Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Er det ikke lige lovligt tidligt at snakke træner fyring, det er jo langt fra kun Mihajs skyld, Berlu og Galliani må tage deres del af skylden, for når man ser overordnet på jeres trup er det ikke fordi man kunne forvente meget mere end top 5 hvilket mildest talt ikke er prangende når man ser på de beløb i har kastet rundt med ikke mindst på lønningskontoen.

Fiorentina har jo præsteret at få meget mere value for deres investeringer, Napoli ligeså.
Skrevet af Magnifico
Fiorentina har jo præsteret at få meget mere value for deres investeringer, Napoli ligeså.

Også interessant hvad man får for sine bruttolønninger: Milan 99 mio euro, Napoli 75 mio euro, Fiorentina 45 mio euro
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Absolut. Fiorentina præsterer også max deres trup in mente. Hvis vi bare gjorde det samme :-/
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Det må siges. Der er 8 spillere i Milans trup, der tjener mere end den bedst betalte hos Fiorentina.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det her pointtab kan kun skyldes at vi er alt for uskarpe og ikke så meget Sinisa.
Skrevet af Serpente
Det er rigtigt at vores trup ikke er til mere end en femteplads, men vi ligger jo nummer 8 og har ikke rykket os en skid siden sidste år. Det der pisser mig af er at jeg ikke kan se hvad sinisa vil. Han tror ikke engang på sine ideer og ændre hver anden kamp. I næste uge er vi sikkert tilbage i 4-3-3. Måske er jeg pessimist, men jeg vil gerne høre om der er nogle der kan forklare hvad sinisa vil, eller hvor hans arbejde har vist sig. Hvilke grunde er der til at trække pinen ud. Manden er for mig at se, bare ikke dygtig nok. Og ja berlusconi og galliani er medskyldige, men det er træneren der sætter holdet og taktikken. En opgave sinisa ikke har gjort godt nok.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Man tror næsten det er løgn, når man noterer to point ud for kampe imod hhv Carpi og Verona. Det er mig helt ubegribeligt, hvordan vi kan ”tabe” kampen i dag. Ja – nok kvajer Nigel sig noget gevaldigt, men op til udvisningen og udligningen fra Verona, skal vi jo score 3-4 gange som minimum. Det gjorde vi vel egentlig også, men et kvaj på sidelinjen var overdreven begejstret for at hejse flaget derude – idiot! Det er en voldsom bitter eftersmag man sidder med. Jeg kan ikke bebrejde Sinisa noget for dagens kamp. Holdet virkede korrekt opsat, der blev skabt rigeligt med chancer, scoret rigeligt med mål(noget som kvajet på sidelinjen ikke opfattede) og Donnarumma kedede sig ihjel.
Skrevet af Lentini
Når man nu gerne vil snakke value for the money, kunne man måske tage grundlaget med for diverse hold. Mig bekendt er der afleveret tæt på intet grundlag til Sinisa – Til eksempel har Montella/Pradé afleveret et grundlag til Paulo Sousa, hvoraf han kan småjustere ud fra primære foretrukne spillestil. Den ”luksus” kan man næppe påpege at Sinisa har fået.

Dermed ikke sagt at jeg ikke synes sommerens transfervindue allerede dengang var kritisabelt og venstrehåndsarbejde. At Sinisa så ændrer mening ift. spillesystem, der er så markant anderledes end diamanten, stik imod den retning man tog i sommers, er så yderligere problematisk.

Men det bliver en tand for meget FIFA-ævlerier når man påpeger value for the money, når man totalt fraser en udskifting på 11 spillere, ingen/manglende mentalitet og kultur samt koncept. Det skaber man fanden fløjtende ikke bare henover weekenden.

Milan er i en proces(voldkneppet ord) hvor det kommer til at svinge, og hvor man halvårligt må skifte lidt ud i spillere, der ikke holder niveau. Derfor må en vintervindue ikke blive endnu en storvask - der skal max være 3-4 justeringer/tilgange.
Skrevet af Lentini
Vi har åbenbart en reel interesse i den franske infant terrible, Hatem Ben Arfa – medier melder udover den påståede interesse i pressen, at vi har folk på tribunerne til Nices kampe. Talentet kan man ikke frasige ham på nogen måde – helveds hurtig og super rent teknisk. Derimod har han sin person imod sig. Hans tid i Newcastle kan vel bedst betegnes som skuffende – han er også stort set blevet uvenner med samtlige trænere han har haft igennem sin karriere. Jeg kan næsten levende forestille mig en fransk smartass fedte den af til en Sinisa træningssession. Det enorme talent, Ben Arfa har, er aldrig rigtigt blevet indfriet, selvom han pt. stråler i den franske Ligue 1 for en relativt lille klub i Nice.

