Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Serpente
Men i skal bare smadre juve i finalen så er det komplet ligegyldigt om i ender 6-7
Haha, må vi et stykke med højtbelagt sarkasme, og lidt salt til såret tak.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Åh Gud! Endelig er man trillet ind på hotel og kan tjekke resultatet. Det skulle man så aldrig have gjort - vi SKAL fandeme i den skide Uefa Cup, koste hvad det vil.
Skrevet af Lentini
Åh Gud! Endelig er man trillet ind på hotel og kan tjekke resultatet. Det skulle man så aldrig have gjort - vi SKAL fandeme i den skide Uefa Cup, koste hvad det vil.
Skrevet af Lentini
Jeg er så chokeret at der må dobbelt op på indlæg til.
Skrevet af Magnifico
Objektivt set:

Milan-Frosinone: Frosinone har 5 points op til Carpi, forholdsvis hård kamp. Men formentlig hjemmesejr.

Bologna-Milan: Bologna har sikret sig, Milan har god statistik mod Bologna. Så måske udesejr.

Milan-Roma: Roma har nok stadig direkte-CL at spille for, lige statistik mellem holdene. Kan ende med nederlag.

---

Sassuolo-Verona: Verona er ude af Serie A, men Sassuolo har dårlig statistik mod Verona. Ender dog nok med hjemmesejr.

Frosinone-Sassuolo: Frosinone er måske ude af Serie A nu eller også kæmper de stadig for overlevelse. Kan ende med udesejr.

Sassuolo-Inter: Inter har nok ikke noget at spille for. Men vil man spille Milan i Europa med en sejr? Kan ende med hjemmesejr.

---

Sidste kamp bliver formentlig afgørende. Og Sassuolo er bedst i indbyrdes kampe. Det bliver tæt.

Sov godt, Lentini.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
.... Milan slår halvfulde Juventus i pokalen. Sassuolos anstrengelser ligegyldige...

Jeg fristes næsten til at tro spillerne tager et tavst opgør med ledelsen og Silvio som følge af fyringen af Sinisa. De gider jo ikke engang anstrenge sig mere.
Skrevet af Magnifico
Milan slår halvfulde Juventus i pokalen. Sassuolos anstrengelser ligegyldige

Tja, man skal aldrig sige aldrig. Pokalfinaler har deres helt eget liv. Men så skal I sgu tage jer gevaldigt sammen.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Hvis, hvis og hvis - men hvis det holder vand at Jack Ma, manden bag AliBaba, er frontfiguren i investorgruppen så skal Silvio fandeme ikke klage. I top 20 af verdens rigeste mennesker og Kinas rigeste mand. Så fås der vidst ikke bedre kandidat.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu er stinkende rig ikke = den rette mand til opgaven, fodbold er og bliver noget helt andet end en klassisk virksomhed, så tror man kan styre et sådan foretagende som en hvilken som helst virksomhed så vil man brande nalderene.

Det virker også lidt som om man ligesom det konsortium der står til at æde Inter op styk for styk har den dagsorden om at trække på resurcer og viden for at styrke den kinesiske klub man i forvejen ejer, samt den kinesiske liga. Man kan så spørge sig selv om det er i de to klubbers reelle interesse?
Skrevet af Bishop
I beg to differ. Hvis bare man havde håndteret Milan, og så mange andre fodboldklubber som professionelle firmaer, så stod det nok slet ikke så skidt til. I stedet for har det været en stor nepotistisk legeplads, der på ingen måde har været udrustet til de udfordringer nye tider bringer.

Hvis man gerne vil skabe noget langtidsholdbart, så er man netop nød til at gribe det professionelt an så man kan skabe en bæredygtig fodboldklub.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af saglighedens_portal
http://www.corrieredellosport.it/foto/calcio/calcio-mercato/2016/04/27-10985360/berlusconi_vende_il_milan_1986-2016_i_30_anni_dellera_del_cavaliere/#1

Lidt Berlusconi-nostalgi, som er tæt på at sælge klubben, som I nok ved. Samtidig er der også en Berlusconi-dokumentar på DR2 lige nu.
Skrevet af Old Bull Lee
Der sker da noget i Milano for tiden, altså udenfor banen. Det er nærmest mere interessant at læse nyheder end at se kampene.

Vildt aktionærmøde i går, lader det til. Fantastisk at de foreslår et setup der inkluderer Maldini, Seedorf, Boban og Rivera. Hahahaha det er fandeme en kommentar til Zio Fester.

