Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Old Bull Lee
Er der nogen der ser coppa? Burde vi ikke føre 4-0 mod fucking Crotone??
"Old Lull Bee"
Skrevet af MILANMILAN
Det var sgu en fesen præstation igår, en rigtig Milan-mod-et-ringe-hold præstation. Hvorfor ikke spille sig ud og få lidt selvtillid ind i folk?

3 lyspunkter:
Adriano med endnu en kølig afslutning.
Bonaventura med endnu et flot frisparksmål
José Mauri var faktisk ikke helt skidt, bestemt en bedre og sjovere mulighed på midten end fucking Andrea Poli, selvom sidstnævnte lavede en fin assist.
Og så skulle det fjerde lyspunkt da være at Niang scorede og fik tanket endnu mere op. Hvis vi får ham i fuld firspring, så ville det være en kæmpe tilføjelse til angrebet.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Bishop
Vigtigst af alt, ingen skader..

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af La Mir!!
Jeg så det sidste af den ordinære tid altså Before Niang, der må jeg indrømme, selvom det stortest var reserver der spillede, så var det rimelig ideløst. Da Niang først kom ind, spillede i med selvtillid og en tro på i kunne vinde kampen inden shoot-out. Markant forskel. Og han spillede satme godt, han legede sig ind i kampen, og åbnede jeres spil.

Det er en noget anden Niang, end han sidst spillede hos jer.
Daje!
Skrevet af Old Bull Lee
Niang bliver vigtig resten af sæsonen. Bare han holder sig skadesfri.

Og hold da ferie hvor ser zapata dog amatør agtig ud ved 1-1. Sælg sælg sælg
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Interessant interview Sky Sports lavede med Paolo her sidste dag. Den mand er meget svær ikke at holde af. Og her handler det ikke bare om hans loyalitet mod klubben som spiller, hans elegance og forsvarsspil i højeste klasse, men nærmere den ligetil facon, han ofte udtaler sig i.

Meget reelt konkluderer han at Galliani er en god direktør, men hans fodboldmæssige sans er ikke videre veludviklet. Billy støttede op om Paolos udtalelse i dag – og det ligger sig meget fint op af den linje, der også er blevet påpeget her i tråden med tiden. Vi mangler ganske enkelt en kompetent sportsdirektør/teknisk direktør, som ikke agere marionetdukke eller tjener for Galliani, som er det klare indtryk man står tilbage med når navnet Rocco Maiorino bliver refereret. Desværre tvivler jeg på at det er en selvindsigt som Galliani vil danne. Selvransagelse virker ikke til at være hans stærkest lod, og det kan irritere mig at et så åbenlyst problem i Milans sportslige organisation ikke bliver belyst og bearbejdet internt – det kan gøres på andre måder, end når Lady B forlanger Galliani helt ud af klubben.

Og mens vi nu er ved Galliani og det område han varetager, ser det meget ud til at Kevin Prince-Boateng bliver ansat, officielt, d.1.januar 2016. Pt. er Pastorello(hans agent) i gang med at finde ud af en aftrædelsesordning med Horst Heldt i Schalke, hvorefter Prince vil underskrive en kontrakt der løber til sommeren 2016.
Skrevet af Lentini
Derudover må vi meget gerne ligge os i slipstrømmen på Juves dieselmotor, som så småt er begyndt at æde sig ind som gråde termitter på provinsholdene. Det kan være rigtig fint at hægte os på i ubemærkethed, fordi Juves offensive indtog naturligvis tager mere spalteplads grundet deres større dominans i støvlelandet de senere år.

Alt andet end en sejr imod Carpi i aften vil betragtes som en stor katastrofe. Følgende spillere skulle udgøre startformationen;

Donnarumma; Abate, Aléx, Romagnoli, De Sciglio; Cerci, Kucka, Montolivo©, Bonaventura; Niang, Bacca.

Eneste ændring fra kampen imod Sampdoria, er at De Sciglio afløser Antonelli der blev skadet i træning for et par dage siden. Havde jeg sat i trænersædet havde Luiz Adriano startet inde i stedet for Bacca.

