Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Og så er der jo også muligheden for at de to gamle cirkusheste (Berlusconi og Galliani) hiver en kanin op af hatten lige før viseren viser midnat på vinduets sidste dag. Det ville i hvert fald ligne førstnævnte dårligt at forlade festen via bagdøren.
Skrevet af Lentini
Tja, det kan jo ske. Men vil tro det er en lejemulighed som Galliani håber åbner sig. Det kunne sgu være dejligt hvis Roig hos Giallo-drengene i Spanien ændrede mening og synes det ville være en fremragende ide at sende Musacchio til Milan på lån med option.

Så ville mit state of mind ændre sig til fortrøstningsfuld.
Skrevet af Milanisti
Deres træner har lige forladt dem i Villareal. De bliver næppe mere blødsødne af den årsag.
Skrevet af Lentini
Fassone er i øvrigt blevet officiel som ny DG.
Skrevet af Lentini
Franske medier kæder os sammen med Mangala fra City. Den kunne jeg godt håbe på. Han har ihvertfald fået er vink med en vognstang i City efter Stones er kommet til og har taget Mangalas CL-position.
Skrevet af Rossoneri
Jeg undrer mig dog om hvordan han skal passe ind - rent numerisk. Det vil efterlade os med Romagnoli, Zapata, Gomez, Paletta og så Mangala til to pladser. Gomez er håndplukket af Montella mens Zapata også skulle være "populær".

Det er svært at se både Gomez og Zapata sulle være tiltænkt en plads på bænken.
Skrevet af Lentini
Atalanta har forespurgt Paletta flere gange, så han kunne meget vel ryge afsted skulle en mulighed som Mangala opstå. Men jeg er ikke inde i L´Equipes troværdighed. Men faktum er dog trods alt at Mangala er i overskud i City.

Jeg har heller ikke læst at Gomez er håndplukket af Montella. Snarere har jeg fået den opfattelse at det faktisk er en Maiorino idé, hvor obskurt det kan lyde at vores sportsdirektør rent faktisk har indflydelse.

Desuden har Juve rykket på Bentancur. Eller de gør ihvertfald sit til at forhale forhandlingsprocessen mellem Milan og Boca.

Det der kan pisse mig af, fordi det stinker langt væk af drillerier fra gobboerne. De har ikke en hujende fis at bruge ham til og sigter på mere etablerede navne i deres jagt på CL. Allegri har ikke tid til talent projekter, bedst personificeret i Benatia handlen der skubber Rugani ned på marginalniveau. Det viser ret klart ambitionsniveauet i den kommende sæson.
Skrevet af Martinovic
Byt nu Paletta med Gomez i Atalanta. Han er alt for god til den klub og kan om ikke andet blive en habil backup i Milan, hvis han ikke slår igennem.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Tror bestemt ikke Paletta ryger. Lige nu ser han ud til at være starter, inden Gomez bliver spillet ind på holdet og med Zapatas skade i mente... Tror jeg også det klogt at beholde en rutineret spiller der kender gamet. Mangala kunne da være spændende, men tvivler på at vi har råd.

Ang Gomez så har jeg bestemt læst at Montella skulle have fuldt Gomez i flere år, skal nok lige finde link.

Ellers bliver det spændende at se hvad der sker med Bentancur, der går rygter om at vi skulle være tæt på en handel med 5 årig kontrakt til 1,5 mio euro i løn. En spiller for fremtiden..
Skrevet af Lentini
Tja, jeg anser nu Paletta som "easy target" hvis man skulle vælge at gå efter Mangala. Romagnoli rører man ikke ved, Gomez er ny, Zapata er skadet og vi skal pr tradition have mindst en hjerneblødning i centerforsvaret. Det efterlader så Paletta, som kan undværes og har en bejler der rigtig gerne vil have ham.

