Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
@ Viola

Skulle vi nu ikke lige trække vejret en gang. Jeg er jo ikke ved at skrive en nekrolog over AC Milan.


Jeg träkker vejret rigeligt fint. Det er dig som negligere kommercielle tiltag og beskriver gäldsfjernelse som en ubetydelig omständighed. Jeg tror nu der er mange klubber, som gerne ville kunne afskrive deres gäld i et snuptag fordi det giver rum til investeringer til at styrke ens klub.

Jeg påpeger blot at det i sagens natur ikke bare er sådan lige at øge indtjeningen godt 90 mio. €.
Det er jo ikke engang blot omsætningen, der ville skulle øges betydeligt mere end blot de 90 mio. €, men indtjeningen der skal forbedres med 90 mio. €. Det koster jo også noget hvis man rent faktisk skal hente så markante beløb hjem.
Hvis det var noget man "bare lige" gjorde, med lidt forøgede marketingsaktiviteter og halløj, så ville alle store klubber i eruopæisk klubfodbold stå på nakken af hinanden for at gå all in på den front.
Det betyder jo ikke at man derfor slet ikke skal gøre noget ved det kinesiske marked. Det kan man jo godt gøre, uden at man har fuldstændigt bimlende naive ideer om at det alene kan ændre regnskabet fra en styrtblødning til en hudafskrabning.


Lidt ögede marketings aktiviteter – kender du planerne? Det er meget lemfäldigt at konkludere så skråsikkert uden at have den fjerneste idé om hvad de kommercielle tiltag i Kina og Östen egentlig bunder i. Derfor kan du heller ikke bare kaste det til siden, som en ubetydelighed. Og nej – det er da ikke bare sådan at fjerne 90mio€ drift-underskud, men du som FFP-fan, kan jo så rettelig svare mig på om City og PSG er rentable nu efter heftige investeringer? Og en offensiv markedsföring i Asien gör det ikke alene, men som beskrevet vil det väre en del af en större plan, og af den grund er den ret så vigtig.

Kinesiske partnere, vil naturligvis have lidt lettere adgang til markedet, og ikke mindst have bedre netværk, men nu skal man jo altså heller ikke overdrive betydelsen. Der findes jo virksomheder der er eksperter i marketingsaktiviteter i de konkrete markeder, og dem vil man formentlig skulle benytte uanset om klubbens ejer er italiener, kineser eller noget tredje. På nøjagtigt samme måde som en dansk virksomhed skulle på et hvilket som helst udenlandsk marked. Ejernes nationalitet betyder ikke at man ikke skal ud og hyre specifik ekspertise. Slet ikke hvis man har forventninger om at skulle hente så store summer hjem.


Nej – men man skal saftsuseme ikke underdrive betydelsen. Endnu er det stadigväk usikkert hvem der egentlig indgår i det konsortie. Hvem der er aktive medlemmer og passive – det er der ingen der ved fordi der er underskrevet et dokument mellem parterne, hvori man ikke offentliggörer navnene. Derfor er der heller ingen der ved, hvorvidt der er medlemmer i dette konsortie, som rent faktisk ligger inde med ekspertise til dette område.

De summer der investeres i kinesisk fodbold i øjeblikket, og det er rigtigt mange, er fuldkommen ligegyldig i forhold til Milan. Den kinesiske regering har besluttet at Kina skal være en international spiller i fodbolden. Den kinesiske liga skal være en af de bedste og landsholdet skal også være blandt de bedste i verden og kunne være gode nok til at vinde VM. På sigt, vel at mærke.
Derfor hældes der vanvittige beløb i den sportslige infrastruktur, ungdomsudvikling og fodboldskoler (hvor man bl.a. hapser adskillige knalddygtige ungdomstrænere fra hele verden). De mener det alvorligt i Kina og ligesom da de gik all in på at afholde OL i Beijing, lader man ikke noget stå i vejen når man først har besluttet at det skal blive en succes. Børnene har bare at spille fodbold. Punktum.


Nej – de er ikke ligegyldige – kan Milan og Evergrande associare og markedsföre en Zlatan-signing er det money in the bank. Og den mand er ikke alene en fantastisk fodboldspiller – han er et vanvittigt stort navn I Kina. Det er ikke for sjov han fik tilbudt en latterlig höj lönning I Kina. Både fordi han skal lokkes, men fordi navnet ‘Ibrahimovic’ er så stort derover at de kan tjene massive summer ind på ham igen.


