Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Lidt hjemmelavet Lentini-statistik bygget på den suveræne 13-skala over hele sæsonen. Derfor er min Årets spiller; Alessio Romagnoli.

Alessio Romagnoli 34/- 8.00
Aléx 25/3 7.88
Gianluigi Donnarumma 30/29(10CS) 7.83
Ignazio Abate 27/1 7.81
Giacomo Bonaventura 33/6 7.66
Riccardo Montolivo© 31/- 7.61
Juraj Kucka 29/1 7.60(1UB)
Cristian Zapata 16/1 7.60
M’Baye Niang 16/5 7.40(1UB)
Luca Antonelli 28/3 7.40(1UB)
Carlos Bacca 38/18 7.28
Luiz Adriano 26/4 7.13(4UB)
Keisuke Honda 30/1 6.95(6UB)
Mattia De Sciglio 22/- 6.90
Mario Balotelli 20/1 6.80(5UB)
Diego Lopez 8/14(0CS) 6.75
Andrea Poli 18/- 6.75(6UB)
Jérémy Ménez 10/2 6.57(3UB)
Kevin Prince-Boateng 11/1 6.20(6UB)
Andrea Bertolacci 27/1 6.20(2UB)

*= UB er for kampe hvor pgl. spiller har fået for lidt spilletid på banen til bedømmelse.

Christian Abbiati 1/0(1CS) 9.00
Davide Calabria 6/- 7.00
Philippe Mexés 5/1 6.80
José Mauri 5/- 6.75(1UB)
Manuel Locatelli 2/- 5.00(1UB)
Rodrigo Ely 3/- 3.33

Sinisa Mihajlovic 13-10-9 7.21(1.53pts)
Cristian Brocchi 2-2-2 5.16(1.33pts)

- Hvis jeg skal analysere på egen statistik et kort øjeblik, er det for mig tankevækkende at Top 10, hvis man kan kalde det dét, består af 8 defensive spillere og bare to offensive(Jack & Niang), hvoraf den ene kun har spillet 16 kampe alt i alt grundet skader. Baccas stats overrasker mig også lidt i negativ – men han er i mit hoved nærmest ubrugelig i opspil, og virker ofte ret kluntet med bolden for fødderne, hvor øjnene er plantet solidt på egne fødder indtil han intetanende torpederer en modstander. Han er virkelig rendyrket skarpretter og ikke andet end det.

Bertolacci er suverænt sidst og taget hans kampantal i betragtning har han virkelig haft en hel sæson fuld af elendigheder. Elendig optræden på elendig optræden, og det er svært at huske kampe hvor han har spillet decideret godt.

Han var en af de spillere som skulle bringe noget nyt/ekstra fra midtbanen, men fejlede i stor stil.

Årets 5 værste kampe:
1. Roma (H) 1-3 4.50(Brocchi)
2. Napoli(H) 0-4 4.75(Mihajlovic)
3. Fiorentina (U) 0-2 5.91(Mihajlovic)
4. Atalanta (U) 1-2 6.00(Mihajlovic)
5. Hellas Verona(U) 1-2 6.25(Brocchi)

Årets 5 bedste kampe;
1. Inter (H) 3-0 9.41(Mihajlovic)
2. Palermo (U) 2-0 9.25(Mihajlovic)
3. Lazio (U) 3-1 9.16(Mihajlovic)
4. Sampdoria (H) 4-1 9.08(Mihajlovic)
5. Fiorentina (H) 2-0 8.83(Mihajlovic)

