Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
@ Pirlo

Jeg syns godt vi kan tillade os at være en smule mere kritiske, fordi af hvad jeg forstår kom vi igen sløvt ud til kampen. Det har vi efterhånden gjort flere gange end godt er.

Nu begynder det sammenpresset program i januar også at komme med sine efterdønninger. Kucka er ude imod Genoa med hvad der skyldes overbelastning. Niang vurderer man dag-til-dag. Det er to spillere i form, og umiddelbart kan jeg ikke se nogen opretholde det niveau de to har, hvilket gør at det skader hele holdet.

Jeg ser med lidt gru frem imod Genoa-kampen. Og med vores sædvanlige held har Suso og Cerci naturligvis skruet støvlerne ordentligt på til den kamp.
Skrevet af Pirlo21
@Lentini jo jo du har da ret i at vi godt kunne have gjort mere de første 45 min mod Udinese, men så dårligt var det altså heller ikke og Udinese havde kun en chance i den halvleg som jeg husker det.
Men selvfølgelig skal man være kritisk over for resultatet og at vi ikke fik mere ud af det de første 45 min!!

NB fremragende indlæg du havde omkring vores økonomiske krise, og hvis man gerne vil læse mere om milans økonomi så kan jeg klart anbefale følgende link - dog skal man være forberedt på at det er dyster læsning!

http://www.milantifosidanmark.dk/MTDforum/showthread.php/1575-Milans-%F8konomi/page249
Skrevet af Bishop
Jeg giver ikke specielt meget for ham inde på den danske Milan forum. Han er notorisk sortseer, og har dødsdømt Milan de sidste 5 år. Han skriver det samme hvert eneste år, og havde man spurgt ham inden sommerens transfervindue så havde han sikkert været klar på at sætte sit hus på højkant, havde man væddet om Milan havde lavet så massive investeringer.

Ligesom der findes sofatrænere der tror de ved bedre end de virkelige trænerne, så findes der også en del sofaøkonomer i disse tider hvor FFP og diverse rigmænd præger fodbolden.

Dermed ikke sagt at både sofatrænere og sofaøkonomer kan have ret sommetider, men jeg synes ikke at ham på det danske Milan forum har formået at overbevise mig om at han skulle være meget andet end en der nyder at sole sig i opmærksomheden han får derinde og egentlig ikke bidrager med specielt meget brugbart. Når han på nu 4 år i træk proklamere at næste år så er det slut og nu kommer Milan til at kapitulere og sælge alle sine spillere osv, så kan jeg ikke andet end ryste på hovedet.

Mht til Udinese kampen, så er jeg enig, holdet gjorde en ganske god indsats, og selv inden pausen var det slet ikke katastrofalt. At man ikke får scoret 2 mål i anden halvleg er absurd. Sjældent har jeg set et hold presset så meget i bund. Men det var jo bogstaveligt talt også en stolpe ud kamp.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Hvad med ham \´transferguruen\´? Turnerer han stadigvæk rundt derinde også.
Skrevet af Pirlo21
Hey gutter det var altså ikke for at snakke om niveauet inde på Milantifosidk, at jeg linkede dertil!
Det var udelukkende pga økonomitråden, hvor der er et par brugere derinde som er godt inde i den snak og de skriver på dansk 😃 om man mener de har ret m.m er en anden snak.

Nå, jamen søndag går det jo igen løs og vi skal selvfølgelig vinde over Genoa. Skader driller os og derfor ser vi måske balotelli fra start. Fiorentina og Inter mødes i den sene kamp om søndagen og hvis vi skal tro realistisk på at vi kan kravle op i tabellen så skal vi slå Genoa , inden den umulige udebane kamp mod Napoli.

Lad os håbe skaderne til kucka og niang ikke er slemme!


Skrevet af Old Bull Lee
Jeg gætter på at Genoa tager point fra os, og vi tager point fra Napoli.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Jeg kunne godt se os smide point imorgen - vi har de seneste år haft det noget besværligt med Genoa. Desuden bekymrer overbelastningen på centrale emner på holdet. Kucka, Abate, Jack og Niang hænger lidt i bremsen og skal erstattes af spillere der endnu ikke har præsteret på højere niveau; De Sciglio, Bertolacci og Balotelli.

Synes Napoli-kampen ligger for langt fremme til at spå - hvor tåbeligt det end lyder - men vi skal gerne have nøglespillerne på 100% og de skal først igennem kampe mod Juventus og Villarreal. Og stor bredde tilbyder Napoli trods alt ikke. Sarri skal til at dosere i denne vigtige del af sæsonen - spændende om han kan det uden resultaterne svinger for meget.
Skrevet af Lentini
En avis melder om en dristig manøvre fra Sinisa, hvilket er at Luiz Adriano starter mod Genoa istedet for Balotelli, i makkerskab med Bacca.
Skrevet af Old Bull Lee
Det ville være helt fint for mig at Adriano istedet for Super Mario
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Seneste nye ift. middagens kamp på San Siro imod Genoa, er at Niang og Jack er meldt klar til kamp, og indgår dermed i startopstillingen. Kucka når ikke at blive klar, og hans situation er desuden også kritisk ift. Napoli-kampen på San Paolo næste spillerunde. Abate bliver heller ikke klar, og erstattes af De Sciglio.

