Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Old Bull Lee
Sinisa sagde igår, tror jeg, at Honda burde skyde lidt mere på mål.


Det var da et godt råd, kan man sige. Var det ikke hans eneste skud på mål i kampen?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Så skete det, mine damer og herrer. Menez på banen for første gang i sæsonen!
"Old Lull Bee"
Skrevet af piktaber
Det var da et godt råd, kan man sige. Var det ikke hans eneste skud på mål i kampen?


Han startede kampen med et kanondrøn fra stående lige mod trekanten. Mener faktisk at det var det efterfølgende hjørne der førte til målet.
Skrevet af Lentini
Så hold dog nullet for fanden! Træls.
Skrevet af Old Bull Lee
Han startede kampen med et kanondrøn fra stående lige mod trekanten. Mener faktisk at det var det efterfølgende hjørne der førte til målet.


Det er rigtigt. Perin nåede lige at få den over sammenfoldningen.

Og så scorer Cerci, af alle spillere. Ad ad adadadad. Ellers en god kamp af il ragazzi.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Genoa scoringen irriterer, men nu 7 kampe uden nederlag samt max pres på Fiorentina og Inter.
Skrevet af Lentini
Stillingen i Firenze må gerne holde, som den er nu.

Generel fin indsats idag. Sjovt nok kritiseres på Alex og Romagnoli for målet. I min verden er det en dårlig parade fra Donna efter en sløset clearing fra De Sciglio, som idag ellers så bedre ud end længe.

Jeg fangede ikke episoden efter kampen, men Sinisa skulle have været edderspændt rasende på Mario på vej ud af banen pga dennes fobi for defensivt arbejde.

Dejligt at se Menez tilbage igen.
Skrevet af Martinovic
Med en bagkæde hvor tre af fire er italienere og en italiensk målmand er det under al kritik, at der ikke blev kommunikeret bedre. De Sciglio var ikke presset og burde have ladet bolden passere, så den var røget over baglinjen.

Genoa havde endda chancen for at udligne til sidst. Det er ikke godt nok.
Mojn do!
Skrevet af piktaber
Skrevet af piktaber
Jeg fangede ikke episoden efter kampen, men Sinisa skulle have været edderspændt rasende på Mario på vej ud af banen pga dennes fobi for defensivt arbejde.


Jeg så godt at han rasende vandrede ned ad sidelinjen, men kameraet klippede væk da det så ud som om at han henvendte sig til Honda, hvilket ikke gav den store mening, men det gør det på den anden side heller ikke hvis det var Balotelli. Di Sciglio var da om nogen manden der (foruden hans involveren i målet) skabte kaos de sidste minutter (havde så vidt jeg husker også tung andel i det sidste hjørne).
Skrevet af piktaber
hvis det nu skal ende med en sejr har jeg ikke noget imod at det tipper denne vej.
Skrevet af Martinovic
Nu bliver tredjepladsen svær, men med Inters elendige form kan vi sagtens overhale dem i tabellen.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
I forhold til nuværende form, så mener jeg ikke top 3 er umulig, vi spiller lige så godt som både Viola og Roma. Men vores trup er yderst såbar så meget kommer til at afhænge af skader.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Yetilover
Nu bliver truppen dog heldigvis lidt bredere med Menez tilbage og Zapata kan sagtens være i forsvaret imod sub-top hold. Midtbanen er der hvor det ser utrolig tyndt ud når det kommer til alternativer imo.
Skrevet af Serpente
Jeg lever fint med at viola tager 3.pladsen, men det er langt fra afgjort. Personligt tror jeg roma er en større konkurrent, og hvem ved måske tager vi pladsen fra dem den sidste dag i vores indbyrdes. Vi har en god stime, og kontinuiteten har gavnet os. Faktisk frygter jeg at vi kan ødelægge det hele for os selv ved at bryde den. Sinisa vil til at spille nyt system, og det er ikke en ide jeg kan lide. Han har vundet mig lidt tilbage på sin side, siden han fandt et system og en fast stamme. Den tillid forsvinder dog igen hvis han fucker op her til sidst fordi han absolut vil spille 4-3-1-2. Han bør spille sæsonen ud med det der fungerer, og så kan han prøve det andet pjat til sommer.
Jeg er ellers utrolig imponeret over honda efter han afløste cerci. Han har været med i rigtigt mange mål. Noget som cerci ikke formåede. Først da han møder os som modstander selvfølgelig. Under inzaghi så vi også honda gøre det godt på kanten, og jeg synes vores defensiv er styrket med ham. I min bog er han den helt store forskel på efterårsholdet med cerci og så vores lovende forårshold. Det er altafgørende at så mange som muligt er med til at bringe mål og at de samtidig arbejder hårdt tilbage i banen. Cerci gjorde intet nyttigt, og det hele skulle komme fra jack, men nu er begge sider en trussel, og kan vi holde os skadesfri, så kan vi spille med om Cl med den nuværende taktik.
I morgen bliver endelig slutningen på endnu en saga. Hvor bliver det en lettelse at se nocerino smutte. Troede aldrig dagen ville komme, og fedt at vi nu kan gøre plads til vores unge talenter. Sinisa har allerede vist at han magter at bringe unge ind hvis de er gode nok, og det er en side af ham jeg kan li. Nu har vi ikke en halv bus med outlet siddende og spærre vejen.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af piktaber
Jeg sagde før sæsonen at jeg mener at bredden er dette holds styrke og jeg mener det stadig. Der er efter min mening ikke en eneste position, der ikke har en kompetent afløser.

