Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Håber også Milan går væk fra det åndssvage system.

Tilbage i en 4-3-1-2. Han kan sagtens spille trequarista eller wing i en 4-3-3. Meget dynamisk og bevægelig spiller. Mærkeligt ingen større klub har hentet ham endnu. Han var også god for Catania.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Han var ringe i Metalist og sidste sæson i Bergamo var ingen åbenbaring - dog har han været god i år. Det var han også imod os. Han er dog en klassisk wing, men det kan vi vel også få brug for når vi skifter system hvert kvartal.

Donna skal nu nok blive god. Det er han allerede, i øvrigt. Det som Handanovic gør godt i denne sæson er at han hiver de vigtige redninger frem i rette øjeblik. Han er i min optik deres klart bedste spiller i denne sæson, fordi han hæver niveauet når det er påkrævet.
Skrevet af Rossoneri
Håber også Milan går væk fra det åndssvage system.

Tilbage i en 4-3-1-2.

Hvad er det der gør at du vil tilbage til et system der på ingen måde fungerede for os? Målene pev ind om ørene på keeperen, hvilket ændrede sig da vi begyndte at spille med wings.

Vores store problem har herefter været at vi ikke var skarpe nok i afslutningerne - det kan næppe tilskrives den ene system eller det andet.

Det kunne synes at du, uden nogen logisk begrundelse, bare har bestemt dig for at det skal hedde 4-3-1-2. Heri fravælger du fuldstændigt at skele til relevant historik, fornuft, statistik og i det hele taget realiteter.

Du var for nylig ude i et postulat om at vi slet ikke havde truppen til 4-4-2, hvilket naturligvis, med undtagelse af et tydeligt førstevalg på højre wing, er helt skudt ved siden af.

Hvad er det egentlig du forventer at få ud af tilbagevenden til et system der ikke har fungeret for os, kombineret med salget af vores bedste spillere til fordel for en række spillere du har set på en FM16 wonderkids liste?
Skrevet af Martinovic
Du behøves ikke tale ned til mig. Det har du intet belæg for, Rossoneri.

Jeg er ikke fan af en flad firemidtbane, fordi den ikke giver særlig meget beskyttelse til forsvaret. Det er derfor, langt størstedelen af holdene i Serie A har en mand foran forsvaret.

Alle hold brænder chancer. Det er ikke årsagen til, at vi ikke ligger højere i tabellen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Du behøves ikke tale ned til mig. Det har du intet belæg for, Rossoneri.

Jeg undrer mig blot over at du gang på gang bare kaster ud at vi skal spille 4-3-1-2.

Og dine pointer herfor, hvis der kommer nogle, holder ikke ift realiteterne. Lad os starte med statistikken:

Vi har i indeværende sæson spillet otte kampe med udgangspunkt i 4-4-2. I disse otte kampe er der scoret syv mål. Eller 4-4-2: 8 kampe / 7 mål imod = 0,88 pr. kamp.
4-3-1-2: 9 kampe / 13 mål imod = 1,45 pr. kamp.
4-3-3 / 4-5-1: 7 kampe / 6 mål imod = 0,86 pr. kamp.

Jeg tror de fleste vil være enige i at vendepunktet ift vores forbedrede defensiv, har været at give vores backs bedre støtte i form af wings. Det er i hvert fald en påfaldende forskel de to scenarier imellem.

Når vi har spillet med en 3-mands midtbane (både 4-3-1-2 og 4-3-3 / 4-5-1), har det været med en regista. En spiller der pr. definition skal være et kreativt omdrejningspunkt og ikke er prioriteret til at støtte det centrale forsvar. Vi har allerede haft dialogen omkring NDJ vs Montolivo og dét at spille med en mediano kontra regista.

Du har ganske ret i at en lang række hold i række spiller med en 3-mands midtbane. Som jeg lige kan komme på, er det dog kun Empoli der har udgangspunkt i en 4-3-1-2. Dertil kommer at Inter og Juventus benytter sig af systemet til tider. Deri ligger der en kæmpe forskel.

Alle hold brænder chancer. Det er ikke årsagen til, at vi ikke ligger højere i tabellen.

