Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Lige nu skal de vidst bare tage sig en smule sammen. Det er et stort kaos. Gancikoff kontakter Montella udenom Galliani for at snakke omkring Caceres. Nu har kineserne ikke overtaget noget, og ligeledes som Galliani rådføre sig med kineserne, så skal Gancikoff også get in line. Gancikoff mangler vidst forståelse overfor italiensk kultur når han sådan respektløs bare går udenom Galliani hvilket naturligvis har forårsaget kurrer på tråden.

Det er flot. Er der mere de kan ødelægge nu de er igang?
Skrevet af Kardinalen
At få ting ind og ud af Kina, kan være en udfordring ud over det sædvanlige!

Jeg havde for år tilbage en POC, hvor jeg skulle have noget hardware ind i Kina - det tog 3 mdr at få dem ind og 2 mdr for at få dem ud igen, og det var ikke fordi det var små virksomheder der var i spil.
Så når der skal mere end en rulle femkroner ud af landet, så kan jeg godt forestille mig at det tager lang tid at få papirarbejdet på plads, også selv om der er gode venner mange steder.

Når det så er sagt, så er jeg lidt i tvivl her om det nu også er så forkert at tage kontakt til Montella. Køber vil forstærke holdet med de spillere, som de mener er bedst, og sælger siger noget andet.

Der er ingen tvivl om at køber ikke gider at hænge på en kontrakt med en spiller som hverken de, eller træner vil bruge, så hvorfor så ikke forsøge at "drikke en kop kaffe" med Montella og høre hans mening.

Denne handling viser mig at de gerne vil købe, og at de, efter min mening, har overtaget i forhandlingen. Galliani og Berlusconi har (forhåbentlig) indset at løbet er kørt, i og med at de står med et transferbudget på 5-10 mill€ når Lapadula er betalt.

Gancikoff har sat dem stolen for døren, og der bliver ikke åbnet for pengekassen i dette vindue, og Galliana er derfor færdig på markedet.

Selv hvis Bacca bliver solgt (hvilket vel er at sælge ud af sølvtøjet, og prøvet før med salget af Silva og Zlatan), så har Galliani ikke råd eller kompetencerne til at forstærke holdet - han jagter det sædvanlige "has been" materiale.

Hvis der var åbnet for pengekassen, så havde både Galliani og Berlusconi vejret morgenluft, og Gancikoff havde stået med et lortehold af dimensioner når blækket var tørt på den endelige kontrakt.

BTW, jeg sidder og tænker over om årsagen til denne snak med Montella, samt de 100%, kan skyldes at man sammen med Montella har gang i et alternativt spor.
Kan det skyldes at der tales med spillere og agenter uden om Galliani, og når kontraktforhold er afklaret, så står der et "Dream team" klar til Montella?
"..."
Skrevet af Milanisti
For sindssygt, at vi i Milan skal være placeret i denne situation..
Skrevet af Milanisti
Det var en fin kamp af holdet. Det virker som om at der er mere glæde og gnist i spillerne nu end før. Der skal dog lige arbejdes på nogle ting - og nogle gange blev vi presset alt for meget, på trods af at Bayern stillede med et halvt reservehold. Men en spiller som Zanelleto spillede meget fint. Kunne være rart hvis han og El Hilali fik mere spilletid!

Og vi har meget svært ved at spille i små rum.
Skrevet af Kardinalen
Ifølge https://twitter.com/RossoneriBlog

"Milan agree to release Menez for free and have authorized him to negotiate his terms with Bordeaux, according to La Gazzetta dello Sport."
"..."
Skrevet af Lentini
Jérémy Ménez er et lægetjek, på mandag, fra at skifte Milan ud med Girondins Bordeaux. Der går meldinger om at Milan og Bordeaux er blevet enige, men hvorvidt det rent faktisk inkluderer en transfersum er tvivlsomt. Jeg synes det er elendigt købmandskab, særligt med nuværende situation in mente, hvis ikke man kan hive 4-5-6 mio€ ud af en sådan handel.

