Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Vigtig sejr igår, bare ærgerligt vi har smidt point i de foregående 2 kampe. Vi er stadig i relativ tæt kontakt med toppen, nu har Sinisa arbejdet med det her hold i længere tid og forventer bedre resultater. Her er mine punkter:


- 4-4-2 fungere godt, vi mangler bare en god højrekant. Cerci og Honda er ikke gode nok.
- Bertolacci bliver bedre og bedre og skal starte inde fast, så må Kucka / De Jong / Montolivo skiftes om den anden plads.
- Bacca, Niang og Adriano har en god kemi med hinanden, lad os forsætte med de 3.
- Alex og Mexes er vel mine fortrukne partnere til Romagnoli, fortrækker dog Mexes fremfor Alex.
- Boateng retur til Milan er et stort nej tak og viser bare ledelsen sejler.
- Bonaventura bliver bare bedre og bedre.

- Fremtiden i mine øjne ser relativ lys ud, jeg tror ikke vi slutter i top 3, men kan vi slutte indenfor top 4-5 ville det også være acceptabelt. Vi har stadig nogle positioner, som vi skal forstærke os.
Skrevet af Lentini
Jeg fandt noget statistik ift. Honda-Abate konstellationen, som faktisk er meget interessant – særligt når vi ser på Hondas offensive produktion.

Højre wing med Abate som back bag sig:
16 kampe – 6 mål – 6 assists = 0.75pts pr.kamp

Anden position eller anden back bag sig på højrekant:
25 kampe(15 fra start) – 0mål – 0assist = 0.00 pr.kamp.

Det er en ret heftig forskel for Hondas offensive potentiale. Helt sort-hvidt, står og falder den med at han har Ignazio Abate som højre back. Det er i hvert fald en statistik der er til at tage og føle på.
Skrevet af Bishop
Ja det er ret voldsomt, men det er selvfølgelig et problem hvis Honda ikke fungere uden Abate, dog virker det også til at gå den anden vej, Abate virker heller ikke til at fungere sammen med Cerci.

Honda scorede ret højt på karaktergivningen i sidste kamp, forhåbenligt får han muligheden for at gentage successen.

Jeg er dog enig i at en ny højre kant burde være ret højt på ønskelisten, hvis man ellers ligger sig fast på den nuværende formation. Og så en mand til forsvaret. Alex har dog gjort godt, det må man give ham, men en langtidsholdbar løsning er det ikke.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Har en drøm om Rugani, ham og Romagnoli
Skrevet af Lentini
Den tror jeg, desværre, du kan skyde en hvid pil efter, Fossa. Selvom det ville være en meget spændende konstellation. Aléx har fundet niveau igen, men det ændrer ikke på at vi gerne skal hente en spiller, hvorpå der er lidt mere perspektiv.

Hvis vi skal kigge på andre statistikker, er også her lidt at føle på.

Milans statistik mod Sette Sorelle:

5 kampe(1-0-4)
Målscorer: 3-9
Pointgnm.snit: 0.60

Milans statistik mod resterende liga:

12 kampe(7-4-1)
Målscorer: 21-12
Pointgnm.snit: 2.08

Altså er det ret tydeligt at præstationerne imod de andre søstre skal forbedres i høj grad. Alle vores mål er scoret mod Lazio, mens vi mod Napoli, Fiorentina, Juventus og Inter ikke scorede. Jeg mindes ikke vi overhovedet var tæt på at score imod Napoli og Fiorentina. Mod Juve brænder Cerci en direktør, og det var det. Kun mod Inter kreerede vi chancer, hvorpå vi kan erklære os utilfredse med ikke at hente minimum et enkelt point – i min optik skulle vi have haft tre.
Skrevet af Serpente
Super skønt at du gider finde de tal lentini. Der er virkelig spændende læsning. Det burde være sinisas job, men måske læser han igen med på siden.

Jeg vil også give min status for året.

Jeg starter oppefra med Berlusconi. Hvor er det trættende at høre ham snakke om 150 han selv mener at have brugt. Først og fremmest var tallet vel knap 60 hvis vi også ser på salg af spillere. Dernæst er det jo netop de spillere som har leveret bedst, så hans kritik er usaglig. Deruover kan han ikke forvente at de penge vender op og ned på verden med dagens transfermarked. Jeg tror han forsøger at fjerne fokus fra at kassen er lukket igen.

