Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Serpente
Man kan virkelig mærke at der er en meget afslappet holdning i forummet til de nye klubsalgs rygter. Vi var alle oppe og køre samme tid sidste og har virkelig været gennem mange følelser pga Bee. Så det er egentlig også naturligt at alle lader til at tænke : Lad os nu se noget konkret istedet for rygter.
Men hvad er stemningen egentlig overfor de nye købere i så fald at det blir til noget? Jeg har selv lidt svært ved at finde den rette glimrende.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Martinovic
Jeg er efterhånden ligeglad med, hvem der overtager klubben - bare det sker. Milan kommer ingen vegne, som det ser ud nu.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
Altså, noget skal jo ske. Det går jo ikke ligefrem den rigtige vej med økonomien. Faldende omsætning, et betydeligt svækket brand og de røde tal på driften bliver værre og værre år for år.
Det eneste vigtige, er vel at man får vendt den tendens hurtigst muligt. Så er det vel mindre vigtigt hvor ejerne kommer fra.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Slettet(042125212608)
V4e det er bare ikke nemt at vende det, det er vist andet steds. Det er ikke nok at skære ind til benet. Man er også nød til at sikre den indtjeningsmæssige side, som i øjeblikket er et kæmpe problem for de italienske top klubber, især dem der står udenfor CL. Vi ser igen og igen at disse traditions klubber må sælge ud af deres største profiler for overhovedet ikke at ende i fedtefadet i forhold til FFP

Man bliver simpelthen nød til at banke noget mere i bordet bl.a i forhold til stadionbyggeri - kommunen skal til at forstå at skal klubberne i diverse byer have en fremtid, så skal de give den famøse tilladelse. Ellers er det blot et spørgsmål om tid før det går rigtigt galt. Milano klubberne kommer aldrig særligt langt uden, og så skal de også få løst deres elendige omsætning af merchandise og brand. Sponsorater bliver klart ikke meget bedre end de er nu før klubberne bliver mere attraktive for virksomhederne, og Milano klubberne er nu inde i en meget ond Spiral hvad det angår.
Skrevet af Serpente
Ja det er klart. Min pointe er også bare, at dette ikke er en let opgave. Det vil kræve en vanvittig god forretningsmand, med et stort hjerte til klubben, for det vil næppe bare kræve et tilfældigt ejerskifte. Derudover vil projektet sikkert skabe et stort hul i lommen på investorerne. Vi skal jo huske at det er for stor en mundfuld for en af europas rigeste familier, så der skal virkelig noget specielt til. Det er dog betryggende at Berlusconi har dette for øje. Han vil kun give klubben videre, hvis køberen kan gøre det bedre end ham. Skal jeg se lidt logisk på det, så virker det også fornuftigt at vælge en rigmand fra Kina, og sætte turbo på Asien markedet. Men samtidig går de kulturforskelle også mig lidt nervøs. Det er et temmelig anderledes tankesæt der kommer ind, og økonomien derovre bølger på og ned i større grad. Det kan få konsekvenser senere. Mange er blevet ekstremt rige på ingen tid, og hvad der kommer let går let. Men som situationen er nu, er Milan vel nød til at gamble med fremtiden for ikke at ende deres tid som storhold.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Millenium
Kommer 6. pladsen egentlig til at give EL, hvis ellers Juventus vinder cuppen?
Skrevet af Martinovic
Ja, det gør den.
Mojn do!
Skrevet af Duck
Ja, hvis Juventus vinder Coppa Italia, ryger nr. 4 og 5 direkte i gruppespillet, og nr. 6 skal starte i 3. kvalrunde til EL d. 28. juli (Serie A starter 21. august).

Hvis Milan vinder, ryger de og nr. 4 direkte i gruppespillet, og nr. 5 starter så i 3. kvalrunde.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Serpente

Det kræver ikke at man har klubben i hjertet. Det kræver at man er en god forretningsmand.

