Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MaggiMagg
bare rolig, vi køber os ud af eventuelle problemer.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vil godt se Milan købe sig ud af spillertrup begrænsninger, som den vi fik trukket nedover ørene eller en udelukkelse!

Det er ikke kun bøder UEFA benytter sig af!
Skrevet af Lentini
Nu skal du ikke pive sådan, Farso.

Great Milan må snart gøre sin entre igen og råbe ´Frygt os´.

Tvivler stærkt på at vi går transferamok. Aftalen lægger ikke op til det.

Gancikoff skulle i øvrigt have været problemet i det kinesiske konsortie, hvorfor nogle brød ud af det og dannede eget bud.
Skrevet af MaggiMagg
jeg skrev det for sjov zanetti. is på :) nyd sommeren og andre nydelige ting.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lentini

Jeg piver ikke, jeg forholder mig udelukkende til de gældende regler. Det er trods alt til ligaens bedste at de to Milano klubber vender tilbage, de er de eneste der kan bryde Juves dominans på den lidt længere bane og få ligaen tilbage hvor den høre hjemme.

Men det ændre ikke på at UEFA med al sandsynlighed slår ned hvis Milan bryder reglerne, her kan i komme ud for samme problemer som os, dvs. spillertrupbegrænsninger, krav om lønudgifter og break even.

Noget jeres ledelse skal gøre alt for ikke at ende ud i, for det har alvorlige konsekvenser.

Men igen tillykke med salget og fortsat god sommer :)
Skrevet af Fossa dei Leoni
Men det tyder ikke på at vi går amok her i sommeren vel?
Skrevet af Mumleren
Hvad nu med Mussachio? Er den handel så back on?
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Rossoneri
Med Ganickoff ude af billedet, melder Gazzetta´en at Marco Fassone skulle blive vores kommende CEO.

Jeg må indrømme at jeg ikke har så stort kendskab til ham, men måske nogle af de Inter-fans der så ofte frekventerer denne tråd, kunne komme med lidt indsigt.
Skrevet af Lentini
@ Fossa

Jeg tror du må vente tiden lidt an i at se hvad der sker. Men umiddelbart tror jeg ikke du skal forvente en spending spree. Iflg de velinformerede kilder har Montella også "bare" forespurgt en midterforsvarer, en central midt, en wing og en angriber(i så fald det lykkedes at sende Bacca nogen steder).

Gomez dækker vel det behov man havde fra start til centerforsvaret. Skaderne til Zapata og Ely gør dog at vi nok skal hente yderligere en, hvor Caceres godt kunne være et kvalificeret bud.
Skrevet af Lentini
Ud fra hvad jeg har læst om kampene i USA, så har vi spillet fint, underholdende og fremadrettet... indtil vi har skiftet ud. Som problemet var det i den forgangne sæson så er bredden ikke-eksisterende.

Med tanke på de 15(nu)+85(efter 35 dage) så kunne det vel tænkes at Galliani laver "Sabatini" deals med lån og automatisk køb efter et fåtal af kampe. Mener det var tilfældet for Dzeko, Falque m.fl.

Di Marzio hævder vi går efter Cuadrado hvor agenten arbejder mod et skifte til Italien.

Mht Sosa aflægger vi nyt bud næste uge.

Bacca skulle være lidt mere positivt stemt på West Ham efter deres EL-kval. Afløser: Simone Zaza.

Intet on forsvaret. Midtbanen virker uambitiøst.
Skrevet af Rossoneri
Med Sosa til midten, synes jeg ikke vi skal være helt kede af det. Han blev kåret til ligaens bedste i Tyrkiet sidste år og endnu vigtigere - han er håndplukket af Montella.

En starter med Bonaventura, Montella og Sosa mener jeg er OK. Jeg sætter min lid til at mange spillere gennem tiden har vist et rigtigt højt niveau når de indfinder sig i de rette omstændigheder.
Tag fx en spiller som Barzagli. Han gennemgik en forvandling fra middelmådig til en del af den bedste forsvarstrio i lang tid. Ikke fordi han objektivt set er blevet en bedre spiller over natten, men fordi han passede rigtigt godt til den rolle han blev sat i.

Montella har vist sig at være dygtig til netop at "caste" de helt rigtige spillere til hans fiolosofi. Heldigvis synes Galliani (for en gangs skyld) at forsøge at skaffe netop det Montella specificerer.

Vi kommer ikke til at konkurrere på de største signings og de bedste individualister. Til gengæld har jeg en realistisk forhåbning om at Montella skal skabe et rigtigt stærkt kollektiv. Naturligvis krydret med enkelte stjerner der kan gøre en forskel på egen hånd.
Skrevet af Magnifico
Med tanke på de 15(nu)+85(efter 35 dage) så kunne det vel tænkes at Galliani laver "Sabatini" deals med lån og automatisk køb efter et fåtal af kampe.

Få nu styr på de tal. De 15 mio nu og 85 mio om 35 dage er caparra - et slags depositum - på selve handlen og er ikke til investeringer, altså spillerkøb. Først ved endelig afslutning af handlen, "closing"", indbetales 100 mio - ud af de 350 mio euro over tre år - til investeringer. Denne "closing" forventes sidst på året. Så der er ikke nye/flere penge til spillerkøb i dette transfervindue.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Stankovic
Tillykke.

Forhåbentligt vil det sparke noget igang i Milano som vil kunne genere en positiv indflydelse selv i den blå del af byen.