Galliani vil jeg ikke sige så meget om. De handler der er foretaget har virkelig lykkedes, og de spillere er næsten de eneste vi kan bruge fremadrettet. Så fra min side skal han ikke høre noget i denne omgang.
Sinisa er dumpet i min bog, men nu hvor ancelotti er væk, så tænker jeg at det vil være ok at se tiden an til sommer, medmindre vi mod forventning kan lokke en toptræner. Han er dumpet fordi vi ligger under forventningerne og vi ikke har rykket os en meter siden sidste jul som hold. Det ser dog ud til at han i det mindste har fundet ud af hvad han vil med sin 442, tiden vil vise om det lykkedes.
Vores store problem er at for få er involveret i mål. Derfor håber jeg cerci har spillet færdig nu. Lad os prøve den Honda abate istedet. Håber vi får en central midt som også kan score og assistere en gang imellem, for det er for nemt at være modstander hvis jack skal lave det hele. Niang skal blive på toppen og så håber jeg han tør droppe balo. Vi har et angreb der fungerer nu, og det ødelægger vi med ham på banen. Der er talent i truppen til en 4.plads, men det kræver målrettethed og kontinuitet til de konstallationer der virker.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Nå drenge, jeg håber I alle har haft en glædelig jul i familiære lag.

Rygterne op til åbning af transfervinduet, er i vanlig stil, gået helt i selvsving. Jeg ligger et bud på at Axel Witsel er et navn, som man bliver rigtig træt af at høre henover januar måned. Ikke fordi, vi ikke kan bruge manden, men nærmere fordi det virker relativt urealistisk at han skulle skifte nu. 30mio€ og Zenit i ottendedelsfinalen i Champions League taler ret kraftigt imod et skifte.

Jeg kan dog undre mig over alle de centrale midtbanespillere, som rygtes til Milan? Witsel, Rabiot, De Roon, Banega etc., og som regel kan man ud fra navnene spore sig ind på det som pgl. klub søger på transfermarkedet. Og her er vi altså ude i en central midtbanespiller! Det undrer mig eftersom vi faktisk har hele tre nye mand i denne sæson til position centralt(Kucka, Bertolacci & Prince, vinterankomst) – nærmere synes det at der skulle være udfasning af spillere på den pågældende position.

Og selvom Mauri(Verona, Chievo, Atalanta), Nocerino(Genoa) og Poli(Sampdoria, Napoli) rygtes væk vil vi stadigvæk være i pænt overskud til to positioner.
Omvendt synes kantspiller-rygtet virke lidt koldere. Perotti er ikke helt så varm, som for en uge siden, og eneste andet navn jeg er stødt på er belgieren Kevin Mirallas fra Everton og hollænderen Jeremain Lens. Men det er mere i sporadisk form at de er nævnt – meget ukonkret.

En lille oversigt nedenfor, af seneste uges transfer-tilgange og-afgange:

Afgang:
Diego Lopez(Liverpool)
Cristian Zapata(Genoa, Sampdoria, Galatasaray)
Philippe Mexés(Fiorentina, Marseille)
Rodrigo Ely(Hellas)
José Mauri(Atalanta, Chievo, Verona)
Antonio Nocerino(Genoa)
Andrea Poli(Sampdoria, Napoli)
Nigel de Jong(Premier League – meget vidt begreb)
Suso(Genoa)
Keisuke Honda(Marseille)
M’Baye Niang(Marseille)

Tilgang:
Axel Witsel(Zenit)
Kevin Mirallas(Everton)
Maarten De Roon(Atalanta)
Matí Fernandez(Fiorentina)
Jeremain Lens(Sunderland)
Éver Banega(Sevilla)
Marc Bartra(FC Barcelona)
Roberto Soriano(Sampdoria)

Altså en stak central midtbanespillere, lidt kant og en enkelt forsvarsspiller jeg ikke synes har den nødvendige fysiske drøje til at blive en spiller, der kan skubbe niveauet.

Jack har desuden fået Mino Raiola som agent nu. Det betyder nok en væsentlig lønstigning, over 2mio€ netto – hvilket man egentlig heller ikke kan frasige Jack. Han har i denne sæson udviklet sig som en profil for Milan.
Skrevet af Rossoneri
God jul til alle!

Jeg bliver ved med at tro at KPB skal bruges på en af kanterne. Galliani lagde også vægt på at han var en spiller der kan bruges på mange positioner.
Dettegør sig gældendefor både 4-4-2 og 4-3-1-2.