Klubberne i Italien skal lære at arbejde sammen. England er et godt eksempel på dette. De sælger ligaen, ikke kun den enkelte klub.
Det kan man ikke finde ud af i Italien.
Man er også nødt til at arbejde sammen omkring at få gjort noget drastisk ved alt det "red tape" og bureaukrati man skal igennem hvis man skal have lov til at bygge et stadion. En ting er at det er vanskeligt at finde egnede steder at bygge stadion midt i de store byer, men processen er urimeligt langtrukken.
Det virker eks. vanvittigt at man på tre år stadig ikke er i nærheden af at kunne foretage første spadestik i Firenze, endsige have defineret det sted spaden en dag skal stikkes i jorden. På tre år! Til gengæld snakker borgmesteren løs om at nu skal man også snart holde et møde....
Det er jo ikke bedre i Milano, Rom, Napoli eller de fleste andre steder. Det må man samarbejde om at få gjort op med rent politisk.

Hvis man nu skal være helt ærlig, og se tingene fra en neutral vinkel, så er Serie a klubberne bare ikke særligt gode investeringsobjekter i dag, som tidligere. Milan opererer med et underskud på omkring 700 mio. kr. om året, Inter gør det ikke meget bedre på den konto + en gæld på mere end 3 mia. kr., Roma bløder omkring 300 mio. kr. om året. Tv-rettighederne er mindre attraktive i udlandet end tidligere, sponsorindtægterne er på vej ned og de store internationale sponsorer bruger deres penge i andre lande og ligaer, stadions er gamle og ikke up to date og landets økonomi bliver dårligere og dårligere år for år.
Serie A har store udfordringer disse år.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Den holdning som Foggy angiveligt har til et ejerskifte, deler jeg på ingen måde. Jeg vil snarere betegne det som farligt at ønske et ejerskifte, bare for skiftets skyld. Jeg vil nødig have en Erick Thohir vol.2 til at overtage fra Berlusconi. Der skal en mand/mænd ind med muskler, der kan rykke noget.

Det som der synes at foregå er at der er en forhandling i gang mellem Finninvest og et kinesisk konsortie, som har anvendt Salvatore Galatioto som mellemmand, der er en ret stor mand indenfor sport i Usa. Han har bl.a. stået for ejerskifte hos Chicago Cubs og Golden State Warriors. Ikke alene lægger han en plan for overtagelse, men også for en solid og holdbar forretningsplan, som i længden skal gøre pågældende sportsklub rentabel.

Hvem der er frontmand hos det kinesiske konsortie er endnu uvist. La Repubblica skød på Wanda Group, men det tog ikke mange timer før det rygte blev blæst til atomer med en afkræftelse fra Wanda Group selv – det virkede næsten ogsåfor godt til at være sandt hvis Wang Jianlin og hans tungtvejende kumpaner fik overtaget i AC Milan. Derimod er seneste navn Robin Li, som blev anført i medierne denne morgen. Og i disse rygter er det næsten ligeså interessant at lægge mærke til, når stilheden bliver larmende. Han har endnu ikke afvist sin indblanding, som frontmanden for det kinesiske konsortie, der iflg. Galatioto skulle være meget meget interesseret i AC Milan. Robin Li er ikke Wanda Group, men også en kæmpe spiller i Kina – han er manden bag Baidu, som jeg forstår er en kinesisk form for online søgemaskine, såsom Google.

Hans personlige formue er heller ikke for småbørn – næsten dobbelt op ift. Berlusconi familien og yderligere nogle milliarder foran fx Roman Abramovich. Altså har vi fat i en mand, der har lidt på kistebunden. Og når man siger konsortie, er der flere involveret.

