Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Fandme godt at foråret har ramt Norge og jeg kan bruge min dyrbare fritid på at køre MTB i stedet for at se Milankampe.

Den eneste passende reaktion på hvordan jeg har det efter de sidste 5 kampe og Mihas fyring er:
https://www.youtube.com/watch?v=3zWsTnSl9hk&nohtml5=False
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Det minder lidt om den scene fra Team America: World Police.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gaetano Scirea
Det kunne jo være at han mente det han skrev? Jeg ser gerne Barbara tage over. Tror sagtens hun kunne blive god for klubben.


Kan ikke se hvad problemet er, Berlusconi hyrede Mihajlovic til en fremragende 6 plads, (tror de færreste havde regnet med at Milan ville komme på top 10) også hyrer de også en verdensklasse træner i Brocchi, som lige kan slutte det fantastiske år af med en 5 plads måske.
34 SUL CAMPO
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Helt udenfor kontekst. Hvor i Norge bor du? Overvejer selv at rykke derop og kunne være fedt med lidt dos and dont´s.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg syntes i ligger lidt for megen værdi i de 100mil. nuvel det er mange penge for os dødelige. Desværre er priserne i dag voldsomt overskruet på dagens marked, at selv et sådan beløb hurtigt løber op. Skal man have kvalificeret spiller koster de hurtigt + 20mil ? stk (omend det stadig godt kan lade sig høre at finde nogle under). så en klub som Milan skal virkeligt tænke sig om når man handler ind, og jeg mener at man i den grad kan betvivle om Milan præsterede dette.

En check på 100m skal oveni også ses i forhold til det materiale man havde i forvejen og Milans tilfælde var det altså ikke prangende, man kan derfor disktutere om hvorvidt i ikke stod i en for dårligt position i forhold til at opgradere holdet til en CL plads.

Det er reelt kun pga. at Roma besluttede sig for at spille som en pose blandet slik at Milan, Fiorentina og Inter endte med at have en teoretisk chance. Men vi har jo alle set hvilken retning vinden blæser når Roma spiller op til deres rette niveau og så har Milan ikke en reel chance for at gøre sig gældende i en top 3. Top 4 var måske realistisk men heller ikke mere end det.
Skrevet af Bishop
Jeg bor 30 ca minutter vest for Oslo.

Jeg ved ikke hvor mange gode råd jeg kan give, min kæreste arbejdede i Oslo, inden jeg flyttede herop, så valget på bolig kom i sidste ende til at handle om hvor jeg fik arbejde, (således kun en af os ville have en pendlertid, først boede vi til leje, siden har vi købt et hus, stadigvæk tæt på mit arbejde. Men med bedre pendlermuligheder til Oslo.

Men det afhænger jo meget af hvor man er henne i sit liv og hvad man sætter pris på. Da vi købte bolig havde vi fået vores søn, og vi prioriterede en have, stort hus og fine naturmuligheder frem for et storbyliv med de goder det giver.

Men jeg har kun boet heroppe siden 2013 og har boet i samme område hele tiden, så kan ikke sige så meget omkring de andre oplagte byer som Bergen, Trondheim og Kristiansand.

Men altså vi er rigtig glade for at bo hvor vi bor nu, jeg har verdensklasse forhold for at køre MTB, 10 minutter på cykel til arbejde og vi har Drammen som en relativ stor by 10 minutter fra hvor vi bor og så Oslo 30 minutter den anden vej. Men det er heller ikke billigt, et hus for under 4mio eller lejebolig for under 10.000kr skal man være heldig for at finde.

Norge som land er jeg glad for at bo i, man skal selvfølgelig lige vende sig til de dyrere leveomkostninger f.eks. madvarer og alkohol. Men lønningerne er typisk højere ligesom at skattetrykket er lavere. Man betaler lidt for at gå til lægen, men generelt har vi været meget glade for sundhedssystemet. Sproget lærer man hurtigt, og langt de fleste forstår dansk udmærket.

Om vi bliver hængene for evigt ved jeg ikke, men umiddelbart har vi ingen planer om at hive teltpælene op lige med det samme.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Cool - tak.
Vi tænker selv på Stabekk, Høvik og Jar mens Bygdøy og Snarøya er ønskescenariet.

