Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Så er der også spillere som kan være på vej væk som skal redegøres for; Bacca, Jack og Niang.

Foruden den uafklarede ejersituation, så har vi en sportslig afdeling hvor der yderligere skal findes træner, teknisk- samt sportsdirektør.

At finde teknisk og sports direktør tager tid hvorfor Galliani formentlig vil skulle klare alt selv.

Trænerposten og deraf spil koncept er meget afgørende for markedet, og de tilrygtede Giampaolo, Garcia, Emery, Pellegrini har hver især deres stil, system og ikke mindst spillertyper.
Skrevet af Serpente
Jeg vil give min venstre sten for at få emery. Vi trænger til en taktisk stærk træner, så gi manden 4 år til at bygge et nyt hold op. Vi har lidt at bygge på, og får vi grebet sommeren rigtigt an, kan vi godt forvente at emery kan hæve vores placering. Tror desværre ikke vi kan lokke ham
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Nej nej nej. To juvefans er blevet stukket ned af milanfans. Det er sku forfærdelig læsning. Synd at klubben skal sættes i bås med psykopater i fodbold. Heldigvis er der ikke nogen i livsfare. Jeg skal ikke kunne sige om de havde lagt op til sammenstøddet, men at bruge en kniv er aldrig i orden.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Iflg. altid velinformerede The Telegraph skal Unai Emery snakke med Everton, der fyrede Martinez efter en miserabel sæson. Og det skulle undre mig, om der ikke er bud efter ham, Emery.

Emery er en af Gallianis favoritter, men Galliani blev sidste sommer nedstemt af Berlusconi. Selvfølgelig er det flot, det som Emery har kreeret i Sevilla, men i den hjemlige spanske liga i år, har det ikke bare været en dans på roser. Man har tabt ligeså mange kampe som man har vundet, og særligt væk fra Pizjuan har Sevilla ofte været forfærdelige. Han er dog en karismatisk træner, som er forholdsvis effen, rent taktisk og samtidig har han en positiv trackrekord med at kickstarte diverse spillers karriere. Jeg kan godt forstå, at folk kan lide Emery fordi han er så levende en træner – meget passioneret. Dog med et overdrevent forbrug af brylcreme.

Milan har som regel deres lille samråd, når der skal vælges ny træner, bestående af Galliani, Silvio og Sacchi. Selvfølgelig, fristes man til at sige, er man igen ”uenige” eller har i hvert fald forskellige prioriteter. Silvio vil holde på Brocchi, mens Sacchi fortsætter sin Empoli-kærlighed, og peger på Marco Giampaolo. Kineserne derimod, peger på folk som Emery, og jeg kan ikke rigtig blive klog på om Rudi Garcia også er en kandidat, eller om han selv, via mediatække, har kastet sig selv ind som kandidat. Og det lille 3-kløvers mening er for så vidt muligt fuldstændig ligegyldig, hvis kineserne får overtaget majoriteten i klubben.

Men som nævnt tidligere herinde på forum, er vi bare ekstremt handicappet af de nuværende forhandlinger, fordi hvis man vitterligt har en interesse i at hente Emery, som jeg dog betvivler på nuværende tidspunkt, så kan vi ikke rigtig gøre noget aktivt, og det er noget svært at bede nogen som helst om at vente på os, fordi hvad er udfaldet af forhandlingerne med kineserne? De kan jo sagtens falde til jorden.

Nu er nederlaget fordærvet en lille smule, selvom jeg godt nok ærgre mig over det. Hvis man skal vende det en lille smule positivt, så kan kineserne såfremt de vil, gå transferamok i sommeren, fordi UEFA kan ikke komme efter os med FFP, da vi ikke er europæiske deltagende.

Man kan dog godt handle med lidt snilde, og jeg er, indrømmet, fristet at lejemålene af både Lucas Silva og Kovacic. Nicolas N’Koulou er gået lidt i stå i kaos i det sydfranske, men har vist perspektiver førhen og er desuden transferfri denne sommer. Benatia tør Juventus ikke rigtig tage chancen med pga. hans skadeshistorik i Bayern. Og det som er ens for alle disse spillere, er at de er gået lidt i stå og skal kickstartes. Det er formentlig de spillere, vi kan komme i nærheden af.
Skrevet af Martinovic
Hvem er Lucas Silva?
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Lucas Silva er en 23-årig brasiliansk midtbanespiller, ejet af Real Madrid. De købte ham sidste vinter, hvis jeg ikke husker helt skævt. Han har været udlejet til kaos klubben Marseille denne sæson.