Måske dette kan være startskuddet på at få skudt et stadionbyggeri i gang, således at Inter enten står alene med San Siro og derved kan gå igang med at renovere det, som der var tale om flere gange med Thohir eller at man finder en fælles løsning for et nyt stadion. Personligt håber jeg at klubberne går hver til sit indenfor dette, men der er ingen tvivl om at klubberne hver især står markant stærkere når det kommer til at få godkendelser til opførelse/renovering når de begge samtidigt har interessen.
Skrevet af Rossoneri
@Magnifico
Jeg læser klart ud af den officielle kommunikation at de ?100M (over to rater) er tiltænkt markedet.

Der står at det er for at bekræfte deres "commitment" - og det de committer sig til er at investere ?350M på markedet.

Det giver ikke den store mening at man skulle betale Berlusconi ?100M over 35 dage - mon ikke han har til dagen og vejen til trods for at selve handelen først bliver gennemført til vinter.

Selve handelen behøver de ikke vise commitment omkring - kontrakten er jo underskrevet.

Igår talte Montella da også om at man (Galliani) nu skulle i gang med at styrke truppen. Det må man se som at der er en ny fanansiel situation - hvilket ikke ville være tilfældet i dit scenarie.
Skrevet af Bishop
Det er stadigvæk kun den preliminære kontrakt der er skrevet under, og de 100 mio skal jo netop ses som en indikation på at de har tænkt sig at skrive den endelige kontrakt under ved årsskiftet, sådan læser jeg det i hvert fald,

Men derfor kan de vel uanset godt bruges til transfers. Og mon ikke de også har været med til at finansere vores seneste køb?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Har læst statementet fra Fininvest. Magnifico har ret. Det er mig som er blind.
Skrevet af Pirlo21
Skal vi lige slå fast at aftalen med kineserne er en forhåndsaftale. Silvio har inkluderet en straf, hvis kineserne springer fra. Den commitment taler naturligvis for, at dette skal igennem.

Den straf, der tales om fra Fininvest er de 100 mio euro. De vil blive indbetalt på en konto som depositum. 15 mio euro og 85 mio euro om 35 dage. De penge er ikke til transfermarkedet. Medmindre kineserne vælger at frigive dem inden. Det er dog ikke meget der tyder på.
De andre 100 mio euro der tales om i meddelelsen er en del af 350 mio euro kineserne har indvilliget i at investere i klubben over 3 år. De penge vil først blive frigivet når selve handlen er gennemført. Det sker sidst på året.

Derfor skrives det i pressemeddelelsen fra Fininvest, at der ikke vil være penge i dette vindue fra kineserne.

Samlet pris: 740 euro inklusiv gæld.

Silvio skulle dog blive som ærespræsident.

Noget andet der er vigtig at nævne. Er at aviserne ikke skelner mellem investeringer og transfermarked. At der kommer investeringer for 350 mio euro over 3 år betyder ikke, at alle de penge bruges på transfermarkedet. Det betyder, at de penge bliver brugt så Milan går i 0. Dvs. driftsunderskuddet på op mod 50 mio euro i år skal jo naturligvis også dækkes før resten af pengene kan gå til transfers.

Men nu må vi se... alt i alt meget spændende
Skrevet af Lentini
Præcis Pirlo. Fin opsummering.

Hvis jeg får tid idag tror jeg at jeg vil se om jeg kan finde noget information om den her Haixia fond, som synes at være den som har kontrollen over Milan. Jeg synes at have læst den har den kinesiske regering som aktionær, men hvor stor aktionær er endnu uklart for mig. Skal se om vi delvist er kontrolleret af den kinesiske regering.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Selvf. bliver i delvis "kontrolleret" af den kinesiske regering, alle sådanne handler, uagtet hvilket kinesisk konsortium, skal godkendes af den kinesiske regering. Hvilket det formentligt allerede er blevet. Uagtet om staten er aktionær eller ej.

Men der kan stadig ikke herske tvivl om at de får indflydelse på alle de klubber der er eller kommer på kinesiske hænder, hvor stor grad de så vil benytte indflydelsen, ved vi af gode grunde ikke og får formentligt heller ikke en sådan viden. Men tror ikke den kinesiske regering blander sig voldsomt meget når først det hele er faldet på plads og på det daglige basis.
Skrevet af Lentini
Herregud. Mindreværdet får frit løb, skal jeg love for.

Først havde vi i Sonny Wu fået vores Thohir uagtet at han stod som frontmand for et flertalligt konsortie.

Så har vi med det samme FFP-problemer når der bliver snakket om en offensiv mercato. Ærlig talt; Om Milan bruger 1 eller 100 på mercatoen til næste regnskabsår gør ingen indflydelse fordi driften er til hundene. Vi vil derfor uagtet af forbruget få os et problem til næste sommer skulle det blive europæisk deltagelse, som formentlig nok kaster sig nogle betingede domme af sig, som i alle andre fortilfælde. Kineserne overtager først endeligt i december, og jeg vil beskrive det som mageløst, hvis de kunne ændre det til plus på så kort tid.

Sidst men ikke mindst, så er der immervæk en forskel hvis Heixia Capital er statsejet og bliver største aktiepost i Milan, fordi det skaber en direkte interesse for den kinesiske regering i Milan. Så er det rimelig ligegyldigt at samtlige udenlandske transaktioner skal godkendes. Det betyder jo ikke at den kinesiske stat har direkte interesse i samtlige udenlandske transaktioner. Det vil de have i Milan såfremt Heixia Capital er statsejet. Men jeg har ikke haft tid til at tjekke om det rent faktisk er tilfældet.
annonce
0