Det skelsættende ved dette bud, og som er anderledes end budet fra Bee Taechaubol, er at kineserne går direkte efter magten fra start og ikke med samme generøse tilbud som Taechaubol. Der er forskellige bud i medierne, men budet skulle ligge omkring 700mio€ - altså væsentligt under den 1mia€ som Taechaubol bød og Silvio prissatte. Forbes har en vurdering på Milan i 2015 der ligger på ca. 775mio€ alt efter hvilken kurs der var på den pågældende dag. Det er naturligvis en større hurdle der skal forhandles her. Men ærlig talt så virker budet fra kineserne meget mere realistisk end den vanvittige angivne pris fra Silvio. Yderligere vil endnu et år uden Champions League yderlige forringe Milans værdi.

Galiatoto er meget optimistisk og siger at såfremt alt går vel kan handlen lukkes i løbet af 6-8 uger. Nøgleordet må være ”om alt går vel”. Kineserne vil meget gerne overtage i juni, så man rent faktisk har en mulighed for at plante sine frø på transfermarkedet – derfor er det denne gang Finninvest som får ultimatummer som de selv udstak til Bee Taechaubol. Yderligere hævdes det at Galliani vil forblive på sin post, uagtet at kineserne skulle få majoriteten med det samme. Om det er fordi de har tillid til hans evner, eller bare vil anvende ham som overgangsfigur er svært at blive klog på for nuværende.

Alt ovenstående kan dog vise sig at være fuldstændig ligegyldigt, fordi der er en mand som har the final say; Silvio Berlusconi. Hidtil har han kørt på at enten finder man en asiatisk partner, og satser internationalt eller kører man the italian style. Hidtil har han pure afvist at ville overlade majoriteten til andre end ham selv. Spørgsmålet er om han kan tillade sig at sige nej.

Milan værdi devaluerer år for år. Milan er i behov for kapital, hvis vi vil være sværvægtere igen. Milan har lige afleveret et regnskab hvor indtægten faldet 10mio€ og omkostninger steg 4mio€ med et minus på i alt 89mio€. Kan han virkelig tillade sig at sige nej til tilbuddet uagtet at han, som jeg forstår det og har læst sporadisk, vil afgive større andel til Vivandi af Mediaset. Det er det spørgsmål som alle venter at få svar på. Jeg er sikker på at Finninvest anbefaler et salg(det gør de sgu altid) – men Silvios veje er uransagelige.
Skrevet af Martinovic
Den holdning som Foggy angiveligt har til et ejerskifte, deler jeg på ingen måde. Jeg vil snarere betegne det som farligt at ønske et ejerskifte, bare for skiftets skyld. Jeg vil nødig have en Erick Thohir vol.2 til at overtage fra Berlusconi. Der skal en mand/mænd ind med muskler, der kan rykke noget.


Jeg skulle nok have uddybet det. Med ejerskifte skal det selvfølgelig være en, som ser perspektiver i klubben og ønsker at spendere på transfermarkedet og ikke mindst i et nyt stadion.

Milan vil ikke komme nogen vegne med Thohir ved roret.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ok, Foggy.
Skrevet af Gustenv@rius
Selvfølgelig er et nyt stadion på sigt en nødvendighed, men der er ingen undskyldning for at Milan ikke som minimum kommer op og kæmpe med om mesterskabet med den omsætning man kører med, selv uden CL bold.

Man er langt foran klubber som Napoli og Roma på indtjening, men samtidig er man endnu længere fra selv samme klubber når det handler om at indfri det potentiale klubben har, og ikke mindst på ledelsesgangen.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Gusten
Problemet er jo at det ikke bare er et spørgsmål omkring omsætning.
Milan har jo tilsvarende også udgifter der slet ikke står mål med butikkens størrelse.

Man kan selvfølgelig sagtens sige at man får noget mindre ud af de penge man bruger på spillertruppen, end man gør de fleste andre steder.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Gustenv@rius
Når man som Milan har ligaens næst største omsætning, så er der ingen undskyldninger for ikke at gøre det bedre end tilfældet er, og potentialet er der til at være første udfordrer til mesterskabet.

At man så på trods af alt dette ikke formår at drive det til mere skyldes så mit sidste, og vel sagtens vigtigste, punkt i mit forrige indlæg. Den totale mangel på kompetent ledelse.

