Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Beklager, det var Lent! Godt der er weekend :)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Kovacic og Lucas Silva ville være fantastisk.

Det ville dog givetvis også betyde farvel til Kucka. Omend Kucka (til tider) har gjort det godt i klubben, så er det svært at se ham fungere i et mere boldbesiddende setup.

Det samme må gælde for Poli - det bliver der dog næppe hellere grædt mange tårer over.
Skrevet af Rossoneri
@Flying
Beklager, det var Lent! Godt der er weekend :)

Ja, alt efter fredag middag kan man ikke stå på mål for :)
Skrevet af Lentini
@FD

Raiola har udbudt Vilhena til nogle klubber, bl.a. Inter og Milan. Jeg synes springet han vil lave fra Feyenoord til Inter er for stort jvf hans niveau pt., selvom jeg bevidst har skåret ned for fodbolden i Eredivisie og derfor ikke har set ham så ofte længere. Fin spiller men umiddelbart ville jeg i hans sted have taget en lidt mindre klub.

@ Rosso

Selvom vi skulle være boldbesiddende er det jo ikke ensbetydet med at man ikke kan have hardhittere i truppen. Det er både Rino og Ambrosini ganske gode eksempler på - de var der for at erobre bolde og tilføre energi og mens de rent offensivt forsøgte at tilbyde dynamik for at rykke på modstanderens kæder. Men det polerede spil lod de andre om og accepterede egne begrænsninger. Kucka kan fint gøre det samme.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Det er jeg sådan set ganske enig i - såfremt vi spiller med tre på midten.
Skal vi spille med to centralt på midten, mener jeg personligt at han har for store mangler.

Omkring hans eventuelle afgang, så var det også primært baseret på snakken omkring tilgang af både Kovacic og Silva.
Skrevet af Lentini
Der er vi så uenige. I min optik handler det mere om hvem man putter ind på de resterende positioner på midtbanen. Kucka tilbyder noget andet og han er god til det han kan.

Så har Silvio ellers lagt en flot video på Facebook. I guder hvor man da kan krumme tæer på en ellers flot forårsaften i maj.

Tydeligt han er provokeret af fansenes protester og skal lige fortælle hvor meget han har investeret afsluttet med en omgang Forza Italia. Han ved sgu da klubben ikke kan gå på andre italienske hænder og tilmed ville han aldrig tillade det af egoistiske grunde.
Skrevet af Lentini
Egentlig ganske okay første halvleg. Torskedumt rødt af Diawara - han var ellers sammen med Marios en jeg ville holde øje med. Korrekt dømt straffe og heldigvis fik Bacca den ind over stregen.

Jeg mangler dog stadigvæk lidt på den sidste tredjedel men boldtempo er til tider fint så mon ikke Bologna bliver lidt trætte med tiden - ca efter en times spil.

Meget vigtigt vi ikke kvajer os igen.
Skrevet af Lentini
Vor herre bevares! Så går der en time og så mister vi fandeme kontrollen over kampen. Hvor ringe!
Skrevet af Serpente
Normalt er jeg ikke vild med at vinde på denne måde, (såfremt vi vinder) med dommerkendelser. Synes Mauri er heldig at han ikke røg ud først. HJernedødt at føre hånden op i ansigtet. Man forstår sammenligningen med Gattuso. Dejligt at se Calabria få chancen og mexes har også fortjent sin start synes jeg. Vi er bare nød til at finde en måde at blive farlige på. Vi prøver med det ene ringe indlæg efter det andet, og det fungerer ikke. Så prøver vi at spille gennem midten men her er vi teknisk for svage. Jeg ved ikke hvad vi skal prøve, men vi har ikke formået at fodre de forreste i lang tid. Det dur jo ikke vi kun kan på straffe eller tilfældigheder. Håber at se locatelli for monty inden for få minutter
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
11 mod 10, og vi har stadig kun 2 afslutninger på mål, incl straffesparket.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Pirlo21
Godt med 3 points, kønt var det ikke. Dommeren dømte fremragende og Bologna kan kun være sure på dig selv. Spændende at se hvad Sassuolo gør imorg...
Skrevet af Serpente
Vi har aldrig været ringere end med berlusconis 4-3-1-2. I dag var endnu et skrækeksempel på afskyelig fodbold. 3 point er da fedt, men jeg er sku ikke særlig stolt. Dette hold fortjener ikke Europa næste år, og får vi det alligevel så håber jeg sommeren bliver travl. Jeg holder ikke til det her næste sæson også.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
@Serpente
Jeg synes du har en meget vigtig pointe her. Nemlig at det tekniske niveau på midten er alt for lavt.
Det begyndte at ligne noget vi desværre har set alt for ofte før. Vi kunne ikke skabe kampen mod et mindre hold og virkeligheden er at vi jo lige så godt kunne have stået med bare ét point efter kampen.