Så var der desuden en fredelig demonstration på 200 mennesker ved Arcore, omkring Silvio Berlusconis hjem. Han inviterede sågar 3 af dem ind for at forstå what the fuss was about.

PSG har officielt sagt nej til Bacca, fordi at de har opbrugt deres kvote af non-Eu spillere, og yderligere skulle Bacca ikke være så vild med at være ”superreserve” for Barcelonas trekløver i front. Taget i betragtning af hvor travlt han har haft med at komme afsted, opstiller han(formentlig opmuntret af Barilla) absurd mange krav. En CL-klub, der vil betale Milan 30mio€ hvor han er garanteret starter – hvem fanden skulle det være? Idiot.

Jeg tror han kan imødese en masse pifterier såfremt han bliver i Milan.

@ Kardinalen

Jeg er uenig i dine betragtninger. At du røg i en bureaukratisk kinesisk ”fælde” kan ikke sammenlignes med kinesiske erhversmænd, som foretager transaktioner over hele verdenen i deres dagligdag. Derfor er de bekendt med det påståede bureaukrati – jeg undres dog i det Inters overdragelse nærmest skete henover natten. Det kan naturligvis hænge sammen med at Thohir ikke stillede nogen krav what-so-ever i hans aftale med Suning, men alligevel.

Som jeg pointerede så har kineserne endnu ikke overtaget noget som helst. At Gancikoff synes det er skide smart at ringe til Montella og snakke transfermarkedet, skriger i min verden til himmelen. Selv hvis han og Montella synes Martin Caceres er en skide god idé, vil det stadigvæk skulle gøres i samhørighed med den nuværende ledelse, og den nuværende sportslige ansvarlige – altså Galliani. Så er det fløjtende ligegyldigt om kineserne har intentioner om at købe Milan. Pengene er endnu ikke overført. Ikke engang en forhåndskontrakt på overførslen er underskrevet, ergo skal Gancikoff get the mouse in the house og forholde sig i ro. Nu har han skabt friktioner og irritation midt i en langstrakt og langsommelige forhandling, hvor begge involverede parter er ved at køre på ekstratanken.

Begge hændelser er i min bog at betegne som decideret dumhed.

Yderligere rammer alle disse forsinkelser Milan hårdt. Ikke bare for os fans, som irriterede over den farceagtige lange forhandling, hvor det hele tiden bliver postuleret at alt går som det skal, der skal bare lidt mere tid til… Men vi står i en låst situation, der binder os så meget på hænder og fødder, at vi heller ikke kan tegne nye sponsorater hvilket pt. har kostet Milan i omegnen af 30mio€.

Alt sammen forårsaget af først Silvio Berlusconi, som skulle tænke ekstra over afgivelse af aktiemajoriteten. Dernæst skulle en ny kontrakt formuleres fordi opkøbet blev ændret fra 70 til 80%. Halvanden uge senere skal det så være 100%, hvorfor de kan starte forfra igen med udarbejdelse af dokumenter og de ændringer som afkommer af ændringerne i selve salget. Og nu hvor der så skal skrives under, er det gudhjælpemig kineserne som hopper ud i Benny Hill-stil, fordi de har ”glemt” den bureaukratiske kinesiske proces ved transaktioner til udlandet. Noget som ikke forsinkede Inters handel.

Det er et amatørshow for offentligt skue.
Skrevet af Pirlo21
@lentini som altid fedt at læse dine indlæg.

Men bliver alligevel nødtil at påpege 2 ting: ang gancikoff, så det er jo ren spekulation fra pressens side. Jeg syntes du tolker lige lovligt meget på sladder fra pressen...

