Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Meget sjovt at se Milan i en 4-4-2. Lader til at særlig Bonaventura har godt af, at have mere af banen foran sig. Honda gør sig også langt bedre på en højre midt end fremskudt.
Jeg kan desuden godt lide Niang, selvom der er kanter der skal slibes. Masser af pondus og opportunisme i ham. Det skaber også noget plads til Bacca, som lever i de rum der skabes og virkelig er kommet i gang.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bishop
Bacca er vores nye Super Pippo og lad ham endelig fortsætte med at bompe et godt stykke op i 30´erne.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Bacca er vores nye Super Pippo og lad ham endelig fortsætte med at bompe et godt stykke op i 30´erne.


Haha. Jeg har aldrig set nogen skrive bombe med p før :-)
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Haha! Hov Mancini - var det langefingeren der blev vist frem mod publikum da han blev hånet på vej ud. Elegant.
Skrevet af Old Bull Lee
Det er fordi det siger BOMP hver gang Bacca river Inters forsvar/Murillo et nyt ***hul. Han bomper løs mand!!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Som altid er der noget negativt ved en sejr over et andet tophold.

Nu mener Galliani og Berlusconi, at holdet er komplet, og vi er mesterskabskandidater.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Haha præcis!!!

3 år i Norge har ikke gjort noget godt for min stavning....
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Nej hvor er det en fantastisk aften, JA TAK hvor er det fedt at banke lorte Inter med 3 mål... og så på en aften hvor man ingengang føler at man toppræsterede i 90 min. Vi spillede en super anden halvleg hvor vi holdt Inter fra chancer udover deres latterlige straffespark! Første halvleg derimod var ikke fantastisk, men heldigvis slog vi til på vores eneste chance.

Dejligt med 3 points, lad os nyde sejren. Men på onsdag skal vi altså i kamp igen og her venter Palermo en meget svær udebanekamp. En kamp som skal vindes, inde 2 hjemmebanekampe.

Sikke en aften, mom for mig var Alex. En kæmpe i forsvaret og scorede vores første mål. Ellers syntes jeg man man må rose hele holdet for en solid præstation, Kucka bør også fremhæves. Og til sidst må man bare sige at det vist var meget godt vi ikke solgte Niang :D

Sådan AC Milan, klasse.
NB lad os også lige rose tv3sport 1 for dækningen, fedt intet mindre.
Skrevet af Martinovic
Kucka fylder så meget mere end Bertolacci. Ingen tvivl om, at Monty og Kucka skal starte.

Alex snupper også prisen som kampens spiller hos mig. Kommer i vejen for meget og scorer et mål. Eneste fejl var den dårlige tilbagelægning til Donna, som kunne have kostet.

Niang spillede sig også op efter pausen. Sikke et løbepensum.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Fandme også lækkert at man ikke blev vidne til de ellers så klassiske gummiben, der har hærgret de sidste snart mange år., idag troede holdet på sejren. Bacca sagde det godt inden kampen og viste den helt rigtige indstilling. Han vidste han nok skulle score for han tror altid på det. Det skal han bare lige have banket ind i knolden på sine medspillere. I dag så man en indstilling og tro på sig selv man ikke har set de sidste 3-4 år.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Lagde I mærke til den store tifo med Mark Hately (hvorfor han var hevet frem fra gemmerne, ved jeg i øvrigt ikke)?
Pudsigt nok så lignede den jo rigtigt meget situationen omkring Alex´ mål.
Ja - lige et lille kuriosum her i de sene aften-timer.
Skrevet af Lentini
Tak, Rosso. Som forventet mangler han format. Nu klagede han over Sarris manglende format og gjorde sig som moralsk talsmand for de homoseksuelle. Hvordan forklarer han den finger han sendte afsted imod Milan-tilhængere? Det er okay når man er presset, eller? Han er simpelthen noget af det mest fissede, så at slå Mancinis Inter betyder lige den tand ekstra.

Men en fantastisk morgen at vågne op til og jeg under virkelig Sinisa den succes.

Nu gælder det om at bygge videre på entusiasmen og holde skruen lige i vandet uden at blive for kåde. Der venter en svær kamp i forvirringens højborg, Palermo, om nogle få dage.

Vi skal nok havne i top 6 men CL er for meget forlangt. Det kræver ekstreme formdyk fra de andre og jeg regnede ud ved midten af sæsonen at vi skal holde et snit på 2,47 i den anden halvsæson. Det virker for meget forlangt.