Pokalkampen imod Crotone bekræftede desværre meget godt, at nok har vi en stor trup, med kvalitativt er der ikke mange som man rent faktisk kan stole på, gøre et ordentligt stykke arbejde skulle de få chancen. Og det er igen spillerne på den centrale midtbane, hvor jeg dog synes Mauri gjorde det acceptabelt. Samt wingserstatninger, som er milevidt efter den kvalitet som Jack og Cerci kan levere. Det kunne man jo så have gjort op for i transfervinduet i sommers, hvis det ikke var fordi man på daværende tidspunkt ikke planlagde at kaste sig ud i noget 4-4-2 med flad midtbane…

Hvis vi engang deltager i et Scudetto-ræs igen mod provinshold og Roma, skal vi huske at få nogle journalister til at stille Scudetto-relaterede spørgsmål til disse hold. Det er påfaldende hvor meget hhv. Napoli, Fiorentina og Roma har sejlet rundt efter Scudetto-spørgsmålet florerer i nærområdet. I horden af spørgsmål har Inter så på vanlig rubust beton-facon overtage førstepladsen, mens Juventus så småt æder dem en efter en – det kendetegner forskellen på mentaliteten de forskellige steder.
Skrevet af Rossoneri
NØJ hvor vi dog savner en makker til Romagnoli.
Skrevet af Lentini
Det er meget svært at være uenig, Rosso. Pgl er bare meget svær at få øje på til et vintervindue.

Vi kom desuden rædderligt ud til den her kamp. Synes vi virkede sløve i tanke/handling.
Skrevet af MILANMILAN
Bacca har ikke en god dag... IGEN!

Cerci er også lort, og Bonaventura er langt fra hans vanlige niveau. Kucka og Monty gør det fint. Håber snart vi får Luiz Adriano på banen..
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Magnifico
Hvad fan er det for et udebanesæt (tøj), som Milan spiller i?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Lad os håbe på endnu mere kaos i Lazio og at de Vrij indgiver en transferanmodning :)

Joking aside - ja, han er meget svær at få øje på.

Jeg synes Kucka har været præcis så håbløs som han plejer. Han laver momentvise gode ting, men han kan ikke placere en aflevering over 15 meter og han har meget svært ved at finde balancen i sit spil.

Donnarumma har dog endnu engang været imponerende, ligesom jeg synes de Sciglio spiller en flot kamp indtil videre.
Skrevet af Lentini
Scor nu bare et fucking kludret mål så vi kan få de latterlige 3pts - andet er bare ikke godt nok.
Skrevet af Martinovic
Kæmpe straffe på Adriano.

Italiensk fodbold er så råddent. Alt er tilladt i feltet.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det var jo en decideret pinsel at se på.

Bacca var fornærmende ringe. Det samme var Cerci og ikke mindst Kucka der laver ubegribeligt mange fejl.

Heldigvis bliver vores midterforsvar ikke truet nævneværdigt - ellers frygter jeg at Alex havde fået rødt og/eller kostet et par mål.

Bonaventura havde heller ikke meget at byde ind med, omend han ikke var på samme pinlige niveau som de førnævnte.

Og så synes jeg igen der er en bebrejdende finger der peger i Mihajlovic´ retning. Niang løb helt tør for kræfter - hvorfor ikke skifte ham ud?

Og med de Jong på bænken, ville det også være logisk at bringe ham i stedet for Kucka.

Det er bekymrende at vores træner ikke formår at ændre kampene fra bænken - det er noget de bedste trænere kan.

Skrevet af Martinovic
Er Kucka blevet en synder?

Kucka var en klasse over Montolivo i aftes. Han startede mindre godt, men spillede sig op og havde mange fine dybe løb og lavede nærmest ingen fejlafleveringer efter pausen.

Jeg har Alex, Niang og Kucka som Milans bedste med Montolivo, Bacca og Cerci som de dårligste. Donnarumma leverede en fejlfri præstation, men havde heller ikke noget at lave.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Rosso det synes at du ikke er i stand til at vurdere Kucka objektivt? Han var da på ingen måde en del af synderne i gårsdagens kamp.