Ang sponsorater så har Jaap Kalma selv benægtet det hænger sammen som pressen har hævdet! Han har linet alle forlængelserne op og de venter på at blive underskrevet når aftalen med Kina er klar. Det er tydeligt bevis på, at sportsmedier ikke har forstand på det kommercielle.

Tilsidst, hvorfor skulle Milan fans være utilfredse med at Bacca bliver? Han er vores bedste angriber, at Milan et år efter vil af med ham - handler jo udelukkende om økonomi. Bacca har været en succes. At manden stiller krav til hans kommende klub, er da fuldt forståeligt!
Skrevet af Kardinalen
Jo mere jeg tænker over det, jo mere står det klart for mig at den kommende ledelse naturligvis skal engagere sig i den kommende trup - lige såvel som de har været inde over valg af træner.

I dette tilfælde går historien på at der har været kontakt uden om Galliani, hvilket kan være tilfældet. Under alle omstændigheder, så skal Galliani have at vide hvor skabet skal stå, så han ikke løber rundt og får gode idéer. Det giver ikke nogen mening at skrive kontrakt med spillere, som skal sendes af sted igen om 4 mdr.
Køber vil have andre spillere ind, hvilket giver god mening. Hvis Galliani mener noget andet, så skal han da bare finde penge til det. (Ménez ville være et godt sted at starte)

Ang. mine egne erfaringer med Kina, så får det være hvad det er. Måske var det en one off?! Men at forvente at man går i "Bank of China" og beder om en kuffert med 1 mia. € i kontanter inden COB er utopi.

De penge er højst sandsynligt bundet et sted hvor de giver afkast, hvorfor der skal skrives under på en preliminær kontrakt, og så går man i gang med at frigøre kapital til at betale for købet.

Gancikoffs handling kan måske synes dum, men hvad er alternativ for ham(dem)? Som jeg hører historien, så har de "bare" udvekslet meninger for lige at høre hvad Montella synes. Montella er klog nok til at vide at det gælder om at være på god fod med de nye folk, og dem med pengekassen. Hvis der ikke sker et salg, så har han mulighed for at blive fyret, eller gå selv. Hvilket nok ikke vil være så skidt, med tanke på tilstand og økonomi for acmilan.

Hvis Galliani og Berlusconi synes at det er så skidt, så kan de jo bare sende Gancikoff hjem. Hvis de ikke gør det, så bliver det mere tydeligt at de er ude, men det vil også se mere end meget dumt ud at reagere på denne sag.
"..."
Skrevet af Rossoneri
Jeg har svært ved at se hvordan det kan være OK at bypasse Galliani (uanfægtet hvad man synes om manden).

Virkeligheden er at Berlusconi (Fininvest) stadig ejer alle aktierne i klubben. Galliani (sammen med Barbara) er CEO og han har det sportslige ansvar.
Ingen ved jo heller hvilken - hvis nogen - rolle Galliani vil få i et nyt setup. Jeg har flere steder læst at han bliver sportsdirektør, hvorfor han SKAL være en del af denne dialog.
Det er jo ekstremt dårlig ledelse af Gancikoff, hvis/når han for fremtiden skal skal arbejde sammen med Galliani.

Alle ved at Berlusconi og Galliani har meget tætte bånd og det er en kæmpe amatørfejl fra de nye ejeres side at træde dem begge over tæerne på den facon.

I dette tilfælde går historien på at der har været kontakt uden om Galliani, hvilket kan være tilfældet. Under alle omstændigheder, så skal Galliani have at vide hvor skabet skal stå, så han ikke løber rundt og får gode idéer. Det giver ikke nogen mening at skrive kontrakt med spillere, som skal sendes af sted igen om 4 mdr.

Nu hænger det i forvejen sådan sammen at kineserne skal godkende alle transfers - det er en del af de igangværende forhandlinger.
Derfor drejer det sig ikke om at vise Galliani "hvor skabet skal stå". Galliani har nemlig ikke beføjelser til at gennemføre transfers uden godkendelse. Det drejer sig om almindelig respekt.
Skrevet af Kardinalen
Jeg har svært ved at se hvordan det kan være OK at bypasse Galliani (uanfægtet hvad man synes om manden).