Imponerende nok at Brocchi alligevel I bare 6 kampe som træner, får mast sig ind med 2 præstationer i top 5 over værste optrædener denne sæson.
Skrevet af Serpente
Der bliver ikke givet plus for mål og assist i din scala kan jeg regne ud. Bacca har været ret dårlig men har scoret 40% af vores mål. Niang så kluntet ud til tider, men holdet faldt fra hinanden da han blev skadet. Monty og zapata har du set med andre øjne end jeg, men i det store hele er jeg meget enig i din udførlige analyse. Jeg tror alle brocchis 6 kampe, er i top 10 over værste kampe. Sandheden er at vi fik flere point end fortjent under ham, og var uhyggeligt ringe. Vi havde en del boldbesiddelse, men var håbløse til at skabe chancer.
Mine placeringer: romagnoli, Donna, jack, abate , antonelli, bacca, Alex, niang, honda, adriano, kucka, monty, sciglio, poli, menez, zapata, balo, bertolacci, prince.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Tja jeg synes måske bedømningen af Bacca er lidt hård, men der er flere af kampene hvor han ikke scorer hvor jeg har dumpet ham fordi udover målene er det sgu begrænset hvad han ellers tilbyder.

Brocchi sur på spillerne - sakset fra La Gazzetta : Non avete dignità, non avete palle. La Roma contro di voi ha fatto un?amichevole: non hanno nemmeno sudato per battervi. Non avete mai reagito. Vi siete fatti prendere in giro. In vent?anni di calcio non ho mai visto uno spogliatoio come questo. Forza, rispondetemi: ho voglia di litigare con qualcuno.

Har har ihvertfald ret i at romerne knap svedte mens de udspillede os på det groveste.
Skrevet af Lentini
Lidt frustrerende at mens de øvrige klubber er godt igang med at forberede sig på næste sæson, står Milan i stampe. Det er godt nok heller ikke meget info, meget ulig Milan, der kommer ud fra forhandlingerne med kineserne.

Brocchi havde truet med at gå efter Roma-kampen, men blev. Man føler lidt med ham og den situation han er sat i.

Trænernavne fyger lidt rundt pt., med Giampaolo(mega sats), Montella, Pellegrini og nu Rudi Garcia.

På spillersiden snakkes der nærmest kun afgange med Niang som den med flest bejlere.

Så gerne Garay og Witsel fra Zenit efter de kvajede sig og ikke skal spille CL næste sæson.
Skrevet af Rossoneri
Jeg begynder mere og mere at tro at Brocchi faktisk kan være den medicin vi mangler.
Der bliver satme ikke lagt finge imellem og han synes ikke at være bange for at pege på de spillere der ikke fortjener trøjen.

Egentlig prøvede Miha meget det samme. Hans problem (ift at være træner i netop Milan) er at han var alt for defensivt indstillet (omend det til tider var svært at få øje på). Jeg vil også påstå at hans taktiske intelligens var begrænset.

Skal Milan lykkes, skal vi have alle de brådne kar ud. Det kan passende starte med Bacca, Menez og Montolivo. Sidstnævnte skal i hvert fald ikke fortsætte som anfører. Balotelli er lidt svær at blive klog på i den sammenhæng. Han synes at have ændret sin adfærd betragteligt, men han kæmper ikke for klubben.

Så er der spillere som De Siglio som synes berøvet for alt hvad der hedder vinderinstinkt og gejst. Med tilgangen af Vangioni, må vi også antage at han er på vej ud.

Lige siden vi sagde farvel til senatorerne, har hierakiet været styret af negative influenter. Kællinger der sad/sidder i omklædningsrummet og brokker sig over alt andet end dem selv.

Som en sidenote, kan jeg anbefale alle at læse Rasmus Ankersens "Sult i Paradis" - den beskriver for mig rigtigt godt det der har skabt den situation vi befinder os i.

Sandheden er at jeg til enhver tid, vil foretrække spillere med den rette indstilling fremfor spillere med det største talent. Gattuso og vores nuværende træner er glimrende eksempler på spillere der opnåede deres succes gennem hårdt arbejde og den rette indstilling. Balotelli er vel det bedste eksempel på det modsatte sammen med en spiller som Adriano (hvis man ser i nyere tid).

Vi er alle naive hvis vi tror en ny træner kan ændre vores situtation blot ved nye taktiske og tekniske indspark. Der skal først og fremmest en kulturændring til og ikke mindst en udrensning i truppen.
Jeg håber at Brocchi bliver ved roret - han har i hvert fald bevist at han ikke er bange for at tage fat om problemets rod.

