Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
Og nu ryger Adriano ud af det blå? Nogen der ved hvad der sker og hvad planerne er for angrebet? Er det så bare Balotelli, NIang og Bacca for resten af sæsonen?
Skrevet af Milanisti
Måske man skulle prøve at kigge på Pato igen :-D Det kunne være så fedt!
Skrevet af Pirlo21
Niang, Balotelli, Bacca, Menez og Prince, burde være nok til at dække angrebet.
Adriano handlen vil give et pænt profit, men det kan da ikke være noget klubben har planlagt. Adriano startede inde mod Roma!
Skrevet af Serpente
Jeg tror klubben gerne havde beholdt adriano som gør det ganske fint, men handlen er en sjælden profit til klubkassen, som jo er hårdt presset efter sommerens optimisme. Det er bedst for alle parter når vi ser på holdets sammensætning. Vi har mange angribere, og balo er jo tiltænkt en del chancer i foråret desværre. Menez skal jo også på holdet, så jeg tror adriano ville ryge af holdet selv om han har gjort det fint nok. Man kan jo håbe at der så bliver luft til at købe noget kvalitet til midten, men jeg tror desværre de blot skal lukke hullet eftersom vi jo ikke ligner et hold der vil i Champions League næste år.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Jeg synes det er en noget vemodig afsked – jeg kan sgu godt lide Luiz. Luiz Adriano er knap så selvisk som fx Bacca, Ménez og Mario er det, men hans store arbejde og bevægelse er med til at skabe plads, og gøre sine holdkammerater rigtig gode. Prisen er dog rigtig fin – 14,5mio€ + bonus, mens Luiz også får en ganske fin lønstigning til 6mio€ + 2mio€ i bonus. Mon ikke han selv er fint tilfreds med det skifte, som giver ham en pæn økonomisk gulerod. Numerisk er vi også fint dækket ind til de forreste pladser, nu hvor Mario er tilbage alt imens Ménez også snart er tilbage.

Modsat Serpente, så tror jeg faktisk at der kommer en geninvestering i en midtbanespiller. Med det samme bringes tre navne i spil: Witsel, Banega og Fellaini. Witsel er min drøm, men umiddelbart vil han stadigvæk være for dyr en investering. Banega derimod er langt mere realistisk, alt imens Fellaini, modsat Witsel, er mareridtet. Jeg kan ikke rigtig se hvad vi skal med et stort kluntet langsomt belgisk lokum, hvis største kompetence er at lave ekstremt mange frispark. Vi er samtidig Milan, og skal derfor kunne spille fodbold – det vil være en opgave for svær til Fellaini.

Spændende bliver det dog også med situationen omkring Diego Lopez, De Jong, Cerci og El Shaarawy. Om Galliani får dem afsat, og om det tilmed bliver under tilfredsstillende vilkår.
Skrevet af Lentini
Til Cerci kan det nævnes at det stadigvæk er den Qatar baseret fond som spænder ben for et skifte til Genoa. De ser ham helst blive solgt - det har jeg meget svært ved at se ham blive. Det er nok mere sandsynligt til sommer, men med en væsentlig prisreduktion til følge ift han blev købt for af Atletico i sin tid.
Skrevet af Pirlo21
Vildt med Adriano. Den havde jeg ikke set komme, der havde været lidt løse rygter - men dem havde jeg ikke taget seriøst! Kunne bestemt lide Adriano, professionel ingen brok over de få starter og arbejdede hårdt. Men når det er sagt, så syntes jeg ikke rigtig han svingede sammen med Bacca. Niang syntes jeg fungere bedre og han får penuts i løn i forhold til Adriano.
Jeg ved ikke om hvor meget Milan har presset på for denne transfer, men der havde været løst snak om at Adriano ikke var faldet til og ikke var tilfreds. Alligevel må denne transfer komme bagpå mange også for vores træner Mihaj som startede med manden i søndags.

Omkring hvad pengene skal bruges til, umildbart INTET tror jeg. Vores klubkasse bløder, vi er fint dækket i angrebet med Balotelli tilbage og Menez på trapperne.
Jovist vil vi holde øje med markedet, men forventer på ingen måde en stor handel fra vores side - Maks et lån med købsoption.