Rygterne går også heftigt om ny setup, jeg er hverken keen på Pellegrini eller J. Martinez, så så jeg hellere at vi hentede Di Natale.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Serpente
Jeg ser ikke noget fedt i at hente gamle stjerner ind, og fylde klubben med dem. Vi har brug for dygtige uddannede folk, der har styr på at drive klubben, ikke folk som lever af et navn. Der er også nævnt en blogger og en forfatter. Jeg synes bare det udstiller kritikerne når de tror at det er løsningen. Det virker sjovt nok som om, at de har gået efter hvem der har været mest kritiske over for den nuværende ledelse, og sat lighedstegn med at de er mest kvalificerede til at tage over. Det virker både dumt og naivt at bede en mand som boban om at rede klubben. Jeg elsker maldini, men jeg tror heller ikke han nødvendigvis er løsningen. Har heller aldrig læst et overbevisende argument. Hvad tænker i andre om at sætte alle vores gamle stjerner på toppen?
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg tror ikke det skal ses som et seriøst forslag, det skal mest ses som en kritik af ledelsen og den måde de har valgt at tilsidesætte alle de gamle koryfæer og smide al den såkaldte Milan DNA ud på gaden efter deres spillerkarriere er endt, dvs. alt det der definerede vores klub de sidste 30 år. Hvorefter Galliani og Berlu vælge at køre parløb mod afgrunden.

Husk også lige på hvor minimal en del det er af aktieejerne, så de er jo reelt sat udenfor indflydelse. Det skal, alt i alt, nok ses som et tegn på den desperation der foregår blandt vores medtilhængere. De har fået nok! Uagtet hvad en "blogger" siger om forslagets seriøsitet. At han tager forslaget seriøst er, for mig, useriøst.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
On another note:
Det er fandeme useriøst at vi skal spille Super Cup mellem jul og nytår i Asien. Så ville jeg hellere undvære cuppen, da sikkert taber begge kampe alligevel.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
@Serpente
Jeg er egentlig overordnet meget enig i at man ikke skal hive tidligere spillere ind, med deres kvaliteter som spiller som meritter.

I tilfældet Maldini, kan jeg dog sagtens se fornuft i det, omend det naturligvis ikke er garant for succes.

I mine øjne knækkede klubben midt over da man sagde farvel til alle senatorerne indenfor to sæsoner. Det var naturligvis et tab rent kvalitetsmæssigt, men først og fremmest stod vi helt uden hieraki og respekt for historien.
Dette har været evident lige siden.
Milan har jo de sidste årtier bl.a. været kendt for at være et fantastisk stærkt kollektiv mens andre klubber måske mere var baseret på individualister.

Broccoli sagde det så sent som i dag - spiller forsøger alle at løse problemerne hver for sig, fremfor sammen. Vi savner simpelthen at være et hold.
Vi kan ikke klare os når vi ikke er dét.

Her kunne jeg godt tænke mig at se nogle af dem der stod allerøverst i dette hierarki i en funktion i klubben. Jeg så gerne Maldini, Gattuso, Ambrosini m.fl. være omkring holdet.

Det er dog vigtigt at anerkende at den slags ikke bliver skabt over natten.

Når sæsonen er ovre, håber jeg under alle omstændigheder at Ambrosini er færdig som anfører. Han er simpelthen ikke nogen leder - for ikke at tale om et samlingspunkt.

For ti år siden var Gattuso eksploderet i bli det raseri efter en indsats som mod Verona. Dén vildskab findes slet ikke på holdet idag. Den gode Brocchi var i øvrigt samme type.

Jeg har tidligere advokeret for at Abate skulle have bindet - primært fordi jeg mener han viser den rette attitude. Dog vil det være i mangel på bedre.
Skrevet af Lentini
Broccoli og Ambrosini som anfører? Har du drukket, Rosso ?
Skrevet af Lentini
On another note;
Den ekstreme uro omkring klubben lige nu hjælper absolut ikke på holdet heller. De aner jo ikke om de er købt eller solgt - det gælder både sportslig ledelse, staben omkring holdet samt selve holdet.
Skrevet af Gustenv@rius
Jeg ved ikke om i har læst det, men her er en oversættelse af hvad én af aktionærerne havde at sige efter sidste aktionærmøde. Ikke ligefrem opløftende, men samtidig meget sigende omkring situationen i Milan pt.

http://oi68.tinypic.com/122kuts.jpg

http://oi67.tinypic.com/rwi0pd.jpg
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Serpente
Uagtet hvad en "blogger" siger om forslagets seriøsitet. At han tager forslaget seriøst er, for mig, useriøst.

Hvis det er mig du mener, foretrækker jeg at du siger mit navn, eller skriver du.
Du mener altså at de står og fyre pis af midt i en yderst alvorlig tale?
Eller læser jeg rigtig når jeg læser at du følte dig stødt over min kommentar?
I så fald må du undskylde. Den var ikke ment imod dig og måske er min formulering grov, men sådan er den bare en gang imellem. Jeg prøver aldrig at støde nogen.

Rosso
Jeg kan godt forstå hvad du mener med dna´en, men vi har jo haft seedorf og inzaghi inde i mellemtiden og det viste for mig at Milan dna ikke er løsningen, desværre.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce
0