Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Viola 4 Ever
Så det på Facebook tidligere.. Har ikke lige noget link på stående fod.
Kan godt være at det er fra pressekonferencen med landsholdet i går.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Havde ellers været rart at få ham retur. Trist han skal spille under klovnen Mourinho.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Tja lad os se. Sky siger han har aftale med Galaxy. Det skifter vidst lidt hver dag.
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/85099/milan-go-agger

Tuttosport...

Milan vil formentligt ikke gå efter to venstrebenede midterforsvarere.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, vi bliver kædet sammen med alle de afdankede. Negredos agent prøver også at prakke os den spanske angriber på. 31 bliver han til august - så kan man velsagtens ligeså godt beholde Matri som returnerer fra lån.
Skrevet af Rossoneri
Meget tydelige udtalelser, plus et par kryptiske fra Silvio de seneste par dage.

De tydelige: der kan vist ikke længere være tvivl om at Silvio endeligt har bestemt sig for at sælge.

Samtidig synes det at de nye ejere ønsker at han bliver siddende som præsident i en aktiv rolle. Er dét tilfældet, kender vi også navnet på vores træner når den nye sæson starter. Det satte Silvio en tyk streg under, ved at udtale; bliver jeg, bliver han (Brocchi red.) også.

I den mere kryptiske afdeling, sagde han at han ikke var klar over hvorvidt de nye ejere ønskede ændringer på ledelsesgangene.
Det vi dog klart kan konkludere, er at Galliani ikke nyder samme opbakning (fra Berlusconi) som Brocchi gør.
Og med de meget tætte samarbejde de har haft, kunne meget tyde på at Galliani kunne være fortid.

Der var også en snak omkring Zlatan, som Berlusconi mente var urealistisk ift økonomi. Men lad os nu se hvad kineserne er klar til at spendere for at hente svenskeren hjem.
Skrevet af Rossoneri
Mht Zlatan og Utd, så er der et par ting som i mit univers taler imod den manøvre. Måske det blot er ønsketænkning.

Spørgsmålet er om Mourinho vil dele rampelyset med Zlatan. Jeg tror lidt hans ego afkræver ham at være frelseren der red ind i Manchester og løftede arven fra Fergie.
Med Zlatan i truppen ville ham som minimum dele den hæder (såfremt den kommer).

Derudover han han to rigtigt gode angribere i Martial og Rashford.
Da han som regel spiller med én på toppen, ville der være noget der ikke gik op numerisk.
Omvendt ville det være underligt hvis han solgte Martial med et kæmpe uoplåst potentiale og ikke mindst det mest hotte offensive talent på de britiske øer.

Personligt tror jeg Zlatan venter på at se hvad sker med Milan og kineserne. Han vil givetvis afkræve garantier for indkøb.

Men med sådan en gruppe af investorer, har de dog nok heller ikke tænkt sig at gøre tingene halvt.
Skrevet af Serpente
Rosso.
Jeg tror du misforstår berlu. Når han siger at han vil beholde brocchi, så mener han som ejer af klubben, ikke hvis han bliver ærespræsident. Han skal lede de unge italienske spillere som Silvio vil finde, hvis salget ikke lykkedes. Tager kinamand over afgiver han magten, og som han er inde på, ved han ikke hvad de vil gøre, og ved ikke hvem de vil beholde i klubben, andre end ham selv i 3 år. Det kan så være de vil lytte og beholde brocchi, men jeg tror det ikke. Håber det heller ikke. Jeg har læst et sted at Barbara er tiltænkt at blive, hvilket jeg ville elske. Hun er sku en super ambassadør for klubben, og vi brænder derfor heller ikke alle broer til familien. Maldini er også en mand jeg forventer i klubben. Han har nærmest ansøgt en stilling i pressen, og det vil være en letkøbt vej til hjerterne hos klubbens fans. Så må vi se om han klare sig godt. Jeg håber inderligt på et salg, for jeg orker ikke silvios illusion. Selv hvis det lykkedes at hente nogle talenter, så vil der gå år med udvikling , og jeg tror ikke vi behøver drømme om cl igen, for vi vil få svært ved at nå top3.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
@Serpente
Ved nærmere gennemlæsning har du naturligvis ret.

Det sagt, så ville det undre mig at man beholdt ham i en rolle som rådgiver og som det første går imod noget som han er ret tydelig i sin holdning til.
Tror (og håber egentlig også) at Brocchi får liv at bevise sit værd.
Skrevet af Pirlo21
Det er selvfølgelig super at folk drømmer lidt herinde. Men som situationen er lige pt, så skal vi spare. Senest har Silvio været ude at sige at Milan ikke har råd til Zlatan. Når selv vores egen præsident siger det, er det fordi vi skal have skåret omkostningerne ned.

Derfor forventer jeg ikke andet end at vi satser ungt, fx giver spillere som Calabria, mauri og Locatelli meget mere spilletid og måske rykker en eller to fra primære holdet op i truppen.
Ellers forventer jeg at vi er meget varsom med at bruge penge, jeg tænker først og fremmest på låneaftaler med købsoption, måske en free transfer og måske et større køb.
Dette afhænger selvfølgelig også af hvilke spillere vi siger farvel til og hvornår vi lander en aftale med kineserne. Det er klart at skulle aftalen med kineserne stort set være på plads inden transfervinduet smækkes i, kunne vores transfer scenarie ændre sig. Nu må vi se.