Formodet startopstilling: Donna; De Sciglio, Aléx, Romagnoli, Antonelli; Honda, Montolivo©, Bertolacci, Jack; Niang og Bacca.

Genoa har kun vundet en udebanekamp denne sæson, men har dog en solid defensiv – det er snarere offensivt det har knebet igennem sæsonen og uden Pavoletti(der i øvrigt rygtes til os) er de yderligere svækket, hvorfor Matavz kan få debut i morgen. Montolivo skal desuden passe på, fordi han står til karantæne med endnu et gult kort, og jeg vil nødigt tage til San Paolo med Montolivo i karantæne og Kucka ude med skade. Jeg kan lige forestille mig Poli og Bertolacci blive kørt over… Men den tid, den sorg.
Skrevet af Lentini
Med 14 runder tilbage, og i midten af februar begynder sæsonen også for alvor at skærpe til. De europæiske turneringer starter op igen, og vil give noget slitage på de klubber som deltager i hhv. Champions- og Euro-League(jeg vænner mig aldrig til det lamme navn). Vores egen januar-måned har også sat sine præg på specifikke spillere, som spillede meget fordi der både var ligaen og pokalturneringen at koncentrere sig om – heldigvis mødte vi Alessandria i semifinalen som kunne give en fin aflastning til centrale emner på holdet, og vi gjorde da heller ikke mere end højst nødvendigt.

Kigger vi et kort sekund på point-snittet på den anden halvdel af sæsonen, har vi lagt fint ud, selvom pointtabene i Empoli og hjemme mod Udine irriterer lidt, fordi det et eller andet sted, var unødvendige pointtab. Jeg fatter stadigvæk ikke at vi kun lavede et mål i anden halvleg imod Udinese – det er faktisk ret imponerende ineffektivitet.

Tager man et blik på snittet for anden halvdel af sæsonen, og skulle drage en konklusion ud fra det, ender vi som 4’er i ligaen, men det kan man ikke sætte sin lid til, idet Inters snit pt. svarer til en bundklub i en problematisk nedrykningskamp. Jeg forestiller mig ikke at de kan holde et så lavt snit i længden.

Jeg har ikke fidus til Fiorentina i længden. De virker allerede slidt, og transfervinduet i Firenze blev en mærkelig suppedas, hvor man godt nok fik kvantitet ind – men kvalitet? Det synes jeg ikke, og det er problematisk for Paulo Sousa at han allerede i efteråret måtte slidt lidt rigeligt på vigtige spillere. Ydermere har vintervinduet skabt noget uro på ledelsesgangen hos de lilla, fordi man igen fumlede rundt efter en forsvarsspiller. Man endte af omveje op med Yohan Benalouane, og det er da en okay Serie A-spiller, men så stopper rosen da også, og tuneseren må også forventes at være pænt kamprusten med den sølle spilletid han fik samlet sammen i Leicester.

Godt nok har Paulo Sousa været til møde, og friktionerne internt i den sportslige ledelse skulle være lagt på is, men der er uro i Firenze og fansene synes ikke at ville gøre det lettere for klubben, hvor man i et stykke tid har haft svært ved at skabe en synergi. Det kræver meget dygtigt arbejde af Paulo Sousa, og samtidig står de overfor et par svære kampe imod Spurs i Euro League. Den må de gerne vinde, fordi bredden i Fiorentina er ikke til at køre på i Serie A og Euro League – det er breddespillerne ganske enkelt for dårlige i min optik.

Inter er en mærkelig størrelse – hidtil har de et snit der hedder 1,2pts. Pr.kamp i anden halvdel af sæsonen. Det er meget lavt for et tophold. Det virker lidt som om Mancini er læst – ikke at det overrasker, fordi hans spillestil har altid været lagt an på stål og offensiv individualisme. Hans problem er bare at hans offensivspillere ikke rigtigt fungerer kontinuerligt – Perisic har været en skandale, Jovetic en skandale – dog i lidt mindre grad, og samtidig har Mancini sendt offentlige lowblows afsted mod hans klart største angrebses, Icardi.

