Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Milan har en klar tradition for at spille med en 4-back kæde omend vi under Zac spillede 3-5-2 eller 3-4-3 (afhængigt af hvordan man ser det) med god succes.

Men du peger på en tydelig udfordring - at finde spillere af et vist niveau til de tre pladser.
Man kan dog håbe på at der er nogenlunde hold i forlydenderne om transferbudgettet. Det bør kunne gøre det lidt lettere.
Skrevet af Lentini
Det ved jeg faktisk ikke om det gør. For topspillerne betegner jeg os som uinteressante fordi vi slet ikke har noget europæisk bold at tilbyde.

Så skal man kigge på næste hylde og yderligere må vi bare hente en non-EU spiller overall hvilket ret sikkert udelukker en ung argentiner(fx Mammana) eller brasilianer(Marlon & Rodrigo Caio).

Der er Benatia med mange skader. De Vrij med skadesplaget sæson ovenpå en alvorlig knæskade. Maksimovix har været skadesplaget. Rugani er umulig at komme i nærheden af til en fair pris.

Det snævrer unægteligt feltet meget ind i min verden omkring den centrale forsvarsposition. Og vi har ikke råd til a swing and a miss på den position, særligt fordi vi har en grobund fra Sinisa at arbejde ud fra.
Skrevet af Lentini
Med Montella vil det dog väre en dödsdom at köbe angribere såsom Gomez(som du har foreslået), Pavoletti eller Pellé. De kommer slet ikke til deres ret på den måde, han ynder at spille på - men det har vi så ikke nogen kompetent sportsdirektör til at fortälle vores allesammens käre Galliani.

http://lineupbuilder.com/?sk=bx2c0

Kunne håbe på noget som ovenstående.

Skrevet af Magnifico
Störste konkurrent hidtil er Ajax..

Under EM har Inter og Roma også forhørt sig på Pjaca - og Liverpool har senest fået et konkret bud på små 100 mio kr afslået. Klopp skulle efter sigende vore ganske forelsket i det unge talent. Nå, vi må se, hvad det ender med i løbet af sommeren. Under alle omstændigheder ville jeg nyde at se ham i Serie A.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Liverpools interesse er påstået fra særdeles tvivlsomme kilder, mens de lige har sikret sig Mané.

Italienske klubber bekymrer mig heller ikke.
Skrevet af Flying Dutchman
Italienske klubber bekymrer mig heller ikke.

Det bør de nu, idet de nævnte klubber alle kan tilbyde noget, Milan ikke kan: europæisk fodbold og ro på direktionsgangen.

Jeg havde i øvrigt altid et mentalt billede af dig som værende et godt stykke over 30!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gustenv@rius
Du har leveret en del bookmark-materiale de sidste par sider, Lentini.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
@ FD

Det bekymrer mig stadigvæk ikke. De to nævnte italienske klubbers påståede interesse kommer også fra ret tvivlsomme medier.

Jeg føler mig gammel, hvis det kan hjælpe og har allerede flere grå stænk i håret.

@ Gusten

Jeg aner ikke hvad bookmark er?!
Skrevet af Flying Dutchman
Det bekymrer mig stadigvæk ikke. De to nævnte italienske klubbers påståede interesse kommer også fra ret tvivlsomme medier.

Jaeh, der florerer nu ganske heftige rygter om, at vi lige nu er et skridt foran jer i jagten på Pjaca, ikke mindst grundet vores tætte forhold til Dinamo. Brozo og Perisic skulle også have talt en del med ham her til slutrunden.

Vi får dog se! Intet er sikker, før det er... ja... sikkert!

Jeg føler mig gammel, hvis det kan hjælpe og har allerede flere grå stænk i håret.

Nå, alder er jo bare et tal. Du skriver bare med så meget pondus og viden om italiensk fodbold generelt og AC Milan i særdeleshed, at jeg forestillede mig en lidt ældre gut. Sådan noget snyder!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Fra navne som Pellegrini, De Boer og Emery til Montella, som jeg ikke ser som den store opgradering i forhold til Sinisa.
Skrevet af Rossoneri
Med Montella ved roret, er det spørgsmålet hvem de nye transfermål er.