Det kunne ligne at han er manden, der endegyldigt ender Cercis Milan karriere. Vi må bare håbe at Milans scouts viderebringer informationen til Galliani, at Ben Arfa faktisk spiller offensiv midt eller angriber i Nice, men sådanne små detaljer stopper vel ikke Galliani… Måske er det rent faktisk alsidigheden i Ben Arfa, som også tiltrækker opmærksomheden.

Men hold da op – sikke typer; Kevin Prince-Boateng og Hatem Ben Arfa. Vi mangler bare at Marco Materazzi træder ud af pension, og så har vi en spiller til det centrale forsvar også.
Skrevet af La Mir!!
John Arne Riise og Roberto Carlos spiller stadig i Indien, så du skal passe på med dine ønsker Lentini. De vil ikke være frække og våde.
Daje!
Skrevet af Lentini
Man kan vel stille og roligt begynde at tage hul på en halvårs evaluering af efteråret. Mon ikke man allerede har været i gang, i hvert fald løbende, i Milano med netop dette, det sidste stykke tid.

Siden den famøse Napoli-kamp, synes jeg Sinisa har formået at sætte en prop i defensiven. Seks mål er indkasseret i de seneste ni kampe, og den defensive organisation ser jeg heller ikke som et hovedtema ift. problematikken omkring det her Milan-hold. Milan har været igennem tre forskellige systemer, som ikke behøves nævnes. Alle sammen havner i nøjagtig samme problem – et missing link på enten 10’eren, eller kantspillere som ikke præsterer som forventet. Fællesnævneren er at det er en kobling til offensiven og vores angribere mangler. Jeg er af den overbevisning at det er manglende kvalitet på pågældende positioner, hvor vi har haft problemer med underpræsterende spillere.

Kigger jeg på mine gennemsnit for pågældende spillere, efter den gamle 13-skala rangerer det følgende spillere således:

Giacomo Bonaventura (7.80)
Alessio Cerci (6.63)
Keisuke Honda (5.60)
Suso (3.00)

Ovennævnte signalerer for mig et klart problem for Milan. Jack spiller godt, Cerci har overordnet set været skuffende, mens Honda og Suso sutter for hårdt. Nu har de tre sidstnævnte trods alt været en del af Milan en længere periode, og jeg har stemplet dem som dumpet. Alle tre spillere burde ikke have en fremtid i Milan. Jeg er dog, og vil altid være, imod storvask fordi det for mig, er for risikabelt.

Cerci kan fint spille sin kontrakt til sommer færdig, men derefter er det ud af vagten. Både Honda og Suso er så marginaliseret, at deres afgang sagtens kan forekomme i denne vinter. Det kræver dog at der kommer en spiller ind til højrekanten, der kan gå direkte ind på holdet og forstærke holdet fra dag 1 – jeg er forbeholden om den mand er Hatem Ben Arfa, selvom jeg godt kunne se det gå an fordi Kucka ville dække hans røv med hans enorme arbjede. Ben Arfa tilbyder også en fleksibilitet, som jeg fx ikke synes hverken Papu Gomez eller Perotti tilbyder, som er andre rygtede spillere til Milan.
Skrevet af Lentini
Derudover har jeg stadigvæk svært ved at greje formålet I at erhverve os Kevin Prince. Med ham har vi hele otte spillere til den centrale midtbane – det er alt for meget. Jeg aner ikke om Sinisa ikke endegyldigt har lagt diamanten på hylden, og tiltænker Prinsen til den offensive midtbane. Så håber jeg nogen i Milan har visket ham i øret, hvorfor Prince var så fabelagtig på den position, i en periode. Fordi da den store svensker skred var det sand for dyden en tynd omgang fra Prinsen, fordi han pludselig skulle kreere – de kompetencer har han ganske simpelt ikke i sit repertoire. Jeg kan ikke se ham fungere på den position i Milan medmindre han har enten Balotelli eller Ménez foran sig.

Det kan være at Prinsen er tiltænkt som en gardering, mens Mauri modnes på et halvårligt lejeophold andetsteds i Serie A. Lige omkring Mauri havde jeg sendt manden afsted på et 18mdr lejeophold i Serie A, hvor han kunne hente rigeligt med erfaring og vokse med opgaven.

Anden mulighed er at Sinisa stadigvæk har diamanten i baghovedet, og tiltænker både Prince samt eventuelt en nyerhvervelse til positionen også, hvor Ben Arfa også mestrer denne position om end han tænker mest på sig selv fremfor at kreere spillet.

Tredje mulighed er idiotiske sentimentale årsager, fordi Berlusconi er kendt for at være glad for netop Kevin Prince. Det er irriterende at denne mulighed overhovedet behøves nævnes…
Skrevet af Rossoneri
I Miha´s fortolkning af 4-4-2 bruges der ikke klassiske wings der søger mod baglinjen.
Derfor anser jeg egentlig også at KPB ville kunne bruges som kant. Han er bedst med højre og derfor ville det være mest oplagt at bruge ham til venstre - som backup til Bonaventuta.

Han er ganske OK i 1:1 situationer og har et stort arbejdspensum.