Silvio har iøvrigt også udtalt at brocchi bliver som træner hvis han forbliver præsident...!! Jeg syntes ikke denne udtagelse var til at misforstå.
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Man skal nok tage Silvios udtalelser omkring økonomi med et gran salt.
Han har fuldstændig ret i at vi ikke kan hente Zlatan med vores nuværende økonomi.
Men med det forestående salg til kineserne, er jeg sikker på at Berlusconi har sikret et væsentligt transferbudget.

Hvis vi bliver solgt og vi kan præsentere et projekt for fremtiden, tror jeg Zlatan foretrækker Milan.
Skrevet af Serpente
Pirlo
Silvio har iøvrigt også udtalt at brocchi bliver som træner hvis han forbliver præsident...!! Jeg syntes ikke denne udtagelse var til at misforstå.
Den er vel let at misforstå, for vi ved jo reelt ikke om det også gælder som ærespræsident, hvilket jo også kan kaldes præsident. Så har han jo ikke det sidste ord. Ellers ville han heller ikke være i tvivl om ledelsen, hvis det hele er op til ham. Jeg kan absolut heller ikke forestille mig at de ingen holdning har til noget som helst. Jeg tror blot at berlu ikke ønsker at slutte af før holdet igen er med i toppen. Så redder han sit eftermæle, og kinamand lever med at give ham den sidste ære for at alle parter bliver glade.
Med hensyn til handler er jeg på optimisternes side. Husk på at de netop har ønsket at overtage hurtigt så de kunne agerer på markedet. Det er muligt vi ikke får råd til zlatan, men der skal nok ske ting og sager. Berlu siger jo at de skal få os op i toppen, ellers fortsætter han selv. Ser man på de summer der bliver brugt i Kina, vil jeg nærmere betegne mig som realist, når jeg påstår at vi står med et top 3 hold efter sommerferien. Men vi må se hvad der sker. Jeg tror salget bliver officielt inden ugen er gået.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Pirlo21
Serpente: jeg håber du har ret, men jeg vil se det ske før jeg tror på det!
Lige pt håber jeg mest ang truppen at vi får sagt farvel til en masse af vores marginalspillere og nogle af de løntunge som vi ikke tror på såsom Lopez, Menez, Mexes, adriano m.m

Vigtigt at vi får ryddet op i truppen og bliver ved med at satse ungt. Gør man det samt hænter en stor profil til midten eller to. Så begynder det at se fornuftigt.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Forstår ikke hvorfor at folk er så opsat på at får Zlatan tilbage? Han har jo 1-2 god sæson også er det downhill, han er jo ingen langsigtet løsning?

Milan vil vidst forlænge Vergaras kontrakt til 2019, han er lejet ud til Livorno, nogen der ved hvordan han har gjort det?
Skrevet af Martinovic
Milan har brug for en løsning, der virker nu og her og så ellers bygge på. Det glemte klubben, da Zlatan og Silva blev solgt i 2012.
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
Det er bl.a den håbløst forældede tankegang, der har gjort at Milan er hvor de er i dag. Der er andre måder at rykke sig i en positiv retning på, end at hente Zlatan, eller andre ekstremt løntunge spillere, som Milan ikke er i en position til at betale.

Milan kan som inspiration kigge på hvordan Juventus gjorde i 2011, da de stod i en lignende situation. Hent spillere der virkelig vil projektet, og som er villige til at give 100% hver gang i samtlige +90 min.

Jeg vil mene at indkommende spilleres vilje til at fighte lige pt. er vigtigere for Milan, end deres evner på bolden. Milan er ikke i en position hvor det rykker noget at hente 1-2 klassespillere, da fundamentet ganske enkelt ikke er der til at bære disse spillere.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
@Gusten
At hente Zlatan ville jo netop også være en garanti for 100% dedikation, som alle er enige om mangler. Så jeg synes ikke din pointe giver mening.

Der hvor Milan kan lære af Juventus, er på forretningsdelen. Ellers ser jeg ikke andet forbilledligt hos bilfabrikanternes hobbyprojekt.
Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Hvad beror du dét på (at Zlatan har 1-2 sæsoner i sig)? At det er sådan det plejer at være?
Jeg vil sige at Zlatan har bevist at intet med ham er som det plejer.

Hans fysiske tests viser faktisk at han aldrig har været i bedre form.

Dertil kommer at Zlatan vil være den lederfigur som vi så desperat mangler.
Skrevet af Gustenv@rius
Pointen er at det kan gøres uden at sprænge lønbudgettet, som er tilfældet hvis man hentede Zlatan.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Omvendt kan Zlatan ses som en rigtigt god investering.

Jeg synes også du blander pærer og bananer her. Juventus havde jo allerede et hierarki på plads med folk som Buffon, Del Piero, Chiellini m.fl.
Det er jo netop det Milan skal til at opbygge. Her findes der næppe bedre mand end Zlatan.

Og lad os da heller ikke glemme at Juve brugte ca 60M netto på transfers op til pågældende sæson.
annonce
0