Fordi Galliani vil bruge penge på en spiller, som hverken træner eller kommende ejer vil skrive kontrakt med.

Det er ved at være tid til at indse at såfremt dette køb går igennem, så er der nye ting at forholde sig til, og derfor er det i den facon at Galliani han skal vide hvor skabet skal stå.

Det er fint at han får en titel som (æres)sportsdirektør, men det han får at arbejde med er ikke det samme som han har haft. Det vil i stedet for blive relations manager OG ansvar for transfers, hvilket nok betyder at han ikke kommer til at vælge hvilke spillere der skal ind og ud.

Det hænger for mig ikke så godt sammen at blive sur over at den kommende ejer taler spillere med trænereren, udenom Galliani og så samtidig sige ok for at den kommende ejer skal godkende nye spillere. Mon ikke det er den konstellation vi får se i fremtiden? Galliani sidder på pressebilledet med spiller i den nye trøje, og en "kontrakt", men alt arbejdet er udført af andre.

Berlsuconi og Galliani har altså sagt ok til at den kommende ejer godkender spillere, og men de må ikke tale med træneren om spillere, etc.? Interessant:-)
"..."
Skrevet af Rossoneri
@Kardinalen
Fordi Galliani vil bruge penge på en spiller, som hverken træner eller kommende ejer vil skrive kontrakt med.

Nu blander du vist tingene sammen.
At kineserne har blokeret for kontrakten med Arbeloa er jo helt efter bogen (og i øvrigt meget glædeligt).

Det her handler jo om at man har bypasset Galliani omkring potentielle transfers. Noget som 100% sorterer under Galliani lige nu. Det rigtige havde naturligvis været at tage Galliani med på råd i denne sag.

Det kan aldrig være andet end dårligt lederskab og ikke mindst mangel på respekt når man endnu ikke har købt klubben.
Skrevet af Kardinalen
Det er muligt at jeg blander tingene sammen. Det er dog stadig fint med mig at man taler med træner om evt. spillere, eller hvad det nu er de har talt om.

Jeg tror at man har bypasset Galliani, fordi har bliver ved med at forsøge at hente spillere som køber ikke kan se som en del af det fremtidige setup.

Det var Caceres fremfor Arbeloa fra køber side, men ikke desto mindre fortsætter Galliani med at tale med Arbeloa og lave en aftale med ham.

Så kan jeg jo spørge mig selv om det er vejen frem for en kommende sportsdirektør? I min verden er det ikke et optimalt træk at gå i mod køber på denne måde.

Ja, Galliani har ansvaret. Men det giver ikke, i min verden, nogen mening at manden der har ansvaret agerer anderledes af hvad træner (og køber) ønsker. I nogle tilfælde er det fint (f.eks. ville det for nuværende ikke være optimalt hvis Montella bad om en verdenklasse målmand), men i dette tilfælde mener jeg at det er helt ok.

Måske har man haft Galliani med på råd, og han har ment noget andet? Så blev der taget kontakt til Montella for at høre hans vurdering. Er det et muligt scenarie?

Jeg ser det som om at man er fast besluttet på at købe, og at Galliani måske ikke får den samme jobbeskrivelse som han har nu.
"..."
Skrevet af Lentini
@ Pirlo

Men bliver alligevel nødtil at påpege 2 ting: ang gancikoff, så det er jo ren spekulation fra pressens side. Jeg syntes du tolker lige lovligt meget på sladder fra pressen...


Jeg tolker udelukkende på det, når der er samstemmende historier fra forskellige medier. Der er sjældent røg uden bål, ligesom i dette tilfælde med Gancikoff.