Han har, i parentes bemærket, også spillet wing i S04.

Tilbage står, som du er inde på, at vi har behov for en der kan skabe chancer fra højre kant.
Personligt gad jeg egentlig godt se hvad Menez kan udrette der, omend at han bliver en meget offensiv option (præcis dom Niang var det i Carpi kampen).

Jeg savner en makker til Monty der kan sætte de to wings op. Og naturligvis en makker til Romagnoli. Alex har egentlig gjort det ganske fint, men han bliver jo skadet så snart han skal afsted i noget der er over lunte-tempo.
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt udtalte KPBs agent at det helt og holdent var op til Miha om førnævnte bliver tilbudt en kontrakt.
Skrevet af Lentini
Det kan sgu godt være, Prinsen er tiltænkt en backup rolle for Jack – det skal jeg absolut ikke afvise. Han besidder bare ikke det assistsspil fra kant, som Jack gør, hvilket den pågældende rolle kræver. Jeg synes stadigvæk det er et bizart comeback. Det er muligt han kan udfylde rollen som backup for Jack – det er bare ikke der han er bedst. Og det er nøjagtig samme situation med Ménez på kanten. Han kan udfylde rollen, men det er bare igen ikke der er han er bedst og får mest ud af hans kompetencer.

Jeg er nysgerrig på bevæggrundene bag interessen i Ben Arfa. Er det fordi han tidligere har spillet højre wing? Eller er det fordi han tilbyder alsidighed? fordi faktum er at Ben Arfa har succes i en 10’er rolle i Nice. Hans defensive arbejde er også sparsommeligt, sagt på en pæn måde.

Man kan også sige at med erhvervelsen af Prince og eventuelt Ben Arfa, åbnes spillet om diamanten op igen. Og det er jo en kendt sag at Berlusconi gerne vil have 4 forsvarsspillere, 3 midtbanespillere, 3 offensive spillere, og han har en forkærlighed for diamanten. Hvilket gør det næsten komisk at vi nu selvfølgelig spiller en flad 4-4-2, uagtet at den skaldede fænakke af flere omgange fabler om 4-2-4 – hans hjerne er tilsyneladende stoppet i verdensmesterskaberne fra 70’erne og 80’erne ved det brasilianske landshold. Men altså langt fra det Berlusconi i virkeligheden ønsker.

Og jeg vil gerne understrege at Berlusconi har ret til at stille de krav. Det er ham som ejer klubben, og han kan sagtens diktere en form for fodbold som Milan skal spille. Det er nærmere hans højre hånd, som har vist sig noget nær uduelig til at finde rette ingredienser, for at kunne spille den slags fodbold.
Skrevet af Lentini
Så er der desuden vedholdende rygter om at Galliani har været i kontakt med Cesare Prandelli inden kampen imod Sampdoria på San Siro, som bekendt endte med en 4-1 sejr. Jeg er, indrømmet, møghamrende træt af Galliani. Ikke så meget at han sonderer terrænet i forhold til alternativer, men mere hans vage udmeldinger/opbakning til Sinisa Mihajlovic. Jeg synes det er ganske tydeligt at truppen står bag Sinisa, og kan lide ham. Så skal Galliani ikke lege kryptisk orakel med sit ”ingen skal føle sig sikker i Milan.” – gid det var så vel, og han selv kom under lup. En sådan udmelding skaber ikke andet end uro i spillertruppen, som med rette kan overveje om der igen bliver et trænerskifte.

Jeg fatter ikke at man om og om igen kan føre sig så tåbeligt an hele tiden.
Skrevet af Lentini
Start 11er på Marassi mod Samp;

4-4-2; Abbiati; Abate, Mexes, Romagnoli, De Sciglio; Cerci, Kucka, Montolivo, Bonaventura; Bacca, Niang.

Den vil Sinisa vidst rigtig gerne vinde, taget i betragtning de spillere han stiller med.
Skrevet af Serpente
Jeg prøver virkelig, med CL hymne og en øl, men timcup er bare ikke CL selvom klubben gerne vil gøre den til noget særligt. Sidst vi mødte dem, spillede vi vores bedste kamp i flere år. Noget siger mig at det ikke bliver lige så godt i aften. Dog tror jeg vi klare skærene med 2-1. Jeg håber sinisa bevare formationen, og ikke spiller chancen for kontinuitet bare fordi han synes nocerino og de andre fjolser har fortjent lidt spilletid.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Klassemål. Lige som jeg var ved at falde i søvn. Niang skal blive på toppen med bacca. Det fungerer bare. Adriano som backup, og så Balo hjem i poolen. Vi har menez, der kan spille 4. Angriber, om nødvendigt. Spændende at se ham tilbage.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Det er en utrolig selvtillid cerci har. Han er vel en af ligaens mest udfordrende. Bare så uhyggeligt lidt han får ud af anstrengelserne. De indlæg sender jo tanker tilbage til den store Rommedahl af Danmark
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce
0