Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
Mamic´ magt går vel ikke så langt at han kan diktere landsholdets opstilling imod Spanien?


Det vil ikke undre mig hvis han gør, da der økonomisk set vil være en interesse i at vise et par Dinamo talenter frem på den store scene for på den måde, at kunne skyde dem afsted til en fornuftig pris senere.

Det er ikke for "sjov" at Halilovic blev skrottet til fordel for de to og at flere af de Kroatiske tilskuere foretager sig det som de gør.
Skrevet af Martinovic
Rygter om overtagelse den 7. juli og 100 mio. euro til transfermarkedet.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeps – La Gazzetta dello Sport, Calciomercato og Corriere della Sera er alle enige om, at der bliver underskrevet en form for aftale på de 70% d.7.juli. – naturligvis vil den ”fysiske” overtagelse tage längere tid, da man ikke bare rydder bordene hos nuvärende ansatte og erstatter dem med nye.

100mio€ til denne sommers mercato. Man må vel antage at ved salg kan man ligge disse midler oveni dette budget. Så må vi bare håbe på at man holder käft, og ikke nävner det belöb offentligt.

Derudover skulle Milan have givet Carlos Bacca og alt hans agent lov til at se sig om efter en klub som er villig til at betale minimum 28mio€ for ham. Nu har han også klynket lös i nogle måneder – så må vi se om alle disse storklubber er klar til at lägge et seriöst bud på ham, som de nu har postuleret i lang tid.

Der tegner sig til at blive en alvorlig ommöblering af frontlinjen, hvor det overraskende forlyder at Luiz Adriano meget vel kan gå fri, mens de resterende bliver häldt ud af klubben. Der snakkes igen om Leonardo Pavoletti, og selvom jeg vil forvente at Genoa blive lidt sväre at have med at göre ovenpå Lapadula-handlen, så havde jeg glemt Milans bargain chip i form af Suso.

Det bliver meget spändende hvem som bliver träner, fordi det er meget klart at Galliani vil have Giampaolo. Og bare fordi jeg gerne vil se de rigtige beslutningsprocesser blive fulgt i Milan, så håber jeg det ender med Giampaolo, fordi så er det Galliani som har udstukket en sportslig linje ud fra de önsker som Silvio har, men hvor Galliani tager beslutningen om tränernavnet.

Skrevet af Lentini
Ændring: Kineserne tager 80% med det samme. Af tekniske grunde, jeg ikke fatter, gør det åbenbart overdragelsen mere strømlinet.

Yderligere vil der udover dette mercato blive afsat 300mio til de kommende 3 somre. En garanti Silvio ville have på papir og som han nu åbenbart har lykkedes med at få.
Skrevet af Lentini
@ Stanko

Er du kroat? For nok kan man hävde Mamic’ indflydelse på kroatisk fodbold er stor via korrpution, og at han har så meget magt at han kan influere på landsholdsudtagelse, men det nytter jo vitterligt ikke meget, hvis ikke disse spillere ikke kan prästere på niveauet. Det gjorde Rog og Marko Pjaca trods alt – begge to med gode prästationer. Derfor henledes jeg også til at tro at landsträneren har vurderet at Rog mindst kunne tilbyde det samme som Kovacic kan på nuvärende tidspunkt.
Skrevet af Gustenv@rius
"Yderligere vil der udover dette mercato blive afsat 300mio til de kommende 3 somre"

Sikke mange Bertolacci´er man kan få for de penge.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Er det med vilje, at du konstant er en idiot, Gusten...
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
DP.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det ville naturligvis være fantastisk at have 300M at bruge over de næste par sæsoner. Det giver mulighed for at bygge en stamme op.

Det bliver interessant at se hvad der sker på transfermarkedet. Dette er, som der flere gange er skrevet, meget afhængig af næste års træner.

Et navn der er dukket op på radaren igen, er Marko Pjaca. Et yderst interessant navn, der har gjort en god figur ved EM.
Mig bekendt er han dog primært wing - omend han kan dække centrale pladser.
Dét undrer mig lidt ift at Giampaolo spås til at overtage tøjlerne.

Skrevet af Stankovic
Nej, jeg har intet med Kroatien at gøre, men Mamic har en del at skulle have sagt, hvorfor at det ikke er utænkeligt at han har bedt træneren om at få sine Dinamo drenge på banen så ofte som muligt. Til alt held præsterede de ganske fint.
Skrevet af Lentini
Nu har vi trods alt formået at finansiere Genoas transfere i mange år, og sidste år begyndte vi så at tage Sabatini og Roma under vores kappe. Sabatini sidder garanteret og smiler for sig selv, hvis han läser nyhederne omkring Milan på diverse sportsmedier.