Igen et postulat, hvor jeg mener du skyder ved siden af målet og ikke forholder dig til fakta.

Vi er det hold i Serie A der skaber 4. flest chancer pr. kamp (14,7 afslutninger). Af dem er det kun i snit 4,4 der er inden for rammen. Eller med andre ord - 30% af vores afslutninger rammer målet. Ud af de 14,7 chancer, formår vi så at omsætte 1,32 til mål eller 9%. Tager vi sammenligningen i Top10 (chancer / % på mål / % mål) ser det således ud.

Napoli: 17,3 / 35% / 12%
Inter: 13,6 / 32% / 9%
Juventus: 16,1 / 32% / 11%
Fiorentina: 15,1 / 34% / 13%
Roma: 14,4 / 38% / 13%
Sassuolo: 12,6 / 33% / 10%
Empoli: 13,7 / 31% / 9%
Milan: 14,7 / 30% / 9%
Lazio: 12,9 / 33% / 10%
Chievo: 11,3 / 29% / 12%

Som du kan se, har vi den dårligste udnyttelsesprocent af alle hold i Top10.
I samme Top10 er det kun Lazio der har en dårligere defensiv statistik. Men da vi, som vist ovenfor, har forbedret vores defensiv markant efter vi er skiftet væk fra 4-3-1-2, er det vel meget fair at konkludere at vores problem rent faktisk ligger i at vi ikke er skarpe nok - eller...?

For mig at se ligger en stor del af forklaringen på vores skuffende placering, i manglende evne til at levere i "must-win" kampe. Herunder at omsætte de chancer vi skaber, til mål og dermed resultater. Lad os tage et par eksempler (chancer / resultat):

Milan - Bologna: 17 - 7 / 0-1
Milan - Verona: 17 - 11 / 1-1
Carpi - Milan : 11 - 20 / 0-0

Med 9 point i disse nylige kampe, havde vi haft 36 point - kun 2 point færre end Fiorentina på 4. pladsen og 3 færre end Juve på 3. pladsen.


Der kan være en række grunde til at vores spillere ikke er skarpe nok - manglende træning, manglende evne fra træneren til at sende fokuserede spillere på banen, manglende professionalisme fra spillerne m.m. Det kan vi principielt kun gisne om.

Jeg tror dog der er rimeligt sikkert at sige at hverken et systemskifte eller frasalg af nogle af vores bedste spillere til fordel for yngre talenter skulle være løsningen.


Skrevet af Martinovic
Jeg går ikke så meget op i tal og statistik, men fint du gør. Manglende skarphed kan oftest forbindes med manglende kvalitet.

Det er kun fint med mere støtte til vores backs, så de ikke behøves være så offensive. Vores backer er nemlig et af klubbens svage punkter. Denne position har altid været nedprioriteret i Milan, desværre.

I en 4-4-2 er kanterne som udgangspunkt offensive. Bonaventura har gjort det fint fra venstre kant, mens det slet ikke har fungeret i højre side. Niang fungerer ikke derude, og Cerci er et flop.

Den centrale midt har ikke rigtig fået fat i noget. Kucka har været vores bedste spiller derinde. Han er ikke nogen stjerne, men han har leveret varen. Jeg håber ikke, klubben forlænger med Montolivo.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg går ikke så meget op i tal og statistik, men fint du gør.

Det er jo en afspejling af den virkelighed du selv refererer til. Det er simpelthen for letkøbt at sige at man "ikke går op i tal".
Du kan have din egen mening men ikke dine egne fakta.

Der er absolut intet der understøtter det du siger, hvorfor det heller ikke giver meget mening at blive ved med at køre rundt i det.

At du så fortsætter med at kaste om dig med helt og holdent subjektive holdninger om forskellige spillere, gør bare dit input endnu mere ubrugeligt.

Jeg håber vi skifter tøjsponsor.
Jeg håber på flere egern på og omkring stadion.
Jeg håber de vil servere candyfloss til kampene.
Jeg håber på fuglekvidder hver morgen.
Og sådan kan vi blive ved med at spilde hinandens tid....
Skrevet af Martinovic
Nu er du jo bare en klovn - en arrogant og bedrevidende en, føj.