NDJ ligner en færdig mand i Milano. Jeg har nu altid godt kunne li\´ ham, men det står mere og mere klart t han udelukkende kan spille som defensiv 6er på en 3-mands midtbane. Han mangler bevægelighed.

Set i dét lys, er snakken om en CM ikke helt så mærkelig. Her er Witsel naturligt blandt de nævnte navne - omend jeg også har lidt svært ved at se at økonomien skulle kunne hænge sammen. Hans transfersum er en hindring, men det er hans lønkrav formentlig også.

Mon ikke Sorianos navn bliver hevet op af hatten også?

Jeg tror også umiddelbart at Menez er tiltænkt en plads på højrekanten (hvis altså ikke han også ryger på markedet).
Et spændende, omend desværre nok lidt urealistisk, bud, kunne være Bernadeschi. Men Carletto skulle allerede have ytret ønske om at få ham til Bayern, så det løb er desværre nok kørt.

Tilbage står stadig at vi mangler en kompetent makker til Romagnoli. Alex har jo gjort det fint, men han får jo Giuseppe Rossi til at ligne Bruce Willis i Unbreakable.
Skrevet af Lentini
Ja, det kan meget vel være at Sinisa tænker både i flad- og diamant af sin 4-4-2. Det ville give en smule mere mening, fordi selv med en afgang af Nigel, og de forventede afgange af Nocerino og Mauri, ville vi være numerisk på plads med fem spillere(Montolivo, Bertolacci, Kucka, Poli & Prince) – hvor yderlig en spiller vil være en smule overkill i mit hoved. Så kan man naturligvis diskutere kvaliteten af pågældende spillere, men den er i og for sig ”ligegyldig” når man rent numerisk er på plads. Jeg har dog stadigvæk lidt et problem med at have 4-4-2 flad og 4-4-2 diamant, som alternativer, men bløder lidt op på det i næste afsnit. Mht. Nigel har jeg personligt stor respekt for hans kunnen, og ikke mindst personlighed, hvorfor jeg ikke synes han skal ”rådne op” på bænken i Milan.

Du kan også have ret i at Princen er tiltænkt en slags backup til Jack. Imod Frosinone stillede vi op, på papiret i en 4-4-2, men det ville godt nok være synd at sige at særligt Honda slikkede sidelinjen særligt meget. Han trak meget langt ind, og nogle gange lignede det næsten 4-2-2-2(jeg ved du kan lide talkombinationer) hvor bredden kræves af backs, som skal være meget offensive. Så selvom det på papiret ligner en traditionel 4-4-2, er det egentlig ikke. Honda ser også ud til at trives en del mere med udgangspunkt i højre, hvorfra han kan liste langt ind i banen og dermed slippe fra sin mand-mand-duel på kanten. Så kommer han også i bevægelse, som gør ham en del farligere. Som offensiv midtbane synes jeg ofte han blev for stationær, og let pillet ud af kampen. Problemet for Prince bliver at han er bedst når han kommer op i fart, fordi så skal der meget til at stoppe eksprestoget, men det er sjældent noget han kan gøre på egen hånd. Han skal spilles god, og det kan jeg have mine tvivl om holdet indeholder den kvalitet til at få Princen at shine – jeg tvivler dog oprigtigt på at han er nær en plads i starteren.

Yderligere vil den spilleform giver ret klare specifikationer på typen af spiller, man søger til højre midt. Dermed synes jeg spillere som Perotti og Papu er diskvalificeret, fordi de passer ikke særlig godt til den indadvendte wing, mens de overhovedet ikke er brugelige i en diamant. En reporter fra Rai sagde sidste dag, at man skulle skrive hans ord og dato ned ”Vazquez kommer definitivt til Milan. Juli – helt sikkert. Januar – måske”. Han passer faktisk noget nær perfekt ind i den type, der synes at være defineret til den højre wing, som skal trække meget langt ind i banen. Og samtidig spiller han en fremragende trequartista.

Den kære Soriano er allerede dukket op – der snakkes om at Milan vil tilbyde Cristian Zapata i bytte, hvorved man får et lille afslag i prisen. Men hvorvidt Sampdoria har tænkt sig at spille med på den leg, fortæller historien ikke noget om. Faktum er at han også i sin nye kontrakt med Sampdoria har en frikøbsklausul på 15mio€ ligesom før - egentlig en relativ fair sum for ham.