Det har netop været vores paradoks i år at vi har smidt alt for mange point mod "mindre" hold. Mod de større hold har vi gjort det ganske fint, fordi vi ikke skulle skabe kampene.

Jeg har tidligere været ud med riven efter Kucka og det vil jeg tillade mig igen efter aftenens kamp. Han er simpelthen for kluntet med bolden, det tager for lang tid at få den under kontrol og sendt videre, hvilket gør det for let for modstanderne at finde deres defensive positioner.

Lentini sagde det rigtigt godt, ved at han (Kucka) gør det han gør rigtigt godt. Det er jeg enig i. Han har en stor motor og han er god til at bryde kæderne. Det hjælper bare ikke så frygteligt meget når modstanderen står med hele holdet bag bolden.

Jeg er ikke enig i at 4-3-1-2 ikke kan fungere. Jeg så dog gerne at vi omstrukturerede de tre centrale. Montolivo er god med bolden, hans dybe position gør dog tit at han er for langt fra de offensive spillere. Jeg så gerne at vi kontrollerede bolden længere fremme.
Det kunne evt. gøres ved at spille med en mere holdende 6er. Dertil to 8ere der ikke nødvendigvis skulle bryde kæderne med en masse løb, men snarere var boldbesiddende og kunne kontrollere spillet fra midten.

Vores problem er naturligvis at vi mangler en decideret 6er - vi sendte jo en af ligaens bedste eksemplarer til USA i januar.
Mauri kunne være et bud, men vi skal formentlig på markedet. Til de to 8er pladser har vi Montolivo, mens jeg tror at rollen vil bekomme Bertolacci bedre end i det nuværende setup.
Det ville naturligvis være ideelt at besætte rollen med Kovacic.

Til systemet mangler vi stadig en 10er med noget mere drive. Hondas indsats var godkendt i dag, men bestemt heller ikke mere. Brocchi synes at mene at Bonaventura er den rette til pladsen. Det så jeg gerne blive sandt, men er ikke helt overbevist.

Når alt det er sagt, så kan vigtigheden af tre point i aften næppe overdrives. Vi SKAL simpelthen i Europa.
Skrevet af Lentini
Jeg er fuldständig enig med Serpente omkring det tekniske niveau på midtbanen, og den del af holdet er og bliver sgu en akilleshäl. Kucka var decideret forfärdelig I sin boldomgang og når han desuden lignede en der syntes det var kedeligt at löbe rundt på Dall’Ara er han ikke meget bevendt.

Jeg synes egentlig at Montolivo sörgede for at distribuere boldene som han skulle. Desvärre var hans makkere, Kucka, Mauri og Bertolacci ikke meget bevendt i aftenens kamp – hold fast en tynd omgang.

Luiz Adriano oksede forbilledligt på, men hvor ville jeg gerne have at han ikke var så meget en holdspiller, men havde lidt mere kynisk egoisme. Han finder flere gange gode positioner, men er alt for uselvisk til min smag. Så hug dog på kassen, for fanden !

Vores midtbane bidrager mere til defensiven i denne säson, men den er akkurat ligeså tandlös offensiv som i de andre säsoner. Det er vel kun Jack som har leveret tilfredsstillende af slutprodukt af vores midtbanespillere, rent offensivt. Jack har leveret 6 mål og 9 assists, og derefter er der et styrdyk til Honda med en kasse og 4 assist, forfulgt af vores hardhitter Kucka med 1 mål og 3 assists. Det er saftsuseme ikke meget – särligt taget i betragtning når kun Bacca har leveret en ordentlig pose med mål, mens de resterende angriberes mål hver isär kan tälles på en hånd. Der mangler sgu noget kreativitet på det her hold.

Milans data viser også at Jack er en meget trät spiller, og det får man forståelse for når han er eneste som kan levere noget kreativt rent offensivt.

Det er sagt i mange säsoner efterhånden, men den midtbane tränger saftsusme til lidt af en opgradering.

