Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
Ifølge Milannews stiller vi således op:
Donnarumma; Abate Alex, Romagnoli Antonelli; Kucka, Bertolacci, Montolivo, Honda; Niang, Bacca.

Hvis Honda så ryger på højre - hvem tager venstre? Bertolacci eller Kucka?
Skrevet af Magnifico
@ Lentini

Italien får en ekstra plads i CL næste sæson, hvis Napoli, Fiorentina eller Lazio vinder EL og samtidig ender uden for Top 3 i Serie A. I så fald for den italienske vinder af EL en plads i CL sammen med nr 1, 2 og 3 i Serie A.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af OC
@ Lentini

Italien får en ekstra plads i CL næste sæson, hvis Napoli, Fiorentina eller Lazio vinder EL og samtidig ender uden for Top 3 i Serie A. I så fald for den italienske vinder af EL en plads i CL sammen med nr 1, 2 og 3 i Serie A.


Jeg har altid undret mig - hvem/hvilket land bliver den plads så taget fra? Hvordan fungerer det lige i praksis.
La prende Vecino.
Skrevet af Lentini
@Maggen

Ok - tak for info. Så du kan ikke tilluske dig en CL-plads via en evt 4.plads, MM.

@Milanisti

Hvis det er de der 11 han vil smide på banen fra start vil jeg næsten anbefale ham at stille en diamant-midtbane. Kucka på højre? Og Honda på venstre? Det lyder ret sløjt rent offensivt.
Skrevet af Lentini
Galliani har desuden sendt vores "sportsdirektør" Maiorino til Argentina og besøge River mhb Mammana.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ OC

Jeg har altid undret mig - hvem/hvilket land bliver den plads så taget fra? Hvordan fungerer det lige i praksis


http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Download/Regulations/uefaorg/Regulations/02/23/57/51/2235751_DOWNLOAD.pdf

Se side 11/12 i ovenstående.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af OC
Tak Viola!
La prende Vecino.
Skrevet af Magnifico
Galliani har desuden sendt vores "sportsdirektør" Maiorino til Argentina og besøge River mhb Mammana.

Good luck, hold godt fast på tegnebogen.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Hvorfor? Han har en klausul på 10mio€ indført i sin kontrakt. Så dyrere end det bliver det jo ikke.

Desuden har man jo et fint forhold til River Plate.
Skrevet af Lentini
Nå – nu har jeg lige fået lidt tid, efter at mine piger har lagt sig til en formiddagslur. Har forsøgt at sætte mig ind i de seneste dages skriverier omkring salg af aktier i Milan, så lad os få det sat på dagsordenen.

La Repubblica har de seneste dage været ret aktive omkring aktiesalg af Milan – for nogle dage siden skrev de at aftalen med konsortiet bag Bee Taechaubol ikke blev til noget. Udover at thailænderen har problemer med at finde de aftalte 480mio€ til 48% af aktierne, har udskiftninger i investorgruppen og den finansielle krise i Asien sat sine spor og gjort aftalen en del mere kompliceret end som så.

Alligevel sidder man tilbage med følelsen af at det havde næsten også været for meget af det gode, hvis Silvio Berlusconi og Finninvest rent faktisk kunne hive sådan en aftale i land til den sum og derudover beholde aktiemajoriteten. Sandheden er jo også at Berlusconi vurdering af Milan til en milliard euro er skudt langt henover målet. Tager man Forbes’ vurderinger som sandheden er beløbet ca 225mio€ over den reelle værdi – og her snakker vi en værdi der er fastsat i maj 2015. Milans værdi er ikke steget i den tid, og vil sandsynligvis falde yderligere når man havner udenfor Champions League for tredje år i træk. Faktisk ville beløbet på de 480mio€ svare til ca. 60% af aktierne og dermed aktiemajoritet i Milan. Og mon ikke problemet med seriøse investorer hænger sammen med dette – hvorfor vil nogen give et massivt beløb uden at få den afgørende magt i klubben? Man får ganske enkelt ikke valuta for de penge man smider i potten.

I diskussionerne med Bee har der heller ikke været enighed omkring magtfordelingen i klubben. Umiddelbart vil jeg tro Silvio har presset den til grænsen, hvilket han naturligvis skal gøre når han ifølge aftalen vil have bestemmende magt i klubben – men ift. at levere 480mio€ og få minimal magt, virker det bestemt ikke urealistisk, som La Repubblica skriver, at man har svært ved at finde investorer som vil smutte med ind under Bee Taechaubols bud på klubben. Jeg refererer til La Repubblica fordi det var dem, som i sin tid breakede nyheden omkring aktiesalg af Milan, selvom klubben/Finninvest hårnakket benægtede det. Jeg kan dog ikke helt erindre om det rent faktisk var Repubblica som skrev at Bee kun kunne finde 180mio€ og dermed stod 300mio€ ”short” ift. aftalen.

