Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Alibaba ejer mig bekendt 50% af Evergrande

på den anden side har den kinesiske "regering/minister" jo også som det mindste indirekte indflydelse på begge klubber, når salget går igennem for jer også. Ligesom Suning køb skulle godkendes, således skal jeres.

Kina er et mærkværdigt land, set med vestlige øjne.

Jeg tvivler på de lader nogle af de to fungere som rugeklubber for hinanden.
Skrevet af Lentini
Idag kipper vi med ja-hatten...

1) Bliver Milan solgt?
Ja

2) Hvem er træner næste sæson?
Pellegrini

3) Hvem er CEO 1.september?(dobbelt-point for korrekt svar).
Gancikoff

4) Bliver der ansat en teknisk direktør? I så fald hvem?(dobbelt point for korrekt person)
Nja - Galliani bliver degraderet til teknisk direktör.

5) Hvem er sportsdirektør i Milan 1.september?
Leonardo.

6) Bliver Bacca solgt
Nej.

7) Er Mancini stadigvæk et fjols 1.september?
Naturligvis.

8) I tilfælde af ejerskifte - hvilke selskaber/personer indgår i det kinesiske konsortie?(dobbelt pts på korrekte navne)
Robin Li/Baidu, Huawei & Evergrande Real Estate.

9) Kommer Zlatan tilbage?
Nej

10) Dan en 25-mands trup til næste sæson på hvem man tror kommer til og hvem der smutter.

MÅL: G.Donnarumma, Agazzi & A. Donnarumma.

FOR: Abate, De Sciglio, Zapata, Benatia, Romagnoli, Paletta, De Santis, Antonelli & Vangioni.

MID: Montolivo(C), Witsel, Locatelli, Kovacic, Bertolacci, Bonaventura, Gomez, & Honda.

ANG: Vazquez, Niang, Vido, Bacca & Pavoletti.
Skrevet af Lentini
Gad vide hvad Silvios indlæggelse kommer til at betyde for forhandlingerne af Milan. Et kærkommen stop i forhandlingene eller en endegyldig overgivelse?

Det er aldrig til at vide med den mand - og god bedring til ham i øvrigt.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
MID: Montolivo(C), Witsel, Locatelli, Kovacic, Bertolacci, Bonaventura, Gomez, & Honda.

Er det en forglemmelse, eller tror du også Kucka ryger?
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Nej - det er ikke en forglemmelse at jeg har streget Kucka. Det går mere på hvad jeg tror Pellegrini ville vælge. Kucka er en dynamisk spiller med force i bolderobring og fysik, knap så meget teknik og jeg synes ikke at kunne genkende ham som en type der passer ind i Pellegrinis mindset.

Witsel passer bedre ind og når han samtidig oplever lavvande i interesse og Gallianis forkærlighed for ham kunne han meget vel være et bud såfremt kineserne kommer til.

Desuden melder Di Marzio at Pellegrini er kinesernes valg, hvis/når de får overtaget klubben.
Skrevet af Lentini
... Skulle jeg danne er hold ud fra min egen præference blev Kucka i klubben. Ikke som førstevalg, men som en rotationsspiller hvor man ved hvad man får.
Skrevet af Lentini
Så beder Finnivest om udsættelse af eksklusiv forhandling til 27.juni! Grundlaget for dette er Silvios hjerteproblemer hvor han skal have foretaget et kirurgisk indgreb.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Ganske enig. Jeg ser ham heller ikke helt passe ind i Pellegrinis system, hvor han typisk søger mere boldfaste typer. Kucka kunne måske være nyttig i kampe hvor vi skal ligge et højt pres.

Også enig i Witsel. Jeg har bare på fornemmelsen at den gode chilener vil se på nogle af de trofaste folk han tidligere har arbejdet med.
Her er Fernandinho den spiller han har benyttet oftest på den centrale midt. Oveni i det ser jeg ikke ham (Fernandinho) passe ind i filosoffens spilkoncept.
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Jeg tror en mand som Fernando er meget mere udsat idet han er 6´er, boldbryder og intet mere. Men jeg har ikke kigget mere grundigt på hvad Pellegrini egentlig ønsker.

Jeg tror dog ikke på Fernandinho fordi selvom Milan skulle blive kinesisk, så vil man gerne signalere noget nyt. Noget ungdom, og der slår alderen på Fernandinho mig som diskvalificerende.

Demichelis får vi nok. Pelles yndling...

Men hva fanden - jeg tror ikke helt på et ejerskifte. Der er altid for mange problemer med Silvio og jeg holder egentlig med Bellinazzo hos Solo 24 Ore, som siger at han aldrig har haft indtrykket af at Silvio rent faktisk ønsker at sælge.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har ikke været opmærksom i et par dage, så jeg spørger sikkert dumt - men er Pellegrini bekræftet?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Nej, han er stadig kun nævnt på rygtebasis. Eftersom Emery sandsynligvis ryger til PSG, har Pellegrini overtaget førersædet.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Nej - overhovedet ikke. Men efter Emery havnede i Paris har man iflg flere, som regel, troværdige kilder lavet en forhåndsaftale med Pellegrini.