Du kan proppe dine statistikker op, hvor solen ikke skinner.

Det er helt og holdent subjektivt, da du aldrig kan sætte størrelsen på chancer i bås. Om Milan så havde 50 chancer indenfor målrammen, fortæller det aldrig, om de chancer var på to eller 25 meters afstand.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Bedrevidende - tja, jeg har i hvert fald sat mig ind i tingene.

Det er helt og holdent subjektivt, da du aldrig kan sætte størrelsen på chancer i bås. Om Milan så havde 50 chancer indenfor målrammen, fortæller det aldrig, om de chancer var på to eller 25 meters afstand.

Var det ikke bedre at indrømme at det du siger, bare ikke helt holder vand ift virkeligheden?

At du nu er ude i en udredning af at de pågældende tal ikke skulle være repræsentative for virkeligheden, er vel egentligt bare ynkeligt.

Men nu prøver jeg lige at være den voksne her og få snakken tilbage på noget der minder om en konstruktivt spor.

Er det din holdning at vi ikke har et problem ift manglende skarphed?

Er det din holdning at vores problem er at midtbanen ikke giver nok støtte til forsvaret (og ultimativt at vores problemer skyldes vores defensiv)?

Hvad tror du de positive og negative effekter ved at skifte til 4-3-1-2 vil være?

Hvis vi solgte Bacca, hvem mener du vi skal forsøge at hente i stedet og hvilken performance vil du forvente af vedkommende (mål og assists)?

Skrevet af Martinovic
Den voksne? Langt størstedelen af dine indlæg vidner om en forkælet snotunge, der vil vise pøblen, at han er den kloge og bedrevidende.

Var det ikke bedre at indrømme at det du siger, bare ikke helt holder vand ift virkeligheden?


Gå du bare op i dine statistikker.

Er det din holdning at vi ikke har et problem ift manglende skarphed?


Selvfølgelig har Milan et problem i forhold til skarphed. Vi mangler for fanden kvalitet over hele linjen. Størstedelen af Milans spillere burde rende rundt i Atalanta.

Er det din holdning at vores problem er at midtbanen ikke giver nok støtte til forsvaret (og ultimativt at vores problemer skyldes vores defensiv)?


Milans problem er 1) Der mangler kvalitet over hele banen 2) Der er ingen balance på holdet. Defensiven er alt for sårbar over for omstillinger 3) Defensiven er Milans største problem. Den mangler kvalitet og rutine.

Hvad tror du de positive og negative effekter ved at skifte til 4-3-1-2 vil være?


Positivt: En mere kompakt central midtbane, der er sværere at overløbe end to centrale midtbanespillere. En registe til enten at være den sidste ankermand og/eller til at styre opspillet.

Det negative er, at vi har dårlige backer, som hverken kan udfordre mand-mand eller slå et indlæg. Abate er og bliver aldrig en kvalitetsback.

Hvis vi solgte Bacca, hvem mener du vi skal forsøge at hente i stedet og hvilken performance vil du forvente af vedkommende (mål og assists)?


Det kan jeg ikke sige på siddende røv. Bacca har gjort det OK i forhold til prisskilt, men når manden runder 30 og forhåbentligt har et par gode sæsoner endnu, så vil jeg hellere sælge ham for 200-300 mio. kr. og undersøge markedet.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Haha - hygger i?

Foggy snakker ud fra hvad hans ønske ideal er mens Rosso snakker om den faktiske verden. Det er da klart i bliver uenige.
Skrevet af Martinovic
Måske 4-4-2 aktuelt virker bedst, men min personlige, subjektive mening er, at den formation ikke bringer os i top3 på noget tidspunkt. Hverken i denne eller næste sæson.

Hvem andre end Milan og Atletico Madrid bruger en 4-4-2? Den formation er gledet af mode for flere år siden.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
"Pøblen" - hvad i al verden er det dog du taler om??!!
Havde du tænkt dig at jeg skulle erklære mig enig i ting jeg mener er lodret forkert? Og er der nu noget galt i at være klog?

Defensiven er Milans største problem. Den mangler kvalitet og rutine.

