Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Når Mario spiller sådan her, er han simpelthen fabelagtig. Ærgerligt kontinuitet ikke er en del af hans ordbog.
Skrevet af Lentini
Hahaha elegant af Poli.
Skrevet af Lentini
Virkelig skidt. Midtbanen er helt væk idag. De Sciglio anonym, Monty sløv, Bertolacci rædselsfulde og Jack dårlig. Mario alene satte lidt liv i det- Bacca var elendig.
Skrevet af Lentini
Bum! Så blev spillerne sendt i ritiro som følge af dagens sløje indsats i Bergamo. Forståelig reaktion af Sinisa - men han må også kigge indad. De Sciglio på højrekant er bare ikke en løsning der skal bruges igen. Så må han shuffle med systemet så det passer til de spillere han har tilrådighed.
Skrevet af Lentini
Deprimerende indsats i dag i Bergamo ovenpå en deprimerende nyhed om Cesare Maldinis død. Det var beskæmmende at se så elementære pasningsfejl skabe så mange omstillingsmuligheder for Atalanta.

2 point i 4 kampe er slet ikke godkendt på nogen måde – den som irriterede mig suverænt mest i dag var Bertolacci. Når man vitterligt spillede så ringe som han gjorde, så skal man sgu ikke løbe rundt og skælde ud på dommeren konstant. Det var uhørt at se hvordan han konsekvent valgte den forkerte løsning hver evig eneste gang.

Problematikken omkring det meget smalle udvalg til 4-4-2, er ikke det eneste problem. De forskellige historier der kører i medierne vidner om at ledelsen i Milan ikke ved hvilken vej, man skal gå. Eller man er i hvert fald meget i tvivl om hvilken mulighed man skal vælge.

Silvio fortsætter hans all-italian ævl,og det er da på sin vis fint nok – det fjerner da ikke faktum at han i så fald ville skulle hente noget a la Tonelli, Sturaro, Vazquez og Pavoletti som minimum(hvis vi vel og mærke vil spille diamanten) og det kan stadigvæk blive en halv pebret omgang. Alt imens snakker Galliani løs om alle de ungdomslandsholdsspillere vi har og antal af Primavera-spillere?! Der er gået total tabermentalitet i den når vi forsøger at snakke succeshistorier frem i pressen alt imens vores førstehold lider endnu en nedsmeltning.

Det kunne være fantastisk hvis Milan rent faktisk kunne formå at danne en ungdomsafdeling hvor spillere ikke skal designes efter et vist system, men efter specifikke kvaliteter alt efter hvilken position og rolle de har på pågældende hold. Derudover ville det hjælpe ufattelig meget, hvis vores overordnede sportslige ledelse rent faktisk kunne udstikke et materiale, hvor alternativet til Plan A ikke er omfattet af et system, hvor der skal bruges signifikante andre typer(som fx wings).

Et eget personligt ønske er også at vi igen bestræber os på at hente spillere som har et vis karaktér og visse evner. Jeg kunne godt lide Carlos Milan idet det var kendetegnet ved teknisk fodbold.

Jeg gentager gerne at Silvio har alt muligt ret til at diktere en vis form for fodbold i form at et givent system og filosofi/koncept. Så kræver det bare at Galliani gør et arbejde hvori man følger op på disse ønsker. Det er godt nok vigtigt at man begynder at rette sig efter det, fordi så beskytter man også sin træner idet han følger de udstukne retningslinjer designet af Silvio – der igennem kan man skabe synergi, som vil være gavnligt for klubben.
Skrevet af Pirlo21
Det hele så ret fornuftigt ud for 4 kampe siden, det var ikke fantastisk eller noget.. Men vi virkede til at have et sammentømret hold hvor vores træner havde respekt og gejst og holdet havde en voksende tro på egne evner...Dette senarie var inden vi mødte sass, 4 kampe senere må man sige vi er faldet fuldstændig sammen og lige pt tror jeg Galliani overvejer om mihaj skal have sæsonen ud!

Det er død og pine frustrerende og pisse ærgerligt, for vi havde virkelig gang i en fornuftig sæson som gav håb for fremtiden. Nu virker det hele meget opgivende. Kendetegnende for de sidste 4 kampe er at vi har spillet en ok halvleg og en forfærdelig halvleg i dem alle, endvidere har vi været uskarp og ikke skabt chancer nok.

6 pladsen skal altså sikres, den må ikke glippe og efter Juve kampen har vi altså ikke et svært kampprogram. Holdet skal virkelig tage sig sammen nu, der stadig meget at spille for, en finale og EL.

