Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sheriffen
Sommerens vindue var selvfølgeligt en farce.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Pirlo21
3 ting,
1: hvor vi ligger i tabellen lige pt - betyder ikke at det er der, vi ender - der 19 runder igen. FX slår vi Fiorentina søndag er vi "kun" 6 points efter dem.

2: hvis man ikke kan se at vores hold har et stort potentiale trods tydelige mangler, så er det fordi man ikke vil se det.

3: at lave en handel med profit, betyder jo ikke at man nu og her skal brænde penge af! Angrebet er fint dækket, med balotelli og snart Menez tilbage. Går vi derimod af med de Jong og nocerino - må man forvente en ny investering. Man skal huske på det januar vinduet og mange klubber ønsker ikke at sælge.
Som jeg har skrevet tidligere, leje aftale med købsoption tror jeg helt klart vi satser på. Endvidere må vi huske på at vores samlet lønninger stadig er alt for meget for en klub der ikke er i CL!
Skrevet af Bishop
Tabellen lyver aldrig er noget vås, gælder det også to runder inde i sæsonen?

Nej jeg er ikke tilfreds med den nuværende position, men det er som nævnt tidligere ikke noget der kan bebreides vores nyindkøb, da de har leveret... At Milan kunne have været nr 1, eller ligget bedre i tabellen, var de 90 mio spenderet anderledes er ren speklation. Faktum er at vi er blevet forstærket på nogle vitale positioner og holdet er unægteligt i fremgang... Der findes uttallige beviser på a man ikke over et transfervindue kan købe sig til succes, der kræves tid uanset hvor mange penge man bruger.

Desuden er der en væsentlig forskel på ikke at give det forventede afkast, og så forbavsende lidt. Jeg er sikker på at afkastet nok skal komme, det er bare at se på spillet, senest mod Roma.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Magnifico
Fair nok, Bishop. Jeg respekterer, hvad du siger. Du kender Milan og detaljerne bedre end jeg gør. Håber dog, at afkastet først for alvor kommer til udtryk efter weekenden :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af OC
Undskyld mig, er vi nu ude i, at Luiz Adriano, Bertolacci, Mauri, Antonelli, Cerci m.fl. har været succesfulde tilgange ift. Pirlo21?
Og at det er ligegyldigt hvor mange penge man bruger, bare der er et minimum af fremgang at spore ift. Bishop?

Jeg synes da på ingen måder det er odiøst at stille spørgsmålstegn ved sommerens investeringer kontra den nuværende placering, når man nu har brugt langt flere penge end samtlige konkurrenter undtagen Juventus, og ligger bagved dem alle sammen.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Antonelli har været en forstærkning på en position, vi har været dårligt besat i ualmindelige lange tider. Desværre har han været skadet et stykke tid.

De andre spillere har ikke vist noget, der berettiger dem til en plads i klubben.

150 mio. kr. for Bertolacci er en af de mest tåbelige Milan-handler i nyere tid. Den overgås næsten kun af det manglende salg af Pato for en håndfuld år siden.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
"Og at det er ligegyldigt hvor mange penge man bruger, bare der er et minimum af fremgang at spore ift. Bishop?"

Læseprobleme, eller forståelsesproblemer?

"Jeg synes da på ingen måder det er odiøst at stille spørgsmålstegn ved sommerens investeringer kontra den nuværende placering, når man nu har brugt langt flere penge end samtlige konkurrenter undtagen Juventus, og ligger bagved dem alle sammen."

I disse tider med efterhånden utallige beviser på at man ikka kan købe sig til succes natten over, så bliver jeg dybt forundret over sådanne udtalelser.

Kigger vi isoleret set på tilføjelserne, hvor er det så de ikke har bevist sit værd?