Er iøvrigt også spændt på at se hvad der sker med Cerci, SES, De Jong. Lopez tror jeg vi beholder grundet hans skade. Endvidere blev Ely slemt skadet i dag (2mdr ude), så mon ikke Zapata/Mexes bliver til sommer.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er da en okay handel for jer? Ud med en marginalspiller, der begår sig på en plads, I er godt besatte, og tilmed med et overskud på 6 mio. €. Jeg forstår - ligesom nogle af jer - ikke altid Milans transferpolitik, men her fortjener Galliani da ros.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Jeg synes det ville være en mærkelig strategi hvis ikke indkomne transfermidler benyttes på at optimere holdet på sine svage punkter. Nuvel, det ville da ikke undre hvis vi pludselig skal spare selvom vi for et halvt år siden gik transferamok.

Sinisa skal fandeme præstere, så de gentagende rygter om Conte forsvinder. Jeg vil hade at se det fjols som Milan-træner.
Skrevet af Bishop
Ja nu må vi se, men hvis man også får afsat SES, mon man så ikke går relativt stærkt efter en opgradering til midtbanen, det er jo også en ganske stor lønpost man slipper af med. Der er dog også ejerskabet at tage højde for, Bee virker jo ikke ligefrem som det sikreste kort.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Magnifico
Nuvel, det ville da ikke undre hvis vi pludselig skal spare selvom vi for et halvt år siden gik transferamok.

Hvis I gik transferamok for seks måneder siden, er der vel ræson i at spare lidt nu. Eller forventer du, at man skal gå amok igen? Der er altså pænt tomt i kassen og hverken Mr Bee eller Europa virker som sikre kort.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Bishop
Ræsonnementet er vel at man ikke bluffer og næsten går all in, for så at smide kortene i næste runde.

Europa er bestemt stadig inden for rækkevidde, og får man lidt penge i kassen for et Adriano salg så giver det ok mening, at investere dem igen for at sikre sig en af de pladser.

Pengene brugt i sommers er i hvert fald for alvor spildt hvis man allerede efter en halv-sæson giver fortabt.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Du er vel enig i at det virker lidt mærkværdigt at spendere 90mio i sommers for nu at sælge ud, fordi man skal spare. Hvorfor så overhovedet spendere i sommers? Det er da en underlig strategi.

Jeg er enig i at der ikke skal anvendes yderligere midler, men når man går skudt 15mio i via transfersalg er det da underligt at lægge dem til side. Så investere man i produktet for så at fratage det værdi. Det giver meget lidt mening i min verden.
Skrevet af Viola 4 Ever
Nu kunne sommerens spending spree jo have været foretaget, fordi man have en forventning om at man stod foran et salg der rigeligt kunne sørge for at Fininvest fik sine penge igen. Hvis handlen med Mr. Bee nu ikke ser ud til at kunne realiseres, kan man jo godt forestille sig at det har en indflydelse på den fremadrettede strategi.
Jeg ved ikke hvordan situationen står med Mr. Bee, men der har i hvert fald været en del skriverier om at han havde mere end vanskeligt ved at rejse den kapital som han skulle. Når man ser på hvordan tingene har udviklet sig på børserne i Asien, så er det i hvert en nærliggende tanke at det ikke er så simpelt at rejse kapital til projekter hvor man ikke kan forvente et økonomisk afkast indenfor en overskuelig fremtid.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Magnifico
@ Lentini
Jeg er enig i, at det ikke giver meget mening at spendere 90 mio euro i sommers for derefter at sælge ud af disse spillere nu for at spare. Med mindre at man reinvesterer en del af pengene fra spillersalg i bedre spillere til en bedre pris. Min overordnede pointe er dog, at man nok ikke skal forvente de store transfers her og nu, når man har brugt så mange penge i sommers. Og gud, hvor har I fået forbavsende lidt ud af de mange penge.

@Bishop
Ja, EL er inden for rækkevidde - men ikke CL. Og der er en himmel til forskel økonomisk. Hvis Milans (store) budgetter skal holde fremadrettet, skal der simpelthen CL og/eller eget stadion på banen.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Bishop
"Hvis I gik transferamok for seks måneder siden, er der vel ræson i at spare lidt nu"

"Jeg er enig i, at det ikke giver meget mening at spendere 90 mio euro i sommers for derefter at sælge ud af disse spillere nu for at spare"

Kan du bestemme dig?