@Zanetti

V4E har desværre ret i det han skriver, Kinas interesse I Milan er ikke meget anderledes end den selvsamme interesse i Inter, Roma (der er rygtet indenfor den sidste mdr. tid) og guderne må vide hvilke andre klubber .


Det er noget forvrövlet sludder. Interessen er fuldständig anderledes i og med at kineserne går efter aktiemajoriteten i Milan og ikke minoritet. De kunne sagtens blive minoritetsaktionär – de går efter magten. Hvorfor mon?

Forskellen er at Inters nye kinesiske investorer aldrig har lagt skjul på hvad det drejer sig om. Det handler om at drage på den viden og de kompetencer som en europæisk fodboldklub har. Heri ligger at klubben, klubbens ledelse mm. skal hjælp til med at forbedre søsterklubben i kina, samt den kinesiske liga! Med det formål at gøre den kinesiske liga til en af de stærkeste på sigt, samt gøre klubben Suning ejer til en af verdens bedste.


Jeg er ret så ligeglad med Inters forhandlinger i Milan-tråden. Du er Inter-trådens svar på Farsopoli.

Det er formentligt præcis samme dagsorden de kinesiske investorer har i Milan. Så hvis man tror det her udelukkende handler om det bedste for Milan, så tror jeg man bliver fælt skuffet.


Nej – fordi igen snakker vi om majoriteten i Milan. Vi snakker en signifikant forskel. Hvis de bare ville finde viden til deres liga, er det en meget underlig måde at göre det på, når man går efter majoriteten og desuden begiver sig ind i det snörklede italienske bureaukrati mht. stadionbyggeri der meget vel kunne få navn efter Berlusconi. Investeringsforskellen er ca. 700-1000mio€. Det er fandeme lidt af en mis-kalkulation hvis man bare sögte knowhow. Nok bliver der skovlet penge ud – men idioter er de jo ikke.

Det er måske også værd at bemærke at mange asiater er langt højere grad fan af spillere end af klubberne de spiller for, der er en helt enorm og uforståelig idoldyrkelse derover, som jeg tror til tider kan være vanskelig for os europæer at forstå. Så skal der være noget at hente så kræver det stadig man har spilleren der kan sælge varen, det har Milan ikke og jeg vil også tage sådanne undersøgelser vedr. klubbers tilhænger antal med et kæmpe gran salt, de svinger voldsomt meget fra undersøgelse til undersøgelse og ikke mindst år til år.Jeps – vi får Zlatan og sälger en million tröjer i Kina efterfölgende. På en dårlig säson, måske kun en halv.
Skrevet af Gustenv@rius
"Jeps – vi får Zlatan og sälger en million tröjer i Kina efterfölgende. På en dårlig säson, måske kun en halv."


Og Mr. Bee skulle have købt Milan senest i marts måned.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Slettet(290057222105)
Spiller vi (Real Madrid) finalen på Guiseppe Meazza eller San Siro ?
Skrevet af Lentini
Haha - touché Gusten. Det udplukkede afsnit du har taget ud er nu også med tyk sarkasme. Fik jeg forklaring på PSGs rentabilitet?
Skrevet af Lentini
@ Anti

I spiller første halvleg på Meazza og anden halvleg på San Siro. Mener også holdene skifter omklædningsrum i pausen.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er noget forvrövlet sludder. Interessen er fuldständig anderledes i og med at kineserne går efter aktiemajoriteten i Milan og ikke minoritet. De kunne sagtens blive minoritetsaktionär ? de går efter magten. Hvorfor mon?


Det har nu angiveligt samme planer bare over 2-3år, det er flere eksperter og rygter enige om.

Så forskellen er til at tage at føle på, begge klubber ender på kinesiske hænder indenfor en overskuelig tidshorisont.

Syntes du ikke det virker en smule iøjnefaldende at ikke blot en men hele tre kan ende hel og delvis på kinesiske hænder på en sommer?