Mangala skulle kunne erhverves på lån med option. I Italien kaldet for en "Galliani Special". Jeg kunne godt forestille mig at Galliani er opmærksom på ideen. Spørgsmålet er så om Montella synes ligeså godt om ideen.

I øvrigt fint hvis Montella har været meget inde over handlen med Gomez. Det burde give en form for tryghed.

Bentancur skal bare landes. Its as simple as that. Nu viser vi endelig lidt perspektiv i vores handler, så skal bæløjet Marotta stoppe hans forhalingspis. Argentinerne mener også han bluffer, og trods deres forkøbsret kan han ikke forhale processen for evigt.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Bentancur - Er han virkelig sådan et stort talent, som folk taler om? Vi har jo et par midtbanespillere, vi mangler offensive midtbanespillere med kreativitet
Skrevet af Bishop
Nu er det jo altid svært at definere hvor stort et talent en spiller egentlig er, han er jo ikke et etableret talent endnu, i så fald var jo nok allerede hentet til europæisk klub. Men han har potentiale det er helt sikkert, og under de rigtige vilkår så kan det sikkert blive rigtig godt, men det er jo spiller der passer ind i den langsigtede strategi som kineserne synes opsat på, så at han skulle være spilleren der løfter os fra midten af tabellen og så til der hvor det er sjovt, allerede i denne sæson er nok ikke aktuelt.
,
Her er det lidt læsestof
http://www.fourfourtwo.com/features/rodrigo-bentancur-who-arsenal-scouted-boca-teen-who-almost-joined-real-madrid-january
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Nå - lidt mere omkring Bentancur. Marotta har tilbudt Boca at lægge et depositum på 3mio, lade ham blive i Boca i endnu en sæson og næste sommer så købe ham fri for ca 7mio.

Milans bud på spilleren er 12mio og vi har allerede et ja fra spilleren omkring en 5årig kontrakt til 1.5mio net pr sæson.

Boca har selv fremført ideen til Milan om at lade ham blive i Boca endnu et år imod et afslag i prisen til næste sommer. Det blev et klart rungende nej fra Galliani. Vi skal bruge ham nu og har bedt Boca bestemme sig indenfor 48timer.

Medier i både Uruguay og Argentina har samstemmende konkluderet en handel med Milan. Men kender selvsagt ikke deres troværdigheds niveau.
Skrevet af Lentini
Så skulle det i øvrigt være muligt med debut for både Vangioni og Gomez imod Freiburg.

Jorge Mendes er i øvrigt agent til Mangala. Og det skulle være ham som forsøger at placere franskmanden i Milan.

Mendes har længe forsøgt at få sparket døren op til Milan ved at være forhandler med to forskellige konsortier. Først med Lim og senere hen en kineser jeg ikke kan huske navnet på.

Hvis det ikke lykkedes ham at få Mangala til Milan, prakker han nok sin ven Lim i Valencia, Mangala på.
Skrevet af Rossoneri
Det er helt klart at Bentancur skal til nu - ikke om et år. Ellers skal vi benhårdt gå efter et alternativ.

Vores transferstrategi synes også at indikere at Montella måske har lidt forskellige tanker omkring system. I hvert fald meldes Suso på vej til Celta. Første bud skulle lyde på €7M mens vi prøver at få det hævet til €10M.

I og med at Montella har sat næsen op efter Bentancur (som vil optage vores sidste non EU plads) og dermed afskrive muligheden for Cuadrado, kunne det synes at han har lagt ideen om wings på hylden.
Kombiner det med en mulig afgang af Suso og tilgang af Mangala.

Alternativt skal Galliani i hvert fald have kridtet støvlerne, hvis han skal finde minimum 2 wings (hvoraf én skal være starter) inden vinduet lukker. Det er ikke just fordi det er en position der har alternativer i overflod.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Så skulle det i øvrigt være muligt med debut for både Vangioni og Gomez imod Freiburg.