Meget stor profil hjemme i Cruzeiro, men tog et for stort et skifte. En teknisk dygtig spiller med force i det opbyggende spil.
Skrevet af Martinovic
En 10´er eller 8´er?
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Han er nok mere en 6´er og balancerende 8´er.
Skrevet af Lentini
Sassuolo vil i øvrigt gerne have Calabria og Suso. Calabria skal udlejes eller skal han sælges med tilbagekøbsklausul for de næste to sæsoner.

Suso kan de passende smide 10mio efter.
Skrevet af Lentini
Men hvem vil folket ha som træner ?

Og hvad skal ind og ud ?

Nogen bud på tekniske- og sports-direktør.

Jeg erkender gerne at jeg er i tvivl.
Skrevet af Lentini
Tsk tsk ingen Donna på det italienske landshold.
Skrevet af Pirlo21
Helt vildt at Pirlo, Berardi, Pavoletti, Romagnoli, Abate og Antonelli ikke er en del af 30 mands truppen. Han er helt væk Conte!!

Ang kommende træner, Emery ville være en drøm - men hvorfor skulle han vælge os og især da lige nu - hvor alt er så uafklaret!

Så vi må nok hellere være realistiske, Garcia, Donadoni og Prandelli må i mine øjne være de bedste bud!
Af dem tror jeg faktisk helst jeg vil have Donadoni, han virker klar til en større klub og jeg syntes han har bevist sit værd. Men Garcia er også dygtig og har meget erfaring så han er også en oplagt kandidat.
Håber der kommer en hurtig afklaring ang vores kommende træner.
Skrevet af Lentini
Forlængelse på 3år til Calabria, Montolivo og Antonelli - juni30 2019.

Alle forlængelser og afskedigelser foregår med godkendelse af kineserne som man mener har Robin Li som frontfigur. Sinisas kontrakt er også blevet fixet så han kan tage over i Torino.
Skrevet af Lentini
Du kan bruge udelukkelsesmetoden, Pirlo. Hvis Everton ansætter Pellegrini og Emery kan du spejde udover det europæiske fodboldhav og klubber der søger trænere. Umiddelbart ikke så mange af storklubberne, hvorfor Emery nok ikke er helt af vejen mm han ønsker at forblive hos Sevilla. Der er trods alt CL næste sæson, selvom jobbet er svært i og med de skifter halvdelen af truppen hver sæson.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Pirlo er færdig på topniveau, fornuftigt at Conte ikke udtager ham.

Emery eller Pellegrini ville være gode navne, så skulle de bare ha 3 år mindst til at bygge et ungt Milan hold op, der på sigt kan konkurrere om Serie A.

Hvis vi får nye kinesiske ejere, hvordan kommer vores nye stadion til at se ud?
Skrevet af Rossoneri
Men hvem vil folket ha som træner ?

Jeg synes først og fremmest det er vigtigt at se på hvad vores største udfordring er. Det hjælper ikke noget blot at konstatere at vi er en syg patient og at vi skal bryge medicin.
Vi bliver nødt til at få stillet en diagnose og derefter udskrive den medicin der (forhåbentlig) kan kurere os.

Hvis jeg skal stille en (primær) diagnose, må det klart være mangel på kultur. Vi har jo et hold der, på papiret, er langt bedre end de præstationer vi ser.

Sekundært så savner vi et spilkoncept. Dette indebærer naturligvis også en træner der rent faktisk har god taktisk forståelse.
Dét sagt, så tror jeg ikke på at der findes et gyldent taktisk oplæg til at komme tilbage på sporet. Det starter helt klart med kulturen. Skal vi tilbage på toppen, er et fasttømret spilkoncept dog en forudsætning.

Vi kan starte med at se lidt tilbage på hvordan vi er havnet i denne suppedas - udfra et fokus på skiftende trænere.

Allegri: ganske taktisk kompetent. Han er dog, i mit univers, ikke særligt dygtig til at skabe et hieraki og en kultur. Hos os var han, i første sæson, begunstiget af kulturbærere som Zlatan, van Bommel, Gattuso, Nesta, Zambrotta m.fl.
Alt smuldrede da de takkede af - ikke at Allegri skal klandres for det.

Seedorf: nu var det ikke meget vi fik set til ham. Tror dog han er ganske kompetent taktikker. Det forekom dog at knibe med at skabe kultur.

Inzaghi: havde egentlig hverken held med at skabe en kultur eller sammensætte et spilkoncept. Defensivt haltede det gevaldigt.
Til hans forsvar skal dog siges at han nok har stået med den ringeste Milan-trup i mands minde.