Nej ? fordi igen snakker vi om majoriteten i Milan. Vi snakker en signifikant forskel. Hvis de bare ville finde viden til deres liga, er det en meget underlig måde at göre det på, når man går efter majoriteten og desuden begiver sig ind i det snörklede italienske bureaukrati mht. stadionbyggeri der meget vel kunne få navn efter Berlusconi. Investeringsforskellen er ca. 700-1000mio?. Det er fandeme lidt af en mis-kalkulation hvis man bare sögte knowhow. Nok bliver der skovlet penge ud ? men idioter er de jo ikke.


Du skriver om forskelle om minoritets og majoritet, det falder dog noget til jorden, når stort set alle er enig om at begge klubber er i gang med en overtagelsesproces, ? Det er i det lys ligegyldigt om det sker på en gang eller over en længere tidshorisont.

Stadionbyggeriet kunne meget vel tænkes at være en betingelse fra Berlusconi, så det er i sig selv ikke en indikation om noget som helst.

Investeringsforskellen er ca. 700-1000mio?. Det er fandeme lidt af en mis-kalkulation hvis man bare sögte knowhow. Nok bliver der skovlet penge ud ? men idioter er de jo ikke.


De får magten i en europæisk klub for et relativt beskeden beløb og kan valte som de lyster og er ikke afhængig af hvilket humør Berlusconi nu befinder sig i. Det giver dem trods alt noget mere frihed og mulighed end hvis de skulle sidde og prøve at få indflydelse og drømme opfyldt som minoritetsaktionær hos en ejer der er bindegal (ja undskyld) som formentligt også spiller ind på en her og nu overtagelse frem for den gradvise som ses andre steder.

Jeg tror man skal være meget påpasselig med at tro de gør det af passion og fordi de vil Milan der bedste, de investere af en grund og ikke af et godt hjerte. Der formentligt er en kombination af forretning og nationale (fodboldmæssige) interesser.


Nej ? men man skal saftsuseme ikke underdrive betydelsen. Endnu er det stadigväk usikkert hvem der egentlig indgår i det konsortie. Hvem der er aktive medlemmer og passive ? det er der ingen der ved fordi der er underskrevet et dokument mellem parterne, hvori man ikke offentliggörer navnene. Derfor er der heller ingen der ved, hvorvidt der er medlemmer i dette konsortie, som rent faktisk ligger inde med ekspertise til dette område.


Den oplysning får du formentligt som fan heller aldrig, da nogle investorer og rigmænd gerne vil forblive anonyme, endvidere kan der altid benyttes en lang række stråmand og skuffeselskaber så der er ingen faste garantier for dem som bliver oplyst reelt er de reelle ejere/investorer.

en offensiv markedsföring i Asien gör det ikke alene, men som beskrevet vil det väre en del af en större plan, og af den grund er den ret så vigtig.


Nej det gør det langtfra især med et hold der mangler de fornødne profiler og som har det svært både økonomisk såvel som sportsligt.

En større plan er meget godt, men selv for et kinesisk konsortium vil det være vanskeligt at øge det tilstrækkeligt blot ved en forbedring af markedsføring i kina. De vil stadig skulle overholde rigide FFP regulativer, hvilket pt. kræver at Milan drastisk ændre deres tilstand, skal de have råd til at købe og aflønne de selvsamme stjerner der er nødvendig for at blive både en sportslig succes og sikre indtjening på selvsamme kinesiske markede.

Nemmere skrevet end gjort

Nej ? de er ikke ligegyldige ? kan Milan og Evergrande associare og markedsföre en Zlatan-signing er det money in the bank. Og den mand er ikke alene en fantastisk fodboldspiller ? han er et vanvittigt stort navn I Kina. Det er ikke for sjov han fik tilbudt en latterlig höj lönning I Kina. Både fordi han skal lokkes, men fordi navnet ?Ibrahimovic? er så stort derover at de kan tjene massive summer ind på ham igen.


Heri er jeg enig, altså afhængigheden af spillere der er populære i kina. en er formentligt langtfra nok, et andet problem som mange klubber har i kina og som er en økonomisk hæmmesko er at bl.a. Kopimarkedet mm. æder en betydelig del af potentialet
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er noget forvrövlet sludder. Interessen er fuldständig anderledes i og med at kineserne går efter aktiemajoriteten i Milan og ikke minoritet. De kunne sagtens blive minoritetsaktionär ? de går efter magten. Hvorfor mon?


