Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Fordi klubben skal sælge, før vi kan købe nye, og jeg vil hellere bruge 200-300 mio. kr. på en yngre profil med fremtidsperspektiv i.

Jeg synes, Bacca har gjort det OK - lidt som forventet med det prisskilt.

Jeg køber ikke den med, at han kan holde nuværende niveau i 5-6 sæsoner endnu. Det virker slet ikke realistisk.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Det ville i mine øjne være tåbeligt at sælge Bacca. Måske han ikke har 5 sæsoner tilbage men 3 er slet ikke usandsynligt, i mine øjne virker han mere som en spiller der lever på sin Målnæse som Pippo og Crespo end som en spiller der lever på sin fysik og hurtighed..

Uanset, Milan skal tilbage til top 3 inden for de næste 2, 3 år og dertil skal man bruge en spiller der kan score de nødvendige mål her og nu, og ikke om 5 år. Jeg vil våge og påstå at det Bacca er det absolut bedste man kan få til den pris.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
I Italien er både det fysiske aspekt og tempoet lavere, hvorfor det ikke er urealistisk (ej hellere uset) at spillere leverer på højt plan til midt i 30erne.

Dertil kommer at de kan have en meget vigtig rolle som mentorer for de yngre spillere.
Et godt eksempel er Thiago Silva der flere gange har sagt at han skylder meget af hans succes til Nesta og Maldini, fordi de lærte ham at forsvare.

Jeg er virkeligt nysgerrig efter at hære hvilke spillere du hellere ville have i Milan i stedet for fx Bacca.

Han har i min bog præsteret rigtigt godt, pånær nogle kampe hvor han lå som ene angriber. Det kunne man dog sige sig selv og det tilskriver jeg Miha.

Jeg må konstatere at vi befinder os på forskellige planeter, hvis du ser det som et godt træk at sende Bacca videre.
Analysen for efteråret må have som overskrift at vi ikke er gode nok til at score på vores chancer. Din løsning er så at skibe vores bedste angriber afsted til PL.
Igen af nysgerrighed - hvordan mener du at den udfordring skal løses?

Skrevet af Rossoneri
I mit univers lever Bacca bestemt ikke på sin fart. Han lever af en god spilforståelse og gode afslutninger. Han kunne på det punkt minde mig om Inzaghi omend han (Bacca) er bedre til at indgå i det opbyggende spil, mens Pippo var et niveau over Baccs på de førnævnte parametre.
Skrevet af Martinovic
Vi ser tydeligvis meget forskelligt på Bacca. Jeg mener, han slet ikke deltager nok i det opbyggende spil. Han er god som presspiller, men alt for ofte forsvinder han ud af kampene.

Jeg ved ikke, hvor meget Thiago Silva lærte af Maldini og Nesta. Jeg ved heller ikke hvem i Milan, som Bacca skal lære noget.

Bacca er en profil i Milan, men ingen verdensstjerne, som kan gøre en forskel på lige vilkår som Menez i sidste sæson. Bevares han har scoret nogle mål, men også brændt mange direktører. Jeg falder ikke på halen over hans præstationer for Milan.

Det er altid svært at pege på, hvem vi skal have i stedet, hvis han bliver solgt. Det kommer an på, hvilken træner vi har og hvilket system, der skal bruges.

En skam Jovetic sidder på bænken i Inter. Ham ser jeg gerne i Milan.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Kæmpe suk hvis Milan ansætter Lippi. Han kan umuligt gøre det bedre.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg synes snarere man skal bygge videre på det man startede med i sommers. Det kan da også ærgre ekstra meget, i kølvandet på Luiz Adriano-transferen, at Monaco ikke indløste optionen på El Shaarawy, så havde man haft ca. 30mio€ at ”lege” med i dette vindue. Til det kan det siges at Finninvest for første gang har mødt alle delegerede fra det asiatiske konsortie i dag, hvor endnu en investor skulle have slået til. Forhandlingerne skulle være ongoing gennem hele natten, og tager det rigtig fart bliver de udsendte fra Finninvest nogle ekstra dage i Shenzhen, Kina. Som sagt – jeg ligger hovedet på blokken, og forudser et positiv slutresultat inden vi rammer d.1.marts.

Rygterne går mest på afgange, og det hænger nok formentlig sammen med den tynde tråd, som Sinisa hænger i. Jeg er blevet Sinisas største fan, lige siden rygterne om Cunte startede. Vi slår i øvrigt Fiorentina i weekenden. Så ved i det, ingen grund til at starte flimmerkassen.