Ang sponsorater så har Jaap Kalma selv benægtet det hænger sammen som pressen har hævdet! Han har linet alle forlængelserne op og de venter på at blive underskrevet når aftalen med Kina er klar. Det er tydeligt bevis på, at sportsmedier ikke har forstand på det kommercielle.


Jeg har misset Jaap Kalmas udtalelser i den sammenhæng. Så der kan jeg besinde mig.

Tilsidst, hvorfor skulle Milan fans være utilfredse med at Bacca bliver? Han er vores bedste angriber, at Milan et år efter vil af med ham - handler jo udelukkende om økonomi. Bacca har været en succes. At manden stiller krav til hans kommende klub, er da fuldt forståeligt!


Nej nej nej. Det er Bacca som har haft mere end almindeligt travlt med at søge efter en klub ”som lever op til hans standarder”. Han har haft en ambition om CL, og troet det kunne komme via Milan. Da Milan så skød sig selv synder og sammen i marts måned, begyndte de første ævlerier fra hans agent om alle disse storklubber som ville have Bacca. Og Bacca har selv smidt på bålet ved også at snakke om den her kæmpe store interesse for ham, der har udmøntet sig i et konkret tilbud(West Ham) og to offentlige afvisninger(PSG & Atlético).

Bacca er desuden ikke overdreven populær i Milan. Først fordi han blev pigesur, da det blev påpeget af fansene at han ikke var videre god til at spille sammen med sine medspillere på trods af hans mål. Hans disrespekt imod Cristian Brocchi er heller ikke gået uset hen, hvor han endnu engang satte Bacca over Milan. Er der noget italienere tager personligt, udover deres mamma, så er det denne respektløshed imod trøjen, som de værdsætter så højt. Så kan du score nok så mange mål – bare spørg Inter hvordan de havde det med Christian Vieri. Der var ikke mange kindkys.

Bordet fanger når Bacca og agent får lov til at lede efter en anden klub, på deres egen forespørgsel, fordi de ikke mener Milan lever op til deres ambitionsniveau, så kan man ikke pludselig vende på en tallerken fordi West Ham United ikke er PSG, Atlético osv., men det er ikke Milans fejl. Det er agentens fejl, at han ikke har gjort sit hjemmearbejde godt nok, og Bacca tydeligvis har været alternativet til alternativernes liste.

Det skal ikke pludselig lide Milan til last at agenten/Bacca er et skvadderhoved som er mere luft og snak end noget andet, og pludselig vil blive fordi man ikke kunne finde "bedre" end Milan. Milan har jo planlagt deres transfermarked med en afgang fra Bacca, og sat handlerne med Zielinski og Musacchio klar. Det smadrer den colombianske klaphatsduo ved pludselig at ville blive, fordi man ikke fik de tilbud man håbede på/regnede med, da man lagde forespørgslen om at lede efter en anden klub.

Det er fuldstændig legitimt at Galliani kalder agenten til møde, og vrider armen rundt på ham, mens Bacca kan blive på Milanello og træne, og ikke deltage på USA-touren.
Skrevet af Lentini
@ Kardinalen

Jo mere jeg tænker over det, jo mere står det klart for mig at den kommende ledelse naturligvis skal engagere sig i den kommende trup - lige såvel som de har været inde over valg af træner.


Selvfølgelig skal de det. Der er jo heller ikke nogen der siger andet. Men man har dødpinemig at respektere den nuværende ledelse, når man endnu ikke har lagt én rød cent, men bare udstedt en masse garantier.

I dette tilfælde går historien på at der har været kontakt uden om Galliani, hvilket kan være tilfældet. Under alle omstændigheder, så skal Galliani have at vide hvor skabet skal stå, så han ikke løber rundt og får gode idéer. Det giver ikke nogen mening at skrive kontrakt med spillere, som skal sendes af sted igen om 4 mdr.