Det har nu angiveligt samme planer bare over 2-3år, det er flere eksperter og rygter enige om.

Så forskellen er til at tage at føle på, begge klubber ender på kinesiske hænder indenfor en overskuelig tidshorisont.

Syntes du ikke det virker en smule iøjnefaldende at ikke blot en men hele tre kan ende hel og delvis på kinesiske hænder på en sommer?

Nej ? fordi igen snakker vi om majoriteten i Milan. Vi snakker en signifikant forskel. Hvis de bare ville finde viden til deres liga, er det en meget underlig måde at göre det på, når man går efter majoriteten og desuden begiver sig ind i det snörklede italienske bureaukrati mht. stadionbyggeri der meget vel kunne få navn efter Berlusconi. Investeringsforskellen er ca. 700-1000mio?. Det er fandeme lidt af en mis-kalkulation hvis man bare sögte knowhow. Nok bliver der skovlet penge ud ? men idioter er de jo ikke.


Du skriver om forskelle om minoritets og majoritet, det falder dog noget til jorden, når stort set alle er enig om at begge klubber er i gang med en overtagelsesproces, ? Det er i det lys ligegyldigt om det sker på en gang eller over en længere tidshorisont.

Stadionbyggeriet kunne meget vel tænkes at være en betingelse fra Berlusconi, så det er i sig selv ikke en indikation om noget som helst.

Investeringsforskellen er ca. 700-1000mio?. Det er fandeme lidt af en mis-kalkulation hvis man bare sögte knowhow. Nok bliver der skovlet penge ud ? men idioter er de jo ikke.


De får magten i en europæisk klub for et relativt beskeden beløb og kan valte som de lyster og er ikke afhængig af hvilket humør Berlusconi nu befinder sig i. Det giver dem trods alt noget mere frihed og mulighed end hvis de skulle sidde og prøve at få indflydelse og drømme opfyldt som minoritetsaktionær hos en ejer der er bindegal (ja undskyld) som formentligt også spiller ind på en her og nu overtagelse frem for den gradvise som ses andre steder.

Jeg tror man skal være meget påpasselig med at tro de gør det af passion og fordi de vil Milan der bedste, de investere af en grund og ikke af et godt hjerte. Der formentligt er en kombination af forretning og nationale (fodboldmæssige) interesser.


Nej ? men man skal saftsuseme ikke underdrive betydelsen. Endnu er det stadigväk usikkert hvem der egentlig indgår i det konsortie. Hvem der er aktive medlemmer og passive ? det er der ingen der ved fordi der er underskrevet et dokument mellem parterne, hvori man ikke offentliggörer navnene. Derfor er der heller ingen der ved, hvorvidt der er medlemmer i dette konsortie, som rent faktisk ligger inde med ekspertise til dette område.


Den oplysning får du formentligt som fan heller aldrig, da nogle investorer og rigmænd gerne vil forblive anonyme, endvidere kan der altid benyttes en lang række stråmand og skuffeselskaber så der er ingen faste garantier for dem som bliver oplyst reelt er de reelle ejere/investorer.

en offensiv markedsföring i Asien gör det ikke alene, men som beskrevet vil det väre en del af en större plan, og af den grund er den ret så vigtig.


Nej det gør det langtfra især med et hold der mangler de fornødne profiler og som har det svært både økonomisk såvel som sportsligt.

En større plan er meget godt, men selv for et kinesisk konsortium vil det være vanskeligt at øge det tilstrækkeligt blot ved en forbedring af markedsføring i kina. De vil stadig skulle overholde rigide FFP regulativer, hvilket pt. kræver at Milan drastisk ændre deres tilstand, skal de have råd til at købe og aflønne de selvsamme stjerner der er nødvendig for at blive både en sportslig succes og sikre indtjening på selvsamme kinesiske markede.

Nemmere skrevet end gjort

Nej ? de er ikke ligegyldige ? kan Milan og Evergrande associare og markedsföre en Zlatan-signing er det money in the bank. Og den mand er ikke alene en fantastisk fodboldspiller ? han er et vanvittigt stort navn I Kina. Det er ikke for sjov han fik tilbudt en latterlig höj lönning I Kina. Både fordi han skal lokkes, men fordi navnet ?Ibrahimovic? er så stort derover at de kan tjene massive summer ind på ham igen.


