Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Serpente
Det lignede et klart straffe, men skidt med det. Vi skal kunne vinde denne kamp uden kendelser. Vi er dog gået i stå i anden halvleg, men ligner en fortjent vinder. Der er dog meget at arbejde med i det defensive, hvor vi mister kontrollen flere gange.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af MaggiMagg
ja det er rigtigt. men synes nu det så ok ud offensivt. vi burde have lavet et par mål til. nu må vi gerne få en sejr i weekenden (selvom jeg ikke helt tror på det)
Skrevet af Pirlo21
Nå godt at vi vandt, første halvleg rigtig fin. Efter pausen er vi godt nok skidt kørende og helt ærlig, hvorfor dækker Zapata ikke midten ved deres mål - det fatter jeg minus af!

Nå vi er i semifinalen og finalen bør vente sikkert på os.
Håber holdet levere søndag aften og at der kommer massere af tilskuere!
Skrevet af Lentini
Det blev ihvertfald lille en tand for nonchalant, særligt i starten af anden halvleg. Men vigtigt med sejr - nu kan vi se frem til et spændende opgør mod de lilla. Første opgør mod dem var ikke kønt fra et milanesisk perspektiv. Viola er uden Gonzalo og Badelj, to vigtige spillere i den centrale akse. Så må vi gerne være klar fra start denne gang - unægteligt det her holds svageste karaktertræk.
Skrevet af Bishop
"Jeg har nævnt dem? Adriano, Bertolacci, Mauri, Cerci, til dels Antonelli? Skal jeg virkelig gå i detaljer? Jeg er da godt klar over, at eksempelvis Mauri ikke er til her er nu, men når man giver et afkast på godt og vel 90 mio. euro over en sommer, så skal man gerne meget hurtigt drage udbytte af det. Især når man har Milans økonomi, hvor man ikke kan lave det samme nummer igen og igen."

Ok så når vi snakker om at Milan har fået forbavsende lidt ud af de 90mio, så vælger du at tage udgangspunkt i spillere vi åbenlyst ikke diskutere, enten fordi de kostede mikroskopisk lidt af transfersummen (Mauri), eller fordi de slet ikke var en del af samme transfervindue (Cerci)?

Vi snakker åbenlyst om Adriano, Bertolacci, Romagnoli og Bacca.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af OC
´Åbenlyst ikke diskutere´? Når man snakker transfervinduet som helhed, så snakker vi altså 4 spillere? Aha.

Bacca har været en fin handel, Romangnoli lidt pebret men giver fin mening til fremtiden (og har også været bedste forsvarer), Adriano et decideret flop hvor man er heldige kineserne har mange penge, 20 mio. for Bertolacci er hjernedødt.
La prende Vecino.
Skrevet af Bishop
Hvorfor er det relevant at tage Mauri? Han tæller jo hverken op eller ned, han var en meget lille del at den samlede transfersum, og har præsteret derefter.

Der blev påstået at Milan har fået forbavsende lidt for pengene. I henhold til mauri, har man da fået lige præcis det man betalte for, ja det samme kan siges om Antonelli. Cerci var ikke en del af det transfervindue..

Tilbage står de store handler som udgør langt størstedelen af transferbeløbet brugt, hvorfor det virker indlysende at det er dem der peges på når der bliver påstået at Milan har fået forbavsende lidt for pengene..

Sidenhen har det så vist sig at at kun Bertolacci var en direkte dårlig handel.

Jeg har ikke påstået at Milan fik det optimale ud af pengene, men forbavsende lidt mener jeg ikke er særlig rammende.

Du kommer så noget klodset ind fra sidelinjen, og blander dig i diskussion du alligevel ike gider sætte dig ind i?

Hvad er din point? Og hvad vil du gerne sige?

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
..
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af OC
Man har brugt 90 mio. euro på en sommer, og man ligger umiddelbart nummer 8. Det er egentlig den umiddelbare bundlinje, og det kan ikke være positivt. Det er forbavsende lidt afkast på de investeringer man tilknyttede i sommer, og (af de 4 du nævner, som åbenbart er de eneste man må kigge på) hvoraf der kun er synderlige fremtidsperspektiver i Romagnoli - ergo har man fået forbavsende lidt for pengene.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
@OC
Det er naturligvis noget vrøvl.
I Bacca har vi købt en af Europas bedste angribere - en spiller som flere andre af de største klubber var ude efter. Man kan jo ikke se på alle ift deres fremtidige potentielle salgsværdi. Man må også se på den værdi de skaber på holdet her og nu.
Her har Bacca overordnet set leveret varen.

Den eneste af de dyre indkøb der endnu ikke har præsteret, er Bertolacci. Lad os lige huske på at han er ret ung samtidig med at han har fået en god del af sæsonen ødelagt pga skader.
Skrevet af Martinovic
Håber Chelsea vil byde på Bacca. Manden runder 30 år, og hans værdi vil hurtigt falde.

Bertolacci har et godt topniveau, men lige så lavt bundniveau. Intet kan forsvare, at Milan gav 150 mio. kr. for ham.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Nu blir jeg nysgerrig. Men vil du bytte spillere ud bare for at bytte? I hvert transfervindue skal halve holdet gerne skiftes ud iflg dig. Nu har vi en angriber der laver mål, og så vil du gudhjælpemig sende ham til London.