Som en glædelig "nyhed", kan i øvrigt lige indskydes at Montella synes at blive i Genova. Ham så jeg meget nødigt på bænken.

Skrevet af Serpente
Vi har jo netop fået mange brodne kar skiftet ud sidste sommer. Problemet er vel at man valgte at fylde pladserne op med balo og Prince. Det var jo dømt til fiasko. Men du glemmer nok at vi faktisk skippede et enormt overskudslager afsted sidste sommer og det var kun Ses jeg gerne havde beholdt. Kan vi have et ligeså godt vindue denne sommer så er vi godt på vej. Her er jeg enig i at vi skal sætte alt på en ny anfører og det skal være en hård professionel type der kan trække de andre op. Dertil er mit største ønske zlatan. Jeg vil i grunden skide på euro league, hvis vi bare får ham. Han vil kunne løfte holdet og ikke mindst gøre den interessant at følge holdet ige.. Jeg tror jeg så næsten alle kampene i sæsonen til ende, selv testkampene, og der var vel højest 7 rigtig gode kampe. Samtidig har vi heller ikke lavet særligt gode mål. Zlatan laver altid 3-4 vanvittige mål pr sæson så også her kunne han bidrage.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Balotelli skal ud, længere er den ikke. Dårlig attitude og har været uduelig i de sidste 2 sæsoner
Skrevet af Rossoneri
@Serpente
hvad er det for nogle brådne kar (rent kulturmæssigt) du mener vi har skilt os af med?

For mig at se er det et kæmpe problem at toppen af hierakiet besættes af hhv Montolivo, der er fuldstændig frataget lederegenskaber samt Bacca der åbenbart ikke er født med evnen til at se kritisk på sine egne præstationer.

Vi har behov for ledere der skammer sig når man ikke leverer varen og ikke giver op før man er tilbage på sporet. Spillere der vil give alt for en sejr og stiler krav til sine holdkammerater.

Det er meget svært at få øje på disse lige nu omend man naturligvis kan håbe at nogle af de nye besidder dette.
Skrevet af Lentini
Tja – det ved jeg sgu ikke om Brocchi er. Jeg er efterhånden af den overbevisning at vi kunne ansätte diverse toptränere pt., og alle ville fejle. Milan er en syg patient og har väret det länge – det kräver seriös og god ledelse for at bare skabe rammerne, så en eventuel träner rent faktisk kan formå at drive det ud af Milan som er det rette potentiale.

Om kineserne er det rigtige svar vides ikke naturligvis ikke, fordi ingen ved hvad deres planer for organisationer er, og hvor meget i ilden Silvio går for både datter og ven. Jeg håber/regner i hvert fald med at skulle de få majoritet over Milan, så er det förste de gör at nedlägge den idiotiske beslutning med to CEO. Det har väret ödeläggende for klubben at have to så forskellige personer som leder af klubben – og fuldständigt galamatias når det så er klart for enhver at de overhovedet ikke bryder sig om hinanden.

Den evige rumlen – den evige uro må og skal ikke undervurderes. Brocchi siger det jo meget godt – han vil gerne se folk smile når de ankommer til Milanello. Fjolleriet på ledelsesgangene har altså smittet så voldsomt af, at folk er nedtrykte ved at tage på arbejde. Det er dårlig ledelse, og dårlig ledelse skaber dårlige resultater.

Så kan vi sidde her på bold.dk og snakke spillere, tränere, systemer, kineserne etc. – i min optik hjälper det ikke en flöjtende skid, hvis ikke der snart kommer ro på ledelsesgangene. Man får en ledelse som er enige, samarbejder og dermed skaber en synergi der smitter af på resten af klubben, som skaber betingelser for at skabe gode resultater.

Jeg vil da meget gerne snakke lös om hvor meget jeg gerne vil have Garay, Witsel, Kovacic og Zlatan. Men med den uro Milan präsentere, hvem gider så overhovedet at väre en del af en klub, hvor forvirring, kontroverser og elendighed gör at ingen gider besöge San Siro längere, udover alle börnene fra fodboldklubberne i närheden, som får pumpet fribilletter ud for at dope de miserable tilskuertal, bare en smule?