Mihaj virker dog helt klart som fortid og hvis manden heller ikke får bragt noget optimisme og glæde tilbage i vores hold samt de resultater som minimum kræves så fortjener han heller ikke en sæson mere. At forlange en 6 plads med nuværende hold, er på ingen måder et urimeligt krav.

Lad hos håbe Juve kampen bliver vendepunktet!
Skrevet af Lentini
På papiret har vi ikke et let program efter Juve. Det er jo imod de mindre modstandere vi har været elendige.

Nu smides Sousa i spil til posten. Det virker usandsynligt trods der har været splid i Firenze. Men hans fodbold tiltaler mig dog..
Skrevet af Lentini
Problemerne blir da heller ikke mindre for Sinisa. Montolivo udgået med muskel problemer til dagens træning. Umiddelbart ligner det en central midt med Mauri og Poli imod Juve... Herregud for en elendighed.
Skrevet af ilsemprelaziale
http://www.football-italia.net/82411/berlusconi-picks-brocchi

Selvom jeg holder meget af Brocchi så vil jeg ikke kunne forstå hvorfor Milan prøver endnu en uerfaren træner.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Lentini
Det er der ingen som gør. Det er nok fordi vi nu vil lege all italian igen.

Men der er også ret stor uenighed idet Silvio, Galliani og Sacchi havde et lille get together efter Cesares begravelse. Silvio vil ha Brocchi, Galliani vil ha Lippi mens Sacchi foreslår Di Francesco.

Man kan meget let blive meget træt i hovedet af den ledelse Milan har.
Skrevet af Rossoneri
Hvad skulle ledelsen gøre i dette tilfælde? Vi har ofte alle travlt med at skyde på både Silvio og Galliani - ofte med rette. Men i dette tilfælde har jeg meget svært ved at se hvad man ellers skulle gøre.

Om man er i Mihas hjørne eller ej, må man vel overordnet konstatere at han ikke er bestået. Han lagde skrækkeligt ud, fik rettet lidt op før jul, havde en rigtigt god januar og til dels februar hvorefter alt faldt til jorden igen. I skrivende stunde er vi ét sølle point fra at være ude af det europæiske regnskab, med mindre vi leverer en overraskelse i Coppa´en.

Det sløve start kunne måske undskyldes med at han havde nogle nye principper han ville implementere. Den går bare ikke her når sæsonen så småt synger på sidste vers.

Med en mand som Miha, burde man kunne man forvente disciplin, struktur og væsentligt færre udfald. Det er bare ikke det han har leveret. Som Lentini skrev lidt tidligere, har vi jo netop fejlet når vi har stået overfor, på papiret, svagere modstandere.

Som leder har den gode serber simpelthen ikke fået det optimale (eller bare noget der ligner) ud af de ressourcer (spillere) han har til rådighed. Og hvad end han har / havde af filosofier og principper, så har han ikke formået at få dem implementeret.

Samtidig er det også meget svært at se hvad der skulle gøre at situationen ændrer sig.

Det må og skal enhver leder måles på - og her er der svært at komme frem til mere end én konklusion.

Dermed er det naturligvis Berlusconi & co´s opgave at tænke fremad. Der er vel samtidig ikke noget odiøst i at der er forskellige holdninger til hvem der skal overtage tøjlerne.

Vil Brocchi være et sats? Ja, det er svært at se anderledes på det. Vi må dog også forholde os til en virkelighed der omfatter at vi ikke bare kan vælge og vrage mellem trænere.

For mig at se er der to overordnede scenarier.

1) vi starter en opbygningsface hvor en række unge / yngre spillere får et ansvar og en rolle på holdet. I Dette scenarie skal vi nok også næste år satse på kvalifikation til EL med CL som en mulig bonus hvis vi overpræsterer. Her ser jeg egentligt at både Brocchi og EDF kunne være ganske fine bud idet de er vant til at arbejde med talenter. Det kræver dog naturligvis at der er enighed om målsætningen.

2) med "lidt" kinesiske penge i baghånden, går vi ud og investerer i mere etablerede spillere, med CL som målsætning. Her er de to førnævnte ikke de bedste bud, hvorimod Lippi med hans erfaring ville være mere oplagt.

Derudover kan der naturligvis være masser anf andre kandidater og meget kan ske mellem nu og sommeren.
Skrevet af Lentini
Hvad man ellers skulle gøre? Galliani kunne eventuelt tage sit fede Armani sæt og skride.

Man kunne eventuelt styrke den sportslige del ved ansættelse af en kompetent dygtig sportsdirektør, som rent faktisk ved hvad fanden han foretager sig.

