Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Det kan jo tænkes at Galliani har forsøgt, men at Atletico har sagt nej.
Det er i hvert fald ganske tydeligt ud fra dette link* fra Gazzetta´en, at Atletico ikke er med på at sende Cerci til Genoa.

* http://www.gazzetta.it/Calciomercato/06-01-2016/milan-galliani-fellaini-mi-sempre-piaciuto-ma-impensabile-che-arrivi-140173879754.shtml
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Rossoneri
Lige præcis.
Det er alment kendt at Cerci mildest talt har et skrøbeligt sind. At sætte ham på banen i en must-win kamp, hvor vi jagter et resultat er umiddelbart noget man kan stille spørgsmålstegn ved.
Skrevet af Lentini
@ Viola

Og? Han er jo stadig, via sin agent, blev bedt om at finde en ny klub. Så er det da en løjerlig disposition at smide ham i kamp efter sådan en besked - særligt når jeg mener Cerci er en type som skal nurses i høj grad. Ydermere kunne han blive skadet som yderligere en bet.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Det er jo så spørgsmålet om han er blevet bedt om det. Ikke at jeg er i tvivl om at Atletico ikke ville være mod at sælge ham helt. Men det der har været på tale, har kun været at Genoa ville overtage lejemålet og det lyder jo som om at Atletico klart har lukket ned for det.

Så mon ikke at der enten er tale om at pressen har overfortolket eller spekuleret lige rigeligt nok. Alternativt har man fra ledelsen været lige en tand for hurtige og gjort regning uden vært. Den sidste mulighed tror jeg ærligt talt ikke på. Så urutineret er Galliani trods alt ikke.

Mon ikke at man har vurderet at han har kunne spille og levere det man forventede af ham.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
http://app.football-italia.net/?referrer=http%3A%2F%2Fwww.football-italia.net%2F77945%2Fgalliani-no-fellaini-or-cerci#article/footballitalia-77945

Hans udtalelser inden Bologna kampen viser dog noget andet. Hvilket også matcher de rygter der kørte op til kampen hvori det blev hævder at Galliani havde fundet en ny klub til Cerci, hvilket var (surprise) Genoa.
Skrevet af Lentini
Selv samme Cerci er helt udeladt af truppen til kampen mod Roma.

Montolivo bliver smidt på bænken sammen med Niang.

Forventet opstilling: Donna; Abate, Zapata, Romagnoli, De Sciglio; Honda, Kucka, Bertolacci, Jack; Bacca, Luiz Adriano.

Glædeligt at se Luiz tilbage i starteren. Overraskende at Zapata pludselig skal starte - desperation?
Skrevet af Martinovic
Cirkus Milan.

Så langt ude hvis Zapata skal starte. Så begynder jeg at tvivle på Mihad evner. Zapata har flere gange været meldt på vej væk. Hans forfærdelige hjerneblødninger har jeg set nok af.

Og ja, det kan sgu kun være desperation.
Mojn do!
Skrevet af La Mir!!
Han spillede nu en ret fin kamp imod Romerne sidst. So why fear?
Daje!
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Det er jo bare en oversættelse af det link jeg sendte fra Gazztta´en.
Der står jo direkte at Atletico Madrid har sagt nej til at låne Cerci videre ud til Genoa.
Hvordan får du det til at betyde at han er blevet orienteret om at han skal finde en ny klub? Hvis det er tilfældet, så er det ikke noget man kan læse ud fra den artikel. Det eneste den indikerer, er at man har haft samtaler med Genoa omkring ham og at Atletico har sagt nej.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Du tror simpelthen ikke at agenten bliver orienteret om at man forsøger at finde en ny kllub til hans klient? Naturligvis bliver agenten orienteret om dette, så han kam udbyde sin klient andetsteds, ellers er han sådan ca den mest elendige agent hidtil. Som jeg skrev tidligere så var der også gentagne rygter op til Bologna-kampen at Galliani havde diskuteret situationen med Cercis agent.
Skrevet af Bishop
@Rosso

Det var blot en overordnet kommentar til diskusionen, ikke nødvendigvis en kommentar henvendt til dig, jeg valgte at citere dit indlæg da det meget godt pointerede at Mihas taktik både afholder modstanderne fra chancer og samtidig skaber chancer..

