreativ spiller til midtbanen - hvorfor jeres insisteren på Witsel, der ikke er synderlig kreativ, også forekommer mig underlig. I har potentielt et fantastisk godt angreb, men uden bolde fra midtbanen, er de ret tandløse. Hvilket i øvrigt også er vores største hæmsko lige nu. Endvidere vil I, mod stærkere offensive hold end Chievo, komme i problemer med jeres forsvar, der havde nemme betingelser i går.

På den baggrund kan jeg ikke se jer indhente os før en gang efter januarvinduet, og kun såfremt I henter de spillertyper, I mangler.

[...] og ingen af de to hold tror jeg iøvrigt kommer til at spile med i reel kamp om førstepladsen.

Nej, det tror jeg heller ikke. Den løber Roma med, med konkurrence til sidst fra Napoli. Men jeg tror på en top tre placering til os, mens jeg (og det her skrives med al mulig respekt) har svært ved at se jer ende i top fem.

Men vi får se! Som mange gange tidligere skrevet, så ser jeg gerne et stærkt Milan hold - så længe I holder jer under os. Hvor I hører til.

;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Jeg er heller ikke fan af 4-3-3, anden halvleg igår var dog fornuftigt, og det er svært for Miha at ligge om nu.

Men opstillingen er som sådan ikke det vigtigste, derimod er det vigtigt at en spiller som Berto er begyndt at vise nogle fornuftige takter, og et fast makkerpar i center forsvaret har også været savnet, om vi spiller 4-3-3 eller 4-3-1-2 kommer mig ikke så nøje, forsvaret og midtbanen er der vi har været mest udsat, og uanset hvilken vi vælger så er gårsdagens opstilling i forsvaret og midtbanen brugbar.






https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Viola 4 Ever
Inter har i hvert fald forbedret deres defensiv. Det tror da fa´en når Mancini stiller med en midtbanebesætning med Kondogbia, Medel og Melo til at beskytte forsvaret.
Lad os nu se hvordan deres defensive statistik ser ud, når de har mødt nogle flere af de hold som rent faktisk scorer mange mål.
Mancini har da også åbnet lidt op for muligheden for at spille med lidt flere offensive kræfter og det indebærer formentlig at man ikke kan spille med Melo, Medel og Kondogbia samtidig.

Gynger og karruseller..
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Flying Dutchman
Mancini har da også åbnet lidt op for muligheden for at spille med lidt flere offensive kræfter og det indebærer formentlig at man ikke kan spille med Melo, Medel og Kondogbia samtidig.

Det er så heller ikke sket på noget tidspunkt.

Lad os nu se hvordan deres defensive statistik ser ud, når de har mødt nogle flere af de hold som rent faktisk scorer mange mål.

Tja, det gik da fint mod Sampdoria.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
"Finten er den, at vi i indeværende sæson har vundet kampe, vi i sidste sæson ville tabe eller spille uafgjort - og bortset fra fadæsen mod Fiorentina, har spillet også været godkendt. Ikke prængende og så absolut med plads til (især offensive) forbedringer, men godkendt.

Sidstnævnte er netop et kæmpe problem for jer."


Du er med på at Milan har vundet 5 kampe Inter 6? Hvor inter har haft et betydeligt nemmere kampprogram.

Der er 5 points forskel, hvilket ikke er meget, og slet ikke nok til at Inter skulle tænkes at være i væsentlig bedre stand end Milan (Milan har trods alt været røv og nøgler), Inter mangler jo stadig at vise bare lidt mod en af topholdene.

Men lad os se, sådan som Inter har vundet sine kampe, spillet uafgjort og tabt stort, så tror jeg at i får det svært i slutfasen af 2015.

At jeg "tror/påstår" at Milan slutter over Inter skyldes ikke at jeg mener at Milan er bedre end Inter, det er mere en trodsbemærkning i forhold at jeg slet ikke ser Inter som et hold der kan true toppen, ligeson Milan.

Når man ser på indbyrdes opgør, samt kigger på de kampe hvor holdene har mødt samme modstander, så ser Inter ikke ud til at være specielt meget bedre end Milan



https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
De ting vi lærte af Chievo kampen:

- 4-3-3 fungerer defensivt, ikke offensivt.

- Vores bagkæde virker mere sikker med Alex end Zapata.

- De Sciglio spillede en glimrende kamp, og er mere fortrøstningsfuld end tidligere mht. at have ham som back-up for Abate.

-Donnarumma er stadig for usikker og kunne koste os 2 point hvis ikke dommeren havde totalt for-fordelt os. Hvad laver han i den aktion der?

- Cerci spiller kun godt hver 10 kamp og Jack fungerer slet ikke som wing.

- Bacca skal have en makker.

Glæder mig til at se en 4-4-2. Hellere tabe 4-3 end 1-0. Mine nerver holder ikke til det der "heart-attack" football
"Old Lull Bee"
Skrevet af Bishop
Hvordan forestiller du dig opstillingen i en 4-4-2 skulle se ud?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Du er med på at Milan har vundet 5 kampe Inter 6? Hvor inter har haft et betydeligt nemmere kampprogram.

Hvorfor har vi haft et betydeligt nemmere program? Det er da rent ønsketænkning fra din side. Hvis vi lige ser bort fra vores indbyrdes kamp, så har Milan haft Fiorentina og Napoli som absolutte sværvægtere, samt et hav af traditionelle midterhold. Vi har så haft Fiorentina og Juventus som sværvægtere, plus et hav af traditionelle midterhold. Eneste forskel er, at vi har haft to oprykkerhold, hvor I stadigvæk har dem til gode - omvendt har vi været til én af Seriens sværeste udebaner (blandt midterholdene) mod Sampdoria.

Jeg mener oprigtigt, at vores kampprogrammer har været sammenlignelige.

Endvidere er det et eller andet sted kun halvdelen af historien, at I har kun vundet én kamp færre end vi har, når nu I har tabt tre mere end os.

Men lad os se, sådan som Inter har vundet sine kampe, spillet uafgjort og tabt stort, så tror jeg at i får det svært i slutfasen af 2015.

Det tror jeg ikke, men vi får se.

Når man ser på indbyrdes opgør, samt kigger på de kampe hvor holdene har mødt samme modstander, så ser Inter ikke ud til at være specielt meget bedre end Milan

Det er jo en umulig pointe, da du er lige så farvet som jeg er. Endvidere har vi ikke haft sammenlignelige kampe endnu, bortset fra Madonnina.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0