Heri er jeg enig, altså afhængigheden af spillere der er populære i kina. en er formentligt langtfra nok, et andet problem som mange klubber har i kina og som er en økonomisk hæmmesko er at bl.a. Kopimarkedet mm. æder en betydelig del af potentialet
Skrevet af Slettet(042125212608)
For i øvrigt vil Zlatan stadig have eksklusive rettighederne over eget navn og hermed produkter i henhold til dette, så der er først og fremmest ham selv der nyder godt af det!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nej tak til Zlatan. Eric Bailly ser derimod meget spændende ud - 22-årig solid forsvarer hos Villareal.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Pirlo21

Hvorfor skulle Berlusconi dog stille krav om at et nyt stadion skulle være en del af et evt. nyt projekt? Det må da være op til en ny ejer at finde ud af om det skal være en del af det nye projekt eller ej. Hvis det er den mest fornuftige løsning, og man kan komme igennem alt bureaukratiet, så bygger man et stadion. Hvis det bedre kan betale sig at lave en eller anden form for modernisering af San Siro, så gør man da naturligvis det. Man accepterer da naturligvis ikke at være bundet på hænder og fødder på så vitalt et punkt af en tidligere ejer.

@ Lentini

Det er sgu ærligt talt noget vrøvl det du skriver. Lige fintfølende nok.

Jeg negligerer ikke en øget kommerciel indsats det fjerneste. Jeg tillader mig at påpege at man ikke bare sådan lige hæver indtjeningen med 700 mio. kr. fordi man sætter nogle projekter i søen på nye markeder.
Hvad har det i øvrigt med andre klubber at gøre?

At man investerer i den kinesiske liga og i kinesisk fodbold er bedøvende ligegyldigt for Milan. Det er penge kinesere brugere, på kinesiske klubber i Kina, og penge som kinesiske klubber bruger på at gøre den kinesiske liga bedre. Hvilke spillere Milan har i truppen er i den sammenhæng fuldstændigt underordnet, nøjagtigt som at Barcelona heller ikke øger indtjeningen i Kina fordi der investeres mange penge i kinesisk fodbold, selvom de har nogle meget store navne der kan markedsføres i Kina, og bliver det.
Det er ganske enkelt ikke de samme penge der er tale om.

Ja, jeg er stor tilhænger af FFP, som koncept. Hvis man altså rent faktisk havde nosserne til at være konsekvente og udelukke klubber der hver eneste sæson taber hundredevis af millioner. Uanset hvor store de end måtte være.

@ Zanetti

Det er jo et voldsomt fortænkt tankeeksperiment du har gang i der. Det ville være en uhyrlig dyr måde at tilegne sig konkret viden på. En fuldstændigt unødvendigt dyr måde at gøre tingene på.
Man kunne headhunte topledere, trænere på alle niveauer (det gør man allerede) osv. til voldsomt attraktive lønninger, og få den ekspertise og erfaring til en brøkdel af hvad det ser ud til at komme til at koste at købe Berlusconi ud, helt eller delvist.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Serpente
Hold da op vi smider sæsonen med maner. Hvad er da det for en opstilling berlu har regnet ud til aftenens kamp. Nå det kan jo også være ligegyldigt når Inter ikke gider spille i dag. Holder har dog kun sig selv at takke for denne situation, og Sassuolo fortjener pladsen. De ville det mere til sidst. Ved godt vi teoretisk kan nå det, men den finale tror jeg bare ikke på. Ikke med det totale kaos i klubben, og den elendige form vi er i.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Det var så forhåbentlig enden på Balotelli i milan. Kæft han har været uhyggeligt ringe. Han topper kun listen over flest afslutninger uden mål i serie A. Troede i øvrigt Abbiati skulle have haft sin afskedskamp i dag. Hvis der er plads til bertolacci og Balo, så kunne Abbi vel ligeså godt have fået kampen på mål. Han har da været en rigtig gentlemand og en god og tro reserve keeper, og også stået nogle fantastiske kampe. Respekt til ham. Håber han siger ja til jobbet som målmandstræner i klubben.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Nerazzurri
Inter har, bortset fra Sassoulos 2. mål, spillet bedst, og fik et tyndt rødt kort og et korrekt mål underkendt.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Pirlo21
Nå vi har en uge til at rejse os. Næste lørdag afgøres vores sæson, en sejr er det eneste der tæller. Oddset burde være godt på os
Tak for denne sæson gutter, at vi formåede at smide en ellers ok sæson på gulvet de sidste 10-12 runder har jeg svært ved at forstå. Sørgeligt

til viola4ever:

Nu er det hvad rygterne siger og Berlu kunne da sagtens stille et krav om at han vil have at de kommende ejere investere i et nyt stadium. Det er klart at det ikke kommer til at ske med det samme, men først på sigt.
Skrevet af Lentini
Det er sgu ærligt talt noget vrøvl det du skriver. Lige fintfølende nok.

Jeg negligerer ikke en øget kommerciel indsats det fjerneste. Jeg tillader mig at påpege at man ikke bare sådan lige hæver indtjeningen med 700 mio. kr. fordi man sætter nogle projekter i søen på nye markeder.
Hvad har det i øvrigt med andre klubber at gøre?


Vrövl og fintfölende? Når man tonser ind i tråden og tillägger en fjernelse af gälden på rundt regnet 250mio€ + en kommerciel offensiv imod Asien, tät på ingen värdi, kan det sgu ikke undre at man får stillet spörgsmålstegn ved sin konklusion. Ved fjernelsen af gälden skaber du et ökonomisk råderum, hvori du kan investere for netop at forbedre driften. En kommerciel offensiv i Östen kan ligeledes generere indtägter - alt sammen som positivt fortegn til driften.

At man investerer i den kinesiske liga og i kinesisk fodbold er bedøvende ligegyldigt for Milan. Det er penge kinesere brugere, på kinesiske klubber i Kina, og penge som kinesiske klubber bruger på at gøre den kinesiske liga bedre. Hvilke spillere Milan har i truppen er i den sammenhæng fuldstændigt underordnet, nøjagtigt som at Barcelona heller ikke øger indtjeningen i Kina fordi der investeres mange penge i kinesisk fodbold, selvom de har nogle meget store navne der kan markedsføres i Kina, og bliver det.
Det er ganske enkelt ikke de samme penge der er tale om.


Nej, fordi pengene står jo stille og globaliseringen har ramt hele verdenen pånär Kina. Det er dog en längere udredning, jeg ikke gider give mig i kast med.


Ja, jeg er stor tilhænger af FFP, som koncept. Hvis man altså rent faktisk havde nosserne til at være konsekvente og udelukke klubber der hver eneste sæson taber hundredevis af millioner. Uanset hvor store de end måtte være.


Det er fair nok - så kan jeg måske drive et intelligent svar ud af dig. Hvordan skulle oliefyrene fra Qatar i PSG have taget den klub til den europäiske top på anden vis? Vel og märke hvor de ikke kolliderer med FFP.

@ Inters Farso

Jeg indeholder ikke samme stamina som FD, at jeg orker at tage den diskussion med dig, fordi alt du skriver er rendyrket vrövlerier, der skriger til himmelen. At man ikke stopper sig selv ved at hävde Evergrande konsortiet köber Milan + stadion for ca 750-1000mio€, fordi man vil hente knowhow(!) er mig ganske ubegribeligt, hvorfor jeg förstår at jeg ville skulle pensle alt ud og skäre alt ud i pap - det gider jeg sgu ikke.
Skrevet af Lentini
Ift kampen mod Roma var det en sørgelig omgang. Ingen gider spille for Brocchi. Ham vores nuværende ejer, der ofte praler af hans kundskaber indenfor fodbold, har virkelig formået at træde voldsomt i spinaten.

Konspirations teoretikerne skal nok få travlt med at spekulere i om hvorvidt Milan har gjort dette med vilje for at undgå kval-kampe til Uefa Cuppen der kollidere med den sædvanlige promotionstour i sommeren der indbringer væsentlige større summer end disse kampe.

Mon ikke bare Milan er dårlige og spillet på banen afspejler den ledelsesform klubben er drevet af.
Skrevet af Flying Dutchman
Hæhæ, Inters Farso...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Det er vel fuldstændigt omsonst at sige at fjernelsen af gælden ikke skulle være en essentiel del af at genoprette et økonomisk grundlag.