Ja overordnet er det Mihas ansvar, ingen tvivl om det, og der hvor jeg mener han fejler, er i forbindelse med indstillingen. Selve taktikken ser ud til at lykkes ok, vores angribere skal blot blive skapere, så længe man skaber så mange chancer, så skal målene nok komme før eller siden..

.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Jeg er overbevist om at man naturligvis altid orienterer agenten om situtationen, ligesom det går den anden vej, og ligesom agenten naturligvis fra tid til anden er i dialog med Atletico Madrid omkring situationen.
Hvad disse samtaler helt konkret har omhandlet er jo vanskeligt at sige.

Vi ved jo ikke om det er Genoa der har luftet tanken omkring Cerci, eller i så fald overfor hvem. Vi ved heller ikke om det er Milan der har luftet muligheden overfor Genoa, evt. via agenten. Det er sådan set også fuldstændigt ligegyldigt.

Så længe Atletico Madrid ikke er interesseret i at han skal videre på lån, så kan hans agent jo ikke rigtigt gøre hverken fra eller til, og så forekommer det en smule omsonst at Milans ledelse skulle bede hans agent om at finde en ny klub til ham, da det er ikke en beslutning som man kan træffe i Milan.

Milan kan så naturligvis håbe på at nogen skulle have interesse i at købe ham fri af Atletico Madrid, men så bliver det næppe Genoa i hvert fald. Det har de slet ikke midlerne til. Måske kan man være heldig at en engelsk klub står og mangler en wing. Der sidder pengene jo løst.

Bolden ligger hos Atletico Madrid, uanset hvad man mener i Milan, lidt ligesom at man i Atletico Madrid nok heller ikke selv kan træfer beslutninger omkring hvad der skal ske med Fernando Torres, uden at man har en accept fra Milan.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Pirlo21
Nå vild kamp i aften, man frygter det værste - men samtidig drømmer man om 3 points!
Vi har det nærmest altid svært på udebane mod Roma og selvom Roma ikke er i fantastisk form. Så må man ikke glemme de fik 0-0 på udebane mod Napoli, vandt over Genoa, men dummede sig gevaldigt mod chievo. Ligesom os er de under gevaldigt pres, de skal spille med om mesterskabet og har som os investeret meget i truppen.
Normalt ville jeg kalde dette en fri kamp for os, men grundet det skuffende resultatet fra Bologna kampen er vi pisket til at hente et resultat.
Det første mål bliver meget afgørende, kan vi få det har vi en gode chance. Har set Roma en del gange denne sæson og de har virkelig haft det svært mod hold der står dybt og hør rummene små. På den anden side må de heller ikke få meget tid med bolden. Men Roma er faktisk et hold der score mest på omstillinger, så det gælder om at få styr på balancen. En god balance havde vi ikke mod Bologna, det kostede os dyrt - men så dårlig var kampen ikke og fodbold er bare sådan at hvis man ikke score på sine chancer så kan man ende med at tabe, det gjorde vi og sæsonen virker tabt i serie a.
Håber holdet står sammen i dag og kæmper røven ud af bukserne, så må vi se om det er nok.