Det kan næppe diskuteres at vi på spillersiden savner en makker af en vis kvalitet ved siden af Romagnoli. Men jeg kan ikke forstå at du bliver ved med at insistere på at årsagen til vores dårlige placering skal findes i defensive problemer.
Ens defensiv må vel måles på hvor mange eller få mål der lukkes ind - enig?

Efter vi skiftede væk fra 4-3-1-2 er vores defensiv (ift mål der bliver lukket ind) på niveau med de bedste i ligaen.

Og her er det igen at jeg føler jeg må "råbe op" omkring dit ønske om at spille 4-3-1-2. Du siger at vores defensiv er det store problem - men du ønsker at skifte tilbage til et system hvor vi led rent defensivt. Jeg antager at du selv kan se det ret åbenlyse paradoks i det....

Skrevet af Martinovic
Ja, Milan eller Mihajlovic har måtte omstille sig pga. vores svage defensiv.

Ud fra et statistisk synspunkt kan man altid vurdere, om ens defensiv er dygtig eller dårlig.

Det er blevet bedre, men det skyldes også, at backerne har mindre offensive pligter, fordi vi spiller med kantspillere. Det ærgrer mig, da det i moderne fodbold er vigtigt med wingbacks, der kan skabe bredde og overtal på kanterne.

Milans defensiv sejler - særligt på dødbolde. Italiensk fodbold er om nogen stedet, hvor defensiven er et holds ankermand. Det er primært derfor, at Inter ligger så højt.

Jeg har ikke fidus til 4-4-2, fordi balancen stadig mangler. Kucka er en 8´er, der støder med frem og også er tilbage. Montolivo er i mine øjne heller ikke brugbar, hvis Milan skal i top3. Bertolacci fylder alt for lidt, og De Jong har ikke ramt tidligere sæsoners niveau.

Der er alt for mange spørgsmålstegn ved dette Milan-hold, at det er helt tåkrummende.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Qatar fonden som ejer en del af Cerci skulle være blødet op på deres tidligere standhaftige nej til et lejemål af Cerci. Der skulle komme nyt omkring det imorgen.

Det kunne sætte lidt gang i transferne. Med Cerci i Genoa ville de kunne sælge Perotti til Roma. Yderligere kunne Gervinho være på vej til Luiz Adrianos kinesiske klub hvilket ville åbne for et skifte af El Shaarawy til Roma. Dette vil betyde at Milan rent faktisk kunne effektuere deres planer omhandlende El Ghazi fra Ajax.

Så er der spørgsmålet vedrørende Mexés. Dagligt kobles han sammen med aftenens modstander, som er meget smalle i deres centerforsvar. I tilfælde af en afgang af Mexes er planen tilsyneladende Ranocchia. Hidtil har der været forespørgsler, men ingen konkrete forhandlinger.
Skrevet af Martinovic
Vil Roma både ham Shaarawy og Perotti?

Kender ikke noget til El Ghazi, men hvis han ikke koster alverden, er det vel værd at prøve. 188 cm er ret højt for en kantspiller at være.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det tyder på det.

Jep, det er forholdsvis højt, men han er nu teknisk meget dygtig, er meget hurtig og har en god fysik - meget spændende spiller, som dog har en lidt svær personlighed. Han skal naturligvis fylde mere på, blive mere moden etc., men talentet er uomtvisteligt.
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Ift dit håb om en diamant så udelukker El Ghazi ikke det heller da han kan dække begge kanter og kan spille som en hængende angriber også.

Jeg fandt på youtube scout nation, hvor du kan få et lille udpluk hvad han kan. Men der vises naturligvis ikke hans slendrian indstilling til defensivt arbejde, som kendetegner lidt den selvfedme, der er lige vel rigeligt af, i El Ghazi.
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/78494/milan-block-vangioni

Ser ud til Vangioni er i hus.

Lad os håbe han ikke er en ny Felipe Mattioni.

http://www.football-italia.net/78499/adriano-closer-roma

Her burde vi være med. Væsentligt opgradering i forhold til Abate.
Mojn do!
Skrevet af Emilfu
Har du set Adriano spille for nyligt?

Nogen opgradering vil jeg ihvertfald ikke kalde det
annonce
0