Miha: konstateringen må være at Miha heller ikke formåede at skabe et hieraki og en kultur, omend han nok er den der er kommet tættest på siden Carletto. Hans store hæmsko var hans manglende taktiske evner, samt at han ikke spillede en type fodbold der rimer på klubbens DNA (hvis mna da overhovedet kan tale om en sådant)

Af nuværende kandidater, ser jeg disse om realistiske:

Brocchi: han er Silvios valg. Afhængigt af hvad der sker i klubben, er det bestemt ikke en dårlig støtte at have.
Det er naturligvis en smule tidligt at drage konklusioner omkring hans evner. Jeg er dog, som tidligere skrevet, imponeret over hvor konsekvent han er i sine krav til indstilling og tilhørende kritik hvis denne ikke er på plads.

Han har også meget hurtigt forstået at det ikke fungerer med en trequartista og har ændret holdet derefter. Det kunne antyde noget taktisk forståelse, men det er som sagt for tidligt at konkludere.

Emery: han har klart formået at skabe et tydeligt spilkoncept. Vel at mærke ét der er ret u-spansk - hvilket er en fortrøstning ift de store forskelle der er på spansk og italiensk fodbold.
Hvorvidt han er i stand til at skabe en kultur på et hold, skal jeg være usagt. Det er dog vigtigt at man tager stilling til dette inden en evt. ansættelse.

Giampaolo: han er Sacchis mand, hvilket formentlig vejer ret tungt. Han har skabt et klart spilkoncept i Empoli, med attraktiv fodbold, hvilket rimer med klubbens ambitioner.
Min reservation går på dét at skabe en vinderkultur blandt "stjerner". Han kommer fra forholdsvis ydmyge klubber, der generelt kan indtage rollen som underdog. Der er vel at mærke en stor kulturforskel.

I og med at jeg ser kulturen - eller mangel på samme - som det største problem, peger pilen for mit vedkommende mod Brocchi og Emery. Måske med en lille overvægt mod førstnævnte.

Og hvad skal ind og ud ?

Ud skal Bacca, De Sciglio og Menez. Først- og sidstnævnte fordi jeg er dødtræt af deres "det-er-altid-de-andres-skyld" attituder. De Sciglio fordi vi nok skal konstatere at han ikke bliver meget bedre og at der ikke er plads til at han kan udvikle sig.

Skal vi spille offensiv fodbold, har jeg egentlig også lidt svært ved at finde plads til Kucka. Han har reelt spillet en fin sæson, trods tydelige mangler, men jeg har bare svært ved at få plads til ham.

Montolivo er egentlig også en spiller jeg ser på vippen - jeg har dog ikke taget ham med her, da han lige har forlænget.


Ind skal vi have minimum én klassespiller til det centrale forsvar. Marlon kunne være interessant, dog er jeg ikke sikker på at vi har økonomien til det og om han selv er interesseret. Dertil er manglende rutine en usikkerhed, Men Romagnoli har vist at det ikke nødvendigvis er en hindring.

Mammana er et andet bud der også kunne være interessant.

Egentlig er jeg rigtigt ked at af Tonelli tog ned til skraldepladsen. Ham havde jeg gerne set i trøjen.

Dernæst bliver det lidt mere tricky i og med at vi ikke kender systemet til næste sæson.
Udfra devicen om at vi stadig spiller med en 3-mands midtbane, så jeg gerne konstellationen ændret en smule. En central 6er og to mere "spilfordeler" typer. Her går man på kompromis med noget af dynamikken - det må de tre forreste og ikke mindst backs sørge for.

Til 6eren kunne Lucas Silva være et bud. Han er jo ikke en van Bommel / NDJ type, men er stadig stærk i sine taklinger og god til at positionere sig. Det primære for mig, er at han har en mindre kreativ rolle og dermed kan fokusere på at yde støtte til defensiven.

Til den ene 8er har vi Montolivo. Han har vist sine klare mangler som boks-til-boks spiller, men det vil i dette scenarie heller ikke være hans rolle.

Det betyder så at vi mangler endnu en starter til 8er positionen. Kovacic har været på tale og det ville være et rigtigt fint bud.

Som alternativer har vi Mastalli og Mauri til 6eren, mens Bertolacci og Locatelli kan bruges som 8ere.

Til de tre forreste pladser er der igen lidt usikkerhed. For nuværende synes det at alternativerne hedder 4-3-3 og 4-3-1-2. Til sidstnævnte har vi klart brug for en ny 10er - omend Brocchi synes at mene at Bonaventura passer her.

Personligt ser jeg dog ham (Bonavventura) som venstre wingangriber.

Skal vi spille 4-3-3, synes jeg egentlig at vi er meget godt besat. En ekstra wingangriber ville dog ikke gøre noget.

Jeg forventer faktisk at Balo bliver. Som backup Adriano og muligvis Cutrone.