En anden del af det, er naturligvis et nyt stadion. Og inden folk sammenligner muligheden for dette med at spotte en enhjørning på Roskilde Festival, skal vi så ikke lige huske på at det var Silvio der trak stikket på det forrige projekt.

Sidst men ikke mindst, så kan et nyt konsortie jo smide penge i klubben via sponsorater.

Og at sige at kineserne kommer for at støvsuge klubben for talent, er nok også at give fantasien lige lovligt frie rammer. Mon ikke klubben bliver set som et step op. Det er trods alt et af de største fodboldbrands i verden. Kan de (kineserne) samtidig hente noget know-how om organisation, talentudvikling m.m., er der naturligvis ikke noget forgjort i det.

Personligt har jeg meget svært ved at se det dårlige i at klubben afhændes til folk der rent faktisk har midlerne til at skabe et grundlag for succes.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Pirlo21

Men hvorfor skulle Berlusconi opstille sådan et krav?
Hvorfor skulle nogen seriøs investor acceptere den slags ultimative krav, på et så vitalt forretningsområde?

Jeg gentager gerne - Hvis den bedste og mest rentable løsning er et nyt stadion, og man kan komme igennem alt bureaukratiet indenfor en rimelig tidsramme, så bygger man naturligvis et nyt stadion, uanset om ejeren hedder Berlusconi eller om det er et konsortium af kinesere eller nogle helt andre.
Men hvis det ikke er den bedste og mest rentable løsning, så gør man det naturligvis ikke.

Det er jo ikke bare sådan lige at finde velegnede steder at bygge et stadion i en by som Milano, ligesom det også konsekvent viser sig at være særdeles besværligt at kæmpe mod alle bureaukraterne og papirnusserne i det offentlige Italien.

@ Lentini

Hvis du ser på gælden, så påpeger jeg jo sådan set at den ikke som sådan er et problem for Milan, uanset at beløbet er stort.
Det handler jo ikke om beløbets størrelse, men sammensætningen af gælden og de forhold der er forbundet med gælden.
Når det gælder AC Milan, så er gælden af en helt anden karakter, end eksempelvis den gæld som jeres naboer i Inters er det. AC Milans gæld er primært gæld til Fininvest og naturligvis de udestående poster i forbindelse med transfers som alle klubber i sagens natur har. Det er ikke penge som man har måtte låne hos internationale finanshuse som eks. Goldman Sachs, til dyre renter. Derfor er gælden som sådan ikke noget større problem for AC Milan.
For at skære tingene helt ud i pap, så vil der som regel også være, for eksemplets skyld, ret markant forskel på om du skylder dine forældre 50.000 kr. eller om du skylder nogle rockere det samme beløb.

Din forståelse af hvad der foregår mht. investeringene i Kina, er ganske enkelt forkert.
Den kinesiske regering har på det kraftigste opfordret kinesiske rigmænd om at investere i kinesisk fodbold, fordi Kina har besluttet at man skal være en international stormagt i fodbolden. Der er tale om kinesiske penge der bliver investeret i fodboldskoler og anlæg, samt brugt på at hente internationale spillere til den kinesiske liga, til overpriser, for at øge kvaliteten af ligaen, til gavn for udviklingen af de kinesiske spillere.
Bortset fra at de smider en masse penge til europæiske klubber for at få fat i nogle af spillerne her, og de penge de bruger på at lokke dygtige ungdomstrænere til Kina for, så bliver alle de penge i Kina.
Så de investeringer der foregår i at udvikle kinesisk fodbold, får Milan, ligesom andre europæiske klubber, ikke nogen som helst andel af.
Med mindre de naturligvis kan sælge en spiller til en kinesisk klub for en masse penge.
Det er fakta, hvad enten du vil være ved det eller ej.

At der så i Kina, nøjagtigt ligesom i Kazakhstan og Kenya, er et marked som en europæisk klub kan forsøge at slå mønt af, er noget helt andet og har intet som helst at gøre med de investeringer der foretages i kinesisk fodbold. Man kan naturligvis håbe at det øgede fokus på fodbold, kan øge de almindelige kineseres interesse for europæisk fodbold og dermed forøge størrelsen af det samlede kinesiske marked, men det er i så fald en afledt effekt.