Galliani skal ikke have at vide hvor skabet skal stå. Han har rådført sig med Gancikoff om samtlige spillere, fra Zielinski og Musacchio til Arbeloa. Det gør han jo netop som en del af aftalen, for ikke at havne i den situation med ubrugelige spillere du selv omtaler. Det er Gancikoff som leger indover et område der ikke er hans, og i fremtiden heller ikke vil være hans berøringsflade.

Ang. mine egne erfaringer med Kina, så får det være hvad det er. Måske var det en one off?! Men at forvente at man går i "Bank of China" og beder om en kuffert med 1 mia. € i kontanter inden COB er utopi. De penge er højst sandsynligt bundet et sted hvor de giver afkast, hvorfor der skal skrives under på en preliminær kontrakt, og så går man i gang med at frigøre kapital til at betale for købet.


Hvem skriver om dagsudlevering af penge i mistænkelige kufferter? Ingen. Jeg snakker udelukkende om at det ikke kan komme som en overraskelse for kineserne, at der skal udføres en udenlandsk transaktion for køb af andele i Milan, hvorfor det forekommer aldeles amatøragtigt at aftalen pludelig skal udsættes yderligere 2 uger, hvor forklaringen er at det kinesiske bureaukrati vanskeliggør transaktionen, og det havde man ikke lige forudset. Det burde man som sådan være forberedt på, hvorfor jeg anser det som en bullshit forklaring.

Gancikoffs handling kan måske synes dum, men hvad er alternativ for ham(dem)? Som jeg hører historien, så har de "bare" udvekslet meninger for lige at høre hvad Montella synes. Montella er klog nok til at vide at det gælder om at være på god fod med de nye folk, og dem med pengekassen. Hvis der ikke sker et salg, så har han mulighed for at blive fyret, eller gå selv. Hvilket nok ikke vil være så skidt, med tanke på tilstand og økonomi for acmilan.


Alternativet? Tja, at følge de retningslinjer som gælder, som i enhver anden normal virksomhed?

Gancikoff kan se frem til at få en stilling som business operating officer, og vil dermed ikke have specielt meget med den sportslige del at gøre, hvorfor det ikke giver mening at han nu synes han pludselig skal udføre Gallianis arbejde. Det er træde henover folk, og ganske uacceptabelt. Særligt når man pt. slet ikke har noget mandat.

Skal vi vædde med at det er Montella som har fortalt Galliani, at han havde en samtale med Gancikoff omkring Cacéres? Montella snakker dagligt med Galliani som er hans overordnede, hvor de særligt nu er meget i kontakt med henblik på markedet.

Hvis Galliani og Berlusconi synes at det er så skidt, så kan de jo bare sende Gancikoff hjem. Hvis de ikke gør det, så bliver det mere tydeligt at de er ude, men det vil også se mere end meget dumt ud at reagere på denne sag.


Du kan være sikker på at det her har været påtalt i forhandlingslokalet. Og der er jo ingen der siger Gancikoff skal sendes nogen steder hen, men han overtrådt en grænse, ved at tro han pludselig skal udføre Gallianis job på egen hånd. Det har han ikke mandat til for nuværende, og derfor har han skabt unødvendige problemer i en allerede lang forhandling.

Jeg tror så i øvrigt heller ikke at Galliani indgår i de kinesiske fremtidsplaner. Slet ikke efter den her behandling.
Skrevet af Lentini
Hvis vi vender blikket imod truppen som spillede en ganske udmærket kamp imod FC Bayern i USA, så har en af vores unge spillere udmærket sig i stor grad, både ved træningen og i kamp; Niccolo Zanellato, endnu en af vores 98’er, ligesom Locatelli og Cutrone er det. Den unge mand røg helt i skyerne af stolthed, fordi Philipp Lahm efter slutfløjt og straffe gik direkte hen til Zanellato og komplimenterede ham og overrakte ham sin trøje.

