Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gustenv@rius
Der behøves ikke kigges længere end til Juventus, der på 5 år gik fra en situation meget lig den Milan står i nu, til at være blandt de 4-5 stærkeste hold i Europa.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Duck
Ja, nærmest identiske situationer eller noget.

Grande Juventus.
Skrevet af Gustenv@rius
Hvor ser du den store forskel?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Bishop
@Geddar

Det har jeg forklaret, eller i hvert fald forsøgt på, uagtet hvad formålet med FFP er, så ser jeg det ikke som fornuftigt hvis det er med til at skabe et dårligere "produkt"...

Jeg er sådan set med på hvad FFP har som formål, men derfor er det vel satdig tilladt at addresere nogle af de negative følger det medbringer.

Jeg finder det uhensigtmessigt at der bliver en endnu større kløft mellem fodboldklubbberne da det giver et dårligere produkt...

Sådan som FFP er sat sammen nu, synes jeg ikke at målet helligere midlet, omend at målet isoleret set er fornuftigt. Så derfor behøver du skam ikke "at stå af" mine kritikpunkter er jo netop ikke at målet med FFP er dårligt.

Fair nok at du ikke diskuterer ud fra en Arsenalsk synspunkt, men den bad du selv om, da du havde lidt for travlt med at skyde mig det samme i skoene.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Gasbarroni
Med risiko for at der går for meget i Juventus i den, så blev de jo også dengang hjulpet af en kapitalindsprøjtning på €120 mio. og et lån fra EXOR på €70 mio.

I de første år med satsningen var underskuddene før skat i øvrigt på henholdsvis €94 mio. og €46 mio. Ikke just noget der harmonerer specielt godt med FFP. Derudover var udgangspunktet også lidt et andet. I 3 af de forudgående 4 år kørte klubben således med plus på bundlinjen.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Lentini
@ Geddar

Det er ganske enkelt ikke rigtigt at tidshorisonten er så lang. Da Arsenal skiftede til Emirates blev kampdagsindtægterne tredoblede. Og de var i forvejen ret høje. Så jo, det er skam muligt at bygge noget slagkraftigt indenfor få år, samtidig med at FFP-regnskabet hænger nogenlunde sammen.


Du blander tingene sammen – jeg skriver specifikt inferiør liga som Liga NOS er såvel som Ligue 1 - du kan ikke sammenligne eksponeringen af de ligaer imod PRL. Ikke dengang, slet ikke nu.

Arsenals situation inden Emirates er langt fra sammenlignelig med Sporting Club pt., eller den som PSG stod i 2011, inden at Al-Khelaifi og hans kumpaner tog over i Paris. Det er det, som irriterer mig, fordi du med FFP holder den europæiske elite intakt, men du skaber ikke mulighederne for at brede eliten ud.

Milan situation pt., er også langt mere gunstig end mit teoretiske eksempel omkring Sporting eller den PSG stod i. Fordi vi har et navn og et globalt brand. Forvaltningen af dette har dog været elendigt – men det er slet ikke min pointe, fordi PSG havde ikke et globalt brand og det har min tankeeksperiment heller ikke – det havde dog både Arsenal og Juventus(som Gusten blandede ind). I PSG og ”Sporting” skal det først skabes, fordi du et eller andet sted starter fra rock bottom. Så nej – det tager ikke bare 5 år for klubber som disse, hvis de skulle play it by the book.

"Jeg venter stadigvæk på et svar, hvor lang tid det ville have taget PSG at skabe samme store forretning og hold de har nu, hvis de skulle have fulgt FFP fimsede regler?"

Jeg forstår slet ikke udgangspunktet for spørgsmålet. Er det en ret alle klubber har at være en storklub?


Nu var/er ambitionsniveauet i PSG ganske kendt. Pengene er ikke et problem. Derfor har det naturligvis stor relevans – og det står også ganske tydeligt i mit tidligere eksperiment hvad mit mål er, som er lig med det PSG i sin tid proklamerede, da man overtog tøjlerne i 2011. FFP er en hæmsko I den sammenligning, fordi jeg ikke må tænke offensivt, som jeg skal, hvis jeg skal have en "no-namer" I den absolutte europæiske top.
Skrevet af Geddar , moderator
@Bishop

Jamen absolut. Nu så jeg bare netop at en del af det byggede på en misforståelse af formålet. I det hele taget er det noget ærgeligt at den del af kritikken af FFP bygger på misforståelser, da det formudrer debatten. For det er da absolut valide kritikpunkter.

Men fair nok, jeg har nu fanget at uenigheden her bygger på helt grundlæggende forskellige indgange til sporten, hvor min vægtning af hele den økonomiske del nok fylder en del mere for mit vedkommende.

Under alle omstændigheder håber jeg vi kan få et Milan at se, hvor økonomien er sund, infrastrukturen stærk og klubben sportsligt er den magtfaktor i Italien mange håber på.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Geddar , moderator
@Lentini

Jeg kan stadig ikke følge dig, i den forstand at du ophøjer klubbernes adgang til at være en topklub til at være en ret, uanset eget økonomiske fundament. Det er en grundlæggende tilgang jeg er lodret uenig i. Sorry.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lentini
@ Geddar

Nej – men så udvikler man heller ikke eliten I europæisk fodbold. Og dermed kan du heller ikke give mig svaret på, om PSG ved at overholde FFP til punkt og prikke, var nået dertil hvor de er i dag.

Værdien af klubben er næsten fordoblet siden 2014 – det tvivler jeg på var tilfældet havde de kørt den konservative stil. Ift. hvad jeg kan forstå på Forbes har driften kørt med overskud på 1mio€ i sidste regnskabsår?
Skrevet af Geddar , moderator
Vil du ikke forstå hvad jeg skriver, eller formulerer jeg mig ikke præcist nok? Det giver ikke mening at jeg svarer på det spørgsmål, da jeg ikke køber præmissen om at alle klubber har en eller anden ret til at kunne være med i eliten, uanset vejen.

Og ift det overskud du snakker om bør du lige tage højde for det "sponsorat" der reelt er ejerindskud. De laver reelt set store underskud.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lentini
Fair nok - vi er uenige på det punkt. Og hvorvidt de balancerer driften med deres egne sponsorater burde i min optik heller ikke være en sag for FFP - men ud fra dit standpunkt om en defensiv forretningsplan antager jeg også vi vil uenige på det punkt.

Nuff said - videre.
Skrevet af Geddar , moderator
Det er da helt afgjort en del af FFP, da det åbenlyst skal taget med i en betragtning om hvorvidt klubben kan balancere indtægter og udgifter. Bæredygtighedsaspektet må foretages ud fra et markedsperspektiv og netop tage højde for reelle ejerindskud.

Men nej, vi bliver nok ikke enige...
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lentini
Men jeg vil ha det sidste ord...
Skrevet af Lentini
1ª giornata: Milan-Torino?2ª giornata: Napoli-Milan?3ª giornata: Milan-Udinese?4ª giornata: Sampdoria-Milan?5ª giornata: Milan-Lazio?6ª giornata: Fiorentina-Milan?7ª giornata: Milan-Sassuolo?8ª giornata: Chievo-Milan?9ª giornata: Milan-Juve?10ª giornata: Genoa-Milan

Starter ude med Sinisa og Torino hjemme på San Siro.
Skrevet af Lentini
Et tricky program at starte med - specielt på udebane.
Skrevet af Lentini
Nå - men nu er Bacca så blevet sur fordi han ikke har fået lov til at komme med til USA på turne.

Syns egentlig det er et okay move fra Galliani, når Bacca nu så aktivt og offentligt har ledt efter andre destinationer. Så må han sgu ansætte Raiola, hvis Barilla ikke kan finde en ordentligt destination.
Skrevet af Pirlo21
Vigtigt at vi får afsat Lopez, en meget dygtig målmand som vi ikke har råd til at have på bænken.

Hvis man tillod sig at drømme lidt så sagde vi farvel til følgende:
Lopez, Matri, Menez og adriano.
Sagde vi farvel til dem og fik nogle låneaftaler med købsoption på plads såsom fx Nacho, kovacic og Cuardrado.

Så ville det se spændende ud og forhåbentligt give ro til at overtagelsen kunne ske roligt, uden panikkøb! Men jeg drømmer desværre nok!
Men var jeg galliani, gik jeg efter låne aftaler med købsoption... Nok selvfølgelig meget lettere sagt end gjort...
Skrevet af Lentini
Jeg syns vi har ventet nok. Og nu er det bare lettere irriterende at nogle navne er sluppet ud hvorefter alle medier brygger deres egne historier.

Der er mange ubekendte som kræver svar, og med den lille læk har det nærmest bare fordoblet de ubesvarede spørgsmål.

Jeg undrer mig over Gallianis ageren. Hvorfor lave aftaler med Villarreal og Udinese? Det lignede i høj grad at han havde forberedt købene til når den preliminære kontrakt blev underskrevet. Jeg undre om han i mellemtiden har fået kontraordre om de sølle 15mio og at resten skulle finansieres igennem salg hvorfor han nu presser ekstra på Bacca og Barilla.
Skrevet af Martinovic
http://www.bold.dk/fodbold/italien/serie-a/

Nyd stillingen. Den varer kun en lille måneds tid endnu.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Salget af Higuain til Juventus kunne blive handy for os idet Napoli skal have en erstatning. Bacca kunne være svaret på det. Milan skulle have tilbudt ham til klubben - nu får vi se. Jeg håber! .. Selvom han så sikkert som amen i kirken pløkker os ned i kommende sæson. Det kan ikke være anderledes når man er Milan.
annonce
0