Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MaggiMagg
er lidt skeptisk overfor det her. men håber da han viser mig jeg tager fejl.
Skrevet af Magnifico
Tillykke med Montella. Håber for jer, at han lært af sine erfaringer.

Manden var jo til dels en succes i viola, tre fjerdepladser i træk er ikke at foragte, selvom alle fiorentini naturligvis gerne havde set, at det var blevet til CL nogle gange.

Han ville nok være blevet en større succes, hvis han havde fået bedre styr på defensiven, havde vist lidt mere handlekraft undervejs i kampene samt havde praktiseret et mere direkte spil end den omstændige tika-taka-kopi.

In bocca al lupo.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Serpente
Manden har bedt om ljalic og soriano, så det bliver næppe en top3 næste år, for det er jo ikke ligefrem toppen af poppen. Kan vi nu ikke bare få nogle klassespillere til den midt. Nu må vi se hvad der sker, men de nye ejere starter godt nok uambitiøst. Jeg er ikke imponeret. Jeg håber vi snart får en udmelding om strategien, så vi ved hvad vi kan forvente.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
Soriano synes jeg er en ganske god spiller.
Skal man sige noget positivt om Montella, så er det at han har formået at finde spillere der passer rigtigt godt til hans spilsystem. Her er Soriano én af dem.

Han (Montella) skulle efter sigende også have et godt øje til Pjaca - hvilket i øvrigt kunne indikere at dialogen omkring hans tiltræden har været i gang i noget tid.

Efter at have sovet lidt på det, har jeg valgt at tage de positive briller på ift vores nye træner.
Kommer systemet til at hedde 3-5-2, så ser jeg også muligheder i det. Som Lentini, er jeg også en "gammel nostalgisk idiot", men jeg har gennem tiden også været vidne til taktiske ændringer som senere har vist sig positive. Her er Carletto´s "juletræ" en fint eksempel.

Desuden er hele den her formations-snak noget der bruges mange flere kræfter på i disse dage.
Før i tiden spillede alle (mere eller mindre) på papiret 4-4-2. Det var dog sjældent virkeligheden, da der dengang også var masser af fleksibilitet.
Det kunne lige så godt være 4-3-1-2, 4-2-3-1, 4-3-3 osv.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Montella har ikke rigtig bevist noget, der gør ham værdig til at være Milan træner. Så er jeg mere overbevist på Gianpaolo, der den her sidste sæson har bevist mere end, hvad Montella har formået selv i Fiorentina.
Skrevet af Nielssen
Der er lidt gang i svingdøren i den gamle Italienske stolthed. Jeg håber snart de kan være med om guldet i Serie A igen, selvom intet tyder på det.
http://zlatan-manchester-united-troeje.dk
Skrevet af Fossa dei Leoni
^^Lige nu er der intet, der tyder på vi kan blande os i top 3
Skrevet af Magnifico
Gianpaolo, der den her sidste sæson har bevist mere end,
hvad Montella har formået selv i Fiorentina.

Den må du godt lige forklare, Fossa.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Fossa dei Leoni
Meget enkelt, Empoli sluttede på en 10. Plads, hvilket jeg mener er en klar over præstetion i forhold til spillermateriel og at de mistede Sarri til Napoli. Nu kender jeg ikke Empolis lønbudget, men jeg er overbevist, om at det er nede i den lave ende i forhold til andre midtklubber i Serie A. Også ville det havde være oplagt at hente Saponara hjem med Gianpaolo som træner.
Skrevet af Lentini
Jeg synes man skal tá alle rygter om spillere med et gran salt pt., ellers ender vi ud med en blanding af Samp- og Viola-spillere. Det er næppe videre realistisk.

Ift de spillere vi har pt., og den måde Montella gerne konstruere sin midtbane, kan jeg se problemer for både Kucka og Poli, idet de begge ikke er begavet nok, rent teknisk.

Men det kan jo være Montella har flyttet sig på det punkt, men tror det næppe. Han virker relativ insisterende på sin fodbold filosofi.
Skrevet af Rossoneri
Enig! Mere eller mindre samtlige spillere der har spillet under Montella i Fiorentina og/eller Sampdoria bliver nævnt.

Lad os hellere se på hvad vi mangler og hvilke spillere der ville være realistiske til disse positioner.
Og først og fremmest mangler vi stadig at forstå hvilket system Aeroplanino har tænkt sig at vælge.

Generelt set kan man roligt sige at vi har fået en meget fleksibel træner, hvilket jeg personligt er rigtigt glad for og som jeg i den grad efterlyste hos Miha.
Vi skal naturligvis have et udgangspunkt, men jeg anser det som et must i moderne fodbold at man kan omstille sig til kampe eller i løbet af kampene. Det var bl.a. en af de ting Carletto gjorde virkeligt godt.

Både i Fiorentina og Sampdoria var han glad for forskellige udgaver af 3-5-2. Ingen grund til at gå mere i detaljer, da det er netop dét ift grundprincipperne for systemet.

Samtidig har han også flittigt brugt 4-2-3-1, 4-3-1-2 og 4-3-3. Man kan sige at de tre sidstnævnte passer bedre til vores nuværende trup. Omvendt, så er det nu "revolutionen" skal ske hvis der skal ændres store ting. Ikke mindst fordi vi ventes at have en god del at arbejde med på transfermarkedet.

Unfægtet hvilket system vi vælger, mangler vi en kreativ midtbanespiller. Her har jeg set et par interessante navne nævnt. Personligt ser jeg Soriano som det oplagte valg - grundet at han passer ind i filosofien og at han tidligere har udtalt at han rigtigt gerne vil til klubben.
Jeg er også helt enig i at Kucka kommer i klemme her. Det ville være en god løsning at sende ham til Torino sammen med Miha.

Helt fremme kommer vi formentlig også til at mangle spillere. Jeg anser det for sikkert at Bacca er på vej videre. Det forlyder at Atletico skulle stå klar med €30M og det synes jeg er en fin løsning for alle parter.

Personligt ville jeg rigtigt gerne se Lapadula og Niang sammen. De passer begge godt ind i Montellas vision med bevægelige spillere og jeg synes at Niang viste nogle rigtigt flotte takter sidste år.
Til at supplere, kunne det være fint at tilføje Pavoletti til truppen. Han bringer noget fysik som de to andre ikke har og giver os derfor nogle flere strenge at spille på.
Og så er der naturligvis Pjaca som jeg tror der er gode chancer for at vi henter. Han vil i hvert fald passe rigtigt godt ind i Montellas filosofi. Ikke mindst er det et kæmpe plus at han dækker mere eller mindre alle pladser på den sidste tredjedel af banen.

Og så er der den evige saga omkring vores forsvar. Det er klart at vi virkeligt skal på jagt, hvis Montella vælger 3-5-2.
Det er ikke et navn jeg har set nævnt, men Montella har sat sin lid til Savic som samtidig ikke får meget spilletid i den spanske hovedstad.
Jeg synes han er en glimrende spiller og det kunne jo passende indgå som en del af en Bacca-handel.

Vi kommer helt sikkert til at høre mange navne den kommende tid. Ikke mindst navne plantet af diverse agenter der bruger de nye kinesiske millioner i et spil om at få afsat deres spillere.
Skrevet af Lentini
Soriano er ikke dumt i den forstand at han kan dække både en 8er og en 10er uden at hans kvalitet svinger for meget.

Og i takt med den fleksibilitet Montella helt sikkert vil søge, specielt offensivt, kræver det at hovedparten af den offensive afdeling kan dække mere end en plads.

Jeg kunne godt håbe på Maksimovic til det centrale forsvar, men det forbliver nok i håbet når Torino lader Glik smutte til Monaco.
Skrevet af Rossoneri
De Sgiglio skulle være blevet bekræftet af både Montella og Galliani. Spørgsmålet er så hvor det efterlader Vangioni.
Såremt opstillingen bliver noget i stil med 4-3-3, kan han naturligvis bruges længere fremme på banen.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Soriano vil jeg være fint tilfreds med, men ville han så blive brugt som 10er eller 8er, jeg kan ikke forestille mig at han er hurtig eller driblestærk nok til en 10er position.
Skrevet af Magnifico
Meget enkelt, Empoli sluttede på en 10. Plads, hvilket jeg mener er en klar over præstetion i forhold til spillermateriel og at de mistede Sarri til Napoli. Nu kender jeg ikke Empolis lønbudget, men jeg er overbevist, om at det er nede i den lave ende i forhold til andre midtklubber i Serie A. Også ville det havde være oplagt at hente Saponara hjem med Gianpaolo som træner.

@ Fossa

Enig, det var en stor præstation. Men jeg mener nu også, at Montellas 3 fjerdepladser med et budget, der er under konkurrenternes (Juve, Napoli, Roma, Milan, Inter og Lazio) samt en trup, der var smallere end de fleste af de nævnte klubbers, også er en stor præstation.

Hvilken præstation der så er størst, er vel som at sammenligne tordenskrald. Men jeg hælder, trods alt, mest til Montella, selv om jeg til tider har været forbandet på manden og ønsket ham langt væk.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Fossa dei Leoni
Fiorentinas trup var selvfølgelig ikke ligeså god som de andre klubbers, men han havde altså stadig et fornuftigt spillermateriel. Han fik ganske vist det maksimale ud af det, men hans pointsnit i Sampdoria var katastrofal, hvorimod Sinisa Mihajlovic var i stand til at forvandle Sampdoria meget bedre end Montella. Montella er garanti for offensivt fodbold, men forsvaret kommer til at sejle. Forsvar og disciplin er det, man oftest kommer længst med. Ligeledes var Montella ikke imponerende i Roma.

Desuden er de spillere vi er blevet sat i forbindelse med, spillere som Montella tidligere har trænet, og det er heller ikke ligefrem top 3 værdigt. Hvis folk forventer top 3-5, så bliver i godt nok slemt skuffet.
Skrevet af La Mir!!
var Montella ikke imponerende i Roma.


Really? Er det et brugbart argument, for at kritisere ham? Manden fik en desillusioneret trup i hånden og intet tid til at arbejde med. Han fik hvad, små 6 måneder til at redde sæsonen. Hvad havde du forestillet dig, han skulle vinde mesterskabet, CHL kval?
Daje!
Skrevet af Martinovic
Der er ingen ledige toptrænere, og Montella er måske ikke så dumt endda. Fint med en italiener.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Medier melder at Saponaras far et set på Inters hovedkontor.
Brækker mig hvis han tager til Merda!!!!
Skrevet af Lentini
Synes Montella gjorde det fint i Roma. Svært sted, krise og en trup der var gået ned. Catania var også et fint stykke job og det samme gør sig gældende i Firenze.

Samp var ikke kønt, men det var også et lidt specielt sted at komme. Klubben var i slem krise, og truppen kunne knapt sætte 2-3 pasninger sammen, og så ansætter man Montella, boldmassøren, til en selvtillidsramt trup.

Stykker Galliani en teknisk velfunderet trup sammen skal han nok gøre det acceptabelt som Milan træner, men om det bringer os i nærheden af top 3 er svært at spå om.

Navne som Soriano, Paredes, Saponara, Pjaca, Milik, Pavoletti etc lyder heller ikke fjollet imo.
annonce
0