Som altid ser det ud til at vi prioritere angribere fra start – i denne henseende fornuftigt, i og med, stort set hele frontlinjen er ude/eller på vej ud. Faraoen er solgt for good, Mario er sendt hjem og returnerede Matri vil ”hjem” til Sardinien. Ménez er på vej väk skal man tro hans agent/bror, hvor han har tilbud fra både franske og kinesiske klubber mens Bacca slutteligt har fået lov til at snakke med alle storklubberne der vil have ham.

Det efterlader os med Luiz Adriano samt nyerhvervelsen, Gianluca Lapadula. Umiddelbart vurderet tror jeg vi går efter Leonardo Pavoletti, som også er en helt anden type end de to andre – lidt af et fysisk skur at holde styr på. Marko Pjaca vil jeg meget gerne have fingrene i også – dynamisk som ind i helvede, fysisk stärk og med en god teknik. Han tilbyder en rigtig fin alsidighed, som vil passe fint i tråd med Giampaolos second striker-rolle, og så ved han også hvor målet er. Han er pisse spändende, så jeg håber virkelig at Galliani er offensiv på denne front.

Ift. At betale andre klubbers mercatos, så jeg også gerne at vi ikke bidragede til Zamparinis pension. Jeg har virkelig svärt ved at se et understöttende godt argument for at bruge 10mio€ ekstra på at erhverve os Vazquez fremfor Saponara. Specielt hvis Giampaolo bliver träneren, fordi Saponara ved präcist hvad det er hans efterspörger af sin 10’er.

Det mest interessante omkring indköb bliver, for mig, at se hvem det er vi vil hente ind som starter ved siden af Romagnoli. Denne Leo Lacroix siger mig ikke en hujende fis, men Di Marzio ävler lös om ham konstant som et seriöst emne, der overvejes i Milan. Nu kan Leo sagtens vise sig at väre en god spiller, men jeg havde dog sat näsen op efter et andet navn.
Skrevet af Lentini
Oh no... Raiola på spil med sin Lukaku. Luk Milanello og Casa Milan ned. Den mand må ikke få kontakt til Galliani på nogen måde.
Skrevet af Martinovic
Gider ikke se Lukaku i Milan. Desuden vil Everton kræve et vanvittigt beløb for ham.

Milans fokus bør være at finde en makker til Romagnoli og et par stærke centrale midtbanespillere.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg ville gerne have Lukaku. Han er lidt af en håndfuld at håndtere - ydermere har han et enormt udviklingspotentiale. Men de priser som Everton forlanger for ham er fuldstændig absurd. Godt nok er pundet devalueret, men det er jo vanvittige beløb.
Skrevet af Geddar , moderator
"Godt nok er pundet devalueret, men det er jo vanvittige beløb."

Beløbene er også sat ud fra 1) at der i det nuværende marked kommer flere og flere tossede bud på angribere, og priserne helt generelt er steget voldsomt på få år grundet angribermangel og 2) at Everton ganske enkelt ikke er interesserede i at sælge, medmindre der netop kommer et tilpas tosset bud.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
Vi er tilsyneladende i kontakt med Konko??!! Har vi tænkt os at stille op med 4 backs...
Skrevet af Martinovic
Konko er 32, men jeg synes, han er bedre end både Abate og De Sciglio.

Mojn do!
Skrevet af Lentini
@ Geddar

Enig. Så vidt jeg har forstået har Everton fået nye ambitiöse ejere, som er mere flinke til at hive läderet op af lommen. Problemet er Lukakus egne ambitioner, som han ikke synes at lägge skjul på – og naturligvis X-faktoren i alt dette: Mino. Det er svärt at vide hvad hans plan er denne sommer. Men en plan har Mino altid – i tilfäldet med Pogba er jeg rimelig sikker på at han gerne vil beholde ham i Torino, men til kläkkelig lönforhöjelse som også kommer Mino til gode. Med Lukaku er jeg mere i tvivl..
Og sådan er det altid med Mino – et had/kärligheds-forhold.
Skrevet af Lentini
Konko er 32, men jeg synes, han er bedre end både Abate og De Sciglio.


Foggy - stop med at stjäl modermälkserstatningen. Der er et eller andet i den, der blokerer din rationelle tankegang.
Skrevet af Martinovic
Det er han.
Mojn do!
annonce
0