Man kunne have en mand som forvalter 90mio mere fornuftigt og ikke bævler løs om at nu skal der være en forskel. Det kommer saftsuseme an på hvordan de 90mio er forvaltet.

Man kunne eventuelt lade være med at ansætte en træner hvis styrke ikke er den offensive del af fodboldspillet. Samtlige forsvarsspillere og defensive midtbanespillere har alle præsteret væsentlig bedre i år end sidste år. Offensiven halter dog - skader har ikke hjulpet på det.

Man kunne eventuelt lave et ordentlig januar arbejde ved IKKE at fjerne samtlige reserver til kanten og erstatte dem med pensionistkontrakten, Prince, der ikke er i nærheden af acceptabel form eller kompetence til kanten.

Der er sgu mere end rigeligt at skyde Galliani i skoen. Han er mere end almindeligt medskyldig, hvilket Silvios udtalelser også (overraskende) antyder.

Brocchi er ikke et helt håbløst valg. Han skal dog være smart nok til at fastholde det defensive grundlag Sinisa har skabt og lægge på offensivt. Det kan han måske også idet han hidtil har været succesfuld med offensivt spil på Primavera. De laver en helvedes masse mål på det hold. Til gengæld laves der også grelle fejl defensivt. Derudover er han fleksibel - de har vel nærmest været igennem samtlige systemer denne sæson, både med 3-mands forsvar, flad 4´er, diamant, trekant med 8´ere eller en 10´er. Cutrone ser også mere og mere spændende ud. Felicioli laver rigtig mange assists fra sin position på backs og der er flere lidt spændende typer på holdet.

Men hvis Brocchi skal være succesfuld kræver det sgu at den skaldede fladpande snart mander sig op og leverer er stykke acceptabelt arbejde. Han kunne passende slægte Barbara på hvor end det ikke tiltaler ham, med at omgive sig med kompetente mennesker der har større indsigt på visse punkter. Sabatini ville være rigtig fin i den sammenhæng - særligt fordi han er dygtig til at anvende sit netværk og hente spændende unge talenter. Det kan han - Silvio siger det er vejen frem og så må Galliani sgu spænde hjelmen en anelse.
Skrevet af Lentini
Dæleme lidt af en ilddåb for unge Locatelli at starte inde i fraværet af Montolivo. Men spændende er det sgu også - og lidt af et vink med en vognstang til Poli.

Læste om en statistik der siger at siden Niang blev skadet har vi kun scoret to gange i fire kampe. Nuvel, han er god, men er han virkelig så essentiel? Lidt af en øjenåbner i så fald hvis Niang har så stor betydning for vores offensive spil og mål.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Er det sikkert at han starter? Læste at Montolivo trænede med og forventes at blive klar.

Men møghamrende spændende. Tror dog ikke at vi får ham meget at se den kommende sæson - navnlig ikke hvis planen er at spille med tre på midten. Tvivler neget på at der er plads til både ham og Monty.
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Nej, det gør han ikke. Montolivo ventes klar alligevel. Så vi må væbne os lidt med tålmodighed.

Hvis vi nu spiller i Europa næste år vil der være rigeligt med plads til at give kampe til Locatelli også. Hvis vi kan få ham at spille 15-20 kampe næste år i alle turneringer vil det være rigtig fint. Så har han også mulighed for at vise at han er tilliden værd.
Skrevet af Pirlo21
Stærk opstilling vi starter med, men et skræmmende hold Juve har!
Alt andet end et nederlag vil være et super resultat!
Håber vi byder dem op til dans, men tør ikke at tro/håbe på noget. Vores sidste 4 kampe har væltet vores serie a kampagne fuldstændig og de gamle dårlige dyder er kommet igen!
Lad os håbe denne kamp kan være vendepunktet for resten af sæsonen.
God kamp til alle
Skrevet af Pirlo21
Stærk opstilling vi starter med, men et skræmmende hold Juve har!
Alt andet end et nederlag vil være et super resultat!
Håber vi byder dem op til dans, men tør ikke at tro/håbe på noget. Vores sidste 4 kampe har væltet vores serie a kampagne fuldstændig og de gamle dårlige dyder er kommet igen!
Lad os håbe denne kamp kan være vendepunktet for resten af sæsonen.
God kamp til alle
Skrevet af Rossoneri
Nogen der ved om dagens kommentator officielt er analfabet?
Liechtensteiner og Montolivio....??!! Det er jo DM i skolefodbold!
Skrevet af TR1986
Der var i tæt på at komme foran, men flot redning af Buffon.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af TR1986
Der kom føringsmålet.
Forza Napoli Sempre!
annonce
0