Nu snakkes der så godt nok meget om Giampaolo idag pga af (den irriterende) udsættelse af forhandlingen med kineserne. Men nøgternt vurderet har jeg svært ved at se hvor Pellegrini ellers skulle hente et job. Hans spillestil passer meget fint ind i det Milan gerne vil være og samtidig har han en rolig og fattet stil a la Carlo.
Skrevet af Flying Dutchman
Nå ja ja, han er da det oplagte mål for jer og I er det oplagte mål for ham, så det giver da fint mening. Skulle bare lige føres ajour igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Hold i øvrigt øje med Stanciu fra Rumænien i aften. Vi har haft scouts på han flere gange i sæsonen.

Har aldrig selv set ham spille, så han blir spændende at følge.
Skrevet af Lentini
Stanciu mangler så ret meget før han kan begå sig på topniveau. Fine dødbolde, men teknisk på dette niveau og tempo konkluderer jeg at han var meget udfordret.

Lidt nyheder;
Finninvest og den kinesiske delegation er blevet enige om at udvide den eksklusive forhandling til 30.juni. De fleste eksperter spår at Silvio vil være mere villig til at afgive Milan som følge af helbredsproblemer. Jeg tvivler oprigtigt..

Laudisa melder at Emery vil have Bacca til PSG. I mit hoved skal det være til minimum break even hvis vi skal slippe ham. Jeg har en franskmand i øjet som erstatning nu hvor Arsenal har været så flinke at sprænge banken for Vardy, og nej, det er ikke Giroud.

Milannews siger at Galliani seriøst overvejer at skille sig af med Niang efter hans seneste stunt. Pris 15-18mio.

Il Sore 24 Oro melder at Thohir har været i vores affaldsspand, da Suning var en del af det konsortie som Bee Taechaubol havde sammensat sidste forår.

Derudover er de eneste punkter som mangler pt i forhandlingen er punkterne hvorpå kineserne skal tilfredsstille Silvio med en værdifuld rolle.
Skrevet af Lentini
Nå da - Sal Galatioto belemrer sig med at komme til Milano nu, så det ikke bare er Gancikoff som styrer løjerne.
Skrevet af Milanisti
Milan ude efter Mustafi? Det kunne være glimrende. Ifølge Sky kræver Valencia 15€ millioner, men det tal kan godt blive til 30€ millioner efter sommerens EM-slutrunde.

Er det seneste nye at Blanc er på vej til os?
Skrevet af Martinovic
Mustafi må have udviklet sig meget, for han var elendig i de kampe for Sampdoria, jeg så ham spille.

Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det kunne godt se ud til at vores alle sammen favorit til tränersädet i Milan, bliver vraget. Kineserne skulle väre af den mening at Manuel Pellegrinis krav om 6mio€ netto årligt er for overdrevent. Han ville i så fald have blivet den klart bedst betalte träner i Serie A. Allegri hiver vidst 5mio€ netto på hans nye kontrakt, mens Mancini i Inter ligger på noget á 4-4.5mio€ netto pr. år. Vanvittigt at tänke på hvor meget de opskruede priser på det engelske marked skaber inflation til det resterende Europa – det er vel kun Bayern, PSG og Real Madrid der kan fölge med. Et eller andet sted viser det dog også at kineserne ikke bare kaster penge ud af vinduet, bare fordi de kan – det er i sig selv godt.

Derfor er Marco Giampaolo nu blevet et meget varmt navn i og omkring Milan igen. Den anden kandidat er Cristian Brocchi. Jeg skal indrömme at min egen präference for fodbold ikke stemmer overens med den Brocchi helst praktisere. Jeg får kvalme af det ävl omkring possession som skulle det väre tungtvejende argumentation for at skabe resultater, og i de fleste kampe under Brocchi synes jeg han fejlede. Han prövede at praktisere en omgang fodbold, som han ikke havde spillertyperne til og desuden var alt for spansk inspireret. Sterilt, blödsödent og ufarligt omständig boldmassage – det er hamrende svärt at udföre särligt i italiensk fodbold og kräver helt specifikke spillertyper. Det var simpelthen alt for naivt og et klart udslag af manglende erfaring på internationalt niveau.

Jeg er langt större tilhänger af den fodbold Giampaolo praktisere. Hidsigt aggressivt presspil, med öje for angreb mod mål hver gang. Man kan sige Giampaolo havde fået Sarri til at skabe grundlaget for successen i Empoli, men på den anden side var det svärt at göre Sarris arbejde efter, särligt efter at have mistet nogle grundpiller i Sepe, Rugani og Valdifiori. Men de fodspor udfyldte han på glimrende vis.

