Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Emilfu
Der er vel ikke mange der forstår hvis i signer Arbeloa.

Findes der egentlig en dårligere fodboldspiller som samtidigt har vundet EM, VM og Champions league?

Helt oprigtigt gør der det?
Skrevet af Maldinini
Det bliver en noget nær umulig opgave Emilfu
Skrevet af Emilfu
Ok er der en ringere spiller der så har vundet både VM og EM? Eller VM og Champions league?

Deres heller ingen der har sagt at det skal være nemt :)
Skrevet af Flying Dutchman
Frank LeBØØØØFFF er tæt på: VM, EM og ECC - og ikke just verdens bedste fodboldspiller, for så vidt jeg husker...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Leboeuf var nu en ganske fin centerforsvarer. I hvert fald bedre end Arbeloa. Skal man pege på en af franskmændene som var med både til VM i ´98, EM i ´00 og som har vundet Champions League (af to omgange endda), så må det være Karembeu som var med på en badebillet på både landshold såvel som på klubhold hos Real Madrid.
Skrevet af Lentini
Martin Caceres vil give 100 gange mere mening end Arbeloa, mm. vi da har misset noget i farten.

@Pirlo

De sædvanlige kilder; Sky, GDS og Corriere di Bergamo. Du må også forstå at når Galliani står i et vakuum, gør Montella det ligeledes - han har med sikkerhed hurtigt dannet sig et overblik over dem han forestiller sig skal være en del af hans hold, og hvem der ikke skal. Den nuværende situation gør bare at han ikke kan vælge og vrage som han lyster.

Derudover opfører han sig som en gentleman, og slagter ikke diverse spillere i pressen. Bl.a. snakker han pænt om Ménez, men ingen forestiller sig vel at han skal være en fremtidig del af Milan.
Skrevet af Lentini
Ift. overdragelsen af ejerskabet/klubben, så mener man efterhånden at vide at det ikke er Sonny Wu’s kapitalfond GRS Capital, som skal være føden til klubben. Som jeg skrev for nogle dage siden, kunne jeg heller ikke se logikken i det, når man snakkede om en flertalsfond og ikke bare én mand, i dette tilfælde Sonny Wu. Hvis det også havde været tilfældet, ville Milan blive brækket op og gjort rentabel henover en årrække, for så at sælge skidtet igen med fortjeneste, fordi det er dét som Sonny Wu og hans GRS Capital bl.a. laver – og ud fra de udmeldinger som er kommet fra Berlusconi & Co., samt Galatioto Spors Partners har det slet ikke været på tale, at vi er ude i en sådan kynisk øvelse.

Yderligere ville man nok kunne beskylde Berlusconi for at lave århundrets største bluff-nummer, og et eller andet sted betvivler jeg ikke hans kærlighed til klubben, selvom kærligheden til sig selv er lysår større. Samtidig ville det også være underligt at Berlusconi skulle blive på posten som ærespræsident(ligegyldig titel) mens GRS Capital brækker klubben ned og genstøber nye sten, for at sælge med fortjeneste. Det ville være en højst mærkværdig situation at sætte sig selv i som Berlusconi – havde det være politik, kunne man snakke om politisk selvmord i sådant et tilfælde. Nok kan han lide at snakke den Gamle, men det henleder jo til decideret galskab at udtale sig i sådanne vendinger, hvis det hele var fake. Hvorfor så overhovedet sige noget?!

Jeg tror nok at Sonny Wu skal være en del af konsortiet. Jeg tror bare ikke han er den store spiller, som ligger og gemmer sig i mørket – han kan meget vel være kapitalforvalter, som Gas skrev for nogle dage siden, da navnet blev breaket.

Jeg vil ikke være så skråsikker at sige, at jeg er fuldstændig overbevist – fordi historien med Milan har fortalt mange mærkværdige beslutninger gennem tiden – om at der ligger noget og gemmer sig. Men med baggrund i det meget lange seje træk af en forhandling, med flere forsinkelser undervejs af diverse forskelligartede årsager, og de meget bastante udtalelser, specielt fra Silvios side, og med diverse rapporteringer bl.a. fra finanstidningen, Il Sole 24 Ore, har jeg noget svært ved at forestille mig at der ikke ligger mindst én gigant og gemmer sig i tusmørket.

