Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
@Rosso

I sådan et tilfælde sætter jeg min lid til Mancinis taktiske bånd som hiver enhver lyst ud af offensiv spillere.

Derudover er det heller ikke så underligt at agenter og klubber mødes jævnligt. Det er lidt som relation-salg.
Skrevet af Rossoneri
Mig bekendt repræsenterer Saponara Sr. ikke andre end sønnike, så det ville undre mig hvis det bare var for at pleje relationer.
Skrevet af Promo
Burde førsteprioriteten for jer ikke være en midterforsvarer? Jeg spørger mest fordi jeg endnu ikke har set nogle rygter til den position. Hverken seriøse eller Tuttosport´ske.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Yetilover
Ja desværre er der uhyggeligt stille med rygter om en partner til Romagnoli. Det bliver heller ikke nemmere at finde nogen nu hvor Glik smutter til Frankrig. Der er ikke mange åbenlyse muligheder.
Skrevet af Promo
Jeg tænker at en mand som Mustafi må være en af kandidaterne, omend man så skal handle med Peter Lim.
Måske Mammana selvom rutinen så kan blive et problem for de to primære.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Fossa dei Leoni
Soriano, Milik, Kovacic og Pjaca og Saponara ville jeg tage imod med åbne arme.

Nogen der kan forklarer lidt om Paredes, hvilken type han er?
Skrevet af MILANMILAN
Pjaca virker desværre tabt, det ser ud til at han skal til lægetjek hos Inter på mandag.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det var næsten også for godt til at være sandt.
Skrevet af Lentini
Ja - ærgerligt. Men jeg tror ikke for alvor at vores mercato går igang før der er underskrevet noget med kineserne. De vil naturligvis ikke stille økonomiske midler til rådighed uden aftalen. Lapadula-handlen var de også en smule lunkne overfor, men som kom igennem via Silvio.

Men man kan jo kun pege fingeren indad i det her tilfælde fordi overtagelsen har taget så lang tid + en uforudset hjerteoperation til Silvio.

Men så må man kigge på de alternativer man har forhåbentlig(men ikke sikkert) har skrevet op på listen. Pjaca er ellers en ønskespiller ift Montellas måde at spille på, fordi han tilbyder en enorm fleksibilitet.
Skrevet af Lentini
@ Fossa

Paredes er oprindelig offensiv midtbane, men Giampaolo har haft held til at omskole ham til regista i Empoli i netop overståede sæson. Dygtig pasningsspiller som heller ikke går af vejen for en fysisk duel. Jeg undrer om han måske kan spille en kontrollerende 8er - jeg tror ikke det vil pille noget af hans spil.
Skrevet af Lentini
Sinisa vil foruden Kucka meget gerne have Gabriel til Torino, hvor han er udset til at skulle være starter. Problemet er at få den nuværende etter, Padelli, afsat. Der var tidligere foreslået et rent bytte mellem Gabriel og Padelli, men Padelli havde ingen interesse i at skulle være reserve for Donna. Jeg ved ikke lige hvem der skulle ville hente Padelli som førstevalg? Så Gabriel kan blive tvunget at kigge andre steder også.

Raiola og Galliani er desuden begyndt at snakke forlængelse med omkring Donna.

Saponara interessen synes kølnet efter Giampaolo ikke blev træner i Milan.

Diego Lopez går bare og venter på at Begovic bliver solgt fra Chelsea, idet han er enig med dem om en 3årig aftale. Mon ikke han får lov at skifte på en fri.

Milan har meldt ud at man ikke har interesse i Ljajic fordi vi ikke vil forstyrre en handel in progress mellem Torino og Roma.

Foruden Pjaca, som nu synes tæt på Inter, kigger Milan på spillere som Zielinski, Milik, Paredes, Soriano og Fernando.

Alt sammen Di Marzio.
Skrevet af Pirlo21
Lentini, jeg syntes nu ikke overtagelsen har været langsommelig og iøvrigt har jeg ikke læst nogen steder at kineserne skulle være lunken over vores nyeste signing?
Jeg syntes netop klubben har været overraskende handlekraftig selvom overtagelsen ikke er gået igennem. Igen vil jeg opfodre folk til at slå koldt vand i blodet ang hvilke spillere vi er interesseret i, lige pt bliver jo kædet sammen med alt fra montellas fortid.

Lige pt syntes jeg det er mere spændende at se hvem vi siger farvel til og hvem der bliver.
Lopez, Menez og adriano er tre spillere jeg meget gerne vil have vi får afsat snarest, løntunge og ikke en del af Milans fremtid... Selvom alle tre er dygtige spillere, så tror jeg ikke Montella ønsker at satse på dem.
Så er der selvfølgelig Bacca, ham vil jeg gerne beholde - men kan vi det og ønsker han det! Hvis ikke jammen så håber jeg pavoletti bliver hans afløser. Dygtig ung spiller med power, men ville nu helst beholde Bacca.
De Sciglio ser vi heller ikke ud til at slippe, hvilket overrasker mig meget. Jeg troede Calabria skulle overtage hans plads, 4 gode backs må være nok.

Ellers må man sige det er spændende at se om vi skifter formation, lige pt har vi jo kun Zapata, romagnoli og paletta som cb´er... Så man må forvente en ny kommer til.
Midten er selvfølgelig der vi mangler mest kvalitet, umildbart vil jeg mene vi skal bruge to med højkvalitet... Valero ville være en drøm, jeg savner i den grad en elegant spilfordeler...
Spændende bliver det at se hvad der sker 😊
Skrevet af Yetilover
Desuden har Pjaca været ude og afvise rygterne om at han allerede har en aftale med Inter.
Skrevet af MILANMILAN
Det er svært at sælge De Sciglio efter hans kamp mod Spanien, kæft han var god! Det er uhyggeligt hvad et sundt miljø kan gøre ved en spiller.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af OC
Hvorfor er man så villige herinde til at stirre sig blind på én præstation mod Spanien, hvor manden desuden ikke blev synderligt udfordret en-mod-en, i stedet for at kigge på de seneste 3 år, hvor De Sciglio har jo har løbet rundt og mere lignet den nye De Ceglie end den nye Maldini?
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
De Sciglio har nogle kompetencer, men han har slet ikke haft hovedet med, når han har spillet. Han har virket frustreret og ugidelig. Forhåbentligt kan en ny træner give ham troen tilbage.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
De Sciglio har nogle kompetencer, men han har slet ikke haft hovedet med, når han har spillet. Han har virket frustreret og ugidelig. Forhåbentligt kan en ny træner give ham troen tilbage.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Der har fornylig været et interview med De Sciglio, hvori han forklarer at han mentalt har været nede i et sort hul. Skader og svigtende niveau har tilsyneladende gjort at han taktvis mistede troen på egne evner.

I den sammenhæng tilknyttede han i samarbejde med sin agent, en mental coach. Det har hjulpet ham meget, siger han. At få sat ord på noget han har gået og tumlet med i et stykke tid.

Jeg sad dog også lettere måbende da den "gamle" De Sciglio tonede igennem i Coppa finalen. Mistænkte ham lidt for at vise sig frem for fjenden. Men nu har han fortsat med opadgående kurve til slutrunden også.

Galliani skulle have ringet til ham under slutrunden for at fortælle ham at han under ingen omstændigheder vil blive solgt. Det må tiden jo vise..

Jeg har aldrig betvivlet De Sciglios talent, men derimod hans psyke. De kontinuerlige skadesforløb har sandelig heller ikke hjulpet hans situation. Nogle gange har spillere også bare brug for a change of scenery for at fuldbyrde deres talent, og den tanke har også strejfet mig.

Men holder han sig skadesfri har han et niveau Antonelli kun kan drømme om.
Skrevet af Promo
Jeg har det indtryk at De Sciglio er en type der skal coaches ret meget, OG have en bundsolid defensiv bag sig, før han kan spille godt kontinuerligt. Af samme grund så jeg ham som skrevet tidligere meget gerne i Juve, men det er i herinde selvfølgelig ikke interesserede i.

Jeg kan vældig godt lide ham som type, så jeg håber da at det han viser for Italien kan videreføres til Serie A, om det så er for Milan eller et andet hold.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Jeg synes han er god i topform ihvertfald. Hans største problem har været det meget stop and go mht hans skader. Det blir alle træt af selvom det ikke er selvforskyldt(bortset fra Niang).

Imo er vores stærkeste backpar Abate og De Sciglio.

Men giver dig ret, Promo. Backs får et noget lettere arbejde når du har en velfungerende akse i midten. Og hidtil har vi godt nok været besparet for den centrale stopper vi mangler. Mammana er et lægetjek fra Lyon, mens Benatia er små steps fra Juventus. De gode alternativer skrumper ind, må man sige.
annonce
0