Men top 5 og en eventuel pokaltriumf vil ikke være så ringe endda.
Skrevet af Bek
Hej folkens.
Nu er jeg som sådan ikke tilhænger af AC Milan, men har et spørgsmål, som egentlig har undret mig en del, som jeg satser på, at i kan svare mig på.

Hvordan kan det være, at deres logo på trøjen nærmest ligner et engelsk ridder-mærke..

Kan ikke forstå de ikke bruger deres alm. logo. Kan i forklare mig, hvorfor de har dette på trøjen. Der må være en forklaring på dette :)

På forhånd tak
Kan du ha` det rigtig godt
Skrevet af Martinovic
Det er Milanos våbenskjold / by-emblem. Mener det er det, det hedder.

Milans logo fremgår i næste sæsons trøje.
Mojn do!
Skrevet af Bek
Har bare ofte undret mig over, at de har valgt at have dette på trøjen i stedet for deres normale logo.. Synes egentlig det ser lidt fjollet ud, i stedet for deres flotte normale logo..
Kan du ha` det rigtig godt
Skrevet af Martinovic
Det falder heller ikke i god smag. Heldigvis skulle Milan vende tilbage og bruge klubbens logo næste sæson.

https://jaysjerseyblog.files.wordpress.com/2011/02/art-inter-gi.jpg?w=604

Inter har tidligere haft en tredjetrøje med Milanos våbenskjold.
Mojn do!
Skrevet af Bek
Det kunne jeg godt forstille mig. Ville være okay at have det på trøjen, men ikke der, hvor det er placeret.. Så kan sagtens forstå, at ikke alle er helt tilfredse med det.

Mange tak for svaret. =)

Det er til gengæld en grim trøje - specielt logoet.. Fy-føj (lige for at fedte mig lidt ind hos AC-fansene) =)
Kan du ha` det rigtig godt
Skrevet af Pirlo21
Alex og Kucka fortjener stort ros for deres indsats igår, ja hele holdet gør. Men jeg vil gerne fremhæve vores unge angriber Niang. Som udover sit oplæg samt mål, også bidrog med et kæmpe arbejds raseri.Knægten løb helt fantastisk meget uden og med bold. Og selvom han har sine mangler, så må man sku rose ham for endnu engang at gøre en forskel. Så det der med at han kun gjorde 2 positive ting igår, den holder på ingen måder i min bog.
Niang er en rigtig holdspiller som arbejder stenhårdt for sit hold. Han har sine tydelig mangler og dem skal han arbejde med at forbedre, men knægten er i en god udvikling og gør rent faktisk en forskel!
Når det er sagt, så glæder jeg mig rigtig meget til at få Balotelli og især Menez tilbage i topform. Så får vi en hel anden dybde i vores angreb og en Bacca-Menez duo tror jeg virkelig kan blive skræmmende sammen.

Ellers må man sige at det er svært at få armene ned efter kampen igår. På så mange fronter var denne sejr livsvigtig. For det første hentede vi 3 points på Inter og reducerede deres forspring til 5 points, stadig et pænt hul de har til os - men ikke umuligt at tro vi kan hente dem.
For det andet så kom Roma ikke længere væk fra os og selvom de vandt i denne runde, så var de langt fra imponerende og jeg tror bestemt ikke de er ude af deres krise. Fiorentina hentede vi sørme også 2 points på, hvilket gør at de faktisk "kun" fører med 6 points. Og så trak vi faktisk også lidt fra Lazio og Sassuolo - hvilket også er vigtigt at huske på.

Nå nu gælder det næste runde, en svær kamp mod Palermo venter. Selvom Palermo ikke er ligeså fantastiske hjemme som de var engang, så er det på hjemmebane de henter deres fleste points. Så svært bliver det og vi har bestemt ikke være godt kørende på udebane denne sæson, jeg tror nu på 3 points.
Skal vi lige kigge på vores nærmeste konkurrenter og hvem de møder i næste runde: Sassuolo vs Roma, Lazio vs Napoli, Inter vs Chievo og Fiorentina vs Carpi.
Inter og Fiorentina vinder nok sikkert deres kampe. Men ellers har vi fine muligheder for enten at hente yderlig ind på Roma eller trække længere fra Sassuolo. Lazio burde også smide points mod Napoli. Så meget vigtigt at vi formår at hente 3 points næste spillerunde! :)
Lykkes det, har vi 2 fornuftige hjemmekampe inden udekampen mod Napoli.
annonce
0