Dog er der poppet et navn op de seneste dage i Milano, og det er en vis hollænder, 20-årige Anwar El Ghazi fra Ajax. En højrekantspiller med fart i støvlerne, fysisk drøjde og et højt teknisk niveau. Bagsiden af medaljen er det sløve tilbageløb og hans egen personlighed. Han er dog uomtvisteligt et spændende navn, og summen på 10mio€ burde være overkommelig for Milan at betale. Galliani skulle allerede have haft en snak med hans agent, og El Ghazi vil gerne skifte til Milano.

Det kræver dog at Galliani har held med at offloade i hvert fald en af Cerci eller El Shaarawy.

Forventet starter til weekendens sikre sejr mod La Viola:

Donnarumma; Abate, Aléx, Romagnoli, Antonelli; Honda, Kucka, Bertolacci, Bonaventura; Niang og Bacca.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ville elske Conte i Milan, han vil gøre det bedre end Sinisa tror jeg. Selvom jeg mener at Sinisa ikke kan stå ansvar for at vi har været uskarpe og ikke scoret på vores chancer, som burde havde gjort at vi havde vundet 3 i streg.
Skrevet af Lentini
Jeg ville hade at se Cunte i Milan. Virkelig hade det. Jeg bryder mig overhovedet ikke om hans kværulerende altid forudrettet personlighed. Jeg bryder mig ikke om måden han spiller fodbold på – og Cunte/Berlusconi i skøn forening? Hans tabermentalitet med Juventus i Europa var mindblowing. Alle var altid bedre end lille Juve, som aldrig havde en chance. Og alligvel peb han lårfede stråler når han skulle afgive marginalspillere som Quagliarella, når han ville have nye bedre angribere, så man kunne være mere konkurrencedygtige europæisk. Han kunne ikke fatte han ikke måtte have en trup på 40 mand.

Han er slet og ret en idiot. Jeg håber på enorm succes til sommer for det italienske landshold, så ham og hans toupé kan fise af til England og Premier League.

Det ser i øvrigt ud til at Antonelli får sig en konkurrent/backup til sommer i form af argentinske, Leonel Vangioni, som før har været på tale i Milan. Han er transferfri til sommer, er formentlig ikke for dyr i løn, og har et fornuftigt niveau(bedre offensivt end defensivt). Ikke nogen stor transfer, men en fin reservespiller.
Skrevet af Rossoneri
Læste godt Vengioni historien, som jeg finder en smule underlig. Hvad skal vi dog ned en tredje venstreback?

Og er Zapata ude med karantæne? Ellers må man endnu engang stille spørgsmålstegn ved Mihas konstante rotation i forsvaret. Ikke just noget der skaber stabilitet og ro. Noget som formentlig ville være kærkomment hos en 16årig keeper.
Skrevet af Martinovic
Abate og De Sciglio til højre og Antonelli og Vangioni til venstre. De Sciglio har ikke fungeret særlig godt i venstre side.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Som grundprincip ser jeg også helst backs med rette fod om man kan formulere det sådan, så indlæggene kan blive slået på første berøring.
Skrevet af Rossoneri
I det regnestykke mangler der lige at man tager stilling til Calabria som klart må ses som fremtidens mand.

Virkeligheden er jo også at De Sciglio primært anses som venstre back på både lands- og klubhold. At han dertil, med succes, også kan bruges i højre side er jo blot en bonus.

Men lad os nu se - vi er nok ikke de eneste der kunne være interesseret i at signe en 28-årig back med landskampe for Argentina, på en fri transfer.
Skrevet af Lentini
Calabria er naturligvis en spiller som man skal overveje. Spørgsmålet ligger nok i om der er en Serie A-klub som vil give ham spilletid. Jeg er ikke meget for at sende han til Serie B. Slet ikke når han beviseligt er klar til Serie A fodbold.

Idag kom også det rygte jeg havde forventet og frygtet med Ranocchia. Vi vil gerne leje ham med købsklausul hvor Inter vil have en tvungen klausul på. Ranocchia har aldrig indfriet det potentiale man retteligt kunne forvente af ham siden de glade Bari-dage med makkeren, Bonucci. Modsat Bonucci, som hele tiden har lagt på har Ranocchia nærmet stået stille i sin udvikling siden dengang.

Jeg er sgu ikke videre vild med det selvom det var forventet.
Skrevet af Martinovic
Ranocchia er langsom og kluntet. Klart nej tak.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Milan bør gå efter Atalantas Gomez. Dygtig spiller med et hurtigt antrit.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Håber Donnarumma kan udvikle sig, så vi også får en mirakelmager. Handanovic er en mur for Inter. De er heldige med ikke at være nede med to.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Ny kæmpe chance til Atalanta. Frusterende.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Billigt point de fik med sig hjem. Øv.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Foggy

Papu Gomez er absurd god, eksempelvis er han med klar afstand banens bedste markspiller i kampen mod Inter i dag. Men han passer jo overhovedet ikke ind i et system med en flad 4-mands midtbane.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce
0