Og netop den totale mangel på kompetent ledelse er hovedårsagen til at Serie A som helhed er i den nuværende forfatning.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Forretningen kan jo komme på det ønskede stadie. Milans asiatiske planer er velkendte, og Silvio Berlusconi har jo sigtet netop imod det marked, fordi Milan skulle have et stort uopfyldt potentiale i den verdensdel. Det synes ganske klart at man ikke har tænkt sig at geare ned på sine udgifter – tværtimod søger man kapital for at opretholde det ønskede niveau. Gusten har så evig ret i at der bliver fumlet gevaldigt med at få tilstrækkelig kvalitet ud af de penge man anvender.

Hvis Robin Li(nu antager jeg det er ham som frontfigur) og hans forretningspartnere får majoriteten over Milan, ville man kunne søsætte den markedsoffensiv imod det asiatiske marked som man ønsker. Jeg tvivler stærkt på at man vil kreere en konservativ defensiv kommerciel markedsplan pga. Milans nuværende økonomi, hvor plusser og minusser ikke går op.

Ift. stadion vil kineserne sgu nok få sig lidt af en brat opvågning, når de skal forsøge at gebærde sig igennem det italienske bureaukrati.

Det er en helveds masse hvis’er – alt afhænger jo at Berlusconis velsignelse. Det er da en interessant forhandling, men jeg synes diverse milanistas gør sig klogt i en vis skepsisme netop fordi Berlusconi har det sidste ord og et kæmpe ego. Det vil vælte noget af hans selvforståelse – selvom han skulle få en sølle post som ærespræsident.
Skrevet af Pirlo21
Standard
Ja sjovt er det ikke at være Milan fan. Sæsonen kan dog stadig reddes nogenlunde og 3 points vil i den grad lune. Sampdoria er dog i fornuftig form!

Lad os håbe holdet er klar fra start, er glad for vi stater med balo og Bacca samt samme forsvarskæde. Midten bliver spændende at følge, håber berto tager sammen. Ellers må man erstatte ham med Jack og få Menez eller Honda ind bag de to forreste.

Håber på en god kamp
Skrevet af Lentini
Vi kan lige tage startopstilling for prins Knud;

4-3-1-2: Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Kucka, Montolivo, Bertolacci; Jack; Balotelli og Bacca.

Midtbanen bliver af naturlige årsager interessant at følge. Specielt Bertolacci og Jack.

Brocchi siger desuden at 10´eren skal se sig selv som en angriber og ikke midtbanespiller. Jeg er spændt på hvor preslinjen vil blive lagt og desuden om Brocchi modsat Sinisa, kan få presspillet i Diamanten til at fungere.

Af naturlige årsager håber man på en sejr. Både for at lægge afstand til Sassuolo og yderligere for at give Brocchi en god start på sin tid.

I medierne nævnes det i øvrigt at Brocchi kun har fået til sommer fordi man ligger i forhandlinger med kineserne og de derved ikke vil være bundet af ham såfremt handlen går igennem.
Skrevet af MaggiMagg
er det selveste savicevic der har plads ved siden af onkel fester her til kampen ?
Skrevet af Rossoneri
Ellers må man erstatte ham med Jack og få Menez eller Honda ind bag de to forreste.

Tror det er sikkert og vidst at Menez har spillet sin sidste kamp i Milan-trøjen. Brocchi udtalte sig om bl.a. angrebskonstellation og 10er positionen, hvor han ser Bonaventura som det naturligve valg. Hertil nævner han at Honda kan spille både som 10er og til højre i et 3mands angreb.

Det man skal hæfte sig ved, er at Menez på intet tidspunkt nævnes i det interview. Han er næppe selv hellere interesseret i at være 3. (eller måske 4.) valg. Eksempelvis så vi jo mod Juve at KPB blev smidt ind bagved de to angribere.

Hans berømte/berygtede manglende professionalisme har endnu engang sendt ham ud i kulden.
annonce
0