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Viola 4 Ever
Nu skal alle nye jo ikke nødvendigvis vurderes i dag. De står heller ikke alene. Som Bishop pointerer udgør de nye jo ikke hele holdet.
Man kan sagtens synes at eks. Romagnoli var for dyr, eller at han ikke har løst problemerne i forsvaret, men hans pris afspejler jo også forventningerne og forhåbningerne til hans fremtidige niveau. Så kan vi diskutere pris og talent, men vi kan ikke med rimelighed vurdere om det er en fantastisk handel eller en elendig handel, eller om vi havner et eller andet sted mellem de to yderpunkter. Det samme kunne man jo sagtens sige mht. Mauri, selvom han jo ikke kostede noget.
Bacca har da indtil videre gjort det glimrende.
Luiz Adriano har fået et vanvittigt tilbud fra Kina og Milan har mulighed for at tjene lidt penge på en spiller som ikke umiddelbart er førstevalg. Det skal man tage, når man endda har spillere som Menez, Balotelli og evt. El Sharaawy på vej tilbage. Man skal nok kunne stille et fornuftigt angreb, selvom man sælger Luiz Adriano, selvom man evt. skulle undlade at hente en ny angriber.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Serpente
Inter har mig bekendt også brugt mere end milan i sommers. Alene kondogbia kostede jo 40.
Nå men i aften handler det igen om vores CL kamp mod carpi, og jeg sidder klar med et glas hyldeblomstsaft og en pakke tuc-kiks. Det bliver helt vildt.
Man burde kunne kalde kampen en walk over, men der er flere grunde til at det bliver en yderst kompliceret opgave, og ja, vi kan sagtens tabe denne kamp. Sidst vi mødte dem, kom vi ikke frem til meget. Jeg håber vi spare vores megastar balo til en fjern fremtid, da han bestemt er mand for st ødelægge det eneste der fungerer lige nu, nemlig vores spil. Vi har gang i noget kontinuitet, og jeg håber sinisa viser at han tror på holdet og lader det udvikle sig yderligere. Derfor starter niang med bacca, og samme midt som sidste kamp tak. Jeg håber vi er klar fra start, for vi må ikke undervurdere et hold der er i en kvartfinale for første gang. Vi må ikke lukke mål ind, og så må vi håbe bacca rammer under overliggeren denne gang .
God kamp til de der ser den
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Viola
Man kan aldrig vide med galliani, men jeg tror ikke på en ny angriber i denne omgang. Det ville være ren idioti selv for ham.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Flying Dutchman
Inter har mig bekendt også brugt mere end milan i sommers. Alene kondogbia kostede jo 40.

Da ikke netto? Nok har vi kastet i alt 85,25 mio. € efter spillere, men vi fik også 88,4 mio. € ind (bare salget af Hernanes, Kovacic og Shaq gav tilsammen 63 mio. €), hvorfor vi havde et lille overskud. I brugte så ikke nær så meget (76,97 mio. €), men med kun 9,65 mio. € den anden vej, har Milan haft et noget større netto udgift end Inter. I henter så 6 mio. € netto på Adriano, men der er stadigvæk et godt stykke op til et positivt transferregnskab for indeværende sæson.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Kigger vi isoleret set på tilføjelserne, hvor er det så de ikke har bevist sit værd?


Jeg har nævnt dem? Adriano, Bertolacci, Mauri, Cerci, til dels Antonelli? Skal jeg virkelig gå i detaljer? Jeg er da godt klar over, at eksempelvis Mauri ikke er til her er nu, men når man giver et afkast på godt og vel 90 mio. euro over en sommer, så skal man gerne meget hurtigt drage udbytte af det. Især når man har Milans økonomi, hvor man ikke kan lave det samme nummer igen og igen.

@FD og Pirlo
Selv hvis vi ikke medregner afgange, brugte Milan mere end os (ifølge Transfermarkt).
La prende Vecino.
Skrevet af Serpente
Sådan baccaaaaa. Din dejlige dreng. God start god opstilling. Det ser lovende ud for i aften.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Kucka sparkede inden for rammen. Det er vel første gang i år.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Fantastisk af bacca igen. Niang kunne ikke misse den perfekte aflevering.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af MaggiMagg
fantastisk kontramål af niang. god spurt og assist af bacca. ser acceptabelt ud (lige pt)
Skrevet af Pirlo21
Fin halvleg og dejligt med 2 mål, Bacca er klasse og godt han og niang har scoret. Zapata er jeg ikke tryg ved, men fornuftig halvleg.
Kampen kan iøvrigt ses på danskerspil.
Skrevet af MaggiMagg
hvorfor i alverden tager niang hjørnespark? helt ufattelig dårligt :(
Skrevet af Serpente
Utroligt at vi skal satse så meget på et hjørne at vi ikke er klar på en modsat kontra, og de få der rent faktisk løb tilbage, lignede jo gamle mænd. Den slags dur bare ikke. Vi kan bare ikke lukke af en hel kamp i gennem. Vi spiller godt fremme i banen, men vi giver altid 3-4 store chancer væk selv til de ringeste hold.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af MaggiMagg
var det straffespark på bacca der? har en rimelig elendig stream og de viste det ikke igen, så jeg kunne ikke se ordentligt
annonce
0