Umiddelbart ville jeg skippe Cerci og Mario videre til sommer. Både Ménez og Mario har været skadet stort set hele sæsonen – forskellen er bare at Ménez har vi rent faktisk på en kontrakt, alt imens Mario ville skulle købes fri. Og hidtil har den lange skadesperiode ikke ligefrem anbefalet et frikøb af Mario. Yderligere synes jeg de andre angribere(Bacca & Luiz) har svært ved at indgå i samarbejde med Mario. Jeg synes sjældent Mario er god til at gøre andre gode, hvorfor angrebsspillet ofte bliver meget individuelt. Jeg vil hellere have en kollektiv offensiv, hvor enerne kan shine hver især, i stedet for der bare er en som vil gøre det hele selv.

Jeg er dog mest spændt på hvad man gør i centerforsvaret. Pt. er der klubber efter Zapata, Mexés og Ely. Jeg synes det vil være idiotisk at slippe alle, det giver for meget uro. Til sommer er Paletta tilbage igen, hvorfor jeg synes man skal vente med at afhænde en af Zapata og Mexés til sommer, fordi Paletta kan være en brugbar reserve – jeg er dog ikke kommet skide meget videre med alternativer, realistiske vel og mærke i dette vindue, til nogen af dem udover jeg læner imod en yngre navnløs talentfuld spiller. Ely kan for nuværende og frem til sommer dække ind med Ivan De Santis eller Llamas – De Santis kan i hvert fald score mål, som bevist i år på Primavera selvom jeg har større tiltro til selve forsvarstalentet hos den et år yngre Llamas. Men kan man helt næste sæson have Aléx og Paletta i reserve for Romagnoli og Mr.X med enten De Santis eller Llamas som 5.valg, vil jeg være fint tilfreds med den pakke af centerforsvarer.

Jeg forventer at vi henter en midtbanespiller til udover Princen og en ekstra central stopper. Meget spændt på begge navne.
Skrevet af Pirlo21
Lentini som altid er det en fornøjelse at læse dine indlæg. Du er yderst grundig og saglig i dine argumenter.
Dog syntes jeg du skal passe på med at spå for meget omkring hvem vi skal sige farvel til, til sommer og hvem vi skal beholde.
Vi må ikke glemme sæsonen er stadig lang, vi er kun cirka halvvejs og meget kan endnu ske.
Så lad os være forbeholden omkring hvilke spillere vi bør sige farvel til.

Balotelli har vist kun spillet 4 kampe for os. Hvor jeg syntes han imponerede ret pænt, siden har han desværre været skadet. Men Mihaj har omtalt ham mange gange på det seneste og han virker bestemt til at være en spiller han tror på og udover Bacca er der lige pt ingen der kan regne sig som sikker starter i angrebet. Kan balotelli holde sig skades fri, kan han sagtes gå hen og blive vores store offensive profil den sidste halvdel af sæsonen. Man må heller ikke glemme der er et EM at spille for.

Menez, den spiller jeg savner mest. Hans speed, frækhed og eksplosivitet savner jeg virkelig. Men hvordan går det med hans skade?, jeg syntes ikke der kommer nogle klare meldinger og jeg frygter ærlig talt det værste.

Prince, ja officielt har han ikke spillet længe. Men han burde jo være i fin form, har trænet med os længe - Mihaj må jo have vurderet han har noget at komme med, ifølge galliani var det Mihaj der skulle give grønt lys for denne transfer... Hvilket han har gjort, så derfor har jeg personligt også en forventning om at han kommer og bidrager med noget godt til holdet. Nok ikke lige fra start, men tror han vil få chancen i form af indskiftning samt cup.

Umildbart er det vigtigste for mig at vi kommer med af med nogle af vores spillere fra overskudslageret og får sagt farvel til de løntunge vi ikke bruger. Her tænker jeg især på de jong, men også Lopez . Begge spillere som jeg rigtig godt kan lide, men vi har ikke økonomien til at lade dem sidde på bænken. Begge burde man kunne slippe af med uden store problemer.
Ellers er der mauri, nocerino , zapata og mexes. Alle oplagte at overveje om at komme af med, dog nok maks 2 af dem - da backups altid er vigtige. Cerci og Honda er også mulige kandidater, men Honda ser udtil at have reddet sig 6 mdr mere. Cerci er også blevet brugt flittigt og med Menez skade i mente, så er det nok ikke oplagt han smutter. Dog må man ikke glemme EM og cerci kunne måske ønske at forcere et skifte...
Men umildbart disse spillere som kunne være i spil til at smutte. Ely kan også nævnes, men pga hans løn samt niveau tror jeg han bliver.