"Og gud, hvor har I fået forbavsende lidt ud af de mange penge."

Ja det hører man ofte, men udover Berto, som dog også har skuffet enormt, så har man da fået udmærket valuta for pengene. Især med Adriano salget in mente.

Romagnoli er gået direkte ind i startopstillingen og har gjort det ganske godt, Bacca er vores topscorer og spiller godt i nærmest alle kampe. Adriano, har gjort det fornuftigt ikke fantastisk, men står så nu også til at blive solgt med en god fortjeneste. Der er selvfølgelig Berto, men udover ham, så har jeg svært ved at se at Milan har fået Forbavsende lidt for pengene?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Magnifico
Kan du bestemme dig?

Min pointe er, a) at man ikke kan gå transferamok to gange i træk og b) at det ikke giver mening at købe spillere for 90 mio for derefter at sælge dem blot små seks måneder efter for at spare, det virker uigennemtænkt og panisk. Med mindre at det er tømmermændene fra den indtil videre halvkiksede Mr Bee-fest, der slår igennem nu, som Viola 4 Ever er inde på.

så har jeg svært ved at se at Milan har fået Forbavsende lidt for pengene?

Uanset hvor godt du ellers måtte bedømme de enkelte spillere, ligger holdet Milan efter girone di andata (de første 19 kampe) blot nummer 8 i Serie A med 29 points - 10 points efter top 3 og CL. Det er kun 3 points mere end, hvad man opnåede i forårssæsonens girone di ritorno (de sidste 19 kampe). I dét lys er det forbavsende lidt, man har fået for pengene (- vi taler altså om hele 90 mio euro).

ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Serpente
Vi fik jo også kucka til slik. Sommerens handler har været pengene værd. Faktisk det første succesmarkede i årevis. Derfor håber jeg vi har lært af tidligere fejl, og nu kun køber kvalitet istedet for kvantitet. Bacca kunne vi også sælge med fortjeneste til Chelsea, men det håber jeg for guds skyld ikke vi gør.
Med hensyn til logikken i at spare nu, så synes jeg det er ret åbenlyst hvad der sker i klubben. Et stort salg af aktier, større marked i østen i vente = flere indtægter ,og planen om et nyt stadion. Alle punkter som skapte en tydelig optimisme hos berlusconi og alle os tosser. Nu ser vi desværre den kedelige konsekvens at intet af det planlagte vil ske, og så er vi tilbage ved udgangspunktet, dog nu med en endnu mere presset økonomi. Holdet underpræsterer, og hvis vi investerer mere nu, kommer der blot en regning fra ffp, skulle vi være heldige nok at kvalificere os. Jeg forstår faktisk godt hvis klubben slår bak og sikre økonomien. Klubben skal gennem en større udvikling inden den er klar til at satse. Derfor undre det mig også at vi ikke får det stadion lavet, så vi kan tjene mere.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Bishop
Hvem snakker om transferamok? Du skrev til Lentini at det gav mening at spare, ikke at det ikke giver mening at fyre 90 mio af igen, hvilket alle vel er enige om.

"Uanset hvor godt du ellers måtte bedømme de enkelte spillere, ligger holdet Milan efter girone di andata (de første 19 kampe) blot nummer 8 i Serie A med 29 points - 10 points efter top 3 og CL. Det er kun 3 points mere end, hvad man opnåede i forårssæsonens girone di ritorno (de sidste 19 kampe). I dét lys er det forbavsende lidt, man har fået for pengene (- vi taler altså om hele 90 mio euro). "

Hvordan kan det nogensinde være de nye spilleres skyld at de "gamle" ikke er gode nok eller præstere godt nok. Skal man se på hvad Milan har fået for pengene så er man da nød til at se på hvordan de spillere man har købt har præsteret, og ikke på hvordan f.eks. De Jong har præsteret.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Magnifico
@ Bishop

Fodbold er en holdsport og tabellen lyver aldrig - ja, måske to fraser, men alligevel eviggyldige (- bare spørg Flying Dutchman). Så hvis holdet ikke får flere points og/eller avancerer i tabellen, er alt andet vel ret ligegyldigt. Og set i dét lys, har de mange investerede penge da ikke givet det forventede afkast? Eller er du måske tilfreds med udbyttet af de 675 mio DKK?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0