Min plan er at få en søn, sende ham på fodbold-akademi i Stabæk IF og derigennem videre til kontrakt i Milan.
Min kone synes der går lidt Piotr Wozniacki i den - det kan jeg ikke lige få øje på ;)
Skrevet af Bishop
He he sjovt du siger det, vi delte hus (to familiers hus) med Antoni Ordinas G19 træner for Stabæk, inden vi flyttede, han har været ganske succesfuld og var i spil som træner for A holdet, her da de skiftede sidst træner, valget stod eftersigende mellem ham og Billy McKinlay. Så du siger bare til, hvis du mangler lidt kontakter :D

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Galliani burde give Preziosi et kald hurtigst muligt og få afsat Suso for 10mio. Ikke alene ville det være en meget pæn pris, mildt sagt, og derudover anvender vi ikke kantspillere længere. Indtil vi skifter træner igen...

Due diligence til den amerikansk baserede kinesiske investorgruppe skal også påbegyndes. De værdisætter Milan på ca 700mio. Det tror jeg også Silvio gør bare lige med et plus af gælden oveni hatten.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Helt klart - lad os få ham skudt afsted. Det er
grats
penge for en spiller vi alligevel ikke skal bruge.

Det skal dog siges at Brocchi har meldt ud at han formentlig vil skifte mellem systemer. Han vil have fire i bagkæden, tre på midten og så være lidt fleksibel medde tre forreste.
Skrevet af Lentini
Ja iflg Skys Di Stefano som følger Milan tæt får han prøvet en del af i disse dage. Både diamant og nogle a la juletræet med Menez og Honda bagved en enlig angriber.

Di Stefano tror dog ikke at han vil kaste sig ud i større eksperimenter end at skifte til diamant og De Sciglio overtager venstre back. Jack skulle blive 10´er, men jeg ville egentlig gerne at Brocchi byttede rundt på Bertolacci og Jack.
Skrevet af Lentini
Brocchi bruger desuden, ligesom Sarri, drone under træningen.
Skrevet af Lentini
Ift sommerens mercato burde Tonelli og Saponara stå meget langt oppe på listen. Derudover en mezzala istedet for Poli som ikke vil forlænge.

Jeg tror i øvrigt Mario bliver signet på en fri.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg må ærlig sige, jeg ikke helt forstår, at Saponara står så højt på listen. Jovist, han har været god for Empoli i år (eller, fremragende), men I har jo forsøgt jer før med ham, og det var ikke just en succesoplevelse for nogen af parterne.

Hvorfor gå tilbage til en fuser - også set fra Saponara´s vinkel?

EDIT: Eller har I én eller anden forkøbsret?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af MILANMILAN
Vi kan købe Saponara 30% billigere end hvad en anden bejler byder. Han var jo ikke en fuser. Så vidt jeg husker spillede han stort set ikke. Jeg husker kun én kamp hvor han startede, hvor vi tabte mod Inter, og der var han bedste spiller på banen. At Inzaghi var en tåbe som træner og ikke brugte ham + han var skadesplaget ændrer ikke på at han er en klassespiller. Fuldstændig åndssvagt at lave en købsoption på 4 millioner euro med Empoli.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af MILANMILAN
Derudover skulle Galliani være involveret i Panama-sagen og have to kontoer der hhv. skulle være hedde "Genoa" og "Mino" - hvis det er sandt, er det simpelthen for dumt. Især hvis han rent faktisk har kaldt kontoerne dét! Så er han sgu dummere end først antaget, og slet ikke så crooked-smart som jeg forestillede mig.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, jeg synes nu, at en spiller købt til 7 mio. €, der spiller 8 kampe fordelt over to sæsoner, konstituerer en fuser - men okay, det er vel et definitionsspørgsmål.

Du har helt ret i, at han har været god for Empoli, og hvis I kan få ham for de der 8-10 mio. €, så er det bare med at slå til.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Saponara fik ALDRIG chancen i Milan. Sidste sæson fik han hel kamp imod Palermo, hvor han var kampens bedste. Balotelli har desuden skudt en drone ned til træning, håber han bliver savet over til næste kamp, han er så uduelig.

Der går rygter om Niang til PRL. Sælger vi ham, så viser det bare at den klub sejler. Niang har sammen med Bonaventura og Bacca stået for vores offensiv i den sæson og han er ganske ung.
Skrevet af MILANMILAN
Han har vist bare forsøgt på at skyde den ned, i sjov.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Rossoneri
Jeg er lidt imponeret over den support Brocchi har fået - ikke mindst af Prandelli som kalder ham "forudbestemt" til at være træner.

Det gør ham naturligvis ikke til en succes, men han har i hvert fald gjort et indtryk omkring hans taktiske kunnen. Noget som vil være kærkommen efter et trænerteam der ikke har haft sine forcer netop dér.

Anyway - det bliver spændende at se holdet foldet ud i en 4-3-1-2 på søndag.
annonce
0