Zanellato er et eller andet sted en meget moderne midtbanespiller. Hos Brocchi på Primaveraen blev han ofte brugt på den højre mezzala, hvis ikke de spillede 4-4-2, hvor han lå centralt sammen med Locatelli. Han har en stor fysik af sin alder(der kan naturligvis bygges på), kan dække et stort område, løber meget, fin teknik og vil gerne søge med i boksen, og har scoret en fin andel på den baggrund. Han var bl.a. tæt ved at score mod Bayern på den baggrund.

Alle hans styrker kan naturligvis udvikles i større grad, og man har i Milan også besluttet sig for at han bliver i Milan denne sæson, hvor han skal træne med Serie A-mandskabet og være en lederfigur på Primaveraen, selvom Brocchi faktisk gerne ville have ham til Brescia på leje, sammen med Modic, Crociata og Vassallo.
Skrevet af Lentini
West Ham skal have en flidspræmie, hvis det lykkedes dem at hente Bacca. Nu har de vejret morgenluft igen, efter Emerys statement i går for PSG.

Vi kan jo opsummere Baccas muligheder;

Atlético gik i vasken, fordi de primært håber på at have held med at hente Diego Costa tilbage. Alternativet hertil skulle være Kevin Gameiro. Yderligere har de offentligt proklameret at Bacca ikke er interessant for dem..

PSG er ikke muligt, fordi de allerede har udfyldt alle deres non-eu pladser,og ikke planlægger at sælge nogen af dem. Tilmed har de sigtekornet på Lacazette og Jesé.

En retur til Sevilla bliver det heller ikke, efter de lejede Luciano Vietto hos Atlético. Jeg tvivler også på om de har økonomiske ressourcer.

Barcelona er ikke så interessant fordi han vil være rendyrket reserve for de 3 esser i front.

Napoli har andre prioriteter, og forsøger vriste Icardi fri fra Inter.

Så er der så West Ham, som glædeligt vil honorere både Milan og Baccas krav.
Som West Ham-fan ville jeg dog være lunken ved modtagelse, hvis Bacca rent faktisk skulle skifte. Han har gjort alverdens krumspring for ikke at havne i West Ham.
Skrevet af Rossoneri
Den lange proces siges at have bragt den famøse Mr. Bee tilbage på banen. For ikke længe siden, meldte han ud at han nu havde midlerne til at købe 48% af aktierne og dermed efterlade Berlusconi tilbage med magten.

Ved samme lejlighed fik han fundet den helt store violin frem og spillede stærkt på de nationale følelser og at et Milan uden Berlusconi slet ikke ville være det samme.

Et yderst smart træk og argumentet er i øvrigt gentaget af en lang rækker personer med tilknytning til klubben - heriblandt Abate, Montella, Tassotti, Carletto m.fl.

Mig bekendt er ekslusiviteten ophørt og man skulle kende Berlusconi dårligt hvis man ikke trode at han alvorligt tygger på ideen.
Og en episode som den vi nu har diskuteret en del, vil formentlig ikke lægge låg på ideen - tværtimod.

Personligt tror jeg at Berlusconi har indset at han ikke kan arbejde sammen med kineserne. Deraf ønsket om at afvikle hele aktieposten med det samme.
Meget kan man sige om Berlusconi, men hans kærlighed til klubben kan ikke betvivles. Det kan hans forfængelighed heller ikke og det er ret evident at han ikke ønsker at lægge navn til en kurs i klubben han ikke han stå på mål for. Hans værste frygt er nok at se sig selv som Moratti, da han har indset at han ingen reel indflydelse vil få i den nye struktur.

Klubben har altid været kendt for at være en "familie" med Il Padrino for enden af bordet. Det kan man synes om hvad man vil.
Med kinesisk ejerskab vil det helt klart være meget mere "corporate".


Jeg er i øvrigt meget på linje med Lentini omkring selve processen. Det kan umuligt være kommet bag på nogle yderste garvede kinesiske forretningsfolk, at der er procedurer der skal tænkes ind i tidsplanen. Det svarer til en gang jeg var fire timer forsinket med et fly pga "scheduled maintenance". Det giver bare ikke mening.