Selvfølgelig er start 11´eren at foretrække, men det er absolut ikke Milan, der går ned på bredden.
Skrevet af Martinovic
Det skulle da lige være venstre back og den centrale midtbane. Bertolacci bidrager ikke med noget særligt. Vangioni kommer til sommer og så har vi to venstre backs.

Der er ikke en eneste nem kamp de kommende mange runder. Nu får vi at se, hvad holdet er gjort af.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Venstre kant er imo den største hurdle mht bredden. Jeg ser ikke nogen kompetent afløser for Jack. Er han ude, er vi meget svage. Menez er ikke et alternativ. I næste sæson ville man kunne dække positionen ved at have Vangioni på backen og rykke Antonelli frem.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
@Fogh, der har heller ikke været en nem kamp de sidste mange runder. Så derfor syntes jeg også man bør have en okay tiltro til holdet, især fordi vi generelt bare står bedre på banen og ikke giver mange chancer væk og kontrollere kampene bedre - selvom vores boldbesiddelse godt kunne være lidt bedre. Endvidere har vi en skarp offensiv og forhåbentlig er Menez også snart for alvor brugbar.

Det bliver nogle spændende runder vi skal igang med, det handler om at holde fast i top 3. Eneste problem er at vi i næste runde har Napoli, hvilket jo nok resultere i at Fiorentina, Inter og Roma øger afstanden til os. Derefter hedder vores program følgende: Torino (H), Sassulo (U), Chievo (U), Lazio (H), Atalanta (U) og Juve (H. Ikke nemt og det her vores sæson skal afgøres. Kan vi komme igennem det program fornuftigt, så tror jeg bestemt ikke top 4 er umuligt.

Spændende tid vi går imøde :)
Skrevet af MILANMILAN
I næste sæson ville man kunne dække positionen ved at have Vangioni på backen og rykke Antonelli frem.


Jeg tror rent faktisk nærmere at det bliver omvendt. Nu er det ikke meget jeg har set med Vangioni, men tror nu nærmere at det bliver ham der dækker venstrekanten fremfor Antonelli.

Ang. Napoli, så kunne vi trods alt ikke møde dem på et bedre tidspunkt, efter den mavepuster de fik mod Juve. Jeg tror ikke det bliver en gentagelse af kampen på San Siro, jeg håber at drengene kan levere en fremragende defensiv indsats, og så må vi tage den derfra.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
annonce
0