Milan har et vanvittigt stort potentiale, som bliver forvaltet elendigt. Det er selvfölgelig godt at der er et uopfyldt potentiale, fordi så er man da ikke helt solgt. Modsat er der dog også vanvittigt meget at tage fat i, og man kan vel nästen blive i tvivl om hvor man skal starte.

Så kommer Vangioni i övrigt til anden del af lägetjek snart. Galgenhumoren vil nästen ingen ende tage ved Milans fans, hvis man läser kommentarer på italienske sites - specielt fordi han ankommer med en muskelskade. Man kan sige at den "heldigvis" afholder ham fra at deltage i Copa America for Argentina. Flere snubler over hans alder - jeg tror nogle gange folk bliver i hvilken alder Serginho ankom til Milan, og han var ihvertfald ikke helt ueffen.
Skrevet af Martinovic
De små sejre i sæsonen tæller også, og lidt af sæsonen blev for mit vedkommende reddet i aftes, da Liverpool tabte finalen mod Sevilla og derfor går glip af næste sæsons Champions League.Mojn do!
Skrevet af Serpente
Haha foggy. Jeg havde det på samme måde. Sølle men sandt. Det hjælper lidt på frustrationen.

Rosso. Det var dårligt formuleret. Jeg mente overskudslager, for du har ret i at de som sådan ikke var brådne kar, men blot overflåd af elendighed.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Med det rod af en sammensætning af trup kræver det sgu noget mønt at få ryddet op.

Konsortiet af kinesere anslås til at være hele 7-8 stk. Det lyder af mange eller ?

650mio euro for 70% inklusiv whipeout af gælden. 100mio euro til transfermarkedet. Ja ja, mon ikke vi får flere cifre skudt ud til højre og venstre inden 28.maj.? Det er svært at forestille sig andet.

Empoli har tilsyneladende fastsat Saponara til 15mio. Det var ikke meget taget i betragtning af hans nøglerolle samt Milan har 30% videresalgsklausul. Så vi kan tjene 4.5mio på ham eller eventuelt købe han tilbage for 10.5mio. Det er da lidt fristende... hvis han da overhovedet gider.
Skrevet af Lentini
Lidt skægt også at Giampaolo er varmeste træner navn pt. Det er en noget broget karriere han har haft sig.
Skrevet af Lynild
Nu tager jeg ned til Rom for at se jeres skodhold vinde Cuppen. Hvem er første målscorer, Bacca?
Skrevet af Lentini
Højst sandsynligt et selvmål fra Juventus.
Skrevet af Serpente
Efter Newcastle rykkede ned kunne vi passende snuppe wijnaldum, eller hvad han nu hedder. Vildt så mange mål han har scoret. Noget vi i den grad mangler. Vi har laveste antal mål siden 2001 sæsonen. Nye ejere kunne måske også have held med at snuppe gøtze. Fast spilletid og nøglerolle kunne være det han har brug for. Dog tror jeg Dortmund har større chancer. Vi er lidt tilbage i problematikken du nævnte lentini. Alle andre hold forbereder markedet, og vi sætter så galliani til at samle left overs sammen for et ukendt beløb en måned senere. Alle ved vi kommer til at bruge penge, så priserne stiger enormt på vores transfermål, og vupti så er vi i samme situation som sidste år. Liverpool har i øvrigt tilbudt balo for niang. Godt forsøgt for man ved jo aldrig men ledelsens kærlighed til manden. Svaret var dog heldigvis et nej tak.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Jeg synes i øvrigt at det bliver spændende med Vangioni. Til at starte med havde jeg lidt tænkt at det bare var en typisk galliani freebie hjerneblødning, men han ligner en der kæmper hårdt og har mål i sig med et vildt langskud. Sikkert også en spiller der kunne aflaste Jack på kanten engang imellem. Med ham og antonelli ser vi godt besat ud i venstre side. Derudover kunne det være spændende med ideen om mammana. Så har de 2 hinanden, så de bedre kan falde til. Mammana med romagnoli kunne også blive stærk tror. Mammana virker boldsikker, teknisk dygtig og god mand mod mand. Derudover kan de begge bruge gennem kæderne og tvinge spillet længere frem og hjælpe i det opbyggende spil. Noget hverken zapata eller sciglio magter.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Gøtze ender i Liverpool.