Skal man kigge på spillere ind, så tror jeg mest på en billig løsning. Berlu pungede ud i sommers, men tvivler på at han vil igen. Så måske nogle leje aftaler, eller spillere som har kontrakt udløb til sommer - det anser jeg som de bedste bud til en januar transfer. Her er kunne banega være oplagt og måske en feghouli... Begge spillere der har kontraktudløb til sommer. Men ellers så tror jeg vi kigger efter lejeaftaler, spillere som fortjener en chancen i en stor klub eller spillere som er kommet i unåde. Her kunne Perrotti være en oplagt kandidat... Nu må vi se, en dyr transfer tror jeg bestemt ikke på!

Skal vi kigge lidt fremad mod næste sæson, så må forsvaret og midten klart være der hvor vi søger forstærkninger. Zlatan lurer vi sikkert også på, men USA virker til at væres hans komme destination.

Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg ELSKER talkombinationer ;)
Og du har naturligvis også ret omkring vores 4-4-2. Det er, som vi flere gange har talt om, ikke en klassisk flad 4-mands midtbane med wings der skal bagom backs og slå indlæg.

I virkeligheden kunne den minde en del om Sacchis, med Donadoni, Evani, Colombo og ja - Lentini der var glade for at trække ind i banen. Sidstnævnte dog også en mere klassisk wing.

Og ja - 4-4-2 skulle da også være på venlig opfordring fra Padrino der romantiserer sig tilbage til fordums storhed.
Dét sagt, så synes jeg faktisk at systemet har vist sig at have potentiale. Jeg synes faktisk ofte at den gamle har nogle ganske valide pointer når det kommer til det taktiske aspekt - isoleret set. Nu skal den sportslige ledelse bare finde den rette trup.

On that note - vi meldes interesseret i Vidic??!! Jeg kan ikke komme til anden konklusion end at hele den sportslige ledelse er ude i et massivt meskalin-misbrug.
Det er jo hovedrystende.

Det bliver også interessant at se om Miha er ved roret når vi rammer det nye år. Berlusconi havde i hvert fald ikke rosende ord til ham i et interview den anden dag. Dagen før udtrykte han også sin skuffelse over dét han har fået ud af at investere 150M (dog, som tidligere nævnt, brutto).
Man kan jo til dels give ham ret overordnet set - vi står med 3 point mere end vi gjorde ved samme tid sidste år.

To spillere der nok også skal se sig om efter en ny arbejdsgiver, er Zapata og Cerci. Om førstnævnte, sagde han (Silvio) og han ikke forstod hvorfor han spillede. Om Cerci sagde han at KPB var bedre. Sidstnævnte også et vidnesbyrd om at den gode moon walker er tilset en plads på kanten.

Jeg glæder mig til at se Balo tilbage. Nuancer har været rigtigt god, men han er ung og må forventes at have udsving i sine præstationer (som mod Frosinone).
Et makkerpar af en meget flakkende Balo og en mere klassisk poacher, kan nemt blive interessant. Dertil kommer det gode samarbejde Bacca og Adriano har haft.

Smutter NDJ skal vi på markedet efter en midtbanespiller der både kan kontrollere spillet fra midten af banen samtidig med at han kan vinde bolde. Skal vi blive i Sacchi termer, skal vi finde en Ancelotti (ikke at det på nogen måde bliver let).

Ift vores indkøb i sommer, må vi igen kigge på Galliani med skeptiske øjne når det kommer til de spillere vi missede.

Johannes Geis røg til Schalke mens Wijnaldum tog til Newcastle - begge for relativt beskedne summer. Det burde være muligt at hente sådan to navne og de kunne i den grad pynte på truppen sammenlignet med Kucka (ja ja - jeg hakker altid på ham) og Cerci.
Sunma summarum - det forekommer mig at Galliani sover i timen. Eller som Maldini sagde, han har ikke forstand på fodbold.

Som flere har nævnt, så er det svært at finde den åbenlyse kandidat til forsvaret. Der er naturligvis altid noget dynamik i et transfermarked. Ny spillere kommer til, hvilket sender andre på markedet.

Marlon (som Lentini muligvis ejer en del af transferrettighederne til) har været nævnt ifm ligaen og specifikt Fiorentina. Og til et beløb (7M ?) hvor de fleste kan være med. Med vores forkærlighed for brasilianske spillere, burde vi naturligvis kigge den vej.