Jeg er helt klar over at han ikke er din favoritspiller, og fred være med det. Og at han samtidig holder De Jong hjælper tilsynelanden ikke på dit syn. Men det er sgu for dumt, at du uanset hvordan det går på banen, kun har nedladende kommentarer til overs for ham.

Jeg synes at Bacca og Cerci var utroligt dårlige igår, når der ikke bliver scoret mod Carpi så er det angrebet og de offensive spillere der må stå til måls for kritikken. Monty og Bona går derfor heller ikke fri.

Det var et bittert pointab, og især de første 20 minutter var pinlige at se på, mod et hold som Carpi, skal der bare fuld drøn på fra starten af, og første mål skal scores inden for 15 minutter.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop,
Måske vi bare vurderer tingene forskelligt. Det kunne være interessant at høre hvad der hør at du mener Kucka var en af de bedste (eller skulle man sige mindst dårlige).

Min kritiske vurdering af ham, går på at han udfylder den rolle han har.

De to 6ere eller 8ere (afhængigt af hvordan man ser det) skal være det kreative omdrejningspunkt. De skal sætte de to wings og angriberne op til chancer. Det synes jeg han fejler fuldstændigt med. Hans pasningsspil er en skandale - selv på korte afstande.

Det er essentielt at de to centrale midtbanefolk, kan bidrage med dette. I den forbindelse er Montolivo naturligvis også langt fra sit niveau.

Som jeg skrev tidligere, så laver Kucka også gode ting. Hans energiniveau og arbejdsmængde er god og han får også erobret nogle bolde.

Det ændrer dog ikke på det samlede billede, hvor jeg som sagt synes han fejler.

Og når han ikke formår at placere selv simple afleveringer, så forstår jeg ikke at Miha ikke forsøger sig med NDJ.

Det ændrer dog heller ikke på at jeg synes at holdet generelt var langt under forventet niveau. Det er jo ikke kun Kuckas skyld - det synes jeg nu heller ikke at jeg giver udtryk for.
Skrevet af Bishop
Ikke at Whoscored (eller andre ratingglade sider) skal være genstand for den ultimative sandhed, så tillader jeg mig alligevel at linke til deres ugens hold, runde 15

https://pbs.twimg.com/media/CVnkIBgUAAEmKhZ.png:large

Jeg anser iøvrigt ikke Kucka, eller den rolle han skal udfylde, som et kreativt omdrejningspunkt, i samme omfang som Monty burde være det. Hvis du gør det, så undrer det mig at du ønsker at erstatte ham med De Jong?

Men selv hvis vi kigger på den del, så gjorde han det ret godt igår.

Jeg synes at Kucka overall gjorde en god præstation, hvilket statistikken også understøtter.

http://www.whoscored.com/Matches/1006199/LiveStatistics/Italy-Serie-A-2015-2016-Carpi-AC-Milan

Min anke går såmen bare på at du virker til at gå på autopilot når det kommer til din bedømmelse af Kucka.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
Hold nu kæft det var en røvsyg kamp i går!

Ligemeget hvor godt det ser ud i den sidste kamp, har jeg stadig den følelse af at det hele er vildt ligegyldigt.

Uanset hvor interessante signings vi laver, er det hele ligemeget medmindre at den forp..... ledelse ikke viser rettidig omhu og skrider.

Den handel med Mr. Bee viser meget godt hvor til grin vi er. Det bliver jo ikke til noget og Berlu udstiller sig selv som en forretningsmand der er ude af trit med virkeligheden og vil gøre alt hvis man lige lefler lidt for ham!

Åh jeg er frustreret over at have siddet i så mange sæsoner og været vidne til en rustjebanetur af dimensioner.

Antallet af fejlafleveringer er jo højere end antallet af afleveringer der lykkedes. Det var totalt vanvittigt igår at vi bliver domineret fysisk af et bundhold. Føj!

"Old Lull Bee"
annonce
0