Jeg er dog spændt på hvordan det bliver sat i stand. Nu har jeg set den her nye sponsoraftale med endnu unavngiven asiatisk sponsor nævnt nogle gange, og ens tanker leder da hen på, at sponsoraftale(n/rne) måske er af en signifikant størrelse. Men det er jo blot en af mange muligheder.
Skrevet af Lentini
Mht. transfermarkedet er det naturligvis noget træls, at Galliani skal klare sig for 15mio€ denne sommer med 85mio€ til et notorisk svært vintermarkedet – men man kan jo forsøge at omgå det. Først og fremmest betaler man sjældent transfersummen i et beløb, så vi skal fx ikke punge ud med 20mio€ med det samme for Mateo Musacchio.

Derudover er der jo muligheden for at indlede med en lejeaftale de første 6mdr., med obligatorisk køb til vinter. Der er jo ingen der siger lejeaftalen skal strækkes over en hel sæson – den kan sagtens kortes ned til næstkommende transfervindue, hvorefter skiftet gøres permanent. Problematikken er så at modtagerklubben ikke vil få leveret en større sum med det samme, som kan gøre det en smule problematisk på nuværende tidspunkt, hvor vi ikke er helt tæt nok på afslutningen af markedet, hvor overskuddet skal læsses af et eller andet sted.

Ejerskiftet gør det dog problematisk, fordi der skal indsættes en ny ledelse som Galliani skal referere til. Det bliver formentlig Gancikoff som bliver CEO, fordi det er ham som Galliani konstant afgiver rapport til ifbm. markedet. Men uden et fast budget, vil han skulle cleare hver og en transaktion omhandlende spillertruppen – jeg forventer egentlig at der kommer mere drøn på når pre-kontrakten underskrives i denne uge.

Jeg forventer egentlig at vi henter de planlagt 4 spillere(1CB, 2CM, 1 angriber) + en gardering for langtidsskadede Zapata.
Skrevet af Pirlo21
Valero får vi næppe desværre, Fiorentina vil ikke slippe ham og vi har ingen penge.

Ang mussachio vil han vil være et crazy sats for en klub med så lidt penge som os! De sidste 2 sæsoner har han spillet 15 kampe pr sæson. Så hellere caceres på en et årig kontrakt - selvom jeg helst vil være fri.

Lige nu håber jeg bare mest på at det lykkes os at sige farvel til Lopez og Menez. Jeg har svært ved at forstå, hvis det ikke lykkes os at afsætte dem. Det er to kvalitetsspillere som vi ikke forlanger det store for.

Ellers må man sige at det virker til at Montella og Milan satser på bertolacci. Selvfølgelig af nød, vi har ingen andre muligheder. Lad os håbe at bertolacci bliver vores store nye signing på midten denne sæson!
Forventer dog stadig en ny midtbane mand og er enlig også spændt på hvilken rolle en Honda får. Jeg håber Montella vil prøve ham af på 3 mandsmidten.

Men udover et par afgange har jeg ikke de store forventninger til transfer markedet. Det kan selvfølgelig åbne sig lidt op hvis Bacca sælges og hvis overtagelsen går igennem.
Skrevet af Stankovic
Menez går nok hen og bliver den nye Mexes. En kommende halvsløj sæson hvor Galliani til stor undren vælger at forny med endnu et år.
Skrevet af Lentini
Haha - hold da kæft, hvor historierne begynder at pible frem. Vores ageren eller mangel på samme har åbenbart til grund i uenigheder mellem den nuværende ledelse og den kommende. Galliani vil gerne hente Arbeloa og Musacchio. Det er kineserne kolde overfor og ser hellere Caceres fremfor Arbeloa, og det er Montella så enig i.

De bare 15mio ligger også til grund for at det ikke er en endelig aftale, og kineserne vil ikke lægge for mange penge ud at svømme - forståeligt nok. Mens Finninvest ikke har interesse i at lægge penge ud på et selskab de har som intention at sælge ud af. Også ganske forståeligt.