Hvad angår FFP, hvem siger så at oliedrengene fra Qatar, og hvor de ellers måtte komme fra, ikke må tage det lange træk og gøre tingene i det tempo som den økonomiske virkelighed tilskriver?
Paris var jo i forvejen moden til en stor klub og det kommercielle potentiale var da til at få øje på for selv den sløveste slacker af en førsteårsstuderende på CBS.
De må ligesom alle andre investere i state of the art anlæg, stadion og udvikle forretningen og klubben. Men nej, jeg synes ikke at det er hverken rimeligt, eller særligt sundt for fodbolden, at nogle klubber sæson efter sæson taber både hele og halve milliarder uden at det har nogen som helst konsekvenser.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Arh, men for fanden så tager vi den alligevel, fordi du deler to ting op som i virkeligheden har med hinanden at gøre, hvorfor pengene vandrer og ikke bare står stille.

Vi er vel enige om at med afskaffelse af gæld kreere du rum for investeringer der kan forbedre driften? Ellers må vi erklære os for fundamentalt uenige.

Det du glemmer i din kalkule er Evergrande konsortiet, som er hovedaktionær i Guangzhou Evergrande sammen med en anden stor spiller på det kinesiske marked – AliBaba. Altså de her kinesiske rigmænd, der udelukkende skulle investere i kinesisk fodbold. Naturligvis med godkendelse fra Ji Xinping og den kinesiske regering, hvor udenlandske investeringer skal godkendes.

Du nævner selv et køb af en europæisk profil til overpris, som fx Evergrande gjorde med Jackson Martinez. Ifbm med købet af Martinez for et heftigt beløb genererer du kommercielle interesser igennem det køb hos den kinesiske fanskare – det skulle undre mig meget om ikke Evergrande ville kopiere den kommercielle kampagne, hvis Milan fx erhverver sig Zlatan, som er så stort et navn at det ikke er sammenligneligt med Jackson Martinez. Dermed henter du naturligvis penge ud fra et marked, og dette specifikke marked som pt. boomer i overdrevent stil, fordi som du ganske rigtigt pointerer så får folk pisk, hvis de vælger badminton eller bordtennis over fodbold.

Yderligere ifbm de nu krakelerede forhandlinger med Bee Taechaubol blev der snakket om fodboldskoler, der skulle åbnes rundt om i hele Asien – og særligt specifikt i Kina og Beijing, hvor Bee har mange politiske kontakter. Det skulle undre mig meget om ikke det også er en del af snakken omkring den kommercielle kampagne imod Asien for Milan – det lyder sgu meget godt med en europæisk ”supermagt” i Milan der har vundet næstflest CL-trofæer(og jo, der vil blive kørt på historien af Milan) sammen med en Kinas største klubber, Guangzhou Evergrande. Findes der fodboldskoler, der vil emme af mere kvalitet og klasse? Tvivlsomt. Her skal man huske på at 90’ernes Milan stadigvæk lever i bevidstheden hos kineserne. Ergo vil Milan komme i nærheden af pengene der investeres i det kinesiske marked igen. Guangzhou vil bruge Milans navn og Milan vice versa. Er Evergrande meget ambitiøse går de efter at skabe to store spillere på hver deres kontinent – Asien og Europa.

Nogle ”søstre-borge” til Casa Milan i Asien har også været på tegnebrættet, og jeg finder det ikke utænkeligt at der smækkes nogle Casa’er op lige omtrent i nærheden af disse football-camps – ergo får du igen fingrene i de kinesiske investeringer eller merindtægterne. Medmindre jeg er helt skæv hentede Milan 6mio€ i indtægter på Casa’et i det forgange år, og giver (som et af få dele i Milan) overskud. Det hele hænger sammen fra de kinesiske investeringer til de merindtægter de generer, og kan derfor ikke adskilles.

Ift. FFP og PSG overtog Qatar Sports Investments med Nasser El Khelaifi klubben i 2011 og nu i 2016 er klubben rentabel efter heftige investeringer.

Det tog 5 år – mon ikke der har lagt en plan over det? Det vil jeg tro. Jeg vil skyde på at skulle de være de fine drenge og gøre tingene efter bogen er vi ude i en tidshorisont der er mere end dobbelt så lang. Hvorfor skulle man dog vente mere end dobbelt så lang tid på at opnå det samme? Hvilket jeg i øvrigt tvivler stærkt på at de ville.
annonce
0