Det er ellers en type vi mangler: Fart, kreativtet, driblinger og god spilforståelse.

Brocchi er ikke løsningen, har slet ikke erfaringen til det. Jeg synes, han bør være assitenttræner også hent en træner med den rette kompetence, jeg kender ikke Empolis træner Gianpaolo, om han har de rette kvalifikationer.
Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Jeg siger ikke nødvendigvis at du tager fejl.

Det kunne dog være interessant at høre hvorfor du mener at erfaring er udslagsgivende. Hvad mener du at det vil bringe i den pågældende situation?
Skrevet af Pirlo21
@Lentini som altid god læsning, dejligt at man gider at bruge så meget energi herinde :)


Iøvrigt syntes jeg også det er skønt at andre fans kommer med saglige indlæg og giver deres syn på vores klub. Forfriskende, selvom vi sjældent er enige...

Nå @Lentini du skrev for et stykke tid siden at du mente vores kære Romagnoli måtte være årets spiller for os. Selvom jeg er kæmpe fan af vores unge komet, så syntes jeg ikke han har været årets spiller.
Måske har han set over hele sæsonen været vores bedst spillende spiller, men fordi man har spillet bedst betyder det ikke i min optik at man absolut er årets spiller. Det giver umildbart ikke mening, ja det lyder måske lidt crazy. Men jeg vil prøve at forklare mig:)

Som sagt er jeg enig i at Romagnoli, har været vores bedst spillende spiller. Men alligevel vil jeg påstå at Bacca har fortjent at væres årets spiller for os. Hvorfor!??, fordi manden har haft størst betydning for os. Han var vores dyrest indkøb, købt til en ting at score mål. Det har han gjort, på et håbløst offensivt hold - hvor han har haft minimalt hjælp. Vi har i denne sæson formået at score 49 mål, af dem har Bacca lavet 18 hvor af kun 2 eller 3 af dem har været på straffespark. Det er i min optik imponerende, og hans mål har haft store inflydelse på de point vi har opnået. Jeg er enig i at Bacca falder lidt ud af for mange kampe, ikke altid er god med bolden m.m. Han havde også et formdyk på et kritisk tidpunkt, men fik heller ingen pause - så syntes det er fair nok.
I min optik er Bacca den spiller vi mindst kan undvære på holdet, selvom vi på papiret har andre dygtige angribere - så laver de ingen mål... det gør Bacca og som jeg ser ham - er han den spiller der betyder mest for holdet, derfor mener jeg også han året spiller for os!

Romagnoli er tæt efter ham og helt klart årets indkøb da han på sigt bliver en af de bedste forsvarspillere i verdenen.


Ang aftnens finale. Så er vi selvfølgelig kæmpe underdogs, den må hedde 80-20 i juves favør. Der ikke meget der taler for en sejr til os og man skal være meget optimistisk hvis man tror på det!!
Alligevel er der dog nogle ting som er anderledes i forhold til en almindelig kamp! Dette er en finale, vi har haft en forfærdelig sæson - men kan stadig redde os en pokal hjem. Juve har vundet titlen og mentalt er de måske gået lidt på ferie. Deres sæson har været en kæmpe succes... Det må vi ihvertfald håbe, ellers er vi på røven!

Jeg forventer et aggressivt AC Milan hold der vil stå dybt og gøre rummene små, men samtidig også satse fuldt på omstillinger og aggressivitet. Jeg vil se vildskab og passion men også omtanke og snilde. Jeg har store forventninger til vores hold i dag, de skal levere en mandfolkspræstation og ære vores smukke trøje. Hvis de gør det, kan jeg ikke forlange mere - Juve er et bedre hold, men har vi hjerte og passion med samt vanvittig fight så tror jeg på vi kan spille en flot finale.
God kamp til alle.

Forza AC Milan

annonce
0