@ OC

Det er lettere uheldigt, diplomatisk sagt, når du snakker løs om de 90mio og inkluderer Cerci i snakken. Så blander du æbler og pærer. Så må du holde dig til essensen af samtalen som den startede eller være mere konkret, istedet for at fremstå forsmået i dit seneste indlæg. Det er din egen flagren der forårsager det.
Skrevet af Martinovic
I dette tilfælde ja. Havde Milan ligger lunt i svinget til top3, ville jeg ikke sælge ham. Top3 kommer vi dog ikke i nærheden af foreløbig, og så vil jeg hellere tænke mere langsigtet. Om et år kan vi måske kun få 100 mio. kr. for Bacca. Jeg vil hellere smede, mens jernet er varmt. Kan vi spare hans løn og tjene pengene hjem, har Galliani præsteret endnu en god omgang købmandsskab.

Vi har kun Coppa Italia at spille for.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Fair nok.

Jeg er dog rygende uenig. Jeg har endnu til gode, at se man kan spare sig til succés.

Så ligger jeg i øvrigt hovedet på blokken, og siger at den asiatiske aftale bliver effektueret inden 1.marts.
Skrevet af Rossoneri
Det er jo en ganske absurd tanke at vi skulle sende Bacca videre. I ham har vi et top angriber de næste 5-6 sæsoner.

Et spørgsmål der trænger sig på - hvem er det vores unge spillere skal læne sig op ad og lære fra, når vi sælger vores topspillere?
Skrevet af Lentini
Godt spørgsmål. Jeg håber ikke du forventer et svar.
Skrevet af Martinovic
5-6 sæsoner? Du er klar over, han bliver 30 til september, ikke?

Kan han præstere som nu i bare et par sæsoner endnu, bør Milan være glade. Bacca lever på sin fart, og han er næppe så hurtig som nu om tre-fire år.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Hvilke topspillere?

Vi har ikke en eneste verdensstjerne. Vi har nogle stykker lige under, men hvilke unge spillere tænker du på?
Mojn do!
Skrevet af Bishop
"Man har brugt 90 mio. euro på en sommer, og man ligger umiddelbart nummer 8. Det er egentlig den umiddelbare bundlinje, og det kan ikke være positivt. Det er forbavsende lidt afkast på de investeringer man tilknyttede i sommer"

Kom dummere, hvilke andre klubber er det lige præcis du mener har bevist at det er nemt eller ligefrem realistisk at købe sig til succes over ET transfervindue? Hvor mange penge har City ikke brugt over flere sæsoner, før de virkelig fik et afkast. Når du kommer frem til at Milan har fået forbavsende lidt for pengene, så er det i din egen verden med kriterier der ikke følger med virkeligheden. Du er sgu da nød til at se på udgangspunktet af holdet, inden tilføjelserne, og så det fact at manden der sidste år reddede Milans røv gang på gang, ikke har spillet en eneste kamp pga skader.

"(af de 4 du nævner, som åbenbart er de eneste man må kigge på) hvoraf der kun er synderlige fremtidsperspektiver i Romagnoli - ergo har man fået forbavsende lidt for pengene."

Er du en idiot, altså helt alvorlig talt retarderet? i mit forrige indlæg tager jeg både Mauri og Antonelli med, samtidig med at jeg redegøre hvorfor de ikke er specielt relevante i forbindelse med debatten om de 90 mio, men hvis du absolut vil have dem med, så har jeg forklaret hvorfor de ikke tælder ned i forhold til hvad man har givet for dem.

Bacca har scoret 10 mål og lavet 2 assists i 22 kampe. Hvis det ikke er godkendt og retfærdiggøre hans pris, så er du jo ikke rask

Romagnoli er gået direkte ind i startopstillingen, og været vores bedste forsvarsspiller i hans første (halve) sæson, + han er ung så der er i den grad en fremtid i ham

Adriano har score 5 mål og lavet 2 assist i 20 kampe (dog som indskifter i flere kampe) Ser på minutter spillet så svaret det til 11.5 kampe, Og han står nu til at blive solgt for det dobbelte af hvad man gav for ham, efter kun 6 måneder. Et ganske udmærket afkast må man sige

Bertolacci er den eneste af alle de indkøb der blevet lavet i sommeren der ikke har levet op til forventningen/prisen.

Milan ligger kun nr 8 og det er ikke godt nok, men uden de ovennævnte indkøb havde man slet ikke været i nærheden af Europa, og da slet ikke "kun" 10 point fra CL.

Indkøbene har jo netop været med til holde hovedet ovenvande.


Disclaimer: OC du er selvfølgelig ikke retarderet, men det er en smule frustrerende når du, bevidst? vælger at se igennem/overse hvad der bliver skrevet, og samtidig glider fuldstændig af på de kritiske spørgsmål der bliver sendt mod dig.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
Fogh: syntes nu bestemt ikke Bacca lever på sin fart, han kan så meget andet og er mere en naturlig afslutter.
Jeg køber heller præmissen om at når man bliver 30 så går det ned af bakke! Afkast mæssigt har du dog ret, jo ældre man er jo mindre værdi i videre salg. Men hvorfor skulle vi sælge Bacca?
annonce
0