Skal vi ud og hente nye forsvarere, er Rannochia måske igen et bud - omend jeg absolut håber vi stiler højere.
Med "lidt" penge på kistebunden, ville det være fint at forsøge sig med fx Dragovic eller Lindelöf.

Det er nok heller ikke utænkeligt at Montella vil forsøge at få Soriano med, hvilket jeg i højere grad vil kunne glæde mig over.

Jeg har en ide om at Montella vil holde fast i sin 3-5-2 formation.
Spørgsmålet er bare hvordan han vil sætte holdet op.

Som Lentini nævnte, er hans version af systemet anderledes ift Contes udgave. Primært ift opspillet. Her er Conte mere direkte i sin tilgang.

I Fiorentina spillede han meget med noget der mindede om en regista, i form af Borja Valero. Det samme har han gjort i Sampdoria, hvor han dog også har vekslet med to mere holdende midtbanespillere og én der var kreativt indstillet.

Personligt håber jeg at vi beholder De Sciglio. Hans præstation mod Spanien igår var fantastisk.
Så hellere sende Vangioni afsted på lån et sted.
Skrevet af Promo
Hvad med om vi bytter Lichtsteiner for De Sciglio? (I can eventuelt få et par mill oveni)

Jeg blev dybt imponeret af Mattia igår mod Spanien, og sad straks og ønskede ham til Juve. Så ja, skal i sælge så grib lige knoglen og ring til Agnelli eller Marotta, tak.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Jeg tror De Sciglio og agent har bedt om en transfer.
Skrevet af Martinovic
I kan sende Bonucci, Sandro og Rugani den anden vej.
Mojn do!
Skrevet af Serpente
Rosso.
Jeg tror nu du kommer til at blive glad for vangioni, og jeg tror de sciglio bliver flyttet over i højre. Håber også vi beholder ham. Han er måske ikke verdensklasse, men han er vores knægt. Home grown, og vi bør sætte pris på den smule dna vi har. Han har også stadig udviklingspotentiale, og der er aldrig problemer med ham.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
Det er vel omsonst at tro at han vil spille andenviolin for Abate.

Eneste håb er at Montella ser et stort lys i ham.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Sciglio på vej ud og Montella på vej ind, så er jeg meget optimistisk på endnu en middelmådig sæson
Skrevet af Pirlo21
Selvom jeg godt kan lide de Sciglio, så er der ingen grund til at beholde ham medmindre vores kommende træner ser ham som førstevalg. Jeg mener vi har to glimrende backs i Abate og antonelli. Så kommer der et godt bud 10 mio euro+ på ham så ville jeg nok sælge. Med Calabria og vores nye mand er vi en back for meget og jeg mener ikke de Sciglio er bedre end dem jeg nævner!

Omkring Montella, jammen så forstår jeg ikke den store skeptisk. Ser man på det han opnåede i Catania og Fiorentina så syntes jeg cv´et er helt godkendt. Montella har en klar spillefilosofi og står for noget mere offensivt bold end fx mihaj. Personligt havde jeg foretrukket donadoni - men Montella er nu et godt valg i mine øjne og dejligt at der kommer en afklaring allerede nu.

Ellers vil jeg tilsidst opfodre folk til at huske at sortere i de mange rygter der florere lige pt fx har der for nygeligt været rygter ang lukaku m.m. Det er jo selvfølgelig et crazy rygte, da vi aldrig vil have råd til sådan en spiller også selvom vi bliver opkøbt. Den tid er forbi...
Skrevet af Yetilover
Velkommen til Montella!

(Så må vi jo så se hvor længe han sidder på bænken)
Skrevet af Lentini
Ja, et velkommen til er vel på sin plads.

Må han få amnesia og glemme alt om 3-backkæder.
annonce
0