Hvor ser du dette? Den trup jeg har set, er Vangioni ikke med i.
Skrevet af Pirlo21
Suso bliver selvfølgelig ikke solgt. Montella og co har jo valgt at give ham chancen denne sæson. Muligvis har Celta budt, men Milan har valgt at satse på ham. Hvilket jeg iøvrigt syntes er det helt rigtige.
Bacca ser også ud til at blive.

Bentancur transferen derimod bliver spændende at se om vi lander. Jeg syntes han minder om en ung Javier Pastore, spændende spiller...

Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Den slags udsagn bliver hurtigt lidt dumme at høre på. Det er selvsagt ikke sikkert at han ryger videre, men når forholdvist pålidelige medier (gazzetta´en) melder om et konkret bud på €7M som vi har afvist (pga beløbets størrelse), så er det vel omsonst at udelukke det så kategorisk.
Med mindre naturligvis du har kilder i den sportslige sektor, som jeg, med al ære og respekt, tillader mig at betvivle.

Jeg er ikke i tvivl om at Montella ser et lys i Suso. Jeg tror dog samtidg at han har indset at det ikke lader sig gøre at finde spillerne til at satse på 4-3-3.
Dettte er jeg sikker på er kosekvensen af at han ikke kunne få sin favorit på højrekanten (Cuadrado), mens andre alternativer som Januzaj tog andetsteds og ikke mindst at det økonomiske råderum ikke er som man havde regnet med (endnu).

Så Suso kan meget vel have klubbens opbakning for hans talent, men hvis han ikke passer ind taktisk, hjælper det ikke så meget.

Det er jo ikke så længe siden vi har set præcis det samme ske med SES.

Igen - for mig er der indikationer der peger i retning af et systemskifte ift optakten. Der kan dog ske meget inden vinduet lukker.

Omkring Bentancur, så ser jeg ikke sammenligningen med Pastore. Han (Pastore) er en spiller der i langt højere grad beror på sit drive med bolden og sine udfordringer mand-mand.
Bentancur har beskrevet sig selv som en blanding af Gago og Riquelme, hældende mest mod førstnævnte. Han siger at han er 8er eller 5er (det vi vil kalde 6er).
Han er i langt højere grad en pasningspiller med et godt overblik og fin boldkontrol. En spiller der kan skabe chancer fra lidt dybere positioner og være med til at kontrollere spillet på den centrale del af banen. Jeg har ligeledes hørt flere sammenligne ham med Redondo.
Skrevet af Lentini
Jeg kan heller ikke lige se transferen af Suso for mig. Montella skulle være meget tilfreds med ham, og han passer ret godt i beskrivelsen til den kantangriber Montella gerne vil have. Derudover har jeg svært ved at finde et alternativ til 10mio som skulle være en klar opgradering fra Suso.

Jeg lurer mere på Honda. Suso er klart foran, og Honda har et år tilbage af sin kontrakt og vil spille. Han har af flere omgange sagt at han heller vil skifte end at sidde på bænken, hvilket er forståeligt.

Jeg kunne godt håbe på at han bliver solgt, fordi han har interesse fra både tyske og engelske klubber. Så kunne man evt hente Papu Gomez i Atalanta.

Så vil man i min optik have dækket sig fint ind med alternativer til de forreste positioner;

VF: Niang, Papu, Jack.
HF: Suso, Papu, Lapadula
CF: Bacca, Adriano, Lapadula, Niang.

@ Rosso

Jeg læste det igår mht Vangioni men kan se han ikke er inkluderet i truppen. Det er bare Gomez som står foran sin debut.
Skrevet af Lentini
Jeg tvivler oprigtigt på at vi overhovedet har haft en decideret interesse i Januzaj.

Så står der godt nok heller ikke skrevet i stjerne og måne at vi skulle skifte system. Montella har bare spillet sin version af 4-3-3 i optakten. Hvorfor skulle han pludselig skifte en uge inden ligaen går igang og dermed mudre sin egen optakt? Det virker usandsynligt.
annonce
0