Skulle man have konspirationsteorierne frem, kunne man fristes til at tænke at Berlusconi laver en række krumspring for at købe tid og validere økonomien og realismen i Taechaubols flirteri.

Skal man se lidt nærmere på det, er der to muligheder.

Enten har Taechaubol fundet nye investorer. Hans interesse har jo hele tiden været reel - det hele væltede med det asiatiske krak.
Har han det, er spørgsmålet så om man ser at klubben kan "genfødes" med de midler der ville komme af et 48% salg.

I den fobindelse skal man nok heller ikke være blind for at Montellas fine resultater i de to første træningskampe, kunne give håb om at en total "renovering" af truppen ikke var nødvendig. Dermed også et andet investeringskrav til transfermarkedet. Det ville jo være lige i klubbens (læs: Berlusconis og Gallinis) ånd at man kunne få det optimale ud af spillere med den rette kultur og den rette træner.

Den gode Mr. Bee har meldt ud at han har midlerne parat til at købe 48% og sikre €100M til markedet årligt. Et meget "bold move" hvis det skulle vise sig at være et bluff.

Et andet alternativ er at hans (Taechaubols) forfængelig byder ham at understrege at han altså ikke er en fattigrøv der ikke kan komme op med den slags penge.

Med risiko for at stå tilbage som en rablende idiot der fortjener spot og hån, kommer her mit bud. Jeg tror at Berlusconi vælger at sælge til Mr. Bee.
Ikke mindst fordi disse forhandlinger har tegnet et billede at hvordan kineserne ønsker at drive klubben. Noget som ikke er forenligt med hans egen filosofi.

Reelt kan det udelukkende ødelægge hans eftermæle. Enten genrejser kineserne klubben på præmisser der er meget ulig hans egne og dermed står han tilbage som ham der "ødelagde" klubben i de seneste år pga hans lederskab.

Alternativt kommer klubben ud i en situation a la Glaziers i Man Utd med offentlige demonstrationer og et stort had til ejerne. I dette tilfælde vil det være ham der "lukkede djævlen ind".

Det er selvsagt ikke det mest realistiske bud at Berlusconi vælger Taechaubol fremfor kineserne, men min mavefornemmelse siger mig at det er den vej han vil gå.
Nu må tiden vise om jeg er profet eller tosse.
Skrevet af Pirlo21
Man skal bare huske på det er tuttosport, der kommer med den seneste historie ?
Skrevet af Pirlo21
Kan se at det kun er tuttosport der kører mr.bee historien.

GdS og andre medier kommer med historien at kineserne ikke har pengene! Så den historie er desværre nok god nok!

GdS claim the reason the Chinese asked for a postponement of the sale deal is that they still haven´t found the necessary funds to buy Milan

Hvis de ikke har pengene så skal vi bestemt ikke have dem ind, vil til hver en tid foretrække berlu som trods alt elsker klubben...

Tiden må vise hvad der sker!
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Det er nu ikke kun Tuttosport der bringer denne historie.

I et interview i Gazzetta´en 10. juli, fremlagde Bee at han var parat til at købe 48% af aktierne og sikre et årligt transferbudget på €100M.

Min tanke omkring at Berlusconi foretrækker Bee, går meget på "logikken" omkring Silvios forfængelighed og gigantiske ego. Er det virkeligt det eftermæle han vil efterlade sig?

Dette understreges af ret strenge krav fra hans side om krav til transfermidler fra kinesernes side. Noget der helt klart har været med til at trække forhandlingerne i langdrag.

I virkeligheden står Berlusconi i en meget gunstig position, fordi han til hver en tid kan sige at han ikke ville sælge grundet at han ikke var overbevist om de nye jeres projekt.
annonce
0