Men hvem det skal väre er svärt at spå om, når vi for fanden ikke engang ved hvem der er ejer, träner etc., til näste säson. Aviserne har väret overfyldt med Silvios ävle bävle på Facebook igår.
Skrevet af Serpente
Det er jo også bare super uheldigt at en mand som bertolacci er så elendig for os. Havde han bare holdt sidste års niveau, så tror jeg vi havde set helt anderledes ud nu. Boateng og kucka har begge indfriet mine forventninger, og vel begge levet op til deres pris, men man kan ikke forudsige et formdyk som det bertolacci har været i gennem. Og det er jo den slags skæbner vi har haft alt for mange af og som imo er hovedårsagen til Milans nedtur. Hver gang en spiller har ramt niveau er de så blevet skadet. Se bare niang i år, menez i efteråret, tidligere har spillere som pazzini, Monty, pato, Cassano, ses, de sciglio og et hav andre, været ude lange perioder og kommet tilbage langt under niveau. Det kan ingen klub holde til uanset hvilken ledelse der er. Man utd er jo lidt et hold med samme skæbne. I Spanien er de for tiden ualmindeligt dygtige /heldige til at finde spillere der nærmest aldrig har skader eller formdyk, og det afspejler sig tydeligt i deres succes. De minder om vores storhedstid, med alle de gode år med verdens bedste forsvarskæde. Vores gyldne periode med den utrættelige midt, med pirlo gattuso ambro og seedorf. Bunker af sæsoner med en stærk grundstamme. Den gang var det maginalspillerne der fejlede en gang i mellem, i dag er det nøglespillere der falder sammen, og vi har jo næsten ingen der har været ret længe i klubben. Derfor håber jeg vi beholder den lille grundstamme vi trods alt har. Jeg ser gerne abbiati forlænget. Derudover skal vi holde på romagnoli, mexes, abate, antonelli, de sciglio, Donna, honda, locatelli, calabria , mauri, bacca, niang, og adriano. Dertil tænker jeg at give bertolacci en sæson mere fordi han trods alt stadig er ung og måske kan hæve sit spil med en dygtigere træner. Men han bør ikke regnes for starter næste år, hvorfor vi skal have alle pengene på 2 stærke midterfolk, gerne kovasic. Resten skal ud, også monty der ellers har overrasket mig i år, med en jævn sæson. Det er dog stadig ikke godt nok i min bog. Kampene bliver vundet på midten og der ser jeg ikke monty være en del af. Han står til en 3års forlængelse og det er dybt problematisk hvis den bliver skrevet under. Nej lad os nu få en ny kaptain med noget kvallitet. En der kan skyde ude fra, og lave nogle assist. Jeg stoler på niang, bacca og adriano til angrebet suppleret med den unge primatopscore. Jeg håber vi får en hurtig afklaring i forhold til salg, plus en plan fra de nye ejere.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Bertolacci har i min bog præsteret ringest (bortset fra Elys få optrædener) - det gør det så heller ikke lettere at han er købt for en formue. Hans agent, Lucci, og Galliani har dog snakket sammen hvori det blev konkluderet at han får endnu en sæson til at bevise sit værd.

Men nej - han kan ikke stoles på som fast starter.

Hidtil ser Gallianis plan ud til at være en række lån; Lucas Silva, Kovacic, Iturbe samt Zlatan på fri.
Skrevet af Serpente
Det ville være en god start. Især zlatan og kovacic kunne være fedt. Men vi ender sikkert med soriano og pavoletti.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg forstår ikke helt begejstringen for Kovacic, ingen trænere har til dato kunne udnytte hans potentiale, siden han forlod sit hjemland. Kovacic har været helt ufatteligt ustabil og i flere perioder har det virket som om han har manglet den mentale styrke der skal til.

Desuden tales der om kun et lån uden frikøb klausul, hvilket gør det hele endnu mere problematisk, især da jeg ikke kan forstille mig at Kovacic får vendt skuden på blot en enkelt sæson slet ikke i en klub hvor der ikke er styr på tingene.

Han har brug for at komme til en stabil mindre klub der giver han tid uden at overdænge ham med al for meget pres og urealistiske forventninger.

Zlatans løn har jeg svært ved at se som noget i har råd til. Det virker igen som temmeligt ugennemtænkt og som endnu en midlertidig løsning der ikke fundamental ændre på de problemer i har.

Hvad i har brug for er spillere i kan bygge jeres hold op på sigt ikke 1-2års midlertidige løsninger der langtfra er givet giver afkast.
Skrevet af Martinovic
Kovacic´ problem har været to ting:

1) Mancini

2) Real Madrid

Han har behov for en masse spilletid.

Zlatan skal gå meget ned i løn, hvilket der også er tale om. At det kun er en midlertidig løsning, er rigtig nok, men Milan har behov for at komme tilbage på sporet.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Så de 80 kampe han fik i serie A hos os på 2,5 sæson hvoraf de ca. 1,5 hvor han nærmest kategorisk var fast del af start 11, kan ikke kategoriseres som masser af spilletid?

Det er ikke mange der får så lang en snor som det rent faktisk var tilfældet med Kovacic, at skyde det udelukkende hen på Mancini er helt fejlplaceret eftersom hverken Strama eller Mazzarri fik det optimale ud af knægten eller for den sags skyld folkene i Real.

annonce
0