Som sportsdirektør vil jeg gerne se Maldini. Måske primært af nostalgiske grunde. Men manden har en helt klar holdning til den sportslige linje og det er i den grad noget vi savner.
Skrevet af Martinovic
Jeg vil også gerne se Maldini tilbage i Milan, men ikke som sportsdirektør. Her vil jeg hellere have en kompetent mand udefra, som køber, hvad vi mangler, og ikke hvad der er billigt og pynter på papiret.

Milan skal undgå, at der går for meget vennetjeneste i den. Til at begynde med var det idiotisk at ansætte Seedorf og Pippo, som var og stadig er grønne trænere. Milan står med klubbens største udfordring i tre årtier, og alligevel valgte Galliani at bruge lappeløsninger.

Jeg beder til og håber på, at Milan ikke forlænger med Alex, Mexes, Menez, Boateng og Balotelli. Det er spillere, der får Milan til at forblive i dyndet.

Spillere som Honda og Poli kan Milan også sende videre. Det samme med Bacca, hvis der kommer et acceptabelt bud. Måske han har været vores profil i den svag sæson, men når jeg læser Abbiatis kommentarer om ham, så er han ikke typen, der trækker de andre med op. Uprofessionel attitude er ikke, hvad Milan har brug for.

Brocchi har måske de rette ønsker for Milan, men jeg håber på en udefra. Se hvad Spalletti gjorde ved Roma. De har et bedre hold, men med forhåbentligt nye ejere får Milan også bedre spillere, og det kræver en erfaren træner.

Lad endelig Emery få chancen og giv ham, hvad han peger på.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Medmindre vi fået vanvittigt bud på Bacca eller han vil væk, hvorfor så sælge ham? Vi gav mange penge for, men syntes han har været pengene værd og vi får ingen profit ud at sælge ham + vi skal finde en afløser af samme klasse og hvem tror i det realistisk kunne være - der gider til os??

Lige pt er vi en klub der skal spare, måske kan vi investere hvis kineserne overtager - men før jeg tror på det, skal det lige ske!!

Så lad os nu beholde den smule kvalitet vi har, Bacca er top angriber og jeg syntes også hans attitude er helt ok - jovist var der en dum episode. Men manden undskyldte også med samme. Bacca er den bedste angriber vi haft i klubben siden Zlatan.
Lad os nu sige farvel til alt vores dødvægt og hente en kvalitet midt ala Kovacic eller et talent som fx Sandro Ramirez. Og så skal vi have købt en god makker på sigt til Romagnoli.

Men inden vi går igang for alvor på transfermarkedet, så lad få styr på hvem vores træner skal være!

Et ejerskifte ville også være rart at få styr på, men den slags tager tid og Berlu sælger kun hvis han føler sig overbevist.

Udover de spiller vi har kontrakt udløb med, må man formode at spillere som Menez, Adriano, SES m.m. er fortid. De Sciglio tror jeg også er på vej væk.
Skrevet af Rossoneri
Medmindre vi fået vanvittigt bud på Bacca eller han vil væk, hvorfor så sælge ham?

Det er vel ret simpelt - fordi han på ingen måde bidrager positivt til en stærk kultur. Tværtimod faktisk. Han er rigtigt god i medgang - men tilsvarende dårlig i modgang.

Så lad os nu beholde den smule kvalitet vi har, Bacca er top angriber og jeg syntes også hans attitude er helt ok - jovist var der en dum episode. Men manden undskyldte også med samme.

Det er langt fra kun den ene episode. Den kan naturligvis, i soleret set, tilgives.
Generelt set er hans niveau meget svingende og han falder ofte ud af kampene.
Hans attitude når tingene ikke lige lykkes, er klart det værste. Han bebrejder alle andre end ham selv, til trods for at han ofte har en førsteberøring som Søren Colding.

Vi har behov for ledere - det er Bacca langt fra. Hvis vi kan få det samme for ham som vi gav, giver det rigtigt god mening at investere i en spiller der kan være med til at skabe en vinderkultur.
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Brocchi har måske de rette ønsker for Milan, men jeg håber på en udefra. Se hvad Spalletti gjorde ved Roma. De har et bedre hold, men med forhåbentligt nye ejere får Milan også bedre spillere, og det kræver en erfaren træner.

Ovenstående er en præmis som jeg ikke helt mener holder vand. Erfaring i sig selv er jo ikke med til at skabe en god kultur omkring holdet. Og det er bestemt ikke lige med gode taktiske evner - tag fx mange af de engelske trænere, med Harry Redknap som det grælleste eksempel.

Der findes masser af eksempler på uerfarne trænere der leverer fra første job. Her er vores egen klub jo arnested for to af de allerstørste som fik chancen som ukendte (træner)navne.

Det samme gør sig gældende med filosoffen, der også tog springet fra ungdomsafdelingen til den store scene.
annonce
0