I Sporting render Paulo Oliveira rundt, som ses som det nye store defensive navn i portugisisk fodbold. Man kan dog nok forvente at han har et prisskilt der ikke helt matcher vores check-hæfte.

Én ting er i hvert fald sikkert - at Hente Vidic vil være en falliterklæring!
Skrevet af Forza ACM!
Hej med jer. Først og fremmest vil jeg starte med at takke for en kvalitet af indlæggene herinde, som generelt er på et fantastisk højt niveau.
Tråden her er min primære nyhedskilde for alt, der drejer sig om vores elskede klub, og jeg er sikker på, at der er mange andre som mig, der lurer med på sidelinjen. Det har jeg efterhånden gjort et par år nu. Så et tak må efterhånden være på sin plads.

Derfor undskylder jeg også på forhånd, hvis nedenstående spørgsmål kommer til at afspore debatten en lille smule. Men - her følger det:

Vi er tre venner, der er ved at planlægge en tur til Milano for at se derbyet weekenden den 30./31. januar. Er der nogen herinde, der har erfaringer eller ideer til, hvordan vi skaffer os billetter?
Vi prøvede for et par måneder siden at kontakte Milan Tifosi Danmark, men de havde desværre ikke billetter til denne kamp.

Er det muligt at købe online på Milans hjemmeside, eller vil de blive revet væk på få minutter? Og ved nogen i øvrigt, hvornår billetterne kan forventes at sættes til salg - og hvornår kampdatoen i øvrigt fastlægges?
Vi har også overvejet Viagogo - for at være sikre på billetter - men det er lidt latterlige overpriser...
Det skal i øvrigt være denne kamp, da mine to rejsekammerater er Inter-fans... I know.

Et par gode råd ville værdsættes - det ville gode historier/anekdoter i øvrigt også! Godt nytår, når I kommer dertil.
Skrevet af Sheriffen
Det er helt normalt, at folk spøger til, hvordan man får biletter, arrangerer turer med videre, så det skal du ikke undskylde.

Jeg kan desværre ikke hjælpe, men der er med garanti flere herinde, der nok skal byde ind.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Promo
Listicket plejer at være et godt sted at finde biletter til diverse kampe. Om du kan få biletter til derby´et ved jeg dog ikke da der nok er rift om netop den kamp.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
@ Pirlo

Først og fremmest – tak for din ros! Med hensyn til mine spådomme, synes jeg ikke det er så kontroversielt eller farefuldt, at mene Cerci og Mario ikke er investeringerne værd. Cerci siger sig selv – han har brugt et år på at vise han ikke er god nok til en startplads i Milan. Derfor er der ingenlunde idé i at erhverve sig ham permanent. Ift. Mario har han ganske rigtigt kun spillet 4 kampe(2 starter – 2 indhop) pga skader. Han var fabelagtig mod Udinese, lavede et godt indhop mod Inter, spillede en jævn kamp mod Genoa og lavede et elendigt indhop mod Palermo. Som skrevet så er mit problem med Mario, at han gør alting selv, og dermed bliver alt spillet meget individuelt og får sjældent et flow. Yderligere har vi pt. 3 velfungerende nye angribere i Bacca, Luiz og Niang. Alle tre har udvist god kemi med sin angrebspartner.

Jeg har svært ved at se det tungtvejende argument, som skulle retfærdiggøre et permanent køb af Mario, idet vi også har Ménez på vej tilbage. Umiddelbart skulle man sælge Ménez for så at købe Mario fri, men det ville virke fjollet at anvende økonomiske ressourcer på positioner, hvor vi er særdeles velbesat. Hvorfor ikke anvende ressourcerne på positioner, hvor vi er knap så godt kørende.

Som sidenotits til Ménez kan det siges, at manden har en diskus. Han er blevet forsøgt opereret for det, som ikke hjalp en disse. I stedet har man kastet sig over fysiske øvelser, som hans krop skulle have responderet vel på. Man forventer at have ham i aktion igen, slut-januar start-februar.

Prince skal nok være i en ordentlig grundform, men hans kampform er formentlig noget rusten i det. Der er ret stor forskel på at træne, og spille ”competetive” kampe.

Banega bliver sværere for interesserede klubber at vride løs af Sevilla. Tilsyneladende har han en option i sin kontrakt, som forlænger hans aftale i Sevilla med et ekstra år, hvorfor købsprisen nu ligger et sted mellem 10-15mio€. Han er dygtig, men har også en historik, der ikke må overses.