Jeg synes Mancini sejler, og han virker ærlig talt noget presset. Deres helt store problem er at de ikke har en katalysator på midtbanen, til at sætte fart i spillet, så man kan skabe overtalssituationer, hvor netop hans offensive spillere skal brilliere. Brozovic er det nærmeste de kommer, men han har aldrig været nogen regista eller kreatør, der sætter spillet – Mancini har et ønske om helt specifikke typer til specifikke roller, hvilket er en styrke i medvind, men en bét i modvind, da han sjældent kan bringe andre spillertyper ind. Éder synes jeg dog er et fornuftigt køb, fordi man ved han kan lave mål, og hans bevægelighed kan gøre at Icardi bare skal sørge for at sætte bolden i kassen, fordi han mangler noget i sit link-spil. Desuden glæder det mig også at Handanovic nu begynder at vise menneskelige tegn, idet han gennem sæsonen har lavet de ”rigtige” redninger, dvs. at han har vist mesterklasse med store redninger på helt afgørende tidspunkter i rigtig mange kampe for Inter. Inter har dog fordelen af at ikke skulle koncentrere sig om europæiske, på ligefod med os.

Min favorit til 3.pladsen hænger på Roma. Spalletti har givet noget ro på bagsmækken, selvom det dog langt fra er videre overbevisende, det som Roma leverer. Der virker dog bare til at være en anelse mere kølighed(hvilket er svært nok at skabe i notorisk besværlige Rom) – selvom de skal ud i kampe mod Real Madrid, hvor jeg tror de kan skabe en gedigen overraskelse, så har de en større bredde at trække på. Romerne kan hvile lidt i at selvom de ikke spiller prangende, så skaber de resultaterne.

Vi skal hænge vores hat på, at vi fortsat lægger mere og mere på. Pt. synes jeg vi spiller bedst af de 4 nævnte, men vi har stadigvæk vores frygtelige naivitet at slås med til tider – derudover er det os som er mest presset, fordi vi har mest der skal indhentes i det ræs. Det virker urealistisk at skulle nå en top 3, men snuppe et par pladser synes jeg ikke er urealistisk, tager nuværende form i mente. Overbelastningsskaderne som synes at poppe frem nu, er også bekymrende fordi vi har ikke bredden til at lade nøglespillere hvile, og det er et kæmpe problem at Jack allerede lider af træthedstegn på nuværende tidspunkt, fordi sidst blev han erstattet med Kucka placeret på en for ham, aparte position.

Modsat de andre nævnte, har vi også kun 4 søstremøder(3 på hjemmebane) tilbage i sæsonen – men pt. synes de store hold ikke at være vores største problem. Det er snarere kynisme og koncentration imod mindre mandskaber. Top 3 er en drøm, ikke urealistisk - men næppe videre sandsynligt.
Skrevet af Martinovic
Fiorentina-Inter skal ende uden vinder. Ellers er løbet kørt. Top6 skal som minimum i mål, så Lazio skal holdes på afstand.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Løbet er da så absolut ikke kørt hvis enten Fiorentina eller Inter vinder. Nuvel, en uafgjort er at foretrække men det er lidt en konklusion at rive ud af ærmet når der efter denne runde er 39pts at spille om.

Lazio har jeg ikke fidus til. De skal spille i Europa og har alle andre søstre, pånær Napoli tilbage.

Men ligaen er da absolut interessant at følge i år med mesterskabaræset og kampen om CL-kval.
Skrevet af Martinovic
Måske ikke, men Milans bundniveau er lige så lavt som i de andre sæsoner. Positivt er det, at topniveauet er blevet bedre, hvilket kan ses på resultaterne.

Økonomisk vil top3 være en gave til klubben, men et eller andet sted vil Milan have bedre af en sæson uden forventningerne i Champions League, så holdet kan modnes uden større pres. Milan har et holdi udvikling, men mangler mange stjerner/profiler, hvis klubben skal blive en fast bestanddel af top2.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Er meget spændt på dagens kamp. Genoa har haft et overraskende godt tag på os de sidste sæsoner, så vi skal selvfølgelig være klar fra start og ikke spilde en halvleg som vi på sin vis gjorde mod Udinese sidste weekend.
Vi skal selvfølgelig vinde og beholde forspringet til Lazio på 7 points. Det er yderst vigtigt.

Niang starter i angrebet sammen med Bacca og de Sciglio starter på højre back.

http://www.acmilan.com/it/breaking_news

God kamp til alle

NB lige pt syntes jeg bare vi skal tage en kamp afgangen. Top 3 tror jeg ikke rigtig på, men der nu ingen grund til at opgive den. En runde afgangen og så må vi se når vi nærmer os de sidste 6-7 runder hvor langt der til 3 pladsen!
I fodbold kan alt ske, bare se Roma som for cirka en måned siden stank for vildt, nu har de vundet 4 kampe i træk!
Skrevet af Martinovic
Bacca på rette sted og 1-0.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Det er stadig et under at Perin ikke er blevet solgt endnu.
´
Flot mål af Bacca, omend opspillet ved rimeligt random
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Tak for kaffe Honda! Hold da op et drøn. Herligt at lukke kampen nu.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Sinisa sagde igår, tror jeg, at Honda burde skyde lidt mere på mål.
Skrevet af Old Bull Lee
Skift nu ud Miha. Vores spillere er trætte og halvskadede.. Den her kamp skal bare køres stille og roligt hjem.
"Old Lull Bee"
annonce
0