Håber på en midt der hedder: bertolacci, kucka monty og Jack. I forsvaret håber jeg antonelli vender tilbage og at Mexes spiller fra start. Angrebet Bacca og niang
Skrevet af Lentini
@ Viola

Du har stadigvæk ikke præsenteret din pointe omkring indskiftningen af Cerci. Hvad har det med Atletico at gøre på nogen front? At Atletico ikke vil slippe ham videre fra Milan, som nu har siet ham helt fra truppen imod Roma, gør da ikke ham mindre desillusioneret. Det fjerner da ikke det mærkværdige i at skifte ham ind, mens man forsøger at skippe ham videre for 1) han indgår ikke i fremtidsplanerne 2) han risikere at blive skadet, som gør det helt umuligt.
Skrevet af Lentini
Jeg gruer lidt for kampen i aften. Ikke fordi det er umuligt at slå Roma på nogen måde – men den formodede opstilling gør mig ikke just optimistisk. Jeg orker ikke mere kant-Honda, og jeg orker ikke mere at man dødpinemig VIL have Bertolacci til at fungere.

Generelt giver den midtbane mig sgu seriøse migræneanfald og mavesår. Jack har været fremragende gennem sæsonen – Montolivo har en meget kostbar formnedgang pt., men har ellers været god. Kucka det samme. Men der stopper det så også – den resterende del af midtbanen har alle været skuffende. Vi har en bred samling af spillere, men er faktisk smalt besat fordi der er for mange som ikke præsterer. Jeg begynder at være varm på idéen om en ny central midtbanespiller, mens De Jong gerne må tage til Los Angeles. Napoli må gerne få Poli – Nocerino må gerne få ophævet sin kontrakt og Mauri må gerne tage et udlån(så får vi da i det mindste at se hvad han kan).

Jeg kan forstå at Sinisa bliver ved sin 4-4-2, men derfor kunne man godt justere den i ekstrem grad. Nu har jeg brokket mig over erhvervelsen af Princen, men jeg ville gerne have haft ham fra start i Rom i aften. På papiret som HW, der også er udgangspunkt, men han måtte gerne presse sig så langt ind i banen at han rent faktisk ligger og puncher løs som en offensiv midtbanespiller, så midtbanen bliver en slags diamant med lidt skæve kanter(underlig formulering). Han vil have Kucka som sin backup til at rydde op – faktisk synes jeg Kucka, så må man mene om ham hvad man vil, er fundamental for Milans hold. Han er i mine øjne, en klart mere vital spiller for Milan, end Bertolacci overhovedet er i nærheden af.
Skrevet af Lentini
Fandt lidt legetøj.

http://lineupbuilder.com/?sk=9w4l

Ovenstående var det jeg havde håbet på til aftenens kamp.
Skrevet af Lentini
Officielle opstillinger på Olimpico.

Roma: Szczesny; Florenzi, Manolas, Rüdiger, Digne; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Gervinho, Sadiq, Falqué.

Milan: Donnarumma; Abate, Zapata, Romagnoli, De Sciglio; Honda, Kucka, Bertolacci, Bonaventura; Luiz Adriano, Bacca.

Vi må gerne komme ordentlig fra start i aften, for en gang skyld.
Skrevet af Martinovic
Bortset fra dødboldene har vi været det bedste hold. Mangler lige det sidste.

Desuden latterligt kort til Kucka, der blot går på kroppen af Gervinho.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Kucka gør det super som 8´er. Til gengæld kan jeg ikke se, hvad Bertolacci skal starte inde for.

Ny latterlig dom. Sgu Florenzi, der først begår frispark på Luiz Adriano.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Super frusterende at komme bagud så tidligt! Roma er et omstillingshold og er verdensmester til det!
Kigger man bort fra Romas dødbold, så har vi spillemæssigt matchet dem okay, de har masser af fart - men de spiller også nogle gange med hovedet under armen!
Store chancer har vi ikke haft, men muligheder har der været og deres defensiv virker til at tale med. Blev vi iøvrigt ikke snydt for et straffe, så aldrig replay på situationen?
Honda har gjort det ok, men han kan ikke nok på egen hånd, ind med niang på kanten. Der er muligheder offensivt.
Håber på en hurtig udligning, så skal Roma nok blive nervøse. Kom nu Milan
annonce
0