Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg kan ikke se kampen i aften, kan se den står 0-0. Er det et resultat der reflekterer kampen?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg kan ikke se kampen i aften, kan se den står 0-0. Er det et resultat der reflekterer kampen?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Ja, ikke rigtig de store chancer. Svært at finde plads da Carpi som forventet står dybt! Men de så pumpede ud i slutningen af halvlegen så fortsætter vi får vi de muligheder vi skal have. Så skal kynismen være tilstede.
Skrevet af Lentini
Zzzzzzz.....
Skrevet af Serpente
Prince bag angrebet var som forventet ikke nogen succes. Godt set at tage ham ud. Det ligner en forventet uafgjort lige nu. Jeg vil gerne se en menez eller en adriano istedet for balo, der som sædvanligt er ude af stand til at skabe noget. Ved ikke om adriano overhovedet er på bænken, men han fortjener flere chancer.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Pirlo21
Menez ind for Bacca... hvorfor ikke Poli?? hvad sker der lige træner!!!
Skrevet af Lentini
Bacca skal ha klø for den krukkede attitude og den elendige teknik.
Skrevet af Serpente
Hvorfor helvede tager han Bacca ud. Han er den eneste spiller der scorer jævnligt . og dømme på hans reaktion, var han ikke selv instillet på at skulle ud
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Mauri vil da noget i det mindste.
Skrevet af Pirlo21
Enig Lentini, men giver stadig ingen mening at tage vore eneste targetman ud nu hvor der skal bolde ind i deres felt!! Endda vores topscore.... crazy brocchi
Skrevet af Lentini
Det forsvarer da ikke den krukkede attitude, at han for det første bander hele vejen ud for så at gå direkte i omklædning, mens Brocchi kigger langt efter ham. Uacceptabel egoistisk attitude ovenpå endnu en kamp hvor han ikke formår simple førsteberøringer. Jeg er møghamrende træt af det anarki der foregår i Milan. Gourcuff blev i sin tid frosset ud fordi han satte sig selv over klubben. Det er en tradition der gerne må komme tilbage.
Skrevet af Pirlo21
Så har man set det 0-0 på hjemmebane mod Carpi....

Fair nok at Prince fik chancen. Men at man ikke satser mere og ikke smider nogle flere offensive kræfter ind med fart det er mig en gåde. JEG FATTER DET IKKE!

Mauri for Prince, ok for man kan rykke Jack længere frem.
Menez ind for Bacca med 20 min igen!! (vores topscore og den eneste der prøver at komme til afslutning for os)
Locatelli ind for Poli i det 87 min...

Prisværdigt at de unge skal ind, men ikke når der står 0-0 i en kamp man bare SKAL vinde.

Menez eller Honda skulle have været inde for Poli, derefter skulle han været gået over i en 4-4-2 eller 4-2-4, med Menez eller honda på højrekanten....

Meget skuffende indsats holdet og meget skuffende indsats af Brocchi...

Skrevet af Milanisti
Hvis de her kinesere virkelig opkøber Milan, så må det første på listen være at skille sig af med Montolivo. En kaptajn, der bestemmer alt for meget i omklædningsrummet, men som samtidig er så svingende i sine præstationer og så elendig til tider.

Mauri har potentiale - det er en man skal vise tillid. Locatelli kunne man ikke se så meget til. Men det handler om at vise talenterne tillid, som fx Van Gaal gør med Rashford, Lingard osv. Det kan betale sig sommetider.

2 nye midtbanespillere til sommer - en defensiv og en playmaker. Ud med Montolivo og Boateng.
Skrevet af Milanisti
Og vi mangler virkelig en træner der kan give disse spiller den gejst, som de så tydeligt har manglet i alt for lang tid.
Skrevet af Pirlo21
Dybt uenig Lentini, den udskiftning gav ingen mening og at Bacca viser sin frustration er helt ok i min optik. Og Bacca er igen idag den eneste der er lidt en trussel for Carpi, så jovist spillede han ikke godt - men med 20 min tilbage hvor vi skal gå efter de 3 points så giver det ingen mening at tage sin topscore ud.... Nej det gør det ikke! Og at Bacca viser sin frustartion, er sku bare menneskeligt.
Skrevet af Lentini
Bacca havde ikke gjort en rigtig ting i kampen. Den udskiftning kan sagtens forsvares. Romagnoli undgik flere gange at smide den op i fødderne på Bacca efter han fjollede den væk flere gange med en mand i ryggen. Derudover fejlede hele offensiven med et brag. Alt for snævert og uden fart.
Skrevet af Pirlo21
Hvordan man kan forsvare at tage sin topscore ud med 20 min igen på hjemmebane mod fucking Carpi... ja det fatter jeg ikke... men fred være med det!

Sørgeligt at se ens elsket hold spille så ide forladt og stort set ikke skabe en målchance efter pausen... jeg forstår det ikke og når holdet træner, intet gør ude på bænken hverken med fakter eller passion, eller tør at satse mere offensivt mod lille Carpi... ja så bliver jeg sku trist til mode!! Sørgeligt
Skrevet af Serpente
Han skal stadig respekterer træneren. Der er jeg enig med Lentini. Han bør være stolt over hvert minut i milan.
Mauri var dagens positive punkt. Han ligner en der skal starte næste kamp. Kunne være fedt at se ham blomstre inden sommerferien, og så løse et af vores problemer på midten. Det vare sikkert ikke længe før galliani siger: Mauri er som en ny signing.

Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Flying Dutchman
Sørgeligt at se ens elsket hold spille så ide forladt og stort set ikke skabe en målchance efter pausen...

Hvad med den kæmpe chance til Antonelli?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Pirlo21
Antonelli havde et godt hovedstød og Alex var tæt på efterfølgende... og så blev vi også snydt for et straffe begge ting skete efter pausen... men spillet var stadig bedre fra os i første halvleg og vi kom til et par ok chancer og spillet havde mere fart.

Endvidere lyder det http://www.football-italia.net/83186/bacca-problem-brocchi

det er selvfølgelig ikke ok, men samtidg forstår jeg at han er rasende.

Endvidere hvorfor kom Honda ikke i spil, han har været en af vores bedste længe - nu ingen spilletid i 2 kampe!

Tilsidst hvis Brocchi gerne vil have Milans fansene på nakken fra start så bestod han da i den grad i dag, først tager han vores topscore ud og med 5 min igen smider han en def midt ind for en def midt... jo han vil det offensive bold som berlu efterlyser!
annonce
0