Giampaolo har dog en noget broget karriere med flere nedture, og netop overståede säson med Empoli er egentlig förste gang hvor han har succes i Serie A, efter fyringer hos hhv Cesena og Siena, tidligere i karrieren. Nok kan man hävde at han har erfaring, men erfaring med stribevis af fyringer er ikke just befordrende for et topjob. Det kan ikke rigtig sammenlignes med Allegri i sin tid, som vi hentede i Cagliari hvor han havde succes(selvom han blev fyret som fölge af en längere periode med lutter nederlag) og forinden havde väret succesfuld i Sassuolo.

Jeg er dog slet ikke i tvivl om at Galliani helst er på idéen med Giampaolo, fordi Arrigo Sacchi endnu engang har anbefalet en Empoli-träner. Og man må også sige, at Gallianis arbejde de senere år har väret besvärliggjort af Berlusconi-familien. Jeg synes ikke man kan kritisere fyringen af Allegri i sin tid, fordi både Allegri og mandskabet var slidt efter at have overprästeret i en längere periode. Derefter kom Seedorf til på anbefaling af Ladyen(det endte i en mandskabsmässig katastrofe) – så var det Pippo som skulle til(det ringeste jeg har set i mange år), selvom Galliani havde fingrene ude efter Unai Emery(idéen blev kasseret af Berlusconi). Så ville Berlusconi ha en hård mand ind, og ringede selv til Capello, som afslog, mens Galliani så fandt Sinisa, selvom det egentlig forlöd at Galliani helst havde fuldt Sacchis råd om Maurizio Sarri, som bekendt rög til Napoli – så blev Berlusconi trät af Sinisa selvom den profil han havde tegnet selv ti måneder inden passede präcist på en type som Sinisa Mihajlovic.

Ovenstående er en parade af interventioner hvor den sportslige leder ikke får lov eller rum til at finde den träner som han mener er den som passer til Milan, fordi ejeren pludselig vil til at lege sportschef i klubben. Én af mange elendige beslutninger gennem en årräkke…

Skiftet fra Pellegrini og Giampaolo har dog også nogle ret märkbare konsekvenser for det mercato vi, forhåbentlig, snart skal i gang med. Pellegrini ville alene via sit navn signalere en form for ambitionsniveau til omverdenen, hvor det ville väre realistisk at gå efter spillere som Benatia, Witsel etc., hvorimod ingen, udenfor Italien, aner hvem fanden Giampaolo er.

Derfor tror jeg primärt vi kommer til at se os satse på spillere på op til 25 fordi det er Milans navn som skal träkke, hvor eneste afvigelser vil väre italienere. Vi kan faktisk komme til at ligge tättere op af den linje Silvio, af politiske årsager snakker om hele tiden, end jeg havde forventet.

Jeg synes en 24-årig Mustafi giver mening. Specielt når han skändes med sportschefen i Valencia og koster 15mio€. Han udviklede sig konstant i Sampdoria og har gjort det godt i Valencia selvom han mangler lederegenskaber.

Jeg kunne også sagtens se os gå efter en mand som Stefano Sturaro fra Juventus også. 23 årig mand som bliver kvast i konkurrencen på midtbanen i Torino. Giampaolos spillestil kräver en spiller som er et rövhul og däkker et stort område på den centrale midtbane. Sturaro har ved flere lejligheder udvist mangel på hjerne, men stort hjerte og stor lunge – ergo et must for Giampaolos midtbane. Jeg kunne godt se for mig, at jeg ville sidde med de samme tanker som dengang vi hentede et lille hidsigt näsehorn med stor underkäbe i Salernitana og tänkte ”hvad fanden skal vi bruge ham til?” – Rino blev min helt. Dynamikken i Giampaolos stil ville også väre skräddersyet for en mand som Kovacic, men det kan han jo tänke lidt over, hvilket han får rigeligt tid til hvad enten han skal varme bänken i Madrid eller Torino. Han ender sgu med at blive en ny Prosinecki, hvis han ikke tänker sig om.

Saponara er naturligvis et must, og derudover er der navne til den flakkende angriber såsom Gabbiadini, Vietto etc., som vil väre meget interessante.

Svärest vil väre at erstatte Bacca på toppen(han kunne ellers komme til at hövle vanvittig ind med kasser med Saponara bag sig), når han smutter til Paris og gör livet surt for Cavani. Lacazette er en dyr og vanskelig mission, selvom jeg synes han er fantastisk. Batshuayi er også spändende, og så er der naturligvis min ven, der også sidder limet til bänken i Torino, Simone Zaza. Pavoletti eller Pellé ville også väre rigtig fint at få ind – samme type spiller, som tilbyder noget helt andet i form af deres store fysik. Luca Toni light, som spiller på alt andet end hurtighed, hvorfor alderens kvaler på dette punkt er ligegyldigt for denne type spiller, da fart ikke er noget som de skal tilbyde.
Skrevet af Lentini
Hold fast hvor er den forhandling om ejerskifte røvkedelig. Medierne skriver det samme hele tiden.

Alt imens er vi bortset fra Mustafi all-italian indtil videre på markedet. Saponara, Vazquez og Giaccherini kan tilføjes sammen med Immobile til de spillere vi skulle have forhørt os på.
annonce
0