Det opsigtsvækkende nu, er at La Repubblica, denne morgen skriver at Marina Berlusconi har blandet sig i salget af Milan – ret meget endda. Det er almindeligt kendt at Marina, i modsætning til bl.a. Barbara, ikke har den store kærlige affekt for Milan. Faktisk har det igennem årene blevet lækket at hun meget gerne så Milan solgt fra i Finninvest, hvor hun sidder som bestyrelsesformand. Marina er ikke hvem som helst, og hvis jeg husker korrekt, har hun en formue som smider hende ind blandt de 20 rigester kvinder i verdenen.

Berlusconi-familien har gode venner indenfor den kinesiske regering, og det er der iblandt at Marina og Finninvest tilsyneladende har fundet investorer, som er klar til at smide penge i klubben. Mere konkret skulle det være 600mio€, men modsat sagaen omkring Bee, fjernes alt ”italiensk” styrende i klubben. Dvs. at Silvio max opretholder en position som ærespræsident, og kineserne indsætter præcis de mennesker de vil til at lede klubben, og Marina vil have lukket aftalen forholdsvist hurtigt.

600mio€ vil også svare til ca.75-80% af aktierne i den reelle værdi af Milan. Om det realiseres, afhænger dog igen af den gamle – jeg kan godt forstå at han har trukket den langt med Bee, for kunne han hive 225-250mio€ mere ud end den reelle værdi, var det er forsøg værd. Men han vil sandsynligvis ikke finde mange indenfor Finninvest, som ikke synes om idéem, fordi klubben AC Milan har længe været en rød klud i ansigtet på dem, taget i betragtning, de massive underskud klubben genererer. Tidligere har Silvio dog vist sig meget stædig, så konklusionen må være at fortsættelse følger...
Skrevet af Martinovic
Vildt med tre hovedstødsmål i Verona-Inter. Heldigvis to af dem til hjemmeholdet.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Kom så Hellas!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
I øvrigt fedt med Giampaolo ´kan du se mig´ Pazzini og Luca ´kan du høre mig´ Toni i front.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Bum – det tog ikke lang tid for Finninvest at søsætte en afvisning af La Repubblicas artikel vedrørende Bee og kinesiske investorer. Lidt af en bredside, de får sendt afsted.

Ift. det fodboldmæssige er det da fint at Inter og Fiorentina tilsyneladende har et kapløb gående om hvem der hurtigst kan lukke Roma og Milan ind i kampen om tredjepladsen.

Det anstrengte forhold mellem ledelsen i Fiorentina og Paulo Sousa må gerne fortsætte, mens Mancini gerne må fortsætte med at være de homoseksuelles talsmand alt imens han flipper fingeren til hvem som helst, der håner ham, og skælder ud på sine uduelige angribere.
Skrevet af Martinovic
Jeg gad godt være fluen på væggen i Inters omklædningsrum for at se, om det er Melo eller Mancini, der råber højst.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Hvorfor? Han har en klausul på 10mio€ indført i sin kontrakt. Så dyrere end det bliver det jo ikke.

Hans klausul er nu 12 mio, men River var parat til at gå ned på 10 mio ifm forhandlingerne med viola. Om det er også er gældende nu, hvor Milan og også Napoli er interesserede, er et spørgsmål. Og så er der spørgsmålene om delejerskab og andel af indtægt ved evt videresalg, som blev det brydende punkt i viola-forhandlingerne. Så det er ikke så lige til, som det måske umiddelbart kunne se ud til.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Napoli interessen har nu ikke været rapporteret til at være videre dybdegående.
Di Marzio melder nu om en 10mio€ klausul i hans kontrakt – en fordobbling af det Milan havde håbet på ifbm Mammanas forlængelse med River. Det beløb vælger jeg at holde mig til, da Di Marzio vanligtvis har en god hitrate hvad sådan ting angår.

Jeg er nu ikke videre bekymret over forhandlingerne, hvis man vel og mærke finder til rette på 10mio€ - der kan River mig bekendt ikke stikke videresalgsklausuler ind, fordi deres egen frikøbsklausul er blevet aktiveret af Milan.

Så hvis vi rent teoretisk siger Milan smider 7mio€ - hvor River vil have inkluderet videresalgsklausul på 15-20%, så vil det i den optik være smartere og billigere af Milan, bare at aktivere 10mio€-klausulen. Så vil et eventuelt salg være helt egen fortjeneste.
Skrevet af Milanisti
Hold kæft det holdt hårdt. Men 3-3 mod Verona - Inter tabte også point i dag.
Skrevet af Martinovic
Deres pointtab er kun noget værd, hvis Milan selv kan vinde. Det plejer ikke være nemt mod Udinese.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det her ligner også en typisk kamp, hvor Milan smider point.

Off-topic: Ham argentineren som bliver rygtet til os, hvordan vurdere i ham?

Jeg må desuden være ærlig at sige, jeg ikke vil ha vi bliver solgt til kineserne, fordi at jeg er bange for vores bedste spillere bliver solgt derovre.
annonce
0