Så er jeg grundlæggende imod en tilbagekomst af Zlatan. Han er fænomenal, men 34 år, og ligesom med Mario bliver alt angrebet lagt an på Zlatan. Modsat Mario præsterer Zlatan dog hele tiden, men jeg vil gerne have noget andet og nyt.

@ Rossoneri

Jeg tvivler oprigtigt på at Vidic overhovedet er et emne. Når jeg så ser at afsenderen er Corriere dello Sport bliver jeg straks mere rolig. For min part skal jeg nok holde rygtebørs fra CDS, Tuttosport og Mediaset helt ude af tråden. Det er rent spredehagl. Snarere synes Martin Cacéres at være et navn, man måske vil gøre noget ved. Jeg savner bare nogle perspektiver i sådan en handel. Han er en fin reserve, men han bliver ikke bedre end det han er, og derfor er det bare i mit hoved et ”no-go”.

Jeg lægger ikke så meget i Berlusconis ord omkring træneren. Han klagede under Carlo, han klagede under Leo, han klagede under Max, osv. osv. osv. – men at han kritisere spillere offentligt er naturligvis et no go. Jeg mener at huske han gjorde det ved Thomas Helveg engang efter et derby imod Inter. Men thats the case med Berlusconi, og en del af hans flamboyante stil. Man griner nogle gange, og krummer tæer andre gange. Og alt imens han klager over trænere og spillere, tænker man så stille for sig selv – hvem er den ansvarlige for at disse trænere og spillere er i Milan? Sjovt nok går den person altid fri for Berlusconis kritik.

Marlon ville jeg i øvrigt gerne have aktier i – jeg tror jeg vil kunne tjene en pæn sjat henover årene. Paulo Oliveira kender jeg intet til overhovedet, men vil som sidenotits sige at vores forkærlighed for brassere forsvandt ud af døren ca. omtrent samme tid, som Silvio svingede øksen over Leonardo. Vi anvender overhovedet ikke vores sydamerikanske netværk længere, eller nærmere, deres forslag bliver formentlig mødt med døve øre eller rapporterne brugt til at varme op i kaminen på Gallianis kontor. Om det er alderen der trykker, eller manglende kompetence fra skalde-Per kan man kun gisne om. Jeg skal forsøge at holde min galde omkring vores sportslige CEO inde. Det må være et nytårsfortsæt.

@ ForzaACM

Naturligvis må du spørge om råd. Bispen og Foggy har været dernede "fornylig", hvorfor jeg vil tro de vil være bedst i at agere guider. Men umiddelbart tror jeg det vil være svært at finde tre billetter til derby på gamenight.
Skrevet af Lentini
Da vi denne sæson igen ikke spiller europæisk burde en trupkonstellation af 25 trupmedlemmer være det tal man skal stræbe efter. Var der europæisk bold ville 26-27 mand nok være rette antal.

Nedenstående er trupsituationen for nuværende. Klubber i parentes er hvad der bliver rygtet fra mere valide kilder, og dermed er Corriere dello Sport, Tuttosport og Mediaset fraregnet. Jeg har med vilje undladt at tage angriberne med fordi der ikke er nogle valide rygter på vores angribere – derudover er det 99.9999 % sikkert at der ikke bliver rykket ved noget som helst omkring vores angrebskonstellation. På pågældende positioner spillene tegnet op i rækkefølge efter hvad Sinisa synes at prioritere.

GK: Gianluigi Donnarumma
GK: Diego Lopez(Liverpool)
GK: Christian Abbiati

HB: Ignazio Abate
HB: Davide Calabria
CB: Alessio Romagnoli
CB: Aléx
CB: Philippe Mexés(Marseille, Fiorentina)
CB: Cristian Zapata(Sampdoria, Genoa, Galatasaray)
CB: Rodrigo Ely(Hellas, Genoa)
VB: Luca Antonelli
VB: Mattia De Sciglio

Rygtet til: Martin Cacéres(Juventus)

- Det mest interessante blandt vores defensivspillere er i min optik, hvad der kommer til at ske med hhv. Diego Lopez og Cristian Zapata. Lopez var alt andet end imponeret over at blive fravalgt til fordel for en (god) ung knøs og iflg Sky Sports er der kontakt løbende med Liverpool. Egentlig har vi Gabriel løbende rundt i det syditalienske, som mulig afløser – et lejemål der stadigvæk ikke giver nogen mening i min verden. Muligvis har Giuntoli(tidl. Carpi) lovet Gabriel nogle ting, fordi det var da et højst besynderligt skifte efter Napoli hvervede Reina.

- For tiden synes Zapata som meget sandsynlig afgang – men hvad er pointen, hvis afløseren er Cacéres? Jeg mangler perspektiv for sådan en signing. Ikke at jeg selv disker op med en million navne, men det flytter jo ærlig talt ingenting. Så kan man næsten ligeså godt lade være, selvom udskiftninger på sin vis er godt for at skabe dynamik i truppen. Her må man gerne vise sig en anelse visionær.

CM: Riccardo Montolivo©
CM: Andrea Bertolacci
CM: Juraj Kucka
CM: Nigel De Jong(Leicester, Werder Bremen, Al-Ittihad)
CM: Andrea Poli(Napoli, Sampdoria)
CM: José Mauri(Atalanta, Hellas, Chievo, Bologna)
CM: Antonio Nocerino(Bologna, Genoa)
HW: Keisuke Honda(West Ham, Marseille)
HW: Alessio Cerci(Genoa)
HW: Suso(Genoa)
VW: Giacomo Bonaventura
VW: Kevin Prince-Boateng(ny)

Rygtet til: Diego Perotti(Genoa)

- Midtbanen er næste interessante punkt på dagsorden. Ikke alene har vi en af de højest lønnet som nuværende fjerdevalg til den centrale midtbane, men vi har også et ganske tydeligt problem med den højre kant. Jeg tvivler på at man anser Honda som førstevalg til højrekanten, eller i hvert fald er tiltroen til ham ikke tilstrækkelig høj til man undlader at hente en ny spiller ind. Spørgsmålet er så om Perotti er den korrekte spiller? Jeg er træt af Genoa-merchandise, men yderligere mener jeg ikke han besidder de spidskompetencer i sit spil som skal til for at spille den højre kant. 1) han er bedst om venstre kant 2) han har ikke udpræget playmaker-evner 3) jeg ser ham egentlig som et fint alternativ til Jack, men det er bare ikke der vi har størst mangler.

Suso er allerede væk, mens Nocerino ingen fremtid har i Milan. José Mauri har nok af bejlere, hvorved vi kan sende ham afsted på et lejemål, som synes mest givtigt for ham på nuværende tidspunkt, selvom Sinisa fortæller at Mauri har taget kvantespring i sin udvikling det seneste halve år. Der har været en del rygter som en ny central midtbanespiller, hvilket jeg som bekendt synes er en anelse mærkværdigt – Banega syntes at have været varmeste navn med gentagende kontakter mellem agent og Galliani. Men den summede lidt ud efter optionen i hans kontrakt dukkede op i offentligheden. Men hvorfor en ny central midtbanespiller, når man udover kaptajnen, har to nyindkøb fra sommeren(Bertolacci & Kucka) samt Poli, men også Prince til at dække positionen.
Skrevet af HeyItsFooball
Har læst lidt rundt omkring at i interreseret i Giannelli Imbula som har haft en svær sæson i FC Porto. Ham er jeg meget stor fan af, hans attitude er dog lidt et spørgsmåls-tegn, men Bielsa fik virkelig det bedste ud af ham i Marseille. Meget elegant spiller, som næsten snor sig forbi modspillere og er rolig på bolden.
HeyItsFootball.Blogspot.Com
Skrevet af Martinovic
Men Porto vil have de samme 25 mio. euro for ham, som de selv gav. Det er mange penge for en relativt uprøvet spiller.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Det bedste Milan kan gøre i det kommende transfervindue er at sikre stabilitet. Det har jeg også skrevet gentagne gange, og det kan ikke nytte noget at vi signer til højre og venstre for så, et halvt år efter, at fortæller de nyankomne at de ikke kan bruges.

Hvor mange spillere har vi, de sidste to år, ikke købt og derefter brugt tid og kræfter på at sende videre?

Sidste vinter købte eller lejede vi disse spillere:
Cerci, Suso, Paletta, Antonelli, Destro, Bochetti. Det er så kun Antonelli der har præsteret.

Forrige vinter hentede vi så:
Essien, Rami, Honda og Taarabt. Hvor det så kun er Honda der er tilbage og i periferien af holdet.

Mit nytårs ønske bliver at sælge og udleje, hvad der nu kan udlejes, for derefter at planlægge sommerens transfervindue. Vi kommer ingen steder med alle de vinter fejlkøb.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Ja. Hent en eller to profiler, som kan gøre en forskel i stedet for de middelmådige lappeløsninger.
Mojn do!
annonce
0