Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Serpente
Det er god sjældent midterforsvaret der har kostet mål i denne sæson, men jeg kan ikke genkende den prop du omtaler lentini. Vi har lukket mål ind i næsten alle kampe. Vi har kun en sejr hvor nullet blev holdt. Vi giver ikke så mange dødboldsmål væk i år, og vi har også lidt færre røde kort, men det er bare utrolig svært at spore den fremgang du nævner. Jeg kan i hvert fald ikke se den desværre.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Godt så! Kom så med de 3pts.
Skrevet af Serpente
Honda burde have scoret, men viser alligevel godt overblik ved målet, og har allerede gjort mere end cerci i hele sæsonen. Vi kommer tilbage nu, men det er samlet set bare ikke godt nok igen.
Vildt at abate er målscorer, så mangler vi bare sciglio
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
@ Serpente

Vi har siden Napoli kampen indkasseret 6mål i 9kampe. Det er et snit over 38 kampe der vil være på 25mål. Det er mere end godkendt - så jo, der er sat prop i. Siden Napoli har modstanderen max scoret en gang pr kamp.
Skrevet af Lentini
Ja!!! Kill \´em off.
Skrevet af Serpente
Du glemmer bare hvem vi har mødt siden. I det lys er et mål pr kamp ikke godt nok.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Det er så 0,66 pr kamp inden denne kamp. Det er ganske godkendt. Og hvis du begynder at plukke i resultater som du antyder kan du jo ikke skabe et periodiske billed som jeg gør, hvilket er meget uhensigtsmæssigt hvis en bedømmelse af defensiven skal gøres målbar.
Skrevet af Old Bull Lee
Kom nu. Lige en kasse og så er den kamp lukket.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Enig med Lentini.
Synes bestemt vi har fået stablet et solidt defensivt fundament på benene. De individuelle fejl, som fx i dag, er svære at tilskrive serberen.
Nøglen til det defensive koncept, har i min optik været at spille med bredde på midtbanen. Det viste sig med 4-3-3 (som vel reelt var en 4-5-1) og også med 4-4-2.

Hurdlen var at finde balancen ift at skabe chancer. Her synes jeg at det fungerer fint med to på toppen. Meget afhænger dog af individuelle præstationer fra wings. Jeg synes dog at Honda, til trods for en stor afbrænder, har indgået fint i spillet i dag.

Samtidig synes jeg at Bertolacci gør en rigtigt fin figur, hvor han formår at indgå i det offensive spil og skabe chancer.
Skrevet af Lentini
Jaaa!! Det store læs.
Skrevet af Lentini
Bedst som man troede den var lukket...
Skrevet af Old Bull Lee
Fucking Frosinone
"Old Lull Bee"
Skrevet af Serpente
Sådan jack. Sæsonens bedste spiller!
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Sådan Jack! Irriterende mål imod men heldigvis var vi lidt skarpere foran mål end vanligt.
Skrevet af Martinovic
Burde have været pligtsejre mod Verona og Carpi, og så havde vi ligget lunt sammen med de andre.
Mojn do!
Skrevet af Serpente
Pligtsejr men dog en sejr. God anden halvleg, og så håber jeg sinisa vælger samme hold næste kamp. Spændende bliver det at se om vi kommer styrket gennem vinduet.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Tid til status her hvor efterårssæsonen er slut med 8 point op til bysbørnene- og rækkens nr.1, Inter.

Overordnet set har det været et jævnt efterår, hvor starten på sæsonen satte sine spor i selvtilliden hos mandskabet. Fiorentina kørte os mere eller mindre midt over i første opgør på Artemio Franchi – siden da, har Sinisa forsøgt at finde systemer og konstellationer på holdet, som kunne fungere. Som jeg skrev i et tidligere indlæg, synes jeg vi er på rette vej. Ikke med kvantestore spring, men bittesmå skridt i den rigtige retning. Vaklen mellem de forskellige systemer trækker ned i bedømmelsen af Sinisa, og han fik aldrig diamanten, som formentlig har været en ret stor grund til ansættelsen, til at fungere. Hvilket han i øvrigt heller ikke fik det i Genova, for Sampdoria. Sidste vinter var jeg optimist, hvilket blev blæst til atomer så snart vi ramte januar - det er dog ikke samme situation. Som nævnt, synes jeg truppen virker til at være med Sinisa. Idag tonsede de også ud til ham på sidelinjen efter scoringen til 1-1. Han er ikke ufejlbar Sinisa, men jeg synes han lærer sin trup bedre og bedre at kende, samt han formår at rykke dem mentalt. Og særligt det sidste er ikke noget, man bare gør. Der skal man virkelig kende det menneske man står overfor, og samtidig forstå at trykke på de rigtige knapper rent menneskeligt, for at få pgl spiller til at fungere bedre. Det synes jeg han lykkedes med - bortset fra Cerci måske.

Jeg håber der er synergi mellem Sinisa og Galliani frem imod vintervinduet. Vintervinduet er ikke skabt til store handler, medmindre ”slagtilbud” viser sig muligt, men normalvis er det mere skabt til småjusteringer.

For Milans henseende skal der findes noget styrke til kanterne. Jack har været meget dygtig dette efterår – men han er eneste spiller på kant, som rent faktisk har leveret varen. Cerci(skuffende), Honda(elendig) og Suso(rædselsfuld) har ganske enkelt ikke givet tiltro til at det er spillere, som man kan regne som sikre varer i startopstillingen. Suso er allerede på vej til Genoa, og dermed gør man plads til en ekstra kant i det jeg ansér det meget urealistisk at hverken Cerci eller Honda skifter i dette vindue. Keisuke er en ægte typisk japaner, med meget stor stolthed og stædighed – det der med at fejle personligt tager japanere meget nært, og dermed erWest Ham blevet afvist, og han vil blive i Milan, som minimum frem til sommeren.

Jeg forestiller mig ikke at Milan i ren naivitet mener at Kevin Prince er manden til højrekant. Med de aktioner Milan har fortaget sig, og med de meldinger der kommer fra Milano tegner det sig til at Prince højst sandsynligt er anset en plads på den centrale midtbane. En umiddelbar tanke er en konkurrent til Kucka, i det de begge er to spillere der foretrækker det fysiske spil, og går på kroppen af modstanderen. Og ellers – som nævnt tidligere – er den diamant ikke helt bortkommet i Sinisas tanker, og man dermed har tænkt sig at fejldisponere Princen. Man kan dog afhjælpe problematikken ved at give Jack en meget offensiv mezzala-rolle i så fald, så kreatør-rollen spilles fra den venstre mezzala, hvor man så anvender 10’eren som en mere dynamisk spiller til løb gennem kæderne, der nok vil passe et ghanesisk godstog som Princen noget bedre.

I sommers var aftalen mellem Genoa og Milan klar – der skulle være en udveksling mellem Perotti og Suso. Den gik i vasken fordi Suso ville blive i Milan. Nu er han kommet på andre tanker, og iflg de italienske medier er Perotti et meget varmt navn i Milan. Han får mig som sagt ikke helt op af stolen. I de jeg har set med Perotti i denne sæson har han været, halvskidt, som resten af Genoa-holdet. Med Perotti garderer man sig fuldbyrdigt ind på kant: VW(Jack, Perotti, Niang) HW(Perotti, Cerci, Honda) – så er det op til den enkelte og Sinisa at få dem til at fungere optimalt.

Jeg kan egentlig ikke få øje på så mange andre tilgange til holdet, nu hvor Princen skal presses ind et eller andet sted og fylder en plads ud. Jeg kunne godt tænke mig en perspektivrig signing til det centrale forsvar, uden jeg dog kan komme med andre bud end mit sædvanlige bavl om Marlon(den har jeg vel næsten kørt trivielt på det seneste halve år) – men når det ikke er muligt at hente en kvalitativ spiller ind til starteren, kan man ligeså godt kigge lidt ud i fremtiden, og faktum er at både Aléx, Mexés og Zapata har kontraktudløb til sommeren 16. Den hurdle kan man godt tage hul på med det samme. Min egen personlige mening ville være at skille sig med af med Zapata, fordi ham har jeg mindst tiltro til.

Så skal Sinisa og Galliani også tage sig tid til at se på om de dårligt præsterende spillere skal have en ekstra chance, eller om et salg skal på tale. Nedenstående er mine ”failures” i efteråret, rækkefølge efter dårligst præsterende;

Suso(rædselsfuld), Rodrigo Ely(rædselsfuld), Antonio Nocerino(elendigt), Nigel De Jong(skidt), Keisuke Honda(meget skuffende), Andrea Poli(meget skuffende), Alessio Cerci(skuffende) og Diego Lopez(skuffende).

Personligt ville jeg hælde til at skille mig af med Suso, Ely, Nocerino, De Jong og Mauri(kun leje) – tilgang: Prince(nu når man ikke kan undgå det) Perotti og alternativt en central stopper med enten kvalitet her-og-nu(meget usandsynligt) eller med større fremtidsperspektiver(som eks. Marlon i Fluminense).
Skrevet af Bishop
Hvis vi lige skal dvæle lidt ved gårsdagens kamp, så synes jeg faktisk at Honda gjorde det ret godt på kanten, og gav en fin balance, det fungere bedre med en lidt mere holdene spiller på den plads, modsat Cerci, hvor især Abates hurtighed og overlap kan udnyttes bedre. Hvilket vi især så i anden halvleg, hvor det var med til at åbne spillet op. Første halvleg fejlede på det punkt at man konstant søgte ind centralt i angrebet, hvor det var for nemt at lukke ned.

Man kan godt ærgre sig lidt over at vi nu igen skal have en længere pause, men jeg håber at der bliver arbejdet videre på gårsdagens konstellation.

Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg er blevet en lille smule mere tændt på Prince, hans gejst, også igår på sidelinjen kan man ikke tage fra ham, og som en joker der kan sættes ind hvis holdet ikke kan få det til at fungere passer en spiller som ham perfekt.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
https://www.youtube.com/watch?v=ln35qLphK4I

Gid den mand aldrig stopper med at spille fodbold.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hvis jeg skal forsøge at underbygge din indledning, Bisp, så var Hondas eneste rigtige gode periode i Milan i starten af Pippo æraen på en højre wing plads. Backen bagved ham der var Abate, som var flyvende indtil han blev skadet hvortil Hondas produktion stoppede brat. Så det kan skam sagtens antydes at der er en speciel god kemi mellem Honda og Abate. Jeg skal prøve at grave lidt i statistikken senere med Honda/Abate.

Jeg vil dog ikke satse alt på det, hvorfor jeg stadigvæk gerne ser en ny mand, med kvalitet, til højre kant.
annonce
0