Men hvis de to idiotiske forhandlere (Kina og Finninvest) nu bare havde fået fingeren ud fra starten, stod vi ikke i en sådan latterlig selvforskyldt situation. Det er jo ren idioti.
Herre Gud sikke et virvar.

Galliani på lidt af en opgave.
Skrevet af Lentini
Dermed røg min plan om lån med obligatorisk køb også til helvede.

Nå ja, og aftalen er udskudt med 7-10 dage igen. Bureaukratiske idioter. Det er for vildt hvordan man har kunnet udsætte denne aftale så himlens meget.
Skrevet af Maldinini
Ja, få den nu for pokker lukket så Monteres ka få noget at arbejde med. Det opslidende at skulle vente på at vores transfervindue kommer i gang. Jeg frygter endnu en sæson på vågeblus
Skrevet af Lentini
Ja, der skal noget kløgt til. Jeg ved ikke om jeg tror Galliani evner det. Bl.a. holder jeg klart med kineserne i tilfældet med Caceres vs Arbeloa. Jeg kan ikke se sidstnævntes berettigelse i Milan andet end 9.mand i gruppen af forsvarsspillere. Caceres på en fri vil være solidt arbejde.

Bacca er naturligvis nøglen i alt dette. Mon ikke Galliani har udbudt ham til stort set hele verdenen med et 30mio skilt hængende om halsen?

Suso kunne også ryge hvis der står nogen klar med 10mio for ham.
Skrevet af Promo
Hvis i henter Caceres, skal han så være starteren ved siden af Romagnoli eller er det stadig planen at supplere med Musacchio, når overtagelsen er i hus?
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Vurderer ud fra medierne så er det Caceres kontra Arbeloa, fordi Zapata er blevet langtidsskadet.

Så det virker ikke til at han udelukker Musacchio. Og denne spiller er også den som Montella helst vil have sammen med Borja Valero. Sidstnævnte ser jeg dog ikke ske. Midlerne er for få ift det Viola vil have for ham.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Carceres ville være solid, han har stadig noget han kan bidrage med.
Skrevet af Lentini
Ja, jeg synes heller ikke det vil være nogen dum signing selvom free bees bare karakterisere meget godt den lorte situation klubben står i, hvor man pt sidder mellem to stole.

Mundo Deportivo melder at Bacca skulle være plan B for Barcelona skulle Vietto kikse. Sidstnævnte har dog lige været til lægetjek hos Sevilla. Det ville næsten være for godt til at være sandt. Jeg giver normalvidenskab heller ingenting for de spanske ædespalter.
Skrevet af Lentini
Jaså - Gancikoff returnerede igår fra flere dages forhandlinger med kineserne med en bøn om 10-15 dages udsættelse(!) Vi nærmer os farcemæssige tilstande.

Angiveligt har det taget en helveds tid at udføre kontraktens indhold, hvorefter den skulle oversættes til tre sprog (italiensk, kinesisk og engelsk) og yderligere så er det en noget bureaukratisk proces man skal igennem i Kina for at få kapital ud til investeringer i udlandet. Det sidste giver jeg ikke en skid for, fordi det ved de da. Det kan da ikke være nogen som helst overraskelse, hvorfor det er ren og skær dumhed.

Sky skriver følgende omkring markedet; questo caso i soldi per il mercato dovrebbero essere anticipati dall?attuale proprietà (verrebbero poi rimborsati dopo la chiusura della trattativa.

Jeg tolker det som om ar nuværende ejer, altså Berlusconi, ligger pengene for markedet, for derefter at få pengene tilbagebetalt af kineserne. Det ville gøre Gallianis liv og Milans for den sags skyld, væsentlig lettere. Men endnu er det bare Sky som melder om dette. Og det skal der vel også udføres kontrakter over...
Skrevet af Pirlo21
http://app.football-italia.net/?refe...&menu=news-all

Ja hvis man tager dette for gode vare, så er aftalen stort set på plads.
Man skal selvfølgelig se det ske, før man for alvor tror på det!

Ang transfermarkedet så tror jeg ikke på at berlu ligger ud ligesom sidste år uden garanti.
Så vi skal sælge før vi kan købe og måske er